DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 6/9

6 September 2021 - 11:40

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den fjärde avdelningen, 3 Spinal Tap A.T.

V64-tips Halmstad Måndag 6/9
v64-1 2,4,6,7,8
v64-2 1,2,11
v64-3 2,3,4,5,6,9
v64-4 3 Spinal Tap A.T.
v64-5 2,5
v64-6 2,5,9

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 6/9
DD-1 2,5
DD-2 2,5,9

6 rad x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 3140m volt
4 Zacapa U.S är en fyraåring med bra kunnande som dessvärre har galopperat i två raka starter på slutet. Ser man till kapacitet och fart står Zacapa U.S sig bra i loppet och för lite pengar på sig sett till sitt kunnande. Skulle tränaren Helena Bruman fått ordning på travet hos sin springare tills ikväll är man ett givet segerbud i loppet. Men det känns även lika givet att gardera den första avdelning.

2 Ornello är en individ som inte heller alltid får sin aktion att flyta på fullt ut. Men när det stämmer för denna femåringen står han sig bra i klassen. Han kan öppna kvickt och lång distans har har tidigare visat att han gillar och håller Ornello sig bara i trav hela vägen så ska han ses med segerchans ikväll.

8 Rosie Access har ikväll ett spännande utgångsläge med springspår. Prickar kusken Peter Zadel starten kan man mycket väl sitta i ledningen efter en bit. Rosie Access kommer med två bra prestationer i ryggen och med en formkurva som pekar uppåt ska man inte nonchaleras i denna öppna avdelning.

Min Vinnare: 4 Zacapa U.S
Spets efter 500m: 2 Ornello / 8 Rosie Access
Skrällen: 8 Rosie Access
Ranking: A 4,2 B 8,6,7,1,1,0,11 C 3,9,5

V64-2 2140m auto
1 Apulica kommer med två raka galopper på kontot vilket inte är speciellt smickrande. Men hon kan öppna kvickt från start och håller bara Apulica sig till trav är hon den troliga ledaren av loppet från start. Väl i den positionen så räknar jag med att kusk och tränare Christoffer Eriksson väljer att köra då Apulicas hittills enda seger är tagen just från ledningen. Kan sen Christoffer fuska bort lite av loppet kan det vara spets och slut får denna treåring. Men med tanke på osäkerheten på slutet är det ingen man kan gå rakt ut på i loppet.

2 Super Cash har fått ett bra utgångsläge. Detta sto gjorde det bra i den senaste starten som tvåa men har varit struken efter det. Dock vill jag säga att tränaren Helena Burman ofta har sina hästar väl förberedd när de startar och jag blir inte förvånad om formen fortsatt är fin för Super Cash. Det är åter Johnny Takter upp i vagnen vilket känns intressant. Givet streck på min kupong ikväll.

Skrällen är 11 Iliade som är en treåring hon Joakim Lövgren där det inte riktigt lossnat ännu. efter hon är en avkomma efter Varenne och har höga förväntningar på sig. Känslan är att när hon väl fattar vad det handlar om kommer utvecklingen gå fort. Jag är inne på att Joakim Lövgren kan hitta ett vettigt utgångsläge trots spår elva ikväll och nu när det väntas lättning i balansen så kan det vara de som avgör för att Iliade ska tända till lite extra. När det hon endast är spelad till 9% så är denna långlivade damen ett givet drag på min kupong.

Min Vinnare: 1 Apulica
Spets efter 500m: 1 Apulica
Skrällen: 11 Iliade
Ranking: A 1,2,11 B 5,3,9,6,12 C 8,10,7,4

V64-3 1640m auto
2 Benedetta Jet kommer till kvällens start med formen på topp. I den senaste starten avslutade hon mycket bra till tredjeplatsen via 1.10 sista 800m och för två starter sedan vann hon säkert från ledningen. Ikväll är utgångsläget bra och hon är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är hon sen hästen att slå för övriga. Förstahäst.

4 Kirsi Boko kvalade in till Drottning Silvias Pokal för trer starter sedan vilket säger en hel del om hennes kapacitet. Efter finalen har hon fått återhämta sig lite och kommer nu med två lopp i kroppen till kvällens start. Ikväll är det visserligen debut över kort distans, men med tanke på hennes fart ser jag inte det som något minus. Kommer utmana om segern ikväll om hon presterar på topp.

Skrällen är 6 Phantasy Tile. Hon håller bättre form än vad resultatraden antyder och är en fin häst i grunden. Ikväll verkar hon glömmas bort lite av spelarna vilket gör att spelvärdet ökar till låg procent. Hittar Johnny Takter som sitter i vagnen ett vettigt slagläge in på upploppet kan hon avsluta rappt. 3%!

Min Vinnare: 2 Benedetta Jet
Spets efter 500m: 2 Benedetta Jet
Skrällen: 6 Phantasy Tile
Ranking: A 2.4 B 6,3,5,9,7,8 C 12,1,10,11

V64-4 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Spinal Tap A.T. Han har imponerat vid sina segrar på slutet, i den senaste starten gick han undan i fin stil via 1.10 tid sista 500m. För två starter sedan fick han ett omöjligt lopp när han fastnade i trötta ryggar och drogs bakåt, kusken Peter Zadel valde då att inte köra för fullt på hästen och han gick i mål med krafter obrukade. Spinal Tap A.T är kvick iväg från start och ska från ett bra utgångsläge ses som den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen tror jag det blir svårt för övriga att plocka ner honom. Spik.

Motbud
5 Havbergs Photo kommer med en färsk seger i bagaget från senast då han vann ett billigt lopp på Tingsryd, men intrycket var bra och Havbergs Photo har en formkurva som pekar uppåt. Han kan också öppna bra den första biten och lär kunna få en fin position. Ska ses som de främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 2 Center Teemer som är jämn i sina prestationer men har svårt att vinna. Center Teemer gynnas om det blir tempo på loppet och från ett bra utgångsläge ska han inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 3 Spinal Tap A.T.
Spets efter 500m: 3 Spinal Tap A.T.
Skrällen: 5 Havbergs Photo
Ranking: A 3 B 5,2,9,10,6,4 C 7,8,1,12,11

V64-5 2140m auto
5 Oxidizer vet ni som följer tipsen här att jag höjt upp flera gånger på V75 och i den senaste starten handlade det just om V75 och han avslutade bra till andraplatsen. Han har även under sommaren visat sig ha förbättrat sin startsnabbhet. Skulle han komma till ledningen ikväll känns loppet upplagt ut för Oxidizer men i dessa sammanhang ska han även ses med god segerchans från andra positioner också. Given förstahäst.

Men för att försöka få lite större värde i kupongen har jag hittat en riktig kioskvältare som jag kommer betala för, 2 Cobbys Olifant. Nu har man två lopp i kroppen efter ett tävlingsuppehåll. I den senaste starten blev det galopp i volten men han stod sen för en bra upphämtning och travade 1900m på 11,5. Formkurvan pekar uppåt och nu med bilstart från ett bra utgångsläge kommer man kunna sitta bra på det direkt i loppet. Det är anmält amerikansk vagn vilket känns spännande och skulle man få rygg på favoriten Oxidizer kan detta vara skrällen som blåser ner alla över upploppet. Endast 3%!

Nämner även 11 Adde S.H som vann ett V75-lopp för två starter sedan och var i den senaste starten ute i finalen utan att räcka till. Adde S.H lever på sin speed och skulle det stämma med positionerna längs vägen ikväll finns fart för att speeda ner samtliga. Gynnas om tempot blir bra på loppet.

Min Vinnare: 5 Oxidizer
Spets efter 500m: 5 Oxidizer
Skrällen: 2 Cobbys Olifant.
Ranking: A 5 B 2,11,4,1,8,3 C 7,6,9,10

V64-6 1640m auto
2 Radio Gaagaa gör ikväll en spännande debut för sin nya tränare Erica Karlsson. Han kommer ifrån proffstränaren Peter Untersteiner där femåringen stått för en hel del fina prestationer. Det har blivit fem segrar på 18 starter i livet och ikväll blir det första gången Radio Gaagaa körs av Ulf Ohlsson, vilket känns spännande. Från ett bra utgångsläge och med värsta motbudet på förhand sturket i from av 3 Victory Highness ska man ikväll ses som ett givet bud i segerstriden.

9 Borups Umami har visat lite dålig inställning när det kommer till att sätta nosen först över mållinjen men besitter samtigt en vass avslutnign som kan fälla många över ett upplopp. Känslan är att Borups Umami fungerar som bäst när han får anfalla bakifrån och på så sätt inte riktigt kan ha koll på om han springer förbi övriga över upploppet eller inte. I den senaste starten gav han sig från just ledningen men ikväll kan kusk och tränaren Johan Untersteiner lotsa honom till en bra smygresa och på så sätt kan man fälla samtliga tillslut.

Streckar även 5 Intouchable som har stått för ett par rejäla avslutningar på slutet utan att få någon utdelning. Formen är på topp och stämmer det bara någorlunda väl med positionerna under loppet så besitter Intouchable helt klart kapacitet för att vinna loppet.

Min Vinnare: 2 Radio Gaagaa
Spets efter 500m: 2 Radio Gaagaa
Skrällen: 5 Intouchable
Ranking: A 2 B 9,5,12,11,4,8,7 C 6,10,1

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Edmonton - Los Angeles Kings
Ishockey - NHL - 1 -1 (asian)
2.02
02:00  Edmonton - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.826
02:20  Chiefs-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 -6
1.68
15:00  M Magnitogorsk - Sp. Moskva
Ishockey - KHL - 1
1.62
20:45  Cagliari - Torino
Fotboll - Serie A - 1
3.50
21:00  Getafe - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - Över 1,5 mål
1.65
21:00  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2 +0 (asian)
1.60
21:00  Real Madrid - Inter
Fotboll - Champions League - 1
2.15
21:00  Porto - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - 1 asian 0
2.04
21:00  AC Milan - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1 första halvlek
2.90

Livestreaming