V64 Tips Halmstad 20/9

Publicerad på 20 Sep 2021 - 13:36

DrTrav

DrTrav

20 Sep 2021 - 13:36

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. En spännande omgång på förhand som kryddas av en jackpot på 6,5 Miljoner. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den första avdelningen,1 Cintra.

V64-tips Halmstad Måndag 20/9
v64-1 1 Cintra
v64-2 1,4,6,7
v64-3 3,6,7,8,11
v64-4 2,10
v64-5 1,5,10,13
v64-6 1,2,3,5

640 x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 20/9
DD-1 1,13
DD-2 1,2,3,5

8 rad x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Jackpot på V64 och många vill överleva den första avdelningen. Men vi gör tvärtom och försöker koppla greppet direkt. Vi inleder med att spika 1 Cintra till intressante 28%. Hon kommer med formen på topp och bör snart få utdelning för det genom att sätta nosen först. Denna treåriga damen har stått för en fin utveckling under sensommaren och i den senaste hade hon tagit sig till finalen av Svenskt Trav-Oaks om det bara löst sig över upploppet. Ikväll jagar man revansch efter att suttit fast i rygg på ledaren senast. För kusk och tränare Robert Bergh handlar det om att ta sig ut från innerspåret, väl när man gjort det ska detta vara hästen i loppet och till endast 28% är spelvärdet högt. Spik.

Motbud
6 King Of Djazz var inte som bäst senast, men har innan det stått för flera bra prestationer innan det. I den senaste starten stod man med 20m tillägg på kriteriefinalisten Indy Rock och uppgiften blev för tuff. För tre starter sedan var man ute i en E3 final. Dit tog han sig genom att avsluta 11,2 sista 800m i försöket gången före. Får man spara speeden ikväll kommer man fälla många den sista biten.

Nämner även 8 Aramis Face som inledde karriären lovande och spåddes en ljus framtid i kulltoppen. Men efter att fått lite hack i skivan stannade utvecklingen något. Men näst senast fick man återigen segerdefilera efter att gjort jobbet sista 700m. Senast fick man ett tufft lopp med tredjespår fram till dödens, men han höll ändå starkt till andraplatsen. Tål att göra en del själv och ska inte nonchaleras trots tufft utgångsläge.

Min Vinnare: 1 Cintra
Spets efter 500m: 4 Seventh Heaven
Skrällen:
Ranking: A 1 B 6,8,7,4 C 3,2,5

V64-2 1640m auto
6 Hipster Am är kvick iväg från start och kommer utmana om ledningen ikväll. I den senaste starten blev man dock för het när man tillsut kom fram i ledningen efter en tuff öppning så frågan är om man vågar skicka iväg hästen på samma sätt från start ikväll. Nu är det visserligen kort distans vilket är en fördel och då ökar såklart chansen om man sitter i spets. Men oavsett position finns kapacitet för att vinna i detta magra startfält.

1 Tilda Express är ett fint sto som senast var ute i finalen av Derbystoet på Jägersro. Då räckte hon inte riktigt till mot tufft motstånd som bland annat Honey Mearas. Men kapacitet finns och tidigare i somras kvalade Tilda Express in till finalen av StoChampionatet. Ikväll möter hon enklare motstånd och hon kan öppna bra från start. Skulle hon hålla upp innerspåret från start är hon hästen att slå för övriga. Har tagit karriärens hittills tre segrar från just spets.

Nämner även 4 Namaste är ett sto som besitter högt kunnande i grunden men som inte fått ut det på tävlingsbanan på lsutte. Men i den senaste starten såg hon klart positiv ut efter en fin resa. Skulle Namaste ta ytterligare kliv till ikväll är detta en skräll till 5% som kan var värd ett streck.

Min Vinnare: 6 Hipster Am
Spets efter 500m: 6 Hipster Am / 1 Tilda Express
Skrällen: 4 Namaste
Ranking: A 6,1 B 4,7,2,5 C 8,3

V64-3 2140m volt
6 Höwings Zeus är en fin fyraåring som ikväll gör första starten sedan maj. Då vann man på bra sätt från ledningen. Ikväll är säkerligen siktet återigen inställt på ledningen och lyckas man komma dit ökar såklart segerchansen också. Men Höwings Zeus är inte helt att lita på, då han har galopperat i hälften av sina åtta starter. Kapacitetsmässigt står han huvudet högre än konkurrenterna här, men som favorit till 67% när det är comeback och galopprisk finns är det tjänstefel att inte försöka fälla.

3 Ytowns Carmen gör ikväll fjärde starten för tränaren Joakim Lövgren. Tillsammans jagar de första segern här. I den senaste starten visade man upp fin inställning när man var nära att kontra tillbaka över upploppet men fick tillslut nöja sig med andraplatsen. Revansch ikväll?

Skrällen är 11 Jocashi som visserligen fortsatt segerlös och har ett tufft utgångsläge. Men han har visat upp bra fart och har gått tider som duger gott i dessa lopp. Skulle favoriten straffa ut sig under loppet är Jocashi absolut tänkbar där bakom. Endast 5%.

Min Vinnare: 3 Ytowns Carmen
Spets efter 500m: 6 Höwings Zeus ä
Skrällen: 11 Jocashi
Ranking: A 3,6 B 11,7,8,2,9 C 1,12,5,10

V64-4 1640m auto
10 Black Fire är en treåring som inledde sin tävlingskarriär genom att ta tre raka segrar. Men på slutet har man mött lite tuffare hästar vilket gjort att segrarna uteblivit. Detta gör att man ikväll inte kommer bli fullt så påpassad av spelarna som han egentligen borde bli sett till kunnande. Man möter lämpligare motstånd ikväll och har rygg på en startsnabb konkurrent som bör innebära att man kan sitta bra på det direkt trots bricka 10. bakom bilen. Tränaren Dan Widegren väljer dessutom rycka skorna för första gången ikväll vilket såklart är spännande. Faller balansförändringen väl ut kommer man vara med och utmana om segern här. 12% då är spelvärdet även högt.

Dubblar systemet med 2 Denco's Galliano som nu gjort tre starter för tränaren Johan Untersteiner. Denco's Galliano inledde med två raka segrar innan han i den senaste starten inte riktigt räckte till i ett E3-kval. Även om det är tufft för treåringar att möta äldre så har man ikväll ett bra utgångsläge och kommer vara med och slåss om segern här.

Nämner även 7 Holy Moses Mearas. Han inledde sin tävlingskarriär på bra sätt med två raka segrar, men har efter det haft strul med sjukdom och dessutom har det blivit en hel del galopper. Holy Moses Mearas startade så sent som för sju dagar sedan, då blev det galopp när attacken skulle sättas in i sista sväng. Men skulle han hålla sig till rätt gångart här finns kapacite för att vinna loppet.

Min Vinnare: 10 Black Fire
Spets efter 500m: 2 Denco's Galliano
Skrällen:
Ranking: A 10,2 B 7,6,9,5,3 C 4,1,8

V64-5 2140m volt
1 Alfons har inte startat sedan i slutet av Juni, men då vann man på bra sätt från ledningen. Ikväll ser uppgiften på förhand ut att passa fyraåringen. Med endast två hästar på start är man den troliga ledaren av loppet och får man sen bestämma tempot en bit kommer man inte bli lätt att ta sig förbi om Alfons är väl förberedd för uppgiften.

10 Gravity Pace var inte som bäst senast men har fått ta igen sig efter det. Men detta är en häst med bra kunnande som duger på V75 i klassen när han tävlar på topp. Han tål att göra en del grovjobb själv. Studsar han tillbaka snabbt ifrån senast så är man med och utmanar om segern ikväll.

Skrällen är 13 Digital Process. Utgångsläget är såklart inte det bästa med spår fem i volten, vilket såklart är inbakat i procenten. Men går han bara iväg den första biten är detta en individ som har betydligt större segerchans än sina blott 4% han är spelad till i nuläget. Kapacitet finns i Digital Process som duger bra för loppet och i den senaste starten visade han även fin form när man blev trea över fel distans. Given skräll att betala för i omgången.

6 Bandit Frontline galopperade i den senaste starten, men ska normalt sätt vara travsäker och han står ofta för jämna prestationer. Startmomentet är såklart lurigt även ikväll men löser kusken Ulf Ohlsson starten är detta en häst som ska ha vettig segerchans. Men som favorit i nuläget i ett jämnt spelat lopp väljer jag ändå att stå över och spara strecken.

Min Vinnare: 1 Alfons
Spets efter 500m: 1 Alfons
Skrällen: 13 Digital Process
Ranking: A 1,10 B 13,5,6,4,11,14,9,2 C 3,12,7,8,15

V64-6 2140m auto
3 Guzz Mearas var senast ute Jubileumspokalen där han mötte den yttersta eliten och fick verkligen slita för att hänga med i det höga tempot som Aetos Kronos satte upp. Det blev tillslut galopp in på upploppet och även om man inte var segeraktuell var det fina prispengar som försvann. Ikväll möter man enklare motstånd och Guzz Mearas har fått ett bra utgångsläge. Han är kvick iväg den första biten och skulle han komma till ledningen blir han såklart svårslagen. Hästen att slå för övriga ikväll.

2 Speedy Face kommer till start med formen på topp. För två starter sedan stod han för en rykande avslutning där klockan stannade på 08,5 sista 800m och senast vann han enkelt från dödens. Från bricka två kommer man sitta bra på det och i ett litet fält har man heller inte många att speeda ner den sista biten.

5 Velvet Gio visade för två starter sedan vilken hög kapacitet han besitter, då slog man Coin Perdu och Ble du Gers på lätta ben tillsut. Senast gjorde han det okej som femma på V75. Velvet Gio tål att göra en del grovjobb själv och räds inte för att göra det den tunga vägen.

1 Rajesh Face gjorde comeback senast och efter en kort galopp fullföljde han loppet på bra sätt. Med den genomköraren i kroppen nu bör formen vara framflyttad en hel del. Håller han sig bara till rätt gångart kan han vara farlig att nonchalera till endast 5%.

Min Vinnare: 3 Guzz Mearas
Spets efter 500m: 3 Guzz Mearas
Skrällen: 2 Speedy Face / 1 Rajesh Face
Ranking: A 3,2 B 5,1,4,7,6 C -

Lycka till
Dr Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto