V64 Tips Jägersro 3/5

Publicerad på 3 Maj 2022 - 12:41

DrTrav

DrTrav

3 Maj 2022 - 12:41

V64 på Tisdag hämtar vi från Jägersro. Vi spelar om en JACKPOT på 4 Miljoner och nedan följer min lösning på omgången.

Jag kommer spela med en spik, 1 Eagle Rock i den femte avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 3/5
V64-1 1,2
V64-2 2,3,4,9,12,13
V64-3 1,2,5,6
V64-4 3,7,8,10
V64-5 1 Eagle Rock
V64-6 1,4,5,8

768 x 1k = 768kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 3/5
DD-1 1 Eagle Rock
DD-2 1,4,5,8

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
1 Gina Mearas gjorde fem starter på Vincennes i vintras med en tredjeplats som bäst. Efter det äventyret gjorde hon nyligen comeback i Sverige och fick då ett tufft lopp med tredjespår i första sväng fram till dödens. Gina Mearas höll trots detta klart godkänt hela vägen och nu med lopp i kroppen och från ett spännande utgångsläge måste hon räknas tidigt. Hon kan öppna kvickt och håller Gina Mearas upp innerspåret från start är detta hästen att slå för övriga.

2 Sandsjöns Enzo är en tuff herre som varit ute i hård silverdivisions klass i de tre senaste framträdanden. För tre starter sedan vann hann dessutom efter en rapp avslutnign. Det är dock en klart minus att han ikväll ska tävla med skor på hovarna, men senast var det också anmält skor på men det slutade tillslut med barfota runt om ändå. Så håll ett extra öga på balansen för er som lämnar in sent. Utgångsläget är perfekt och med tanke på formen och vad han mött på slutet så ska man ses som ett givet segerbud ikväll.

Min Vinnare: 1 Gina Mearas
Spets efter 500m: 1 Gina Mearas
Skrällen:
Ranking: A 1,2 B 4,5,8,7 C 3,6,9

V64-2 2140m volt
3 Across The World är en spännande häst för framtiden. Han har aldrig varit sämre än tre i mål på sina fem starter i livet och det har dessutom slutat med seger i tre av dessa. Across The World är flegmatisk i stilen men utvecklas för varje start och blir bara bättre och bättre. Han har visat upp en härligt inställning och vid tredje platsen senast gjorde Across The World det bra från dödens. Med endast tre hästar på start sitter Across The World tidigt i ledningen och väl i den positionen ska han ses med bra segerchans på nytt.

4 Ready Häggenäs galopperade kort efter start senast men visade ändå upp bra form när hon kom tillbaka på ett bra sätt och avslutade sen sista 1000m på 1.11,5. Ready Häggenäs står på tur för att få sätta nosen först över linjen och med tanke på flera bra insatser på slutet ska han ses som en given segerkandidat även ikväll.

2 I.D.Detecteur har nu gjort fyra starter för Tommy Karlstedt, han vann från ledningen för tre starter sedan och I.D.Detecteur ser ut att trivas som bäst när han får vara med i den främre träffen. Från ett bra utgångsläge är han garanterad ett bra lopp och för den som garderar bredare kan detta vara skrällen i loppet.

Min Vinnare: 3 Across The World
Spets efter 500m: 3 Across The World
Skrällen: 2 I.D.Detecteur
Ranking: A 3 B 4,2,9,12,13,11,15,1 C 6,8,10,7,14,5

V64-3 1640m auto
Tredje avdelningen är ett fint lopp med flera V75 meriterade hästar.

5 Dream Kåsgård gjorde årsdebut senast men blev för ivrig och det slutade med galopp direkt. Men nu siktar man på revansch och spår en bit ut ökar sannolikheten för felfri avgång. Dessutom väljer tränaren Flemming Jensen rycka skorna runt om och med en etta högst upp i raden är jag säker på att Flemming Jensen kommer var påställd ikväll. Formen på stallet är bra och Dream Kåsgård blir mitt förstaval.

2 Bravo Sabotage har varit ute mot tufft motstånd på slutet och det har slutat med att Bravo Sabotage suttit fast två gånger på rad nu. För två starter sedan handlade det om en bronsfinal och senast var det ett bronsförsök på V75. Ikväll är utgångsläget tilltalande med bricka två och formen är definitivt bättre än vad som går att utläsa ur programmet. Han kan öppna kvickt och skulle Bravo Sabotage hitta till ledningen ikväll lär man prova där. Given på kupongen.

Även 1 Eight Hour är kvick iväg från start och har öppnat vasst från innerspåret tidigare. Senast blev det dock galopp före start och hon är inte helt att lita på. Men felfri ikväll finns kapacitet för att utmana om segern.

Nämner även 6 Tour Eiffel som kommer med bra form och vann senast från ledning. Hon trivs klart bäst i spets men det kan kosta att komma dit ikväll så frågan är vilken taktik Peter Ingves väljer här. Men oavsett så är formen på topp och han ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Dream Kåsgård
Spets efter 500m: 2 Bravo Sabotage / 1 Eight Hour
Skrällen:
Ranking: A 5,2 B 1,6,7,8 C 4,3

V64-4 2140m auto
10 Marabou Brodda är ett spännande sto som efter sina fyra första segrar har två andraplatser och två segrar på kontot. Senast fick hon ett tufft lopp utvändigt om ledaren, men höll klart bra hela vägen även om hon tillslut fick se sig knappt slagen av 7 Vincentius. Till kvällens start är det spännande med barfota runt om för första gången vilket kan ge ytterligare en växel till Flemming Jensens sto. Hon tål att göra en hel del jobb på egen hand och trots bricka tio är hon mitt förstaval här.

7 Vincentius är inte alls att lita på, det har slutat med galopp i tio av sina 14 starter. Men samtidigt är kapaciteten hög och det ha blivit seger i tre av fyra felfria lopp. Senast slog han 10 Marabou Brodda efter att avslutat via 13,5 sista 700m. Ikväll blir det första gången Conrad Lugauer kör hästen i lopp vilket är spännande och felfri ikväll är Vincentius med i segerstriden på nytt.

8 Gambino D.K. har gjort flera bra insatser på slutet. Senast höll han starkt från dödens och fick endast se sig slagen av en smygkörd konkurrent.Utgångsläget är såklart ett minus med skulle det bli tempo på loppet kommer Gambino D.K. plocka mycket tillslut då han gå hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 10 Marabou Brodda
Spets efter 500m: 7 Vincentius
Skrällen: 7 Vincentius
Ranking: A 10 B 7,8,3,1,4,5,9,6 C 11,2

V64-5 2640m auto
1 Eagle Rock var senast ute i ett Kungapokalskval men galopperade tyvärr i ingången till upploppet. Men innan det har Eagle Rock stått för flera bra prestationer och har tre raka andraplatser på kontot. För två starter sedan rumplade han till när han vreds ut till attack 300m före mål, han tappade lite fart på det men avslutade sen vasst bakom Sangria Pellini. Eagle Rock är kvick iväg från start oavsett om han håller upp ledningen från start eller inte så är han garanterad ett bra lopp ikväll. Jag spikar.

Motbud
6 Global Coldplay galopperade även han bort sig senast, det blev en tidig galopp för Global Coldplay från spår fem i volt. Men gången innan visade han form via en snabb avslutning. Då precis som ikväll handlade det om 2640m och felfri ska han räknas tidigt.

5 Quita Futura fick sen lucka senast och fick i mål med sparade krafter. Det var första starten på över 1,5 månad och lär ha gått framåt en del nu med den insatsen innanför västen. Hon visade upp bra kunnande vid sina tre raka segrar tidigare i år och för den som garderar ska Quita Futura räknas tidigt.

Min Vinnare: 1 Eagle Rock
Spets efter 500m: 1 Eagle Rock
Skrällen:
Ranking: A 1 B 6,5,4,12,10,11 C 9,7,2,3

V64-6 2140m auto
4 Hannibal Face (struken) besitter hög kapacitet vilket han bland annat visat vid sina två senaste segrar som kommit på V75. För tre starters sedan kördes han till ledningen efter första sväng och vann säkert över 2640m. Han är dock inte helt att lita på och i comebacken senast galopperade han tidigt. Men felfri ikväll är segerchansen god, men det är samtidigt givet att gardera på förhand.

1 Dali Pagadi har gjort två starter i år utan att leva upp till sitt kunnande. Men ikväll är förutsättningarna bättre med bricka ett bakom bilen. Dali Pagadi kan öppna kvickt och är dessutom anmäld barfota runt om. Man händer dessutom på en amerikansk vagn vilket känns spännande. Oavsett om man håller upp ledningen eller inte så är Dali Pagadi garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt bakom Hannibal Face ikväll.

Nämner även 5 Alert Vendil som alltid gör sitt i loppen och är jämn i sina prestationer. Formen är bra och skulle han få sitt lopp och spara speeden tillslut ikväll kommer han passera många över upploppet. En skräll vid gardering.

Min Vinnare: 4 Hannibal Face
Spets efter 500m: 4 Hannibal Face / 1 Dali Pagadi
Skrällen: 5 Alert Vendil
Ranking: A 4,1 B 5,8,7,9,2 C 6,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto