DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 8/2

8 Februari 2022 - 10:54

V64 denna tisdag hämtar vi från Jägersro och nedan följer min lösning på omgången. Omgången kryddas av en JACKPOT på 5 Miljoner.
Jag kommer spela med en spik, 5 Ready Häggenäs i den fjärde avdelningen.
V64 Jägersro Tisdag 8/2
V64-1 1,3,5,6,8
V64-2 1,3,7,9,11
V64-3 2,6,8
V64-4 5 Ready Häggenäs
V64-5 1,2,3,9
V64-6 1,2,8
900 x 1k = 900kr (spelar för endast 6 rätt)
Dagens Dubbel Jägersro 8/2
DD-1 2 Holy Water
DD-2 1,2,8
3 rader x 70kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 1640m auto
3 Borups Racing har ikväll fått ett bra utgångsläge och startar ikväll med de värsta motbuden utan på sig. I den senaste starten var Borups Racing ute i bronsfinalen under julhelgen, det slutade med galopp efter en lite väl offensiv laddning från start. Ikväll är det årsdebut och formen är såklart aningen svårbedömd, men från stallet meddelar man positiva träningsrapporter och Borups Racing står även bra inne i loppet. Att det är skor på hovarna är ett litet minus för hästen men Ken Ecce i vagnen har Borups Racing bra statistik. Tillsammans har de segrat tre av de fyra gångerna ekipaget kamperat ihop. Är inne på att man tidigt sitter i ledningen här och i spets är man sen ekipaget att slå för övriga.

8 Cassiopeia trivs över korta häcken men har ikväll fått ett besvärligt utgångsläge att brottas med. Formen är bra och man kommer senast från en bekväm seger från ledningen och kommer man bara till från start ikväll ska Cassiopeia inte nonchaleras i segerstriden.

Nämner även 5 Tom n'Jerrydiamant som i den senaste starten var ute i Tyskland och avslutade rappt över upploppet. Tom n'Jerrydiamant är kvick iväg från start och även om han är svår att räkna på och sätta in i kvällens sammanhang så ska man inte nonchalera honom vid gardering.
Min Vinnare: 3 Borups Racing
Spets efter 500m: 3 Borups Racing
Skrällen: 5 Tom n'Jerrydiamant
Ranking: A 3 B 8,5,1,6 C 4,7
V64-2 1640m auto
1 Idealist Bourbon återkommer efter uppehåll och jagar fortsatt första segern i livet. Men utgångsläget är bra och stall Kolgjini fuskar sällan med träningen innan de selar ut sina hästar. Det är ett lågklassigt lopp på pappret där de värsta motbudet fått sämre utgångslägen och Idealist Bourbon är garanterad ett bra lopp. Trots att man står hårt inne i loppet på pengar skrämmer inte motståndet och måste jag välja en häst hade jag valt Idealist Bourbon men det är samtidigt givet att gardera.

9 Efterlevande fick ett snällt lopp senast på innerspår efter att ha släppt ifrån sig ledningen. Avslutningen var sen okej via 1.13 sista 600 med sen lucka. Man hade dessutom extra växeln med det norska huvudlaget sparat i mål. Nu kommer man slippa någon tuff öppning på loppet men samtidigt sitta bra på det i ett andraspår. Efterlevande har segrat över 1640m tidigare och ska räknas tidigt ikväll.

Nämner även 11 Ornellaia Cheri som är den som kanske stött på tuffast motstånd i sin karriär av de startande i denna avdelningen. I den senaste starten var man ute och hakade på som trea bakom Chic Bi. Dessutom har man nu lopp i kroppen vilket borde göra gott för formkurvan visst är man beroende av en del klaff längs vägen ikväll. Men i ett öppet lopp på förhand känns Ornellaia Cheri given på kupongen.

Min Vinnare: 1 Idealist Bourbon
Spets efter 500m: 1 Idealist Bourbon
Skrällen:
Ranking: A 1,9,11 B 7,3,2,4,12 C 6,5,8
V64-3 3140m volt
6 Galantis är spännande här. Han står perfekt inne i loppet och har sett formstark ut på slutet. Galantis är härdad mot tuffare motstånd än vad han ställs emot ikväll och i den senaste starten avslutade han kvickt den sista biten via 11,5 sista 700. Detta är en sexåring som var femma i EM för femåringar och till kvällens start får man dessutom Johan Untersteiner i vagnen, spännande och till endast 10% är spelvärdet högt.

Favoriten är 8 Chablis D.K. och han är också det främsta motbudet till Galanti. Steen Juuls åttaåring trivs över distansen och vet dessutom vad som krävs för att vinna travlopp. Men ikväll är motståndet aningen tuffare och för att segra här behöver han studsa tillbaka efter en medioker sjätteplats i monté senast.

Nämner även 4 Linares som på slutet testat på V75 utan att ha den där lilla turen som behövs i den typen av konkurrens. Men han kan öppna bra och med endast fyra hästar på start är detta den troliga ledaren av loppet och är därmed garanterad ett bra lopp. En tänkbar skräll för den som garderar bredare.
Min Vinnare: 6 Galantis
Spets efter 500m: 4 Linares
Skrällen: 4 Linares
Ranking: A 6 B 8,4,3,9,11,7,1 C 5,2,10
V64-4 2140m volt
Strykningen av förhandsfavoriten 7 Amore Passo V.W. öppnar upp loppet trots bara åtta kvarvarande ekipage.
Men jag kommer trots detta ta ställning och spika 5 Ready Häggenäs som kommer med bra form och har stått för ett par gedigna prestationer på slutet. Han har matchats flitigt på V75 och får till kvällens start Peter Ingves i vagnen vilket känns spännande då han har bra kuskform. Ekipaget har form på dubbla fronter och är dessutom lågt spelade vilket såklart höjer spelvärdet. I ett öppet lopp tar jag ställning och spikar mig ur striden.

Motbud
8 Black Star A.T. är en individ som besitter högre kapacitet än vad han hittills har visat på svensk mark. Conrad Lugauer har nu tagit över träningen och känslan kommer få se en förbättrad Black Star A.T. i debuten för Lugauer. Att det nu blivit färre hästar på den volten som Black Star A.T. befinner sig på missgynnar heller inte och skulle han komma iväg bra från start ska det bli spännande att följa Black Star A.T. i debuten här.

Den troliga ledaren av loppet är 3 Fantom Godiva som ikväll gör årsdebut och ska vara förberedd inför uppgiften med ett banjobb innanför västen. Stall Lövgren håller även han bra form och enda segern för Fantom Godiva är tagen från spets. Leder länge även ikväll.

Min Vinnare: 5 Ready Häggenäs
Spets efter 500m: 3 Fantom Godiva
Skrällen:
Ranking: A 5 B 8,3,4,9,2 C 6,1
V64-5 2140m auto
2 Holy Water kommer senast från Frankrike där vi har kunnat följa tränaren Tomas Malmqvists stora framgångar något i skymundan. Detta är en tränare som i mina ögon borde få mycket mer uppmärksamhet för sina prestationer på tävlingsbanan. Holy Water har ikväll fått ett bra utgångsläge och med tanke på hårdheten han införskaffat sig nere i Frankrike så kommer hans inställning och styrka räcka långt här. Förstahäst till låg procent.

1 Västerboonthenews är startsnabb och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Från sitt innerspår kommer den numera 14-åriga valacken vara garanterad ett bra lopp. Visst behöver denna veteran det lite kört på läppen för att bjuda till men ikväll är också förutsättningarna bäddade för att loppet ska passa Västerboonthenews och till 9% är han intressant.

9 Tycoon Conway Hall har nu fått två lopp i kroppen och har en formkurva som kommer allt mer. Ikväll kommer man trots bakspår sitta bra på det från början och skulle man få spara på speeden in i det sista fäller man många över upploppet.
Jag väljer att helt plocka bort favoriten 4 Ubiquarian Face. Visst är segerchansen hög om han löper upp till sin fulla förmåga, och när han tävlar på topp tillhör han lördagsloppen på ren kapacitet. Men detta är en ojämn individ och i en JACKPOT-omgång där man behöver jobba bort någon favorit väljer jag att helt plocka bort Ubiquarian Face för att istället jobba högre utdelning.
Min Vinnare: 2 Holy Water
Spets efter 500m: 3 A Good Point
Skrällen:
Ranking: A 2,1 B 9,3,4,10,8,7 C 5,6
V64-6 2140m auto
1 Wolf of Wallstreet gjorde det bra som två i den senaste starten och är förtjänt av en seger nu. Conrad Lugauer tränar och har ett stall som är kraftigt på uppgång för dagen vilket kan vara bra att bära med sig framöver. Om inte innerspåret ställer till det ikväll tycker jag segerchansen ska vara god och Wolf of Wall street är min förstahäst.

8 Izzi’s Newport kommer från en omöjlig uppgift i den senaste starten när han från bricka tolv fick ett mycket tufft lopp. Man ska inte dra för stora växlar av den prestationen utan formen ska fortsatt vara god och nu är man också nedstruken ett hack i banan vilket är ett klart plus för Izzi’s Newport. Givet streck vid gardering. ‘

Framhåller också 2 Awesome Kronos som kommer från en färsk seger från ledningen i bagaget. Ikväll från ett bra utgångsläge är förmodligen siktet inställt på en repris. Lyckas Stefan Persson som sitter i vagnen komma till ledningen från start är mycket vunnet och i så fall Awesome Kronos hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 1 Wolf of Wallstreet
Spets efter 500m: 1 Wolf of Wallstreet / 2 Awesome Kronos
Skrällen:
Ranking: A 1,8,2 B 6,4,5,9 C 10,3

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming