DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar/Bollnäs 10/12

10 December 2021 - 12:50

V64-Express väntar ikväll. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min.
Omgången arrangeras av Kalmar och Bollnäs och min lösning finner ni nedan.
Jag spelar med två spikar ikväll, 4 Åse Sannejentå i den töjde avdelningen och 7 Izzi’s Newport i den sjätte avdelningen.
V64-tips Kalmar & Bollnäs Fredag 10/12
v64-1 1,4,5,7,9,10,11
v64-2 1,3,6,8,9
v64-3 4 Åse Sannejentå
v64-4 2,9,10
v64-5 1,2,5,6,9,14
v64-6 7 Izzi’s Newport
630 x 1kr = 630kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Kalmar & Bollnäs Fredag 10/12
DD-1 6 Kona Boko
DD-2 7 Izzi’s Newport
1 rader x 200kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m auto
7 Bottnas Hope har visat en fin utvecklingskurva den senaste tiden. För tre starter sedan fick han göra jobbet utvändigt om ledaren men höll klart bra hela vägen och gången efter var första gången man testade på att gå i ledningen, då tog Bottnas Hope verkligen fram löpskallen och krigade hela vägen efter att man sett lagen ut nästan hela upploppet vilket också räckte till seger. Senast blev van ansatt i ledningen nästan hela loppet och orkade då inte hela vägen in men det är inget att säga om. Trots bricka fem ikväll lär man laddas iväg från start och lyckas man hitta till ledningen är chanserna goda för att ytterligare en seger inkasseras här.

10 Wagamama Pellini har nu två lopp i kroppen efter ett uppehåll och kommer till kvällens start med en formkurva som pekar uppåt. I den senaste starten avslutade Wagamama Pellini vasst efter att gått på från femte ytter och var då före Bottnas Hope i mål. Givet streck vid gardering.

Nämner även 9 Someity som kan en hel del i grunden men som efter en sämre period nu fått lite vila. Formen är visserligen ett frågetecken men kapacitet finns och väljer man att garder loppet så ska Someity passas direkt. Min Vinnare: 7 Bottnas Hope
Spets efter 500m: 7 Bottnas Hope
Skrällen:
Rankingen: A: 7,10 B 9,4,1,5,11 C 3,6,2,8
V64-2 1640m auto
1 Nice And Quick är en femåring som i den senaste starten var ute på V75 och gjorde det då bra i en vass avslutning bakom Rare Magic och Thorondor. För två starter sedan blev det en enkel seger när man på nytt avsluta vasst. Blir inte utgångsläget en fälla ikväll kommer en liknande prestation räcka långt även här. Dock är man stor favorit på V64 vilket gör att jag garderar.

3 Taittinger startar med spännande förutsättningar ikväll. Han kan öppna kvickt och trivs som bäst när han får löpa på i eget tempo, vilket han också visade för tre starter sedan när man vann på Axevalla. Att det är sko-tvång ses också som ett plus då hon alltid tävlar på den balansen.

Nämner även 9 Dynamic Raja som har brottats med en hel del frånvaro under året men är nu på gång och har fått lite kontinuitet i sitt startande. Han varvar monté med sulkylopp och skulle gynnas om de blir bra tempo på loppet. Stefan Persson i vagnen är ett klart plus och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Nice And Quick
Spets efter 500m: 3 Taittinger
Skrällen: 9 Dynamic Raja
Rankingen: A: 1,3 B 9,6,8,7,10 C 5,2,4
V64-3 2140m auto
4 Åse Sannejentå visade upp sin startsnabbhet senast när man spetsade från bricka åtta, väl i loppet fick man sen en het konkurrent utanpå sig och Åse Sannejentå fick inte sitta ifred men han kunde ändå sträcka på sig och hålla undan på bra sätt. Rikard N Skoglund som satt i vagnen ryckte heller inte huvan, och efteråt meddelade kusken att han tror Åse Sannejentå kommer få bra effekt på den extraväxeln. Detta sammantaget i kombination med ett bra utgångsläge är jag inne på att det är spets och slut och jag spikar.

Motbud
10 Eva R.G. stod för en vass avslutning senast och utmanade Åse Sannejentå om segern den gången. Hon är lite osäker av sig men besitter bra fart i kroppen och skulle hon prestera på topp ikväll ska Eva R.G ses som den främsta utmanaren till min spik.

Nämner även 6 Lille Fröken Stöen som inte fick sin aktion att stämma senast och har efter det haft startförbud. Men nu är hon tillbaka på tävlingsbanan och detta är ett sto som lever på sin styrka. Vid gardering ska hon passas direkt.
Min Vinnare: 4 Åse Sannejentå
Spets efter 500m: 4 Åse Sannejentå
Skrällen: 6 Lille Fröken Stöen
Rankingen: A: 4 B 10,6,2,1,5,11,7 C 9,12,3,8
V64-4 2140m volt
9 Dame de Tailleur var i den senaste starten ute på V75 och testade lyckan, han öppnade då snatt den första biten men galopperade efter att man tagit hand om ledningen. Efter det skulle man startat i onsdags men fick stanna hemma på grund av dåligt väder. Jag räknar med att formen fortsatt är på topp med tanke på att man säkert var iordningställd på V75 och med ett intressant springspår på tillägg är Dame de Tailleur garanterad ett bra lopp om man prickar starten. Givet första streck för mig.

Framhåller även 2 Inara O.E. som står på start. Detta är en fyraåring som kommer från Tyskland. Han tränas numera av Peter Untersteiner och känslan är att han håller på att hittat rätt nu med Inara O.E. I den senaste starten kom första segern på svensk mark och formen är på topp. Måste räknas tidigt från ledningen alternativt i rygg på ledaren här.

Streckar också 10 Hi D. som i den senaste starten fick ett bra lopp men kunde ändå inte utmana Bellatrix Club till slut och man fick nöja sig med andraplatsen den gången. Till kvällens start är det aviserat norskt huvudlag för första gången vilket känns spännande och dessutom startar man med ett springspår på mellanvolten.

Min Vinnare: 9 Dame de Tailleur
Spets efter 500m: 2 Inara O.E.
Skrällen:
Rankingen: A: 9 2,10 B 4,11,8.1,6 C 3,12,5,7

V64-5 1640m volt
6 Kona Boko är draget i loppet. Inför kvällens start har hon behövt kvala för att det blivit för många galopper på slutet, men rent färgmässigt håller hon mycket hög nivå för loppet. Har hon bara fått polletten att trilla ner och kan hålla ordning på sina ben så ser förutsättningarna ikväll mycket spännande ut. Rikard N Skoglund som sitter i vagnen har stor plats att vända runt i volten och prickar man bara starten är Kona Boko den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen blir hon svårslagen om hon går felfritt. Till 14% är detta min förstahäst och spik på DD.
9 Torte Lini är också tidig i loppet. Han har haft bra form en tid nu och i den senaste starten gjorde man det klart godkänt över 2640m. Distansen är mer passande nu och då han har framspår på tillägg kommer Torte Lini kunna sitta bra på det direkt. Skulle man sen få smyga med i loppet så länge som möjligt har man en vass pollett att tillgå tillslut.
Fortsätter även varna för 14 Ajlexes Elise som har vunnit fyra av de 19 starter man gjort i år. Även om det är många att runda ikväll så utan strul längs vägen så kommer hennes hårdhet bita bra den sista biten. Endast 4%.

Min Vinnare: 6 Kona Boko
Spets efter 500m: 6 Kona Boko
Skrällen: 14 Ajlexes Elise
Rankingen: A: 6 B 9,14,1,5,2,15,11,10,3 C 13,12,4,7,8
V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med att spika 7 Izzi’s Newport till tilltalande procent. I den senaste starten visade man bra kunnande när man slog en så bra häst som Portland. I comebacken för två starter sedan gjorde man det okej i ett tufft lopp där Major Ass vann som sen startade i ett bronsförsök. Nu har Izzi’s Newport två lopp i kroppen och formtoppen bör vara nära. Han kan öppna bra den första biten och bör kunna sitta bra på det direkt. Han tränas av Wolfgang Nimczyk som har en filial hos Kolgjini och det skulle faktiskt inte förvåna mig om han bara seglar undan ikväll och vinner överlägset och när vi då får 28% känns det tilltalande att ta ställning och spika.
Motbud
3 Mojito Day är främsta motbudet i loppet. Fredrik Perssons fyraåring kan vara lite ojämn i aktionen men duger bra kapacitetsmässigt i ett lopp som detta. Han gör alltid sitt i loppen och går hela vägen in i mål. I den senaste starten mötte man en överlägsen Under Armour och man fick nöja sig med en bra andraplats. Mojito Day kan också öppna bra den första biten och kommer från ett bra utgångsläge kunna sitta bra på det direkt. Givet streck vid gardering.
Nämner även 4 Cojito som har bra grundkapacitet men som inte fått det att stämma fullt ut under hösten. Men i den senaste starten fick vi se hans fulla potential när man vann överlägset mot enklare motstånd. Med en liknande prestation ikväll utmanar man om de framskjutna placeringarna på nytt.
Min Vinnare: 7 Izzi’s Newport
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Cojito
Rankingen: A: 7 B 3,4,11,9,10,8 C 6,1,2,5,12
Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Seahawks-Bears
Amfotboll - NFL - 1 -3,5
1.90
19:00  Tvååker - Vänersborg
Fotboll - Ettan Södra  - Under 3 mål
1.80
20:30  Mönchengladbach - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 asian -1
1.95
22:00  Sevilla - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1
1.60
02:00  Sverige U20 - Finland U20
Ishockey - JVM - 2
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Östersund 18/8
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund 18/8
Insats: 250 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Örebro 19/8
Insats: 588 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Örebro 20/8
Insats: 1512 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  G2 - Liquid
E-Sport - Blast Premier - 1
1.70
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming