DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 18/1

18 Januari 2022 - 12:42

V64 denna tisdag hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning på omgången.
Jag kommer spela med en spik och den hittar vi i den fjärde avdelningen, 11 Explosive Peak.
V64 Jägersro Tisdag 18/1
V64-1 1,4,8,9
V64-2 3,11,13
V64-3 3,4,7,8
V64-4 11 Explosive Peak
V64-5 1,2,3,6,9
V64-6 1,2,9
720 x 1k = 720kr (spelar för endast 6 rätt)
Dagens Dubbel Jägersro 18/1
DD-1 1,2,3,6,9
DD-2 1 Carna Sensei
5 rader x 40kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 3140m volt
3140m över fyra volter inleder V64 spelet och 9 Ferrari Sisu startar ensam på 60m. I den senaste starten visade man upp bra fart när man avslutade sista 1000m via 12,5 från kön. Men nu har man inte startat på fyra månader och formen är såklart ett frågetecken. Men faktum är att är Ferrari Sisu tidigare visat att han kan prestera bra direkt efter paus. Att det är sko på hovarna är något som gynnar Ferrari Sisu då an tagit samtliga segrar med skor på hovarna. Distansen ska heller inte vara några problem då man lever på sin styrka. Men med tanke på att det är comeback ikväll väljer jag ändå att gardera då det inte får strula för mycket från 60m tillägg för att konkurrenterna ska bjudas in.

Främsta motbudet är 8 Panamera som i den senaste starten hade en del strul och tillslut fick nöja sig med positionen utvändigt om ledaren, och att det blev trötta ben tillslut är inget att säga om. För två starter sedan stod man för en rapp avslutning efter lite frånvaro. Nu med två lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och över distansen har Panamera fyra segrar på 26 försök. Skulle Panamera får smyga med och spara på farten in i det sista fäller man många över upploppet ikväll när många har trötta ben.

Nämner även 4 Freiherr Faust som står på start och kan vara den som får fuska bort lite i ledningen om de två ovan lurpassar lite på varandra. Han har aldrig varit sämre än tvåa och kommer med bra form till kvällens start. Vid gardering är Freiherr Faust ett givet streck.
Min Vinnare: 9 Ferrari Sisu
Spets efter 500m: 4 Freiherr Faust
Skrällen:
Ranking: A 9,8 B 4,1,5,2 C 6,2,7
V64-2 2140m volt Monté
Monté lopp på V64 hör inte till vanligheterna, men jag är kanske en av få som tycker att det livar upp emellanåt. Framförallt då de annars hör till vanligheterna att vi istället får lopp med 6-9 ekipage. Nu har vi ett 15-hästars monté lopp över fyra volter vilket verkligen öppnar upp potentialen denna V64 omgång.

11 Chablis D.K. är en segervan åttaåring som på sina 75 starter i livet segrat hela 25 gånger. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen och i den senaste starten visade man upp bra form via en rapp avslutning i ett långlopp. Tre gånger tidigare har Chablis D.K. tävlat i monté och det har resulterat i en andraplats som bäst. Men till kvällens start kommer man med en formkurva som pekar uppåt och med skickliga Tova Bengtsson i sadeln är känslan att seger nollan i disciplinen kan spricka här. Förstahäst.

13 Alpha Peak har nu gjort två lopp för sin nye tränare Anders H Nielsen, båda gångerna har det handlat om monté och för två starter sedan vann man efter att man avsluta snabbt över upploppet och sköljde över samtliga. I den senaste starten fick man ett struligt lopp där man tidigt fick offra en speed och då hade man inget krut kvar sen när det skulle avgöras tillslut. Skulle det klaffa bättre med positionerna ikväll är detta en häst som kan avsluta rappt den sista biten och är ett givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 11 Chablis D.K.
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 11,13 B 3,15,7,5,8,4,10 C 2,14,12,1,6,9
V64-3 2140m auto
En ide i loppet är 3 Emilion stod som för två starter sedan startade i Tyskland och mötte då tufft motstånd i form av Mister F.Daag och Norton Commander. Man slutade långt bak och hade inget med segerstriden att göra då. Tränaren var heller inte nöjd med sin häst den dagen och i den senaste starten fick man ett snällt lopp och satt fast med massa krafter sparade i mål. Emilion såg fin ut och med fritt in på upploppet hade man kunnat blivit tvåa. Tränaren Michael Nimczyk meddelar att hästen är bättre än vad resultatraden antyder. Man blev bland annat diskad som två för tre starter sedan. Emilion ska även känns spänstig och fin hemma i träningen. Från ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp och det skulle inte förvåna mig om man blandar sig i segertiden här. Endast 11% i skrivande stund,.

7 Express A.P. kommer med bra form och trivs med att få ligga på rulle och avsluta starkt. Man reser över sundet med denna sexåring som vid båda andraplatserna stod för gedigna insatser. Lyckas Rene Kjaer som sitter i vagnen lotsa Express A.P. till en fin resa ska man inte nonchaleras här.

Nämner också 4 Peakadilly som även han håller bra form. För två starter sedan stod man för en bra prestation som tvåa på Charlottenlund och i den senaste starten fick man utdelning på formen när han satte nosen först över linjen. Thomas Uhrberg upp i vagnen ikväll känns intressant. Given i segerstiden på nytt.

Min Vinnare: 3 Emilion
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Express A.P.
Ranking: A 3,7,4 B 8,6,2,5 C 1,9

V64-4 2140m volt
11 Explosive Peak har nu fått två lopp i kroppen för sin nya tränare Anders H Nielsen. I debuten för två starter sedan fick man ett snällt lopp och hade sparade krafter i mål, klockan stannade på 11,5 sista 700m. I den senaste starten blev det galopp direkt och men stod sen för en bra prestation i skymundan. Kapacitetsmässigt är detta bästa hästen i fältet och med ensamt bakspår på tilläggs volten bör det vara en felfri avgång som väntar. Utan för mycket strul under resans gång utmanar man om segern och i en öppen omgång där det är svårt med just singelstreck så väljer jag att ta ställning för denna sexåring. Spik
Motbud
4 Vasco da Gama är jämn och säker i sina prestationer och har en vass avslutning som sitt främsta vapen. Ikväll kan man få ett passande lopp där Vasco da Gama får smyga med i ryggar och uppenbarar sig bara luckan tillslut så kommer Olof Thorsons travare avsluta kvickt.
Nämner även 1 Global Best Lover som står på start. Ikväll är förutsättningarna passande då han är den troliga ledaren från start. Håller man sig bara till rätt gångart hela loppet kan det vara ledning runt om som gäller ikväll. Min Vinnare: 11 Explosive Peak
Spets efter 500m: 1 Global Best Lover
Skrällen:
Ranking: A 11 B 4,1,8,7,10,9 C 5,6,3,2
V64-5 2140m auto
6 Emma Häggenäs är en härdad V75 häst som på slutet brottats med att hålla sig till rätt gångart hela loppen. Nu är det bilstart som gäller vilket borde vara ett plus, men det är en lugnt start att vänta ikväll. Även om det blivit en del galopper på slutet så har Emma Häggenäs sett formstark ut och till endast 6% känns spelvärdet högt.

3 Kattis J.Boko ser ut att bli stor favorit i loppet vilket man kan förstå efter den senaste insatsen. Då kördes man till ledningen efter en bit och höll sen ett bra tempo hela vägen och segern blev retfullt enkel. Ikväll har man på nytt läge för ledningen och de kan det mycket väl sluta med en repris på senaste här. Men med tanke på att det väntas svar invändigt så är detta en favorit jag vill gardera.

2 Amore Bello har nu gjort tre starter för Johan Untersteiner och i det senaste framträdandet kom också första segern detta efter att Amore Bello körts till spets efter 650 meter för att sen sen kontrollera fältet hela vägen in i mål. För tre starter sedan öppnade hon snabbt bakom bilen och skulle Amore Bello hålla upp ledningen är man hästen att slå. Dessutom är det anmält amerikansk vagn för första gången hos Johan Untersteiner vilket är spännande.

Nämner även 9 F.The Big New som kan vara den som profiterar på om det blir hård körning från start. I den senaste starten visade han fram när man vann på bra sätt hemma i Danmark. Till låg procent kan detta vara skrällen vid ett överpacat lopp.

Min Vinnare: 6 Emma Häggenäs
Spets efter 500m: 2 Amore Bello
Skrällen: 9 F.The Big New
Ranking: A 6,3,2 B 9,1,8,7,5 C 10,4
V64-6 1640m auto
1 Carna Sensei såg väldigt formstark ut när hon för två starter sedan satt fast med massa krafter sparade i mål på just Jägersro. I den senaste starten visade Carna Sensei dessutom att formen är på topp när hon vann hemma i Danmark. Hon visade även att farten är det inget fel på, hon svepte sig till ledningen precis före sista sväng och segern blev till synes enkel. Carna Sensei kan öppna kvickt och skulle hon lyckas hålla upp innerspåret från start ikväll är hon den givna hästen att slå för övriga.

9 Racing Ribb var ute på V75 senast och blev då för pigg utvändigt om ledande Sweetman men höll ändå starkt hela vägen in i mål. Ikväll ser upplägget annorlunda ut då man kan ta en lugnare inledning på loppet för att sen använda samtliga polletter den sista biten och kommer med en normal prestation fälla många över upploppet.

Framhåller även skrällen 2 A Good Point som nu har gjort sex starter för Lars I Nilsson och som nu efter många sämre utgångslägen äntligen haft lite tur i spårlottningen. Att formen sitter där har A Good Point visat på slutet och från bricka två är man även garanterad ett bra lopp ikväll. Han ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Carna Sensei
Spets efter 500m: 1 Carna Sensei
Skrällen: 2 A Good Point
Ranking: A 1,9 B 2,8,6,4 C 3,5
Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Piteå - Team TG
Fotboll - Division 1 Norra - 1 asian -1,5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:10  Sundsvall - Malmö
Fotboll - Allsvenskan - 2/2
1.90
21:00  Finn Harps - Shamrock Rovers
Fotboll - Premier Division - 2 asian -1
1.72
17:30  Helsingborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2.5 mål
1.81
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergmans succétåg (Unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Big 9 Speltips Lördag 2 juli
Insats: 1296 kr - USandeback

Livestreaming