DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 11/10

11 Oktober 2021 - 10:15

V64 hämtar vi på från Mantorp ikväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 10 Fenix Brick i den fjärde avdelningen. 

V64-tips Mantorp Måndag 11/10
v64-1 3,4,6,7
v64-2 2,4,6,9,10,11
v64-3 1,2,6
v64-4 10 Fenix Brick
v64-5 1,2,8,10,12
v64-6 2,3

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 11/10
DD-1 1,2
DD-2 2,3
4 rader x 70kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 3640m volt
Ett intressant och ovanligt lopp inleder V64 spelet, man ska nämligen köra 3640m över tre volter. Det är endast sju hästar med i loppet men ska bli spännande att följa vilka hästar som står pall distansen.

7 Husse Boko är numera sju år, men var som unghäst en lovande stjärna med bland annat en tredjeplats i svenskt Trav-Kriterium på sitt CV, då hade man hästar som Villiam och Coin Perdu före sig i mål. Men Husse Boko fick efter det en hel del problem och fick aldrig någon kontinuitet i sitt startande. Man fick ett ofrivilligt tävlingsuppehåll på över två år. Men i förra året gjorde han comeback och då för tränaren Catharina Johansson. Husse Boko har nu flera bra prestationer innanför västen, i den senaste starten besegrade man även flera av kvällens motståndare. Slipper han bara göra allt grovjobb på egen hand blir han svår att stå emot även ikväll.

6 Vagabond Bi är lite svårbedömd formmässigt, men när han tävlar på topp duger han bra för sammanhanget ikväll och ska inte nonchaleras vid gardering.

4 Hurricane Silas var inte som bäst i den senaste starten, men är en individ som lever på sin styrka och studsar man tillbaka nu och kan stå för en bra prestation här kommer man kunna vara med när det ska avgöras.

Skrällen är återigen 3 Gullabo Däck Bling, har jagat honom i de två senaste starterna som skräll och det har blivit två andraplatser. Kanske blir det pricken över i ikväll? Formen är i alla fall bra och han är den troliga ledaren av loppet. Endast 3%.

Min Vinnare: 7 Husse Boko
Spets efter 500m: 3 Gullabo Däck Bling
Skrällen: 3 Gullabo Däck Bling
Ranking A: 7 B 6,4,2 C 1,2,5

V64-2 1640m auto
2 Michelot stod för en bra prestation senast, då stannade klockan på 10,9 sista 800m i en vas avslutning. Formen är bra inför ikväll och han kan öppna kvickt. Michelot är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen kommer man sen leda loppet länge. Hela vägen?

6 Perfect Score Ås har imponerat på slutet. Han har stått för två rejäla insatser utvändigt om ledaren vilket bidrog till att Perfect Score Ås blev hårt betrodd på V75 i den senaste starren. Där blev det tyvärr galopp kort efter start och det blev ytterligare en galopp dryga varvet före mål. Ikväll är motståndet enklare och håller han bara reda på benen denna gången kommer han på nytt kunna hota om segern här. Även om Perfect Score Ås riskerar att få göra en hel del grovjobb själv på nytt.

Nämner även 10 Amiral Lima som gör det bra för dagen och kommer med fin form. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 2 Michelot
Spets efter 500m: 2 Michelot
Skrällen: 10 Amiral Lima
Ranking A: 2,6 B 10,11,9,4 C 8,7,5,1,3

V64-3 2140m auto
2 Epimetheus står hårt inne på pengarna i loppet, men denna fyraåring har visat kapacitet som helt klart gör honom till segeraktuell på nytt. Han var en del betrodd i finalen av Sprintermästaren för tre starter sedan, men där blev det visserligen galopp på väg in mot upploppet. För två starter sedan vann man på bra sätt efter att travat en stor del av loppet som utvändigt om ledaren men avslutade ändå 09,1 sista 800m. Senast var man ute på V75 och mötte Pereptuate. Ikväll är utgångsläget bra och man är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer man bita ifrån sig bra.

1 Global Warrior håller bra form. För två starter sedan vann man via en bra avslutning och senast var man tvåa från rygg på ledaren. Nu har man återigen ett bra utgångsläge för att kunna smyga med. Uppenbarar sig bara luckan tillslut kommer Global Warrior kunna avsluta rappt.

Nämner även 6 Vien Ici som galopperade i striden senast och när galoppen kom fanns det fortfarande en hel del krafter kvar. Vien Ici har hårdhet i kroppen och med rätt resa här kommer man kunna leverera ett tungt slutvarv.

Min Vinnare: 2 Epimetheus
Spets efter 500m: 2 Epimetheus
Skrällen: 6 Vien Ici
Ranking A: 2 B 1,6,3,7 C 8,5,4

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 10 Fenix Brick. Detta är fyraåringen som står för klassen i loppet, och när det även finns många faktorer som talar för Fenix Brick väljer jag att inte krångla till det utan spikar. Fenix Brick har trots sitt bakspår ikväll en bra startrygg och kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt. Jag räknar därefter att kusk och tränare Jörgen Westholm som är offensivt lagd tidigt avancerar och ser därefter inte vem som skulle vilja svara upp när Fenix Brick kommer fram tidigt i loppet. Men skulle man mot förmodan bli kvar utvändigt om ledaren finns både kunnande och kapacitet för att vinna loppet från utvändigt om ledaren.

Motbud
4 Run For Sebastian har nu fått två lopp i kroppen efter lång vila och bör närma sig toppformen. Dessutom har tränaren Johan Untersteiner full form på stallet vilket brukar smitta av sig på övriga hästar också. Främsta utmanare till min spik på förhand.

Nämner även 2 Speedy Cash Vicane som är den troliga ledaren initialt som sen skulle kunna få loppet i rygg på ledaren efter en bit.

Min Vinnare: 10 Fenix Brick
Spets efter 500m: 2 Speedy Cash Vicane
Skrällen: 4 Run For Sebastian
Ranking A: 10 B 4,2,12,6,11,8 C 7,9,13,3,5,1

V64-5 2140m auto
2 Mill Cava har inte fått till det på slutet vilket en hel del galopper i raden visar på, men detta är grunden en kapabel häst som ikväll fått passande förutsättningar. Hon kan öppna bra från start och från bricka två bör hon få en fin resa i den främre träffen. Med en normal prestation från Mill Cava ska hon ses med bra segerchans i kvällens lopp. Lyckas hon dessutom komma hela vägen till ledningen ökar såklart också segerchansen.

Skrällen är 1 Begum Kronos som visserligen inte vinner så ofta men hon visade fin form i den senaste starten och kommer från sitt innerspår vara garanterad ett nytt bra lopp här ikväll. Från en bra position ska hon räknas tidigt till endast 6%.

Framhåller även 10 Nashy Håleryd som stod för en vass avslutning på en tung bana senast. Nashy Håleryd är en rejäl individ som går bra hela vägen in i mål. Här är det återigen Johan Untersteiner som både tränar och kör och som vi varit inne på tidigare är hanns stallform på topp för dagen. Pass upp.

12 Heloise Am räckte inte till i Derbystoets final senast, men gjorde det bra som tog sig dit. Man var förmodligen toppad inför den starten och har Heloise Am kunnat bibehålla den formen kommer man kunna göra sig ett bra dagsverke på nytt här mot enklare motstånd.

Min Vinnare: 2 Mill Cava
Spets efter 500m: 2 Mill Cava
Skrällen: 1 Begum Kronos
Ranking A: 2,1,10 B 12,8,7,6,4,5 C 11,3,9

V64-6 2140m auto
Vi avslutar med ett fint treåringslopp med 300.000kr i fröstapris.

2 Felix Orlando har vunnit dubbla E3-finaler och redan visat att han är en av Sveriges bästa treåringar. I Kriterieuttagningen senast fick han dock se sig slagen från ledningen, men han var inte på topp den dagen. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge och studsar man bara tillbaka från prestationen senast så ska segerchansen vara bra här. Han är kvick iväg från start och den troliga eldaren av loppet. Väl i den positionen blir han sen svårslagen. Räknar med att skickliga Per Nordström inte skulle sela ut sin stjärna här om han inte visste att allt var bra med hästen på förhand.

Dubblar ändå systemet med 3 Asteroid som har övertygat för sina tränare Frode Hamre. Asteroid vann Big Noon-pokalen på ett övertygande sätt och kommer med sex raka segrar på kontot. Kommer bli en tuff utmanare för Felix Orlando och jag väljer att strecka båda.

Nämner även 7 Global Concept som hade idel segrar på kontot fram till Kriterie-uttagningen där det blev trea. Men prestationen Global Concept stod för var imponerande, han fick göra jobbet utvändigt om ledaren och fick endast se sig besegrad av smygkörda konkurrenter bakifrån.

Min Vinnare: 2 Felix Orlando
Spets efter 500m: 2 Felix Orlando
Skrällen:
Ranking A: 2,3 B 7,10,1,4,8 C 6,5,9,11

Lycka till
DrTrav0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming