DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Torsdag 10/9

10 September 2020 - 13:25

Det är V64 tävlingar ifrån Gävle ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 7 Aramis Bar i den femte avdelningen.

V64 Tips Gävle Torsdag 10/9
V64-1 3,6,8
V64-2 1,5,10
V64-3 1,2,3,4,10,11
V64-4 6,8,9
V64-5 7 Aramis Bar
V64-6 1,8,9,12

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Gävle Torsdag 10/9
DD1: 7 Aramis Bar
DD2: 1,8,9,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS GÄVLE TORSDAG 10/9

V64-1
Vi inleder V64 med Tommy Åströms lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Deep Pockets slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Coogan senast. Han har tränat på lite extra efter senaste starten och han känns bara bra för dagen meddelar Svante Båth. Han är snabb iväg och gäller som spetsfavorit här och över den korta distansen så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten.

6 Reigning Moni var borta länge för en skada innan han gjorde comeback näst senast. Han hade då ingen chans mot Vacqueyras som trummade på till seger från ledningen men han gjorde det okej och kom in som trea. Han avslutade starkt och tog ner Hill Street till seger senast. Kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan han vara långt framme igen.

8 High Glider har gjort två starter efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. I ett försök i Silverdivisionen på Solänget senast så hängde han med bra och kom i mål som tvåa i ett lopp som vanns av Zap Di Girifalco från ledningen. Dåligt läge nu men det är ett litet fält så kan Björn Goop som kör hästen få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 3 Deep Pockets
Spets efter 500m: 3 Deep Pockets
Skrällen: 4 Rally Hans
Ranking: A 3,6,8 B 4,5,2,1

V64-2
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 6 i Meeting - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Mjölner Apollo har vunnit 7 av karriärens 17 starter. Han kom med en bra avslutning men var utan chans mot Oss Can som vann loppet så han fick nöja sig med fjärdeplatsen senast. Trevligt läge nu och håller han upp ledningen blir han svårslagen fast han går bra även bakifrån om han skulle bli över från start. Intressant med Ulf Ohlsson för första gången.

10 G.G.Ojjdo kom ner i rygg på den ledande Lome Storm med varvet till mål. Han fullföljde sedan klart bra men han fick aldrig tag i ledaren så det slutade med en andraplats senast. Distans och utgångsläge passar bra och löser det sig med positionerna och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med över upploppet.

5 Önnes Grimner galopperade i starten men kom tillbaka fast han slutade ändå oplacerad i ett lopp som vanns av Lome Storm senast. Gången innan det så avslutade han bra och såg ut att gå mot andraplatsen men när Klack Tore galopperade i ledningen med segern klar så var han först i mål. I ett felfritt lopp nu så kan han vara långt framme om Per Lennartsson kan servera honom ett passande lopp.

Min Vinnare: 1 Mjölner Apollo
Spets efter 500m: 1 Mjölner Apollo
Skrällen: 12 Skorpion
Ranking: A 1,10 B 5,7,12,4,6 C 2,11,13,8,9

V64-3
Travbutikens B-tränarserie Gävletravet 2020, FINAL - K150-lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 2 East Doris öppnade fort och tog ledningen men när Intake kom med bra fart så släppte hon. Hon fick sedan luckan in på upploppet och då städade hon av sitt motstånd på ett bra vis till seger för fyra starter sedan. Gången efter det så fastnade hon i en kall rygg och kom i mål med en del sparade krafter. Senast så gick hon en godkänd avslutning och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Self Explosive. Bra läge här och med en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara långt framme.

3 B.B.S.Day Dream gjorde comeback efter en liten paus senast. Han var inte alls bra då och tappade massor. Med lopp i kroppen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten. Nu är det anmält barfota runt om och med en jänkarvagn. Han är snabb iväg vid laddning och kommer Mattias Eriksson till ledningen så tror jag han kör i ledningen så länge lampan lyser.

10 Zagor Grif satt fast med en hel del sparade krafter i invändigt läge i den senaste starten. Bakspår nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli att räkna med över upploppet.

4 Christer kom med en godkänd avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Harriet Web senast. Här kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan Jonna Andersson som finns i vagnen hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han duga mot det här gänget.

11 Wunder Dream kommer från en seger. Han travade då i ledningen och han vann sedan i ohotad stil från den positionen. Här är det ett helt annat utgångsläge och det blir knappast någon ledning nu men löser det sig med positionerna och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 2 East Doris
Spets efter 500m: 3 B.B.S.Day Dream
Skrällen: 1 Harvesting Time
Ranking: A 2 B 3,10,4,11,1,5,8,9 C 6,7

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Bellfaks har presterat bra på slutet. Näst senast hade han ingen chans mot Odd Herakles och fick nöja sig med fjärdeplatsen. Han var klart bra vid en överlägsen vinst i ett trekilometerslopp senast. Han har fungerat bättre aktionsmässigt utan framskor på sistone. Han är inte helt att lita på men i ett felfritt lopp nu så sitter han bra till i andraspår omgående och med rätt resa så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

6 Philip Ess vann Svenskt Kallblodsderby för två år sedan. Han hade sedan ett misslyckat fjolår då det bara blev två starter. Han verkar lite på gång nu för han hängde på godkänt till tredjeplatsen bakom Våler Nikolai och Månlykke A.M. senast. Han är nerstruken ett hack nu och kan Örjan Kihlström som finns i vagnen få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff.

8 Tangen Haap är jämn och säker men han har inte vunnit på ett tag. Han gjorde det bra som tvåa bakom omöjlige Odd Herakles senast. Han kan öppna fort vid laddning och skulle Björn Karlsson lyckas nå ledningen här så stiger hans chanser att ta en ny seger. Det är dock inte säkert att det är ledigt i ledningen men han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 9 Bellfaks
Spets efter 500m: 2 Art Kjarvald
Skrällen: 2 Art Kjarvald
Ranking: A 9,6,8 B 2,3 C 7,4,1,10

V64-5
Fyraåringsstjärnan över 1640 meter. Jag har spikat 7 Aramis Bar som har gjort det bra och tagit två raka segrar. Näst senast så tävlade han barfota bak då och det blev ett lyft när han gick undan på ett bra vis före den nyblivna derbyvinnaren Hail Mary. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens på Power och han sänkte denne till seger kort före mål. I ett litet fält här så kanske Björn Goop kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så är mycket vunnet. Han kan dock vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

Vid gardering kan 8 Click Bait som gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan vara tänkbar. Han öppnade då fort och när Don Fanucci Zet som satt i ledningen rullade över i galopp i den första kurvan så satt han i ledningen istället. Från den positionen så blev det sedan en väldigt enkel seger. Han hade ett svårt läge näst senast med bakspår på tillägg över sprinterdistans. Han avslutade då starkt och var inte så långtifrån segern men han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp där Golden Tricks satte nosen först. Han fick en invändig löpning men när han kom loss så avslutade han bra men då var Ecurie D. som vann det loppet från ledningen redan i mål så det blev en fjärdeplats senast. Tråkigt läge nu men han är snabb från start och med rätt resa så kan han nypa en fin placering.

1 Summit In Sight travade en stor del av loppet i ledningen över lång distans senast men han orkade inte hela vägen och kom in först som trea bakom Global Welcome som drog det längsta strået. Fint läge nu och kan Örjan Kihlström hitta en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 7 Aramis Bar
Spets efter 500m: 7 Aramis Bar
Skrällen: 5 Gerry
Ranking: A 7 B 8,1,5 C 6,3,4,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Cyrano De B. tuggade ner sitt motstånd till en knapp seger i ett långlopp på Bollnäs för tre starter sedan. Gången efter det så var han ute i Klass I finalen på Åby. Han avslutade då klart bra och kom in som trea bakom Pleasure For Cash som vann det loppet före Farlander Am. I ett uttagningslopp till Derbyt senast så hamnade han i en dålig rygg men han fullföljde godkänt och kom i mål som femma bakom Aetos Kronos. Han kan öppna fort och trots ett spår långt ut här så är det inte omöjligt att han kan bli släppt till ledningen. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner. Han är väldigt stark så den långa distansen är passande och med rätt resa så tror jag han är med i segerstriden här.

1 Master Blaster kom med en vass avslutning och då räckte det till en andraplats bakom Orlando Classic senast. Det var första loppet på några månader så med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Intressant läge och han kan öppna rätt så bra så lyckas Fredrik B Larsson hålla upp ledningen så provar han nog i spets så länge lampan lyser. Blir det inte ledningen så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

9 Bear Hope kommer med två raka segrar. Han kom till ledningen efter en snabb start och han fick sedan bestämma och han vann sedan lätt över aktuell distans senast. Bakspår nu men han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan Björn Goop servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme igen.

12 Messiah kom med en godkänd avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Lisa S.E. Han hade varit behandlad inför den starten så han borde gå framåt med det loppet i kroppen. Utgångsläget nu är mindre bra men med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han duga mot det här gänget.

Min Vinnare: 8 Cyrano De B.
Spets efter 500m: 8 Cyrano De B.
Skrällen: 7 Down And Dirty
Ranking: A 8 B 1,9,12,2,7,10,3 C 5,4,6,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming