DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 20/9

20 September 2021 - 11:36

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. En spännande omgång på förhand som kryddas av en jackpot på 6,5 Miljoner. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den första avdelningen,1 Cintra.

V64-tips Halmstad Måndag 20/9
v64-1 1 Cintra
v64-2 1,4,6,7
v64-3 3,6,7,8,11
v64-4 2,10
v64-5 1,5,10,13
v64-6 1,2,3,5

640 x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 20/9
DD-1 1,13
DD-2 1,2,3,5

8 rad x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Jackpot på V64 och många vill överleva den första avdelningen. Men vi gör tvärtom och försöker koppla greppet direkt. Vi inleder med att spika 1 Cintra till intressante 28%. Hon kommer med formen på topp och bör snart få utdelning för det genom att sätta nosen först. Denna treåriga damen har stått för en fin utveckling under sensommaren och i den senaste hade hon tagit sig till finalen av Svenskt Trav-Oaks om det bara löst sig över upploppet. Ikväll jagar man revansch efter att suttit fast i rygg på ledaren senast. För kusk och tränare Robert Bergh handlar det om att ta sig ut från innerspåret, väl när man gjort det ska detta vara hästen i loppet och till endast 28% är spelvärdet högt. Spik.

Motbud
6 King Of Djazz var inte som bäst senast, men har innan det stått för flera bra prestationer innan det. I den senaste starten stod man med 20m tillägg på kriteriefinalisten Indy Rock och uppgiften blev för tuff. För tre starter sedan var man ute i en E3 final. Dit tog han sig genom att avsluta 11,2 sista 800m i försöket gången före. Får man spara speeden ikväll kommer man fälla många den sista biten.

Nämner även 8 Aramis Face som inledde karriären lovande och spåddes en ljus framtid i kulltoppen. Men efter att fått lite hack i skivan stannade utvecklingen något. Men näst senast fick man återigen segerdefilera efter att gjort jobbet sista 700m. Senast fick man ett tufft lopp med tredjespår fram till dödens, men han höll ändå starkt till andraplatsen. Tål att göra en del själv och ska inte nonchaleras trots tufft utgångsläge.

Min Vinnare: 1 Cintra
Spets efter 500m: 4 Seventh Heaven
Skrällen:
Ranking: A 1 B 6,8,7,4 C 3,2,5

V64-2 1640m auto
6 Hipster Am är kvick iväg från start och kommer utmana om ledningen ikväll. I den senaste starten blev man dock för het när man tillsut kom fram i ledningen efter en tuff öppning så frågan är om man vågar skicka iväg hästen på samma sätt från start ikväll. Nu är det visserligen kort distans vilket är en fördel och då ökar såklart chansen om man sitter i spets. Men oavsett position finns kapacitet för att vinna i detta magra startfält.

1 Tilda Express är ett fint sto som senast var ute i finalen av Derbystoet på Jägersro. Då räckte hon inte riktigt till mot tufft motstånd som bland annat Honey Mearas. Men kapacitet finns och tidigare i somras kvalade Tilda Express in till finalen av StoChampionatet. Ikväll möter hon enklare motstånd och hon kan öppna bra från start. Skulle hon hålla upp innerspåret från start är hon hästen att slå för övriga. Har tagit karriärens hittills tre segrar från just spets.

Nämner även 4 Namaste är ett sto som besitter högt kunnande i grunden men som inte fått ut det på tävlingsbanan på lsutte. Men i den senaste starten såg hon klart positiv ut efter en fin resa. Skulle Namaste ta ytterligare kliv till ikväll är detta en skräll till 5% som kan var värd ett streck.

Min Vinnare: 6 Hipster Am
Spets efter 500m: 6 Hipster Am / 1 Tilda Express
Skrällen: 4 Namaste
Ranking: A 6,1 B 4,7,2,5 C 8,3

V64-3 2140m volt
6 Höwings Zeus är en fin fyraåring som ikväll gör första starten sedan maj. Då vann man på bra sätt från ledningen. Ikväll är säkerligen siktet återigen inställt på ledningen och lyckas man komma dit ökar såklart segerchansen också. Men Höwings Zeus är inte helt att lita på, då han har galopperat i hälften av sina åtta starter. Kapacitetsmässigt står han huvudet högre än konkurrenterna här, men som favorit till 67% när det är comeback och galopprisk finns är det tjänstefel att inte försöka fälla.

3 Ytowns Carmen gör ikväll fjärde starten för tränaren Joakim Lövgren. Tillsammans jagar de första segern här. I den senaste starten visade man upp fin inställning när man var nära att kontra tillbaka över upploppet men fick tillslut nöja sig med andraplatsen. Revansch ikväll?

Skrällen är 11 Jocashi som visserligen fortsatt segerlös och har ett tufft utgångsläge. Men han har visat upp bra fart och har gått tider som duger gott i dessa lopp. Skulle favoriten straffa ut sig under loppet är Jocashi absolut tänkbar där bakom. Endast 5%.

Min Vinnare: 3 Ytowns Carmen
Spets efter 500m: 6 Höwings Zeus ä
Skrällen: 11 Jocashi
Ranking: A 3,6 B 11,7,8,2,9 C 1,12,5,10

V64-4 1640m auto
10 Black Fire är en treåring som inledde sin tävlingskarriär genom att ta tre raka segrar. Men på slutet har man mött lite tuffare hästar vilket gjort att segrarna uteblivit. Detta gör att man ikväll inte kommer bli fullt så påpassad av spelarna som han egentligen borde bli sett till kunnande. Man möter lämpligare motstånd ikväll och har rygg på en startsnabb konkurrent som bör innebära att man kan sitta bra på det direkt trots bricka 10. bakom bilen. Tränaren Dan Widegren väljer dessutom rycka skorna för första gången ikväll vilket såklart är spännande. Faller balansförändringen väl ut kommer man vara med och utmana om segern här. 12% då är spelvärdet även högt.

Dubblar systemet med 2 Denco's Galliano som nu gjort tre starter för tränaren Johan Untersteiner. Denco's Galliano inledde med två raka segrar innan han i den senaste starten inte riktigt räckte till i ett E3-kval. Även om det är tufft för treåringar att möta äldre så har man ikväll ett bra utgångsläge och kommer vara med och slåss om segern här.

Nämner även 7 Holy Moses Mearas. Han inledde sin tävlingskarriär på bra sätt med två raka segrar, men har efter det haft strul med sjukdom och dessutom har det blivit en hel del galopper. Holy Moses Mearas startade så sent som för sju dagar sedan, då blev det galopp när attacken skulle sättas in i sista sväng. Men skulle han hålla sig till rätt gångart här finns kapacite för att vinna loppet.

Min Vinnare: 10 Black Fire
Spets efter 500m: 2 Denco's Galliano
Skrällen:
Ranking: A 10,2 B 7,6,9,5,3 C 4,1,8

V64-5 2140m volt
1 Alfons har inte startat sedan i slutet av Juni, men då vann man på bra sätt från ledningen. Ikväll ser uppgiften på förhand ut att passa fyraåringen. Med endast två hästar på start är man den troliga ledaren av loppet och får man sen bestämma tempot en bit kommer man inte bli lätt att ta sig förbi om Alfons är väl förberedd för uppgiften.

10 Gravity Pace var inte som bäst senast men har fått ta igen sig efter det. Men detta är en häst med bra kunnande som duger på V75 i klassen när han tävlar på topp. Han tål att göra en del grovjobb själv. Studsar han tillbaka snabbt ifrån senast så är man med och utmanar om segern ikväll.

Skrällen är 13 Digital Process. Utgångsläget är såklart inte det bästa med spår fem i volten, vilket såklart är inbakat i procenten. Men går han bara iväg den första biten är detta en individ som har betydligt större segerchans än sina blott 4% han är spelad till i nuläget. Kapacitet finns i Digital Process som duger bra för loppet och i den senaste starten visade han även fin form när man blev trea över fel distans. Given skräll att betala för i omgången.

6 Bandit Frontline galopperade i den senaste starten, men ska normalt sätt vara travsäker och han står ofta för jämna prestationer. Startmomentet är såklart lurigt även ikväll men löser kusken Ulf Ohlsson starten är detta en häst som ska ha vettig segerchans. Men som favorit i nuläget i ett jämnt spelat lopp väljer jag ändå att stå över och spara strecken.

Min Vinnare: 1 Alfons
Spets efter 500m: 1 Alfons
Skrällen: 13 Digital Process
Ranking: A 1,10 B 13,5,6,4,11,14,9,2 C 3,12,7,8,15

V64-6 2140m auto
3 Guzz Mearas var senast ute Jubileumspokalen där han mötte den yttersta eliten och fick verkligen slita för att hänga med i det höga tempot som Aetos Kronos satte upp. Det blev tillslut galopp in på upploppet och även om man inte var segeraktuell var det fina prispengar som försvann. Ikväll möter man enklare motstånd och Guzz Mearas har fått ett bra utgångsläge. Han är kvick iväg den första biten och skulle han komma till ledningen blir han såklart svårslagen. Hästen att slå för övriga ikväll.

2 Speedy Face kommer till start med formen på topp. För två starter sedan stod han för en rykande avslutning där klockan stannade på 08,5 sista 800m och senast vann han enkelt från dödens. Från bricka två kommer man sitta bra på det och i ett litet fält har man heller inte många att speeda ner den sista biten.

5 Velvet Gio visade för två starter sedan vilken hög kapacitet han besitter, då slog man Coin Perdu och Ble du Gers på lätta ben tillsut. Senast gjorde han det okej som femma på V75. Velvet Gio tål att göra en del grovjobb själv och räds inte för att göra det den tunga vägen.

1 Rajesh Face gjorde comeback senast och efter en kort galopp fullföljde han loppet på bra sätt. Med den genomköraren i kroppen nu bör formen vara framflyttad en hel del. Håller han sig bara till rätt gångart kan han vara farlig att nonchalera till endast 5%.

Min Vinnare: 3 Guzz Mearas
Spets efter 500m: 3 Guzz Mearas
Skrällen: 2 Speedy Face / 1 Rajesh Face
Ranking: A 3,2 B 5,1,4,7,6 C -

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Trelleborg
Fotboll - Superettan  - 1 asian 0
1.70
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
21:00  Maccabi Haifa - Röda Stjärnan
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.84
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Jägersro 16/8
Insats: 840 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 16/8
Insats: 240 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming