DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar Fredag 21/8

21 Augusti 2020 - 12:33

Det är V64 tävlingar ifrån Kalmar ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Aragorn As i den tredje avdelningen.

V64 Tips Kalmar Fredag 21/8
V64-1 2,3,4,6,8
V64-2 1,5,7,12
V64-3 2 Aragorn As
V64-4 2,6,10,12
V64-5 10,13,15
V64-6 2,3,5

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Kalmar Fredag 21/8
DD1: 13,15
DD2: 2,3,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS KALMAR FREDAG 21 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med Stayerserien över 3140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Tyson Dimanche kommer från en seger. Han satt då i andra utvändigt innan han vreds ut till anfall ur den sista kurvan och via en härlig spurt så fångade han in den ledande Walther På G. till en målfotoseger. Han klarar den långa distansen och som ensam på det första tillägget här så tror jag Christian Cracchiolo provar mot ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här. 40 meter tillgodo mot hästarna som står längst bak tror jag han försöker att dra fördel av.

8 Eldorado B. gick ett vasst upplopp på bra tid och kom in som tvåa bakom Tycoon Conway Hall näst senast. Han debuterar över den långa distansen nu men det är inte så många hästar med i loppet och kan Joakim Lövgren sitta i ett bra slagläge inför avgörandet så fäller han många hästar till slut. Han är anmäld barfota runt om nu och så var det längesedan han tävlade.

4 Panamera har haft dåliga spår två gånger i rad och inte kommit till riktigt i loppen. Han gjorde det fullt godkänt när han spurtade in som femma i ett lopp som vanns av Zecchinodoro F.K.S. senast. Han trivs över den långa distansen och gör ofta bra lopp så kan Jörgen Sjunnesson som finns i vagnen hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet. Skor runt om nu är ett litet minus.

6 Sanda Love har inte vunnit på ett drygt år. Han kom med en positiv avslutning när han kom in som fyra i ett lopp som vanns av Fredric Palema senast. Löser det sig med positionerna och om Robert Bergh kan hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Global Takeover satt fast med sparade krafter i ett sprinterlopp på Jägersro näst senast. Gången efter det så kom han med en godkänd avslutning och då kom han in på fjärdeplatsen i ett lopp där Tony Afrika avgjorde till seger. Det är debut över aktuell distans nu och den är väl ingen fördel. Får han ett passande lopp och om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet på egen hand så kan han städa av det här gänget.

9 Usain Henna drar mycket streck här. Han har gjort tre starter sedan flytten från Jörgen Westholm till sin nuvarande tränare Sigvard Hyllsjö. Det började med två raka andraplatser innan det senast på Visby blev en seger från ledningen. Han har hunnit bli tio år nu fast han har fördel av att det blev ett litet fält så det är inte så många hästar att kliva runt. Han har gått barfota runt om och med jänkarvagn på sistone men nu är det anmält med skor och i en vanlig vagn istället och jag lämnar honom utanför systemet.

Min Vinnare: 2 Tyson Dimanche
Spets efter 500m: 2 Tyson Dimanche
Skrällen: 3 Global Takeover
Ranking: A 2 B 8,4,6,3,9 C 1,7,5

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Joker Of Steel har vunnit fem av sju lopp i sin korta karriär. Han har tagit två av tre i regi Peter Untersteiner. Båda dessa efter att han kommit till spets efter en del av loppet. I den senaste starten så fick han vandra en stor del av loppet i dödens istället och han fungerade inte riktigt för han var inte riktigt körbar. Man har inte hittat några fel på honom fast Peter Untersteiner meddelar att han är lite svårbedömd och det låter inte jättebra på en så stor favorit. Nu plockar man av alla skorna och eventuellt blir det norskt huvudlag istället för öppet och det kanske kan väcka liv i honom. Lyckas han hålla upp ledningen så kan det ändå räcka en bit här men blir det inte spets så är han sårbar.

12 Atena Risaia Trgf avslutade strålande men det var långt fram till den ledande Gravity Pace som såg ut att gå mot en klar seger men då tappade denne stilen och galopperade kort före mål så då räckte spurten till seger för tre starter sedan i Sverigedebuten. Hon gjorde bort sig med en tidig galopp näst senast. I den senaste starten så var hon ute i högervarv på Åmål. Hon landade då i dödens ut på slutvarvet men hon orkade inte och kom in först som sexa i ett lopp som Our Girl vann från ledningen. Iskallt läge nu men med lite klaff och överpace på loppet så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

5 Newlight Coger vann ett långlopp näst senast på Tingsryd. Han landade då i dödens på den ledande Riley S.W. efter 800 meter. När denne sedan galopperade i ledningen med 400 meter kvar av loppet så tog han över kommandot och från den positionen så stegade han undan till en säker seger. Han galopperade i ett tidigt skede senast men han reparerade den bra och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Bugatti Miles. Kan Fredrik Persson se till att hålla honom i rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet.

7 Digital Data orkade inte riktigt från dödens senast och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Silver Lore. Ola Karlsson som tränar hästen tror inte riktigt att han har form för att vinna loppet från det här läget men får han ett passande lopp så kan han överraska så jag plockar ändå med honom på systemet. Skor runt om och vanlig vagn som tidigare men eventuellt ändrar man på huvudlaget den här gången.

Min Vinnare: 1 Joker Of Steel
Spets efter 500m: 1 Joker Of Steel
Skrällen: 7 Digital Data
Ranking: A 1,12 B 5,7,8,10,6 C 11,2,4,9,3

V64-3
Ett Fyraåringslopp över 1640 meter. Jag har spikat 2 Aragorn As som har vunnit 6 av 18 starter hittills i karriären. Han var inte så stort slagen av Newport Beach som vi har sett vinna på V75 i Sverige nyligen för tre starter sedan. Efter det har han kommit till spets och har vunnit två lopp i följd. Perfekt utgångsläge här och med en invändig häst som inte är så snabb från start så tror jag Christoffer Eriksson som kör åt Erwin Bot här kan nå till ledningen igen och från spets så blir han inte lätt att plocka ner över den korta distansen.

Vid gardering kan 5 Goldfield som var duktig vid vinsten för tre starter sedan vara tänkbar. Han plockade då ner den ledande Elle Titation i slutsvängen och gick undan till en mycket enkel seger. Senast så hängde han på okej och kom in som tvåa bakom storskrällen Mirakel Håleryd som segrade till drygt 184 gånger pengarna. Bra läge nu och kan Stefan Persson servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

9 Elle Titation har bara en seger efter 13 starter hittills i karriären. Hon travade i ledningen senast men fick ge sig mot Gaya De Pervenche och kom in som tvåa. Med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon ha vissa möjligheter här. Barfota runt om för första gången nu kan lyfta henne ett par snäpp.

1 Utah Broline var inte ren i halsen senast och han har inte startat på en dryg månad. Han är inte så snabb från start så spåret är mindre bra nu för chansen att han blir över ser jag som stor. Hovarna är lite slitna så det blir skor runt om och vanlig vagn istället för barfota bak och jänkarvagn som han hade senast. Första urryckare är dock intressant och löser det sig från innerspåret så kan han ha vissa möjligheter men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 2 Aragorn As
Spets efter 500m: 2 Aragorn As
Skrällen: 9 Elle Titation
Ranking: A 2 B 5,9,1,4,8 C 7,10,6

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Das Auto höll upp ledningen från innerspåret näst senast och från spets så vann han sedan lätt. Gången efter det så travade han i spets igen men han var mindre bra då för han fick ge sig och kom in först som femma i ett lopp där La Cerise spurtade in till seger. Båda vinsterna han har plockat är tagna från ledningen och med den startsnabbheten han besitter så tror jag att Stefan Persson har siktet inställt på ledningen på nytt och från spets så kan det räcka en bit här.

6 Red Mile Brodde har bara en seger på 17 försök. Han försvann med en galopp med 125 meter kvar av loppet fast han var utan chans på segern i det läget näst senast. Han lyckades inte hålla upp ledningen från innerspåret senast fast han fullföljde bra och kom in som trea i ett lopp där Hitthebar plockade ner Fetlock Joint till seger kort före mål. Kan Jörgen Sjunnesson hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här. Det blir urryckare för första gången den här gången.

10 Alex T.H. var positiv vid vinsten näst senast. Han tog då över ledningen med 1450 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis. Han galopperade senast men han kom tillbaka och han höll sedan farten okej fast han fick inte med sig något av priskakan. I ett felfritt lopp nu så kan han vara långt framme om Anders Zackrisson kan hitta en bra väg med honom.

12 Bear A Perfection var duktig vid vinsten i årsdebuten för tre starter sedan. Han har efter det galopperat i två lopp i rad så han är inte att lita på. Tråkigt utgångsläge nu men kan Kevin Oscarsson som finns i vagnen se till att hålla honom i rätt gångart och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 Das Auto
Spets efter 500m: 2 Das Auto
Skrällen: 10 Alex T.H.
Ranking: A 2,6 B 10,12,8,11,5,7 C 3,9,4,1

V64-5
Stoserien över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 15 Wild Love har gjort det bra på slutet. Hon vann ett lopp med liknande förutsättningar på Axevalla under StoChampionatshelgen för tre starter sedan. Hon spurtade positivt från kön och kom in som femma i ett lopp som Sorbet vann från dödens senast. Man hade tänkt att gå ut i EM för ston på Solvalla i onsdags fast poängen räckte inte för att komma med där så då får hon gå ut här istället. Att stå med dubbla tillägg över medeldistans är tufft fast klaffar det med löpningsförloppet så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in.

13 Princess S.W. har 11 segrar på 21 starter. Hon startade vecka-vecka och det blev lite för tufft för hon var inte bra senast. Hon har fått ta igen sig lite och hon tränar positivt så Peter Untersteiner förväntar sig en god insats. Springspår på tilläggsvolten nu så vid en lyckad start här så kanske hon kan få ta över ledningen efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in. Blir det inte spets så kan hon vinna loppet från andra positioner också.

10 Ritz Guiness har gjort det bra på sistone. Hon var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Gången efter det så blev allt fel då hon hade ett dåligt spår och blev hängandes och fick backa sig sist och sedan hände inte så mycket i loppet och hon kom i mål helt okörd. Senast så rundande hon sitt motstånd och tog en ny seger. Kan Markus Niklasson som finns i vagnen hitta en bra väg med henne så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 15 Wild Love
Spets efter 500m: 13 Princess S.W.
Skrällen: 3 La Paradeta
Ranking: A 15,13 B 10,11,3,8,1 C 6,5,14,12,9,7,4,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Look Håleryd var väldigt fin senast. Han mötte då stentuffa hästar i Klass I finalen på Åby och han avslutade positivt i skymundan och kom in som fyra bakom Pleasure For Cash som vann det loppet från ledningen. Han kändes bättre än någonsin meddelar man från stallet. Han är medium från start och kort distans är väl kanske ingen fördel men här tror jag han kan få en fin resa i den främre träffen och blir det ett högt tempo på loppet så kan han avsluta loppet fort och då kan han blanda sig i segerstriden.

2 Victory Lee var inblandad i en våldsam öppning senast. Det gick i 05,5 första 500 meterna innan han tvingades släppa ifrån sig ledningen till Zlatan Knick. Han fullföljde sedan starkt och kom in som trea bakom Velegance som spurtade in till seger. Sitter inte det loppet i benen alltför mycket här så tror jag han tar spets igen och från ledningen den här gången så kan det räcka hela vägen till en vinst.

5 Spartak Face gick bra som tvåa bakom Eclipse Am näst senast. Gången efter det så hade han ett tufft utgångsläge och han fick vandra ute i spåren under slutrundan men han avslutade ändå klart godkänt och kom in som femma i ett lopp som vanns av Mahara Gutha från ledningen. Betydligt bättre läge nu och kan Conrad Lugauer få till en bra styrning så kan han utmana om segern här.

Min Vinnare: 3 Look Håleryd
Spets efter 500m: 2 Victory Lee
Skrällen: 5 Spartak Face
Ranking: A 3,2,5 B 4,11,1 C 10,6,9,7,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming