V64 Tips Jägersro 1/3

Publicerad på 1 Mar 2022 - 12:23

DrTrav

DrTrav

1 Mar 2022 - 12:23

V64 på Tisdag hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning på omgången. Noterbart är att barfotaförbudet hävs idag i och med att vi nu går in i Mars månad. Detta betyder att det kommer blinka en hel del rött i listorna framöver. Något som är ett härligt vårtecken för oss travälskare.
Jag kommer spela med en spik och den hittar vi i den avslutande sjätte avdelningen, 2 Haha Ha.
V64 Jägersro Tisdag 1/3
V64-1 1,2,3,4,5,6,7
V64-2 2,3,4
V64-3 5,6,8,9
V64-4 1,7,12
V64-5 3,5,6
V64-6 2 Haha Ha
756 x 1k = 756kr (spelar för endast 6 rätt)
Dagens Dubbel Jägersro 1/3
DD-1 3,5,6
DD-2 2 Haha Ha
3 rader x 70kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2640m auto
6 Ups Face är en sexåring som besitter bra kunnande för klassen när han presterar på topp. Men på slutet har han varit lite ojämn vilket gör honom svår att räkna på. Men jag är inne på att ändringarna man ska göra på Ups Face ikväll kommer göra att han tänder till på nytt och presterar bra. Det aviseras eventuellt rycktussar för första gången vilket är spännande och dessutom är det anmält barfota runt om. Denna kombinationen känns mycket tilltalande på förhand. Skulle vi får detta till start ikväll är Ups Face mitt första streck i loppet.

7 Ecu Egedal galopperade bort sina möjligheter i första sväng senast. Gången för avslutade hon bra från fjärde ytter och med endast sju startande ikväll är man garanterad en bra resa trots sitt utgångsläge. Plockar många över upploppet om det blir lite tempo på loppet.

5 Ecco Elholm stod hårt inne i loppet senast och startade 20m fel kan man säga. Så den prestationen är inget man ska dra för stora växlar av. För två starter sedan visade Ecco Elholm fin form när han gick bra tillslut bakom Wingait Henke. Ikväll står man bättre inne i loppet igen och ska inte nonchaleras vid gardering.
Min Vinnare: 6 Ups Face
Spets efter 500m: 4 Harrison
Skrällen:
Ranking: A 6 B 7,5,4,1,2,3 C -
V64-2 2140m auto
4 Quita Futura kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Bäst senast blev det en enkel seger trots att hon fick göra jobbet utvändigt om ledaren sista 1200m. Senast visade Quita Futura startsnabbhet och kördes till ledningen efter 600m och segern blev sen på nytt enkel via 1.15 sista 800m. Från ett bra utgångsläge på nytt är siktet inställt på ledningen och kommer hon dit blir Quita Futura svårslagen.

Skrällen är 3 Andante T.M. som bara missat topp-3 vid ett tillfällen och då galopperade man bort sina chanser. Att Andante T.M. tål att göra en del jobb på egen hand visade hon vid segern för fyra starter sedan, då vann hon trots stora delar av loppet utvändigt om ledaren. Nu lättas man i balansen och från ett bra utgångsläge till endast 7% är Andante T.M. given vid gardering.

2 Leia Diablo vann tävlingsdebuten från ledningen och har efter det stått för flera fina prestationer även om segrarna uteblivit. Idag är utgångsläget tilltalande och när hon dessutom ska lättas i balansen ska Leia Diablo inte nonchaleras.
Min Vinnare:4 Quita Futura
Spets efter 500m: 4 Quita Futura
Skrällen: 3 Andante T.M.
Ranking: A 4,3,2 B 10,8,7,9,1 C 6,5

V64-3 2140m volt Monté
9 La Grange har nu fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. I comebacken för två starter sedan avslutade La Grange klart godkänt men i den senaste starten blev det inte samma fart tillslut. Enligt tränaren Mikko Aho löd förklaringen efter loppet att La Grange behövde loppet i kroppen för att få upp speeden, och att 1640m inte heller är en fördel för La Grange. Nu ska formen vara bättre och dessutom startar man i monté ikväll, enda gången hästen gjort det tidigare slutade det med en stark prestation och seger direkt. Är allt som det ska med La Grange ska segerchansen på nytt vara god. Men jag litar inte på honom helt efter senast och det känns givet att gardera.

8 Global Takeover har vunnit en av sina tre montéstarter. Detta är en individ som kan mycket i grunden och som kan mer än vad resultatraden skvallrar om. Till kvällens start är det anmält barfota bak vilket känns spännande. Tidig vid gardering.

Nämner även 6 Tyson Dimanche som ikväll ska göra debut i monté. Självklart är det svårbedömt på förhand, men sett till hästens kapacitet och storlek ska det bli spännande att följa honom under kvällen. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 La Grange
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Global Takeover
Ranking: A 9 B 8,6,5,4,2,7,5 C 3,1
V64-4 2140m auto
7 Zoljon visade bra form senast i en bra avslutning utan att kunna utmana en överlägsen vinnare för dagen. Men Zoljon har gjort sig förtjänt av en seger på slutet och skulle det klaffa med positionerna från start ikväll samtidigt som det strular lite för de två betrodda i loppet, vilket det mycket väl kan göra från bricka 1 respektive 12. Så ser jag det inte alls som oväntat om Zoljon skulle få sätta nosen först över linjen ikväll.

1 Egon T.B. har inlett 2022 med en seger och en andraplats. För två starter sedan vann han överlägset frå ledningen och senast visade ha fin form vid andraplatsen. Då stannade klockan på 13,5 sista 1000m från femte ytter. Innerspåret ikväll kan bli lite lurigt men ser bara Sören Bönneland som både tränar och kör till att ta sig ut i ett andraspår så kommer övriga få tufft att stå emot honom tillslut.

12 Hercule de Sajan hade två raka segrar på kontot innan han i den senaste starten inte fick det att fungera på en ny balans. Ikväll är det istället anmält barfota bak vilket är ett klart plus för Hercule de Sajan. Är bara formen bibehållen är detta en individ som i allra högsta grad utmanar om segern ikväll trots bricka tolv bakom bilen på Jägersro.

Min Vinnare: 7 Zoljon
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Zoljon
Ranking: A 7,1,12 B 5,2,6,10,4,3 C 9,11,8

V64-5 2140m auto
3 Look Håleryd är jämn och säker i sina prestationer och att det ikväll är anmält både barfota runt om och amerikansk vegan gör att man är på tårna. Fem av Look Håleryd sju segrar är tagna barfota och lyckas Stefan Persson få fart på honom från start är jag inne på att man hittar till ledningen och väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen.

6 Emilion var helt överlägsen för två starter sedan, då imponerade Wolfgang Nimczyks sjuåring. Men senast fick Emilion en tuff lopp på V75 och kunde aldrig riktigt blanda sig i segerstriden vilket inte är något man ska lasta Emilion för. Ikväll är det endast sju startande ekipage vilket gynnar Emilion som kommer få ett bra lopp oavsett hur Robbin Bot väljer att lägga upp taktiken. Emilion är vass på speed och kommer bli tuff att stå emot tillslut.

5 Romero har visat fin utveckling under vintern och har tre segrar på de fyra senaste starterna. Ikväll är det anmält barfota runt om vilket känns spännande. Men som favorit på V64 ikväll när det finns klart dugligt motstånd gör att jag rankar ner honom något.

Nämner även 7 Namanga Bo som i den senaste starten var favoritspelad mot bland annat Gustavsson Be och TomNJerry Diamant vilket säger en hel del. Namanga Bo fick tillslut nöja sig med en fjärdeplats den dagen efter att man fått ge sig från ledningen. Ikväll väntar ett annat upplägg och kanske kan Namanga Bo smyga lite mer under radarn ikväll och plocka samtliga tillslut istället? Hamnar dock utanför mitt system på grund av kostnads tekniska skäl.

Min Vinnare: 3 Look Håleryd
Spets efter 500m: 3 Look Håleryd
Skrällen:
Ranking: A 3,6 B 5,7,4 C 1,2

V64-6 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 2 Haha Ha. I den senaste starten blev hon störd till galopp kort efter start senast. Men för två starter sedan sköt hon till vasst via Open-Stretch och visade att formen är god. Ikväll är utgångsläget tilltalande och det är anmält barfota runt om och dessutom amerikansk vagn vilket är spännande. Thomas Uhrberg sitter i vagnen och från bricka två kommer han sitta bra till i loppet oavsett vilken taktik han väljer. Med intressanta ändringar på förhand och en häst som kommer med form känns det givet att ta ställning här i avslutningen. Spik.

6 Bluehill’s Wind har ingen munter programrad, det har blivit galopp i ledningen tre gånger på raken. Detta är såklart något som är oroväckande. Men senast han gick felfritt slutade det med en enkel seger från spets. Kapaciteten är hög hos Bluehill’s Wind som mestadels tävlar mot sig själv ikväll. Det är anmält barfota runt om ikväll vilket är spännande. Men jag vill se henne fungera igen innan Bluehill’s Wind är något jag vågar lita på.

Nämner även 10 Nashy Håleryd har nu gjort två starter för Per Nordström. I debuten för Nordström fick hon göra jobbet utvändigt om ledaren stora delar av loppet vilket blev för tufft. Senast gick Nashy Håleryd i ledningen men fick se sig slagen tidigt. Men ikväll lär ett spännande rygglopp ligga på lut för Nashy Håleryd, får hon spara speeden tillslut plockar hon många den sista biten. En skräll vid gardering.

Min Vinnare: 2 Haha Ha
Spets efter 500m: 6 Bluehill’s Wind
Skrällen: 10 Nashy Håleryd
Ranking: A 2 B 6,10,3,4,8,5 C 1,7,9
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto