DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 11/8

11 Augusti 2020 - 15:43

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Jägersro. Det är en Jackpot på 4,5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 4 Mellby Ironman i den andra avdelningen samt 5 Southwind Queen i den femte avdelningen.

V64 Tips Jägersro Tisdag 11/8
V64-1 1,2,3,10,11
V64-2 4 Mellby Ironman
V64-3 2,3,4,7,8
V64-4 1,2,3,4,7
V64-5 5 Southwind Queen
V64-6 3,7,9,10,11

625 rader x 1 = 625 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 11/8
DD1: 5 Southwind Queen
DD2: 3,7,9,10,11
5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS JÄGERSRO TISDAG 11 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 11 M.T.Oscar vann direkt i comebacken och han har därefter fått ytterligare tre lopp i kroppen. Näst senast på Vaggeryd så hade han kopplat greppet på upploppet men kort före mål så tappade han stilen och galopperade bort sig. I Kalmar senast så tog han över ledningen in i slutsvängen och från den positionen så höll han sedan undan till en säker seger. Bakspår på tilläggsvolten nu och han är inte helt fläckfri i aktionen men kan han hålla sig till rätt gångart så kan han bli svår att stå emot när Ken Ecce väljer att sätta in slutstöten.

2 Speed Vici galopperade bort en klar andraplats bakom Arturo Beech näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen över lång distans. Han fick då en del press i omgångar och han orkade inte stå emot en vass Ups Face den sista biten så det slutade med en andraplats. Här tror jag att Peter Ingves kan köra sig till spets och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Eagle Merci har plockat fyra segrar på nio starter hittills. Han känns fin och formen är god meddelar Steen Juul. För tre starter sedan på Billund så hade han innerspår bakom bilen och blev över från start. Han hittade sedan loss och då sänkte han sitt motstånd från dödens. Blir inte innerspåret en fälla här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

3 Ups Face kommer med fin form. Näst senast så tog han ner den ledande Speed Vici till seger. Gången efter det så fullföljde han bra men Junior Band som vann loppet från ledningen blev för tuff så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Christoffer Eriksson som kör hästen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

10 Bastian satt fast med krafter kvar och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Unit Brodde senast. I starten innan det stod han för en härlig avslutning och då räckte det till en tredjeplats bakom Bravo Santana som vann från ledningen. Springspår på tilläggsvolten nu så prickar Hanna Lähdekorpi bra i startögonblicket så kan han sitta i en vettig position omgående och då kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 11 M.T.Oscar
Spets efter 500m: 2 Speed Vici
Skrällen: 7 Taxi Out
Ranking: A 11,2 B 1,3,10,7,4,6 C 9,8,5

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Mellby Ironman som har gjort två starter hittills. Han avslutade godkänt när han kom in som trea i ett lopp som vanns av Ready Tonight i debuten. Senast så kördes han till ledningen och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis. Här tror jag att Robert Bergh har ställt in siktet på ledningen igen och från spets så blir han inte lätt att plocka ner. Skulle det vara upptaget i spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 5 Hannibal Face som vann i debuten men efter det så har det blivit två raka galoppmisslyckanden vara tänkbar. Bold Eagle sonen är inte att lita på men kan Lutfi Kolgjini som kör hästen nu se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

2 Finest Aveve har gjort det bra på sistone och ståtar nu med tre raka segrar. Hon vann lätt från ledningen på Billund senast. Nu hoppar Jörgen Sjunnesson upp för första gången bakom henne och hittar kusken en bra väg så kan hon duga en bit mot det här motståndet också men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Mellby Ironman
Spets efter 500m: 4 Mellby Ironman
Skrällen: 1 Henri Sisu
Ranking: A 4 B 5,2,1,3,8 C 7,6,9,10

V64-3
Fyraåringstoppen - Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 8 Jonah Vredebest hade två raka segrar inför den senaste starten. Hon tog då över ledningen på den bortre långsidan efter 400 meter men hon kunde inte stå emot en bra avslutande Hurricane River så det slutade med en andraplats den gången. Sämsta läget längst ut på vingen nu men löser det sig med positionerna och om Rick Ebbinge som finns i vagnen kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

2 Dontlooseallmoney har sprungit in överlägset mest pengar i fältet. Hon hade ett dåligt läge så hon hamnade längst bak i kön. Hon avslutade sedan mycket bra i skymundan men det gick inte att ta så mycket så hon slutade precis utanför de prisplacerade hästarna senast. Hon är lite ojämn men från ett perfekt läge här så tror jag Kevin Oscarsson gasar mot ledningen och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Waiting Hill Hall vann ett uttagningslopp till StoChampionatet när hon tog ner den ledande No Limit Queen från dödens näst senast. I finalen sedan så orkade hon inte riktigt fullfölja i en snabb avslutning och slutade oplacerad. Hon är stark och rejäl så hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. I ett litet fält här så kan hon vara långt framme igen. Det blir skor bak denna gången meddelar Steen Juul.

3 Schweppes kom med en rykande avslutning på upploppet och kom in som trea i ett lopp som vanns av Got To Dash från ledningen senast. Löser det sig med positionerna så fäller hon många hästar till slut men liknande spurt som hon levererade senast.

4 Darling Godiva satt en bit bak men hon avslutade positivt fast åt Laleh Pellini som vann det loppet från ledningen så fanns det inget att göra så hon kom in som tvåa senast. Kan Christoffer Eriksson hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet också.

Min Vinnare: 8 Jonah Vredebest
Spets efter 500m: 2 Dontlooseallmoney
Skrällen: 3 Schweppes
Ranking: A 8,2,7 B 3,4 C 5,1,6

V64-4
Högst 75 lopp 2019 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Wood Lane har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen borde vara i antågande. Han höll farten godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Falm näst senast. Gången efter det så gick han bra på nytt och då blev det en andraplats bakom Kencia som vann det loppet från spets. Spåret är inte det bästa nu långt ut på vingen här men kan Isabella Bergh som finns i vagnen ramla ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Hitthebar galopperade bort sig senast men det var inte slutsålt i det läget. Han blivit uppfräschad och tränar klart godkänt meddelar man från stallet. Nu blir det barfota runt om för första gången och det kanske kan få honom att tända till. Hittar Paul Robertsson som kör åt Peter Untersteiner en bra väg med honom så kan duga en bit mot det här motståndet.

2 Filip Winner travade en stor del av loppet i dödens och han gjorde det bra men han fick aldrig tag i Global Best Lover så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det så gick han en bra upphämtning efter en startgalopp men han slutade ändå oplacerad i ett lopp som vanns av Kencia. Trevligt utgångsläge nu så här sitter Alex Persson som kör hästen bra till i den främre träffen omgående och eventuellt kanske han kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet nu så kan det vara läge för en fullträff.

3 Fetlock Joint kommer från en andraplats bakom Felix i Jydsk Treåringspris Consolation på Århus senast. Han har bara en seger hittills efter elva starter men kan Peter Söndergaard servera honom ett passande lopp så kan han utmana om en framskjuten placering här.

1 Red Mile Brodde försvann med en galopp med 125 meter kvar av loppet fast han var utan chans på segern i det läget senast. Han har utvecklats den senaste tiden och han känns bra i jobben och Ola Karlsson var speciellt nöjd med det sista banjobbet han gick. Det är lite osäkert om han kan hålla upp ledningen men blir det inte spets så borde han ändå kunna få ett bra lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 7 Wood Lane
Spets efter 500m: 2 Filip Winner
Skrällen: 1 Red Mile Brodde
Ranking: A 7 B 4,2,3,1,12,10,11,8 C 5,9,6

V64-5
Ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat 5 Southwind Queen som hade två raka galopper i raden inför den senaste starten på Jägersro. Hon fick då en invändig löpning och såg lysande ut som fastlåst i ett lopp som vanns av Empire senast. Det är annars en härlig märr som verkligen vet var mållinjen ligger. 25 segrar på 42 starter har det blivit. Hon kom med en rykande avslutning till seger för fyra starter sedan. Hon kan öppna rätt så vettigt så kommer Peter Ingves ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 7 Velten Limelight som kom snett på det direkt från start senast så det loppet kan vi glömma vara tänkbar. Gången innan det var han ute i ett Klass I försök i Kalmar och gjorde en riktigt bra insats när han efter en dryg inledning på loppet landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Sobel Jasmine men i en tät slutstrid så fick han ge sig med en liten marginal mot Quick Lane. Här finns det risk att han tvingas till mycket av grovjobbet på egen hand igen och då kan det bli tufft att nå hela vägen till seger.

6 Zlatan Knick höll bra till tredjeplatsen i ett lopp där Grift J.R. segrade senast. Han är kvick ut bakom bilen och laddar Christoffer Eriksson vad som går så tror jag han kan komma till spets smärtfritt här och från ledningen så kan det räcka en bit mot det här motståndet över nerförsbacken på Jägersro fast jag tror ändå att han får svårt att hålla undan för min spik.

Min Vinnare: 5 Southwind Queen
Spets efter 500m: 6 Zlatan Knick
Skrällen: 9 Global Anarchy
Ranking: A 5 B 7,6,8,9,2 C 3,1,4,10

V64-6
Vi avslutar V64 med Augustistayern - Fördel Ston över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Zecchinodoro F.K.S. satt i andra utvändigt innan han vreds på till attack och då forcerades han till spets in i den sista kurvan och sedan så vann han på ett bra vis före en duktig Guillaume Boko för tre starter sedan. Senast så avslutade han positivt i skymundan och kom in som femma i ett lopp där Tony Afrika avgjorde till seger kort före mål. Det fanns krafter sparade då för varken tussarna eller det norska huvudlaget drogs så det är sparat till den här gången. Distansen visade han senast att han klarar och med rätt resa här så kan det vara läge för en ny seger.

11 Nero Maximus är härdad mot tufft motstånd. Han har inte startat sedan han blev sjua i finalen av Bronsdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen som Seismic Wave vann från ledningen. Han har gått bra direkt efter vila tidigare och han är stark och rejäl så kan Conrad Lugauer servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden direkt i återkomsten här.

10 Smokin Joe har visat fin form på sistone. Han var mycket bra som trea bakom Azimut och Lord Flax senast och han kom då i mål med en del sparade krafter. Lång distans nu är kanske inget plus men han kliver ner en del i klass nu och klaffar det med löpningsförloppet nu så kan det vara läge för en seger.

9 Walkie Talkie gjorde två starter i Robert Berghs regi i maj med en tredjeplats över aktuell distans som bästa resultat. Nu har hon inte startat på ett tag så hon är lite svårbedömd men hittar tränaren själv som kör henne nu en bra väg med henne så kan hon bli att räkna med över upploppet.

7 Infinitus avslutade positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Livi Othella H.M. senast. Nu får Thomas Uhrberg chansen bakom Joakim Lövgren tränat för första gången vilket är klart intressant. Löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

4 M.T.Mighty Winner drar mycket streck. Han är startsnabb och klar spetsfavorit fast det är en del frågetecken över distansen som han aldrig har vunnit på tidigare. Skulle Peter Untersteiner få fuska bort en bit av loppet i täten så kanske han kan rinna undan till seger fast han ratas på systemet.

Min Vinnare: 3 Zecchinodoro F.K.S.
Spets efter 500m: 4 M.T.Mighty Winner
Skrällen: 7 Infinitus
Ranking: A 3,11,10 B 9,7,4,6 C 8,5,1,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.82
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.74
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
2.04
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.89
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming