DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle 9/9

9 September 2021 - 11:50

V64 hämtar vi på från Gävle på torsdagskvällen. Omgången kryddas med en jackpot på 4,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 3 Sister Sledge i den tredje avdelningen.

V64-tips Gävle Torsdag 9/9
v64-1 2,8
v64-2 4,8,9,10,11,12
v64-3 3 Sister Sledge
v64-4 1,3,4,7,10,12
v64-5 5,9
v64-6 3,4,8,10

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Torsdag 9/9
DD-1 5,9
DD-2 3,4,8,10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
2 Chestnut var senast ute i samma derbykval som San Moteur vann och hade dessutom ett tufft utgångsläge med bricka elva. Att det inte blev någon succe den gången är inget att säga om. ikväll möter fyraåringen ett helt annat motstånd och utgångsläget är bra. Han står 20m före 8 Trumpie som han mötte i kvalet senast och var då mindre spelad från bricka elva än Trumpie var från bricka fyra. Det ser även ut som han kommer kunna ta sig till eldningen ikväll därifrån blir han inte enkel att ta sig förbi för övriga. Given förstahäst. Tänkbar spik för den modiga.

8 Trumpie var ute i samma derbykval som Chestnut senast men blev fast med krafter sparade över mål. Att man ikväll står 20m sämre till gentemot denne konkurrenten är såklart ett minus men samtidigt kan de obrukade krafterna ifrån senast komma väl till användning här. Formen lär vara fortsatt bra och kunnande finns för att utmana ikväll. Jag dubblar systemet.

Däremot väljer jag att ikväll avstå 3 Versace Face som är en fyraåring med hög kapacitet. Han har slutat etta eller tvåa i åtta av sina tio starter hittills. Dock har Versace Face varit struken inför kvällens start vilket gör att det finns frågetecken på formen. Men i en omgång som stora favoriter som kan bli svåra att fälla gäller det att ta ställning i vissa lopp för att kunna nå kantbitarna i övriga och på så sätt skapa värde i kupongen. Därav väljer jag att avstå Versace Face ikväll, väl medveten om att kapacitet finns för att vinna loppet.

Min Vinnare: 2 Chestnut
Spets efter 500: 2 Chestnut
Skrällen:
Rankingen: A: 2 B 8,3,11,1,5,9 C 6,10,7,4

V64-2 1640m auto
11 Eigelands Fredrik kommer med två raka segrar efter sitt långa tävlingsuppehåll och sjuåringen har verkligen visat upp sig från sin bästa sida. Han ser välmående ut och känslan ät att han bara blir bättre bättre och bättre för varje start. Barfotabalansen har fungerat väl och Eigelands Fredrik har för lite pengar på sig sett till kapacitet. Ikväll startar man med bäst segerchans i loppet på förhand.

Skrällen är 12 Nordsjö Vinni som besitter bra fart för klassen och att det är kort distans ikväll ses som en fördel. Fyra av hans fem segrar i livet är nämligen tagna över just kort distans. Utgångsläget är såklart inte det bästa men de är också en faktor som är inbakat i den låga procenten. Är han bara med när upploppet närmade sig är han en av de som kan avsluta fortast i fältet är en given skräll på kupongen.

8 Tinder Lars var inte som bäst från ledningen senast vilket såklart oroar. Dessutom är utgångsläget heller inte till någon fördel. Men denna femåring kan bättre än vad han visade senast. Distansen är till en fördel och kommer han bara till från sitt åttonde spår ska man inte nonchalera honom i loppet. Åter med Ulf Ohlsson i vagnen, han har kört hästen vid de två senaste segrarna.

Min Vinnare: 11 Eigelands Fredrik
Spets efter 500:
Skrällen:12 Nordsjö Vinni
Rankingen: A: 11,12 B 8,10,4,9,3,,5,2 C 7,1,6

V64-3 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Sister Sledge. Även om hon kommer bli stor favorit i loppet så finns det inte mycket som talar emot Sister Sledge ikväll. Hon är kvick iväg från start och från ett perfekt utgångsläge är hon den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen finns det ingen i loppet som kommer vara villig att göra livet surt för henne. Utan Örjan Kihlström som sitter i vagnen kommer få diktera loppet och då är det över. Spets och slut!!

Motbud
Ska man nämna något där bakom så är det 2 Take The Credit som är stallkamrat med Sister Sledge. Take The Credit gjorde det bra som tvåa i den senaste starten efter att stått för en bra avslutning. Ikväll är utgångsläget bra och är garanterad ett bra lopp. Mycket trolig tränaren Daniel Redén kan ta en dubbel här.

Nämner även 4 Maesteraemon som trivs över kort distans, vilket han visat genom att ta sig till final i Sprintermästaren. Ikväll väntar på nytt en bra prestation för fyraåringen men kommer få slåss om placeringarna bakom min spik i första hand.

Min Vinnare: 3 Sister Sledge
Spets efter 500: 3 Sister Sledge
Skrällen: 2 Take The Credit
Rankingen: A: 3 B 2,4,1,7,9 C 5,6,8

V64-4 2140m auto
Ett lopp där vi kommer behöva en skräll för att lyfta utdelningen för systemet. Därför väljer jag att lyfta fram ett par skrällar här.

7 Amarcord L.G tränas av Felicia Molin och är stallkompis med 10 Athos Dei Greppi. Den förstnämnda är en rejäl och tuff typ som går från samtliga positioner och som kan göra en hel del själv i loppen. Skulle detta bli en uppgörelse där styrkan avgör vem som vinner så är Amarcord L.G ett givet segerbud. Men också ett givet streck på min kupong till 6%.

Stallkamraten 10 Athos Dei Greppi fick äntligen vinna senast och även om motståndet inte imponerade så vann femåringen med gott om krafter sparade. Att det är bakspår här är inte optimalt, men blir det tempo på loppet finns det en vass avslutning att tillgå. Det blir barfota runt om för första gången vilket är spännande och kanske får man dessutom användning av det norska huvudlaget som blev obrukat senast. 7% = givet streck!

3 Pelle Roc har gjort det bra bra på slutet. Ikväll har man dessutom fått ett bra utgångsläge. Den Thomas Lönn-tränade sexåringen bör kunna få en bra resa ikväll och då är han inte oäven sällskapet.

1 Christer har även han ett bra utgångsläge ikväll. Christer är garanterad ett bra lopp och skulle luckan uppenbarar sig när mållinjen närmar sig kan han avsluta bra. I den senaste starten höll man bra till andraplatsen efter ett lopp utvändigt om ledaren.

Min Vinnare: 7 Amarcord L.G / 10 Athos Dei Greppi
Spets efter 500:
Skrällen: 7 Amarcord L.G / 10 Athos Dei Greppi
Rankingen: A: 7,10,3,1,4,12 B 9,5,6 C 11,2,8

V64-5 2640m volt
Ytterligare ett lopp där man skulle kunna sträcka på om man valt ett annat upplägg på sitt system. Men jag kommer istället välja att låsa loppet på två hästar för att på något sätt ta ställning och ha kvar streck till övriga avdelningar.

5 Don Viking avslutade bra i den senaste starten efter att ha hamnat i dåliga ryggar fram till 150m kvar till mål. MAn inkom som trea bakom Månlykke A.M. i SM-loppet. Formen är god och klaffar det bara någorlunda med positionerna ikväll är segerchansen bra. Kommer passera många den sista biten.

Min idé i loppet är 9 Smedheim Solan. Detta är en tioåring som verkligen hittat formen under sensommaren. Han kanske inte är den mest entusiastiska hästen att titta på, men när upploppet närmar sig så går han alltid bra tillslut. I den senaste starten avslutade han bra och klockan stannade på 20,2 sista 1500m. Ikväll är det ett litet startfält vilket ska ses som en fördel för Smedheim Solan som då inte behöver sitta punchigt på det där bak. Till låg procent är detta en häst med högt spelvärde i omgången.

2 Bellfaks är stallkamrat med Smedheim Solan. Bellfaks trivs över de längre distanserna och även om man inte vunnit lopp på bra länge så är uppgiften spännande ikväll när han står start. Han har de främsta motbuden bakom sig med 20m tillägg och går han bara felfri i kväll finns chansen att man håller samtliga konkurrenter bakom sig här. Streckas vid större gardering.

Nämner även 7 Björs Frej som kommer med formen på topp. För två starter sedan gjorde man det bra när man vann via 21,3 sista 800m i fin stil. I den senaste starten slutade man tvåa bakom Månlykke A.M i SM-loppet. Den längre distansen ska ses som en fördel och med rätt lopp ikväll är man på nytt ett givet segerbud.

Min Vinnare: 5 Don Viking
Spets efter 500: 2 Bellfaks
Skrällen: 9 Smedheim Solan.
Rankingen: A: 5,9 B 2,7,6,4,8 C 1,3

V64-6 1640m auto
10 Valley Brodde är är rejäl sort som ofta fått brottas med dåliga utgångslägen. Med bara tio hästar med i loppet är dessutom bricka tio inte lika illa som med ett fullt fällt. Nu har han fått lite vila från tävlingsbanan inför ikväll men det är inte heller något som oroar nämnvärt. Han visade nämligen vid senaste segern när han precis som nu hade varit borta från tävlingsbanan ett tag att han kan prestera bra direkt. Blir det dessutom lite tempo på loppet från start så är det ett plus för Valley Brodde som trots utgångsläget ska ses med bra segerchans ikväll.

8 Jaques Noir mötte 7 Malkin senast och var inte långt efter som tvåa i mål den gången. Utgångsläget är sämre ikväll men jag räknar med tempo från start och att då Jaques Noir ändå kan hitta ner i ett vettigt utgångsläge. Får han sen spara sin speed in på upploppet kommer han passera många. Är anmält amerikansk vagn ikväll vilket ses som ett plus.

7 Malkin vann på bra sätt från ledningen senast när man höll undan före Jaques Noir via 11,0 sista 800m. Med en formkurva som pekar uppåt ska man återigen ses med segerchans. Men väljer ändå att avstå på systemet och istället betala för två skrällar för att höja värdet på systemet ytterligare.

Betalar för skrällarna 4 Önas Nougat och 3 All Star.

Min Vinnare: 10 Valley Brodde
Spets efter 500: 4 Önas Nougat
Skrällen: 4 Önas Nougat och 3 All Star.
Rankingen: A: 10,8 B 4,3,7,2,1,5 C 9,6

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming