V64 Tips Jägersro 2/11

Publicerad på 2 Nov 2021 - 10:42

DrTrav

DrTrav

2 Nov 2021 - 10:42

V64 ikväll hämtar vi från Jägersro och nedan följer min lösning på omgången. Omgången kryddas av en jackpott på 3,5 Miljoner och mina ideer kommer nedan.

Jag kommer spela med två spikar, 8 Tetrick Wania i den andra avdelningen och 12 Speedy Face i den femte avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 2/11
V64-1 1,5,6,7,8,9
V64-2 8 Tetrick Wania
V64-3 Alla
V64-4 1,2
V64-5 12 Speedy Face
V64-6 2,3,4,5,6,7,8

672 x 1kr = 672kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 2/11
DD-1 12 Speedy Face
DD-2 2,3,4,5,6,7,8

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
7 Versace Broline gör ikväll en spännande debut för Linda Tovek efter att tidigare varit i träning hos Joakim Lövgren. Detta är en individ som visat upp höga toppar i sina prestationer och som varit ute i tuffa sammanhang. I den senaste starten vann han ett fyraåringslopp före Niford des Baux på bra sätt. Utgångsläget ikväll är lite chansartat då Versace Broline trivs som bäst när han får tävla i den främre träffen. Men skulle Peter Ingves som kör ikväll komma iväg bra från start och hitta en bra position direkt finns både kunnande och fart för att sätta nosen först över mållinjen här.

5 Catch Me A Winner är en sjuåring som är tuff och rejäl, han vet även vart mållinjen befinner sig vilket han visat genom att segra i 13 av sina 36 starter i livet. Nu har han fått starta igång igen efter ett uppehåll och segern kom också senast i den tredje starten efter paus. Formen är på topp och klockan stannade på 13,5 sista 1000m senat. Catch Me A Winner tål att göra en hel del jobb på egen hand och ska ses med sitt tunga slutvarv som en given segerkandidat i detta loppet.

9 Global Action gjorde comeback senast efter drygt ett års frånvaro och stod då för en klart godkänd insats efter ett snällt lopp. Nu med det loppet i kroppen ska det bli spännande att följa honom ikväll. Global Action har tidigare visat upp högt kunnande och skulle han prestera på topp är man inte oäven motståndet här.

Nämner även 8 Argo Lux som gjorde det okej i debuten Per Nordström i den senaste starten och ska nu med lopp i kroppen kunna vara förbättrad tills ikväll. Han är kvick från start och kan få ett gynnsamt lopp ikväll om Per träffar starten från sitt springspår på tillägg.

Min Vinnare: 7 Versace Broline
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Argo Lux
Rankingen: A: 7,5 B 9,8,1,6 C 3,2,4

V64-2 1640m auto
Uttagningslopp till Svensk Uppfödningslöpning 2021 med 100.000kr i förstapris. Ett spännande lopp där många troligtvis är nöjda med att få ryggen på min spik och då är loppet över.

8 Tetrick Wania är talang utöver det vanliga. Han har trots sina två år imponerat stort på mig. I den senaste starten vann man överlägset Svampen med ett förstapris på 510 000kr, klockan stannade på 09,7 sista 800m. Det såg även ut att finnas en del sparat i Tetrick Wania den dagen. Bricka åtta är självklart inget perfekt utgångsläge, men hästen visade för två starter sedan att han kan öppna kvickt och kommer i ett lopp där startsnabbheten är ojämn på många händer kunna hitta en vettig position trots allt. Står Tetrick Wania för en liknande avslutnoign som senast kommer ingen kunna hinna med honom den sista biten. 48% är tacksamt och jag väljer att spika.

Motbud
5 Julia Sisu kommer med två raka segrar på kontot och visade senast att formen är bra. Hon har hanterat bilstart bar tidigare och Julia Sisu skulle kunna vara den tidiga ledaren av loppet. Väl i den positionen ska hon ses som främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 9 Urban Africa som vann på en bra tid senast och har visat att han tillhör de bättre tvååringarna i landet. Men bakspår på 1600m är aldrig lätt. Dock kommer man kunna sitta bra på det i ett andraspår och skulle det gå lite för fort i loppet kommer Urban Africa kunna avsluta vasst den sista biten.

Min Vinnare: 8 Tetrick Wania
Spets efter 500m: 5 Julia Sisu
Skrällen: 5 Julia Sisu
Rankingen: A: 8 B 5,9,4,3,2 C 6,7,11,10

V64-3 2140m auto
Ett lopp där 1 Jogga In blir favorit och visst skulle loppet kunna vara över om Johan Untersteiner håller upp innerspåret från start ikväll. Men där bakom är det vidöppet och när det dessutom finns på kartan att man blir över från start så måste jag bara försöka fälla.
 
1 Jogga In visade form senast när hon trots lite strul längs vägen travade 2100m via 13,3. Fart finns hos detta treåriga sto men hon har tidigare inte visats sig helt enkel från start vilket gör att bricka ett inte känns helt optimalt och jag garderar.

2 Gloria Wee har nu fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Detta är ett sto som man fick upp ögonen för redan som tvååring och som i comebacken för två starter sedan vann direkt på bra sätt. I den senaste starten var hon sjuk och den prestationen är inget man ska gå på. Från stallet låter man uppåt inför kvällen start, hon kan öppna kvickt och skulle Gloria Wee vara den som sitter i ledningen efter en bit så kommer hon inte bli lätt för övriga att plocka ner.

Nämner även 8 Nyras Irene som inte haft tur med spårlottningen ikväll och är såklart beroende av en del tur härifrån. Men det var ett mersmakande intryck i den senaste starten och dessutom är det spännande med Erik Adielsson i vagnen för första gången.

Min Vinnare: 2 Gloria Wee
Spets efter 500m: 2 Gloria Wee
Skrällen: 8 Nyras Irene
Rankingen: A: 2,1,8 B 7,3,5,4,6

V64-4 1640m auto
Återigen ett Uttagningslopp till Svensk Uppfödningslöpning 2021 med 100.000kr i förstapris.

1 Sommerbrise är en lovande Maharajah-avkomma som tränas av Per Nordström. Per som är känd för sina prestationer med unghästar. Sommerbrise har två raka segrar på kontot och båda är tagna på bra sätt från ledningen. Hon är kvick iväg från start och ska från innerspåret ses med bra chans på att återigen sitta i ledningen. Väl i den positionen kommer sen också segerchansen vara hög.

2 Hepburn är en individ som redan nu hunnit med att visa upp det där lilla extra som lovar gott inför framtiden. I den senaste starten stod hon för en bra insats i Finalen av Breeders Course 2021, då hängde hon på bra via 12,8 sista 700m på en något tung bana. Hepburn kan göra en del själv i loppen och ska från ett bra utgångsläge inte nonchaleras ikväll.

Nämner även 6 Beat it som visat upp bra fart. För två starter sedan avslutade hon en 11-tid sista 700m och skulle det gå lite för fort under loppet här ikväll kommer hennes avslutnign bita bra den sista biten.

Min Vinnare: 1 Sommerbrise
Spets efter 500m: 1 Sommerbrise
Skrällen: 6 Beat it
Rankingen: A: 1,2 B 6,4,5,9 C 7,8,3,10

V64-5 2140m volt
Här väljer jag att ta ställning för 12 Speedy Face. Ikväll kommer han ut och ställs emot lämpligt motstånd och ska med en normal prestation ha bra chanser att runda samtliga. Speedy Face är van att möta gulddivisions hästar och Wilhelm Paals stjärna visade upp bra form senast när man slutade trea bakom Harran Boko och Forfantone. Att det ikväll är voltstart kan ses som ett frågetecken, men när han slipper ha hästar utanpå sig i volten så finnas mycket plats att vända runt på i lugn och ro. Det är anmält barfota runt om och med en prestation som senast ska detta vara en bra segerchans och till 17% är spelvärdet högt.

Motbud
10 Staro Leonardo galopperade i starten senast men stod för en bra upphämtning och fullföljde bra hela vägen. För två starter sedan vann man lätt mot enklare motstånd och det blev mycket sparat i mål. Formen är fortsatt bra och Staro Leonardo har alltid en starka avslutning att tillgå och ska ses som ett givet motbude mot min spik på förhand.

6 Don Cash blandar och ger i sina prestationer men skulle han vakna på rätt sida finns både kunnande och fart. Från ett bra utgångsläge är man den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen blir man inte lätt att plocka ner om han har dagen. Men som favorit är han ingen jag vill luta mig emot.

Min Vinnare: 12 Speedy Face
Spets efter 500m: 6 Don Cash
Skrällen:
Rankingen: A: 12 B 10,6,1,2,5,11,4 C 3,7,8,9

V64-6 2140m auto
8 Gaies des Brumes är en kapabel femåring som har visat bra form på slutet. För två starter sedan vann hon på bra sätt och även om utgångsläget ikväll inte blev optimalt har hon för sammanhanget skickliga Tyler Mifsud i vagnen som kan hitta den rätta vägen för att kunna blanda sig i segerstriden härifrån. Gaies des Brumes lever på sin styrka och tål att göra en hel del jobb på egen hand i loppet.

2 Zacapa U.S. är en kapabel fyraåring som emellanåt visar upp kunnande som duger en bit högre i klasserna, men samtidigt är han strulig vilket har resulterat i en hel del galopper på kontot. Nu har han fått ett kortare uppehåll inför kvällens start vilket kan vara positivt, och travar bara Zacapa U.S. hela loppet ikväll är man ett givet segerbud. Men han är ingen man kan lita på.

Skrällen är 5 Nice And Quick som verkar trivas ypperligt med Axel Ritzman i vagnen. I den senaste starten blev det galopp, men Nice And Quick visade ändå bra form genom att stå för en mersmakande upphämtning. Han är kvick iväg från start och skulle kunna vara den som sitter i ledningen efter en bit. När vi får 7% på strecken känns det givet att betala för Nice And Quick ikväll.

Nämner även 3 Stig Brodde som inte heller alltid är att lita på. Men felfri så är han kvick den första biten och är garanterad en bra resa. Han skulle till och med kunna vara den troliga ledaren, och då vet vi alla att på Jägersro är det nedförsbacke över upploppet. Jag skulle inte bli förvånad om Stig Brodde i så fall kan rinna undan tillslut.

Min Vinnare: 8 Gaies des Brumes
Spets efter 500m: 5 Nice And Quick / 3 Stig Brodde
Skrällen: 5 Nice And Quick
Rankingen: A: 8,2 B 5,3,6,4,7,9,11 C 1,12,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto