V64 Tips Kalmar 16/11

Publicerad på 16 Nov 2021 - 14:10

DrTrav

DrTrav

16 Nov 2021 - 14:10

V64 hämtar vi på från Kalmar på tisdagskvällen. Omgången innehåller en jackpott på 3,5 Miljoner som extra krydda. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik ikväll, 2 Indy Rock i den tredje avdelningen.
V64-tips Kalmar Tisdag 16/11
v64-1 6,11
v64-2 1,2,4,5,6,10,11
v64-3 2 Indy Rock
v64-4 1,6,7,8
v64-5 3,7
v64-6 2,4,5,6,7,8,9
784 x 1kr = 784kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Kalmar Tisdag 16/11
DD-1 7 Betting Pacer
DD-2 2,4,5,6,7,8,9
7 rader x 30kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m volt
11 Staro Leonardo startade med liknande förutsättningar i den senaste starten och då blev det en enkel seger för Joakim Lövgrens travare. Lövgrens som dessutom har fin form på hela stallet för dagen. Jag är inne på att man ikväll ska ha goda segerchanser på nytt. Staro Leonardo är stabil i sina prestationer och är allround, han kan både avansers tidigt och vinna på styrka eller smyga med och plocka ner samtliga på speed tillslut.

Främsta motbudet är 6 Hillbilly Woodland som kommer till kvällens start med bättre form än vad som går att utläsa ur programmet. Hillbilly Woodland är härdad på V75 och är van att tampas mot tufft motstånd. I den senaste starten blev det galopp, men Hillbilly Woodland visade form när han gick bra efter det. Ikväll är utgångsläget spännande med springspår på start och prickar kusken Anton Knutsson starten kan man tidigt sitta i ledningen och då är man hästen att slå för Staro Leonardo.
Min Vinnare: 11 Staro Leonardo
Spets efter 500m: 6 Hillbilly Woodland
Skrällen: 6 Hillbilly Woodland
Ranking: A 11 B 6,4,5,7,10 C 9,2,3,8,1
V64-2 2140m auto
2 Arturo Beech är allround och kommer med bra form. Han har visat prov på bra uppfattning både i ledningen och bakifrån på slutet. Conrad Lugauers travare är kvick iväg från start och har ikväll ett spännande utgångsläge. Arturo Beech är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen blir han sen en tuff nöt att knäcka för konkurrenterna. Tre av hans fem segrar är tagen från ledningen och till kvällens start kommer man även med lopp i kroppen vilket ses som positivt. Förstahäst.

Skrällen är 10 Emelie E., hon är en fin fyraåring som har testats mot kullsystrarna under året. Emelie E står bra inne i klassen och tål att göra en del grovjobb på egen hand. Till kvällens start får Stefan Persson förtroendet i vagnen vilket känns spännande på förhand. Till låg procent vill jag inte spricka på henne ikväll.

Nämner även 11 Ottens Filosof som såg formstark ut i den senaste starten när hon sköt till vasst från rygg på ledaren. Ottens Filosof har även visat att hon kan prestera bakifrån tidigare och är ett givet streck ikväll vid gardering.

Min Vinnare: 2 Arturo Beech
Spets efter 500m: 2 Arturo Beech
Skrällen: 10 Emelie E.
Ranking: A 2 B 10,11,4,6,1,5,3,7 C 8,9,12

V64-3 2140m auto
2 Indy Rock är en tuff treåring som stod för en mycket positiv avslutning bakom Fransesco Zet i Breeders Crown senast. Klockan stannade på 08,6 i 700m med full fart över linjen. På sistone har man brottats med dåliga utgångslägen men ikväll står Indy Rock spännande till. Han är nedstruken till innerspåret och känslan är att detta är en häst som kommer kunna öppna bra från start även om han inte fått chansen att visa det på länge nu. Indy Rock är min ledare av loppet efter en bit och väl i den positionen ska man ses med bäst segerchans i loppet och jag spikar.

Motbud
3 L.L.Pod Primo gjorde det bra senast efter en tuff resa och bör nu med den prestationen i kroppen gå framåt formmässigt. Från ett bra utgångsläge kommer han kunna sitta bra på det direkt och ska med rätt resa kunna avsluta tillslut. Johnny Takter får chansen för andra gången i sulkyn, och senast han satt upp bakom L.L.Pod Primo slutade det med seger.

Nämner även skrällen 4 Vermithrax som inledde tävlings karriären lovande med två raka segrar. Nu på slutet har det dock gått lite grus i maskineriet och prestationerna har varit varierande. Men med unghästar kan det gå snabbt i utvecklingen och helt plötsligt har man utvecklats både ett och två steg på bra en vecka. Skulle Vermithrax studsa upp igen och prestera på topp kan detta vara en obehaglig kantboll att inte ha markerad på systemet vid gardering.

Min Vinnare: 2 Indy Rock
Spets efter 500m: 2 Indy Rock
Skrällen: 3 L.L.Pod Primo
Ranking: A 2 B 3,4,11,10,6,6,5 C 8,9,7,12

V64-4 2140m auto
1 Jocashi var i den senaste starten ute i ett tufft lopp och fick dessutom en tung resa och tröttnade förståligt till slut. Ikväll är motståndet enklare på pappret och utgångsläget är även mer passande. Han kan öppna kvickt från start och skulle han hålla upp ledningen från start är detta hästen att slå för övriga. Min förstahäst i loppet.
6 Fire Edition har ännu inte vunnit ett travlopp på sina sexton starter i livet men Fire Edition har på sina sju starter för tränaren Johan Untersteiner fyra andraplatser och en tredjeplats som facit. Hästen lever på sin styrka och besitter bra kapacitet för klassen. Finns det någon rättvisa inom trav så bör Fire Edition få vinna lopp snart men han kommer troligtvis behöva göra en del jobb själv här ikväll.

Min Vinnare: 1 Jocashi
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 1,6 B 7,8,14,4,9,3,15 C 11,12,10,2,13,5

V64-5 2140m auto
Här hittar vi min ide för omgången. 7 Betting Pacer är en häst som visat upp höga toppar och har andraplatsen i Stosprintern tidigare i år som toppen av isberget. Hon är van att tampas mot tuffa konkurrenter men möter ikväll mer passande motstånd. Enligt rapporterna från stallet har siktat på detta loppet i flera månadet. Betting Pacer kan öppna kvickt från start och det lär vara full laddning från start som gäller ikväll. Kim Eriksson får förtroendet i vagnen och lutar han sig bara bakåt och håller i tömmarna så är känslan att tränaren Niklas Robertsson har ställt i ordning ordentligt ikväll.
Men väljer att dubbla systemet med 3 Hipster Am och på så sätt ha ett fräckt lås i DD-1. Hipster Am har tre raka segrar på kontot och vann senast enkelt via 10,5 sista 800m från ledning. För två starter sedan var taktiken densamma och den gången stannade klockan på 09,4 sista 700m. Formen är på topp och även Hipster Am är kvick iväg från start och har säkert siktet inställt på ledningen från start igen. Skulle han komma dit ökar segerchanserna och han är ett givet streck vid gardering.

Favoriten är 2 Niford des Baux, detta är en tuff sort som har hela elva segrar på sina 17 starter i livet. Han lever på sin styrka men har under året utvecklat sina snabbhet allt mer, Niford des Baux kan numera avsluta bra den sista biten också. Han kommer dock inte kunna blanda sig i spetskörning från start men Niford des Baux kommer sitter bra på det i ett andraspår direkt och kommer vara med där framme när mållinjen närmar sig på nytt. Jag plockar dock bort på systemet och sparar på så sätt streck.
Min Vinnare: 7 Betting Pacer
Spets efter 500m: 7 Betting Pacer / 3 Hipster Am
Skrällen:
Ranking: A 7,3 B 2,1,10,4,12,9 C 5,8,6,11
V64-6 1640m auto
8 Argo Lux har nu gjort två starter för tränaren Per Nordström. Argo Lux har gjort okej utan att sticka ut. Men detta är en femåring som besitter bra kunnande i grunden och har visat bra fart i sin tidigare regi. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande och har man nu tagit kliv formmässigt med lopp i kroppen kommer han vara med och utmana om segern ikväll trots utgångsläget.

7 Global Action är allround femåring som kommer med bra form. I den senaste starten vann man ohotat. Global Action kan öppna kvickt från start och även om spåret är en bit ut så är man ett givet segerbud här i avslutningen ikväll.

Nämner även skrällen 4 Eppur Si Mouve som kommer ifrån en prestation man bara är att glömma. Han fick bakas sist efter haft ett iskallt utgångsläge och fick sen ett snällt lopp invändigt. Ikväll är förutsättningarna bättre och är bara formen bibehållen kommer Eppur Si Mouve kunna stå för en bra prestation ikväll.

9 Awesome Kronos är en kapabel travare som tidigare i år segrat på V75. Bakspåret är inte ett plus men skulle det lösa sig någorlunda längs vägen är detta en farlig individ att lämna utanför systemet.
Min Vinnare: 8 Argo Lux
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Eppur Si Mouve
Ranking: A 8,7 B 4,9,5,2,6,10,1 C 11,3,12
Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto