V64 Tips Halmstad 6/12

Publicerad på 6 Dec 2021 - 12:00

DrTrav

DrTrav

6 Dec 2021 - 12:00

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik. 3 Valour Kronos i den inledande och första avdelningen.

V64-tips Halmstad MÃ¥ndag 6/12
v64-1 3 Valour Kronos
v64-2 2,4,5,6,8,9
v64-3 1,3,5,7,9
v64-4 4,9,10
v64-5 1,4,6,7
v64-6 10,12

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad MÃ¥ndag 6/12
DD-1 1,5,6,7
DD-2 10,12

8 rad x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Valour Kronos. Detta är en sjuåring som ikväll står med perfekta förutsättningar. Man möte främsta motbudet för fem starter sedan. Då var förutsättningarna liknande och Valour Kronos satt i ledningen och kunde då gå undan säkert tillslut. Valour Kronos trivs i spets och sex av sju segrar i karriären är tagna från just ledningen. I min bok står det spets och slute och när dessutom strecken är tilltalande väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
Främsta motbuet är 7 Spartak Face som i den senaste starten hade en del otur men visade form genom at avsluta rappt den sista biten. I ett litet startfält gynnas Spartak Face som kommer få en bra resa oavsett hur man väljer att göra från start. Conrad Lugauers travare ska utrustas med amerikansk vagn och ska ses som det givna motbudet till min spik.

Min Vinnare: 3 Valour Kronos
Spets efter 500m: 3 Valour Kronos
Skrällen:
Ranking: A 3 B 7,2,1,6 C 4,5

V64-2 2140m auto
6 Wilma C.D. är fortsatt bara tre år men har redan visat upp bra kunnande. I den senaste starten var det comeback efter lite uppehåll och Wilma C.D. stod direkt för sitt livs bästa prestation. Segern blev enkelt tillslut och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en bit till kvällens start. Felfri här ska segerchansen vara hög. Men det handlar om orutinerade hästar och som storfavorit lockar det att gardera trots allt.

Peter Untersteiners har en intressant duo för loppet. 2 Easy Star och 4 Lady Larissa. Den förstnamnda gjorde det helt okej senast i norska Oaks och Lady Larissa visade att formen är på topp när hon senast satt fast med massa krafter sparade på Solvalla.

Skrällen är 8 Ahorsewithnoname. Utgångsläget är såklart inte det bästa men detta är en individ som visat upp talang. I den senaste starten vann man på ett mersmakande sätt, stilen var bra och hästen såg ut att tagit stora steg framåt i och med den starten. Med duktiga Kevin Oscarsson i vagnen handlar det om att hitta ett vettigt slagläge från start och som väldigt lite spelad är detta en skräll jag tidigt betalar för ikväll.

Min Vinnare: 6 Wilma C.D.
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Ahorsewithnoname
Ranking: A 6 B 2,4,8,9,5 C 7,1,3

V64-3 2140m auto
7 David S.H. är en treåring som på sina fem senaste starter har tre andraplatser och en seger. I den senaste starten var man ute i ett treåringslopp och räckte då inte hela vägen mot bra hästar, men intrycket var bra och han visade att formen är bra. Med många orutinerade hästar med i loppet är jag inne på att David S.H.s fina form kommer bära frukt ikväll. Förstahäst.

3 Camelot As hade otur i den senaste starten och drogs bakåt efter att hamnar i en kall rygg med 500m kvar till mål. Camelot As sköt visserligen till vastt när luckan uppstod tillslut men då var det försent för att blanda sig i segern. För två starter sedan vann han på imponerande sätt från dödens. Han tål att göra en del själv i loppen och startat ikväll från ett bra utgångsläge.

Nämner även 1 Digital Roof som kommer från seger så sent som i tisdags. Nu ska det bli spännande att följa hur Digital Roof tagit det loppet. Men har man gjort det på rätt sätt och kan försvara upp innerspåret från start kommer Digital Roof leda loppet länge.

Min Vinnare: 7 David S.H.
Spets efter 500m: 1 Digital Roof
Skrällen:
Ranking: A 7,3 B 1,5,9,11,5,14,12 C 8,4,13,2,10

V64-4 2140m volt
4 Luca Di Quattro är en treåring som fortsatt jagar första segern i karriären. Han har visserligen galopperat i samtliga fyra starter hittills men han har också däremellan visat prov på bra fart. Fart som kommer duga en bit upp i klasserna om Luca Di Quattro bara får ordning på sina ben. För tre starter sedan klockades man till 14,7 i 1900m efter en kort galopp, senast blev det dubbla galopper och det var en andraplats som försvann när man galopperade för andra gången med 300m kvar. Från stallet är man ändå optimistiska inför ikväll och meddelar att Luca Di Quattro känns fin hemma i träningen. Skulle han fungera hela vägen är man den givna vinnaren på förhand.

10 Ornellaia Cheri tog en fin seger från ledningen för två starter sedan. Senast gav man sig dock enkelt från samma position. Att det idag är bakspår behöver inte vara helt fel för hästen som då kan få lifta med och spara sin polett tillslut. Given vid gardering trots insatsen senast.

Nämner även 9 Icebreaker Sisu inlett karriären med två klart godkända prestationer. Med de loppen i kroppen nu bör formkurvan peka uppåt och till 7% är man skrällen för mig i loppet.

Min Vinnare: 4 Luca Di Quattro
Spets efter 500m: 4 Luca Di Quattro
Skrällen: 9 Icebreaker Sisu
Ranking: A 4 B 10,9,3,8,7,6 C 1,2,5

V64-5 1640m auto
4 Bee Kronos är häst med bra kapacitet inom sig men som också inte är helt enkel att räkna på. I den senaste starten öppnade hon mycket snabbt från start och tog hand om ledningen direkt men galopperade sen oprovocerat mitt i loppet. För två starter sedan blev det också galopp. Men dessförinnan har hon två raka andraplatser och en seger på kontot. Skulle Bee Kronos trava hela loppet idag är hon hästen att slå för övriga, men med tanke på prestationerna på lsutet är det givet att gardera loppet.

6 Gladys Knight gick senast i mål med krafter sparade efter att Rikard N Skoglund valt att sitta kvar i ett andraspår när tåget gick. Idag står hon perfekt inne i loppet och bör kommer med en formkurva som pekar uppåt. Nu sitter dessutom Stefan Persson upp i vagnen vilket känns spännande.

7 Cavalleri var ute på V75 i den senaste starten och gjorde det klart bra som fyra i mål. Utgångsläget är en bit ut bakom bilen och Victor Rosleff får göra vad han kan därifrån. Men skulle man hitta ner i ett vettigt slagläge från start är man en given utmanare om segern ikväll.

Nämner även 1 Dolly Streamline som ikväll kommer bli över från start. Men formen är på topp och skulle det bara läsa sig med positionerna längs vägen kommer hon fälla många över upploppet om luckan uppenbarar sig i tid.

Min Vinnare: 4 Bee Kronos
Spets efter 500m: 4 Bee Kronos
Skrällen:
Ranking: A 4,6,7 B 1,5,8,3 C 10,2,9,11

V64-6 2140m auto
10 Express Lime är en spännande femåring som i den senaste starten var ute på V75 men fick tyvärr dagen förstörd av en galopp. Men formen är det inget fel på, för två starter sedan vann man ett tufft lopp med 150.000kr i förstapris. Pengar som det finns kapacitet för att bära upp och även om motståndet är bra ikväll ska segerchansen på nytt vara god.

Skrällen är 12 Chumani som inte har det bästa utgångsläget men som besitter kunnande för att göra en hel del grovjobb själv. Utan för mycket strul längs vägen i kön ska det bli spännande att se vad Joakim Lövgrens travare kan göra i ett lopp som detta. Endast 7%.

Nämner även 6 Filip Winner som blev hängande i tredjespår i den senaste starten och togs sen upp och backades ner. Han visade ändå bra form när Filip Winner sköt till bra över upploppet en bit bak. Med det loppet i kroppen nu bör toppformen vara nära.

Min Vinnare: 10 Express Lime
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Chumani
Ranking: A 10 B 12,6,3,4,5,1 C 7,9,11,2,8

Lycka till
DrTrav




Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto