DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 13/10

13 Oktober 2020 - 08:33

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning av omgången.
Jag spelar med en spik. 4 A God Point i den tredje avdelning.

V64 Tips Jägersro Tisdag 13/10

V64-1 2,8,9
V64-2 2,4,5,6,9,10,11
V64-3 4 A God Point
V64-4 2,3,4
V64-5 3,6,7,8
V64-6 1,2,3,5,6

1260 rader x 1 = 1260 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 13/10

DD1: 3,6,7,8'
DD2: 3

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS Jägersro Tisdag 13/10

Kvällen avgörs i Malmö och på Jägersros trav oval. Banlängden är 1000m och upploppets längd är 190m. 

V64-1: 2140 auto

V64 tävlingen inleder med en duell på förhand mellan Untersteiner- och Kolgjini senior. Där 2 Darah Bibo blir min knappa förstahäst. Darah Bibo va ute i Diamantstoets final senast där hon fick en tuff inledning och hamnade utvändigt ledaren för att sedan med 1500m kvar pressa sig till ledningen. Självklart satte sig den tunga inledningen i benen och hon fick se sig slagen med 500m kvar till mål. Vinnaren av Diamantstoet va ingen mindre än Lipstick Tooma, som jag tror många känner till numera! Näst senast avslutade 2 Darah Bibo via 11,8 sista 800m och det räckte till en andraplats. Ska bli spännande och se hur detta loppet blir kört då främste utmanaren också är startsnabb men också har ett mycket tufft lopp i kroppen från senaste starten,
8 Redneck Woodland är nämligen ruskigt kvick iväg från start. Nu ska dessutom den gasglada Lufti Kolgjini hålla i tömmarna. Men från bricka 8? och kommer 2 Daraha Bibo och Peter Untersteiner vilja svara upp om man ser ludde komma längst ut i banan? vill man riskera att ge sin topp travare ytterligare varsitt tufft lopp innanför västen? 

8 Redneck har fått pausa i nästan 30dagar efter det tuffa loppet senast. Man meddelar från stallet att hästen tagit loppet bra, han känns fin hemma i träning. Man räknar med att han kommer duga direkt då han är bra för klassen. 

Skulle det bli en alldeles för tuff inledning mellan dessa två ekipage som tidigare nämnts kommer loppet öppnas upp och då finns det en utmanare i mina ögon. 

9 Ritz Guiness besitter en enorm slutspurt, som kan komma väl till användning i detta loppet. Hon va senast ute och mötte Wild Love och Beluga West, fick då ett snällt upplägg men drogs bakåt sista 400. Men när man väl kommit loss sköt man till bra på upploppet. Ett möjligt platsspel i loppet. 

Min Vinnare: 2 Darah Bibo
Spets efter 500m: 8 Redneck Woodland
Skrällen: 9 Ritz Guiness
Ranking: A 2,8,9 B 6,11,3,12,10 C 7,4,5,1


V64-2: 2140m auto 

Ett lopp för treåriga och äldre hästar som max har tjänat 50,000kr. Bara dessa förutsättningar öppnar upp loppet för att ha en tänkbar skräll potential. Jag kommer välja sju hästar på min kupong. 

Det är enbart fem ekipage som fått segerdefilera tidigare. Men vi hittar faktiskt ändå en obesegrad häst i loppet, det är 4 Bistro Oak som tränas av duktiga Christoffer Eriksson. Bistro Oak har enbart gjort en start och vann det loppet lätt från ledningen. Christoffer tror själv att Bistro kommer gå framåt väldigt mycket med det loppet i kroppen kombinerat med den träningsmängd Bistro fått. Man hälsar även från stallet att man tycker 4 Bistro Oak är bra för klassen och man tror att han kommer kunna rekordsänka en hel del i denna starten. 

5 Hamilton D´am mötte 4 Bistro Oak senast och slutade två då trots galopp längs vägen. Det är fortfarande mycket valp intrycksmässigt på Hamilton men skulle man få ordning på detta och han själv kan hålla sig fokuserad hela vägen och därmed gå felfritt så tror jag 5 Hamilton D´am kommer utmana om segern.  

Ett annat av de få ekipage som vunnit tidigare är 9 Versace Broline, som vann senast mycket enkelt. Man tog över ledningen efter 500m och sen fick bestämma och gick undan i fin stil tillslut. Idag blir det såklart ett helt annat upplägg då man har spår 9. Ska bli spännande och se hur Peter och Versace tar sig an denna uppgiften. 

Min Vinnare: 4 Bistro Oak
Spets efter 500m: 4 Bistro Oak
Skrällen: 5 Hamilton D´am
Ranking: A 4,9,5 B 11,6,10,8,7 C 3,2,12,1


V64-3: 2140m auto 

Ett lopp som döpts till treåringstoppen. Vilket man verkligen kan förstå när bland annat en Kriteriefinalist kommer till start, 4 A Good Point. Den treåriga hingsten som har vår allas kära Maharajah som pappa kommer bli min spik i omgången. Man kommer ladda iväg från start, och jag tror inte många kommer vilja ta emot 4 A Good Point när han kommer med varma servetter för att ta hand om ledningen. Mitt tips bygger på att A Good Point tar hand om ledningen och väl där ska det vara mycket bra segerchans. Han kommer gå barfota runt om, öppet huvudlag och i vanlig vagn meddelar man från stallet. 

Den kanske hetaste utmanaren till min spik är 5 Forever Melon, han har fått ett lopp i kroppen nu efter en kortare paus. Det loppet genomfördes på ett bra sätt och man såg ej helt tom ut i mål. Forever Melon är enligt tränaren en spetshäst, och man kommer därför ladda iväg enbit från början men man meddelar också att man inte vill ge sig in i en utdragen spetskörning i kvällens lopp. Utan man kan mycket väl nöja sig med rygg ledaren. 

2 Eye On The Hill kommer bli endel betrodd. Senast körde man fram i dödens med varvet kvar och avslutade sista 1000m på 13,9, man vann mycket lätt. Gången innan gick man i mål med sparade krafter. Kör man fram tidigt här också ställer en allvarlig fråga till spiken 4 A Good Point kommer man säkerligen vara med i seger striden. 

1 Castillo är anmäld barfota runt om för första gången. Man är fortfarande segerlös på sin 8 försök, men man har varit ute i tuffa lopp. Så tror Castillo kommer bli att räkna med framöver.

Min Vinnare: 4 A Good Point
Spets efter 500m: 4 A Good Point
Skrällen: 1 Castillo
Ranking: A 4 B 2,5,1 C 6,7,3


V64-4: 2140 auto

I detta lopp för hästar som max tjänat 105,000kr så är det tre hästar som sticker ut i mina ögon.
2 Up To Face - 3 Royal Blue - 4 Guiding Light. 

2 Up to Face har ännu en 0;a i segerkolonnen på sina åtta försök. Men kunnande finns det redan gått om och första segern är bara en tidsfråga bort. Kanske redan ikväll? Skulle mycket väl kunna vara så faktiskt. 2 Up To Face är snabb iväg och är min spetsfavorit. Håller man upp ledningen så ökar chanserna till att första segern ska komma avsevärt. Hon va dock inte som bäst senast, men det lägger jag ingen större värdering i då det såg ut som hon inte alls trivdes på den regntunga banan som Jägersro bjöd på den gången. 

4 Guiding Light straffade sig själv senast med en tappstart för att sedan revanschera sig själv genom att avsluta på en 15 tid sista 1900m. Så fartresurserna visade han att dem finns där. Gången före blev man 2:a, men endast slagen via ett tight målfoto. Guiding Light är en häst som ofta presterar väldigt jämna och fina prestationer och ser man till att vara med i loppet direkt från start ikväll ska man absolut räknas in bland de som kan vinna loppet. Formstarke Stefan Persson är också tillbaka i sulkyn denna kvällen. 

En annan som däremot imponerade hela sitt lopp senast var 3 Royal Blue. Hon intog dödens och sen tryckte hon sig till ledningen in på slutvarvet och seglade undan till en mycket enkel seger. Dock finns det enhel del osäkerhet i travet som ofta resulterat galopper under hennes karriär. Men de tre segrarna som man tagit iår har man verkligen tagit på ett rejält och bra vis. Man har dessutom bara förlorat en gång när man travat felfritt. Men det är ingen häst man vågar lita på till 100% då det finns en så överhängande galopprisk när hon startar. 

Min Vinnare: 2 Up To Face
Spets efter 500m: 2 Up To Face
Skrällen: 3 Royal Blue
Ranking: A 2,4,3 B 5,12,7,1 C 8,10,6,9


V64-5: 1640 auto 

Ett kortlopp som jag tycker kräver fyra streck på kupongen. 

Förstahästen i mina ögon är 6 Farlander Am, han kommer med två rakar segrar med sig till kvällens start. Segrar som tagits genom att övertyga. Näst senast var det bara en häst på banan, när man svepte fältet med 750m kvar till mål. I den senaste starten på V75 fick man däremot kämpa lite mera, man gick på med 800m kvar till mål och i sista sväng gick man undan till en enkel seger tillslut. Nu blir det att starta över korta häcken vilket inte är någon fördel enligt tränaren Johan Svensson. Men jag tycker mig ändå se att 6 Farlander Am kommer bli att räkna med över 1640m ikväll. Det blir barfota runt om och jänkarvagn som i senaste starterna. Kommer man bara till vettigt i loppet ska man räknas in i segrstriden. 

Motbuden är 7 Randemar R.D som galoperade med 700m kvar senast men ställde sig igen och hade en stark avslutning. Gången före var man ute i ett kortlopp på V75 och fick imål som sexa bakom bland annat vinnaren Ad Hoc och tvåan i loppet Adde S.H. 

3 Everton årsdebuterar efter nästan ett års frånvaro senast på ett mycket imponerande vis. Man tog hand om ledningen då men släppte den ifrån sig efter 300m och hängde på till en tredjeplats bakom Smokey Herman. Till dagens lopp ska det nog mycket till om man ska släppa ifrån sig ledningen och med loppet i kroppen från senast så kommer vi få se en ännu bättre Everton ikväll. Frågan är bara om ett lopp innanför västen räcker för att segerdefilera redan ikväll? 

Skrällen är 8 Franklin Face, som avslutade sylvasst sista varvet senast. Klockan stannade på 10,2 sista 800m. Han gick med i ryggar in i det sista och sen fick man full marschorder i sista sväng och slutade som trea bakom Lucku Base på V75.

Min Vinnare: 6 Farlander Am
Spets efter 500m: 3 Everton
Skrällen: 8 Franklin Face
Ranking: A 6,3 B 7,8,9,4,10 C 1,2,5

V64-6: 1640 auto

V64-tävlingarna avslutas med ett lopp över 1640m. Jag väljer att strecka fem hästar. 

2 Hitman River är tillbaka i tävlingssammanhang efter två års skadeproblematik. Hitman River är alltså den talang som inledde sin tävlingskarriär med fem raka segrar och startade i E3 finalen 2018 som en av favoriterna. Han galopperade tyvärr bort sig då. Efter det loppet har en mängd skadeproblem häckat denna travtalang som nu äntligen är tillbaka på tävlingsovalen. Conrad Lugauer är känd för att ha väl ordningställt när man selar ut och således säkerligen ikväll också. Dock är det ingen jag vågar gå ut och spika direkt i debuten efter ett så långt uppehåll. Utan man får visa först att man blir att räkna med framöver. Men med på systemet ska han absolut. 

Den jag istället väljer som min förstahäst i loppet är 3 Catch Me A Winner. En sexårig valack som nästan har 50 i segerprocent. I comebacken får två starter sedan visade man direkt att man är tillbaka i vinnarspåret, man avgjorde säkert från andra utvändigt. Senast va det nog segern som rök när man galopperade vid sitt anfall 500m från mål. Nu har man två starter efter ett kortare uppehåll och formen måste börja närma sig toppen. Jag ser galoppen som ett olycksfall i arbetet och inget hästen i sig ska lastas för. 3 Catch Me A Winner blir därför min förstahäst. 

Övriga att nämna i loppet är 6 M.T Oscar, som inte fick fritt i senaste starten och galopperade i sin iver att försök få fritt spelrum. Därav blev det mycket sparade krafter att ta med till kvällens start. 

5 Nanetta Hill gjorde senast comeback efter en kortare tävlingsvilja och fick ge sig i spets då. Men ett intryck som gav mer inför framtiden. Med det loppet i kroppen bör man gått framåt till denna starten. 

1 Cinnamon Spitfire gar perfekt utgångsläge då hon är startsnabb och kan söka rygg på ledaren. 

Min Vinnare: 3 Catch Me A Winner
Spets efter 500m: Hitman River
Skrällen: 1 Cinnamon Spitfire
Ranking: A 3,2 B 5,6,1,8,9 C 4,7,12,10,11

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Lycka till
/ Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Getafe - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Man United - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.07
17:30  Djurgården - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.90
18:00  Timrå - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.10
19:30  Leicester - Southampton
Fotboll - FA-cupen - 1
1.95
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 1
3.00
21:00  Getafe - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.86
00:30  Philadelphia - NY Islanders
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.96
21:00  Leeds - Liverpool
Fotboll - Premier League - Salah målskytt
1.83
21:00  Almeria - Espanyol
Fotboll - La Liga 2 - 2 asian 0
1.68
19:00  Helsingborg - Örgryte
Fotboll - Superettan - 1 över 1,5 mål
1.85
20:45  Verona - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Årjäng 18/4
Insats: 1152 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 18/4
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:45  DD Tips Årjäng 18/4
Insats: 210 kr - DrTrav

Livestreaming