DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 13/9

13 September 2021 - 11:38

V64 hämtar vi på från Mantorp ikväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik. 5 Magnificent Tooma i den fjärde avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 13/9
v64-1 2,5
v64-2 1,2,4,6,9,12
v64-3 2,5,8,9
v64-4 5 Magnificent Tooma
v64-5 1,4,6,10
v64-6 2,3,5

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 13/9
DD-1 1,4,6,10
DD-2 3 Dats So Cool

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder omgången med Kjell P Dahlströms Minne, det är 150.000kr i förstapris OCH det kommer endast fyra hästar till start!?. Dags att rikta stark kritik till dels att loppet får köras på V64 men också till att man inte lyckas får Mantorptravet lyckas detta loppet mer attraktivt.

2 Summit In Sight blir stor favorit i loppet, det med all rätt. Detta är en stabil och säker främling som inte missat en topp-3 placering på de fem senaste starterna. Det ska även tilläggas att flera av dessa loppen har innehållit tufft motstånd. I den senaste starten vann man på bra sätt från ledningen. Han är kanske inte snabbast från start ikväll, men med endast fyra hästar till start är samtliga ekipage garanterade fina lopp. Med Örjan Kihlström i vagnen kan ekipaget dessutom vinna loppet från dödens här. Given förstahäst.

Men dubblar ändå systemet med 5 Galantis som visserligen inte vinner så ofta. Men visade i den senaste starten att formen är på topp, då fick man äntligen en välförtjänt seger. Ikväll ska Magnus A Djuse köra för första gången vilket är spännande. Är garanterad ett fin lopp och kommer bli farlig tillslut ikväll.

Nämner även 3 Ubiquarian Face som inte heller vinner ihjäl sig. Men detta är en tuff femåring som tampats mot kulltoppar ända sedan tvåårings säsongen. Formkurvan är svårbedömd men han har nu fått ett lopp i kroppen efter ett tävlingsuppehåll.

Min Vinnare: 2 Summit In Sight
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Galantis
Ranking A: 2 B 5,3 C 1

V64-2 1640m auto
2 Red Rum är en Ready Cash avkomma som vann sin tävlingsdebut från ledningen och har efter det gjort det bra i sina framträdanden utan att han fått segerdefilera. Ikväll har man fått ett passande utgångsläge och är garanterad ett bra lopp. I den senaste starten brottades man med ett tufft utgångsläge i en spårtrappa, han fick dra tåget sista 1000m och travade dessa på 13,5 utan att kunna utmana om segern. Ikväll lär uppgiften bli lämpligare och det är dessutom anmält med amerikansk vagn för första gången. Förstahäst.

1 Velvet Gold hade en seger och en andraplats innan han i den senaste starten testade autostart för första gången. Han klarade inte felfri avgång den gången och med ett innerspår ikväll känns startmomentet osäkert även här. Men skulle denna Maharajah avkomma klara av starten måste man räknas tidigt. För två starter sedan avslutade hon sista 700m via 12,4. Hon klarar av att göra en del själv under loppen.

9 Edforever har en spännande uppgift framför sig. Denna treåring inledde karriären med tre raka andraplatser. Ikväll är utgångsläget bra då man kan ta rygg på favoriten Red Rum från start och sen smyga med in i det längsta. Ska inte nonchaleras vid gardering.

4 Let It Be Steel har inte haft tur med spårlotten på slutet. Han har haft bakspår fyra gånger i rad. Ikväll är uppgiften mer passande. Let It Be Steel är kvick iväg från start och är den enda i startfältet som vunnit över aktuell distans tidigare. En skräll som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Red Rum
Spets efter 500m: 4 Let It Be Steel
Skrällen: 9 Edforever
Ranking A: 2 B 1,9,4,12,6,5,3 C 11,7,8,10

V64-3 2140m auto
2 Leon Zon är min ide i loppet. Känslan är att han kommer bli något borttappad av spelarna ikväll. Resultatraden är missvisande, han har antingen fått harva på i dödens eller suttit fast med sparade krafter i mål på slutet. Men ikväll har man ett passande utgångsläge och även om han har sin bästa bit tillslut skulle loppet ikväll kunna passa Leon Zon. Han kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt, och med många startsnabba hästar med i loppet är jag inne på att tempot kan bli högt. Något som skulle gynna Leon Zon som kommer kunna spara sin speed tillslut. Han kommer bli tuff att stå emot den sista biten med lite överpace. Till endast 16% är detta mitt förstastreck.

9 Zacapa Grim var ute i en V75-final för två starter sedan, då mötte man bland annat högkapabla Zion Font. Men Zacapa Grim utgick med hedern i behåll, han blev trea efter att gått 09,8 sista 800m i en vass avslutning. I den senaste starten hamnade man för långt bak för att kunna böanda sig i segerstriden, men Zacapa Grim stod återigen för en rapp avslutning. Formen är bra och Sofia Aronssons valack står perfekt inne i loppet. Kommer bli tuff att stå emot över upploppet.

8 Le Crack Sox är en kapabel häst som kan mycket i grunden men som ikväll fått ett tufft utgångsläge. Imponerade i två raka segrar tidigt i somras och skulle det bara lösa sig med positionerna ikväll kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Nämner även 5 Helios Di Quattro som kommer med toppform till kvällens start. Han har två raka segrar på kontot och i den senaste starten vann man enkelt via 13,1 sista 1000m. Kusken Emma Smedeby har vunnit med hästen tidigare och man är ikväll återigen ett tidigt segerbud.

Min Vinnare: 2 Leon Zon
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Le Crack Sox
Ranking A: 2,9 B 8,5,1,6 C 3,4,7

V64-4 2640m auto
Här hittar vi kvällens enda spik, 5 Magnificent Tooma. Han har gjort sex starter för tränaren Daniel Redéns, och det har resulterat i två segrar och två andraplatser. Magnificent Tooma står fortsatt kvar i en billig klass jämfört med hans kapacitet. Under elitloppshelgen slutade han fyra i en stenhård klass II-final bakom Venture Capital och Halo Am. I den senaste starten imponerade man genom att vinna från dödens och även om det är comeback nu så har Magnificent Tooma visat att han presterar bra dirket tidigare. När han dessutom möter överkomligt motstånd är detta en gjuten spik för mig.

Motbud
2 Devs Definitif är en resultatrad som inte är så smickrande. Men formen ska vara bra, han var i den senaste starten ute i derbykval. Devs Definitif har vunnit över lång distans tidigare och ska från ett bra utgångsläge ses som det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 4 She Follow Me som har visat bra form på slutet efter sin paus på grund av sjukdom. I den senaste starten drog hon tåget ute i spåren och var klart bra, klockan stannade på 11,2 i 800m. Given vid gardering.

Min Vinnare: 5 Magnificent Tooma
Spets efter 500m: 2 Devs Definitif
Skrällen: 2 Devs Definitif
Ranking A: 5 B 2,4,9,11,3,6 C 10,7,1,8

V64-5 2140m volt
10 Bara du Chene är en femåring som inledde året med att ta fyra raka segrar och klättrade i och med det snabbt upp i klasserna. Har sedan dess startat på en hel del på V75, men har fått börja om lite nu efter att stått för några sämre prestationer. Men i den senaste starten visade Bara du Chene på nytt lite gryende form, han blev fyra genom att dra tåget ute i spåren och klockades sista 1000m på 13,3. Ikväll väntar på nytt en hel del grovjobb men han står bra inne i loppet och möter lämpligt motstånd. Ingen man kan gå på rakt ut men ett givet segerbud i loppet.

Skrällen är 1 Joey T.Cheri, detta är en rapp individ som kommer med formen på topp till kvällens start. I den senaste starten avslutade man vasst via 13,6 sista 1000m och blev tvåa. Från brick ett är man garanterad ett fint lopp ikväll och det optimala vore om man får positionen i rygg på ledaren och lucka in på upploppet. Men oavsett är man garanterad ett smyglopp och Joey T.Cheri kan avsluta snabbt. Till 7% är detta en skräll jag betalar tidig för i omgången.

6 Harri K. startar på sporadiskt, men kommer med bra form till kvällens start. För två starter sedan vann han med ett antal längder och följde upp det med att stå för en okej insats senast från ett omöjligt läge. Kliver ner i klass här och måste räknas tidigt.

Nämner även 4 Bandit Frontline. Formen är bra och han kommer till start med tre raka pallplatser. Han presterar jämnt och bra och står bra inne i loppet. Ska inte nonchaleras till låg procent.

Min Vinnare: 10 Bara du Chene
Spets efter 500m: 4 Bandit Frontline
Skrällen: 1 Joey T.Cheri
Ranking A: 10,1 B 6,42,12,5 C 8,9,11,3,7

V64-6 1640m auto
3 Dats So Cool håller bra form för dagen, vilket man visade näst senast när man vann från dödens över den aktuella distansen. I den senaste starten avslutade man vasst via ett snällt upplägg och skrevs upp i boken för nästagångare. Dats So Cool är allround och tål olika upplägg, men att det är kort distans ses som ett plus. Är kvick iväg och skulle han nå ledningen ikväll blir man svårslagen. Förstahäst.

2 Hurricane River har fått ett passande utgångsläge ikväll. Härifrån är man garanterad ett bra lopp. I den senaste starten höll man bra från ledning, efter att det kostat en del att komma dit. Kim Eriksson ska köra hästen för första gången vilket kan väcka hästen ytterligare. Tidig vid gardering.

5 Sato måste man gilla. Han gör gedigna och bra prestationer nästan jämt. Även om han kanske saknar det där lilla extra gör alltid hästen sitt. Inför den senaste starten hade Sato åtgärdats och pausats. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en held del och ska räknas ikväll.

Nämner även 9 Criterion körs som vann för två starter sedan efter att fått ett fint lopp och lucka tillslut. Ikväll körs hästen av Örjan Kihlström för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 3 Dats So Cool
Spets efter 500m: 3 Dats So Cool
Skrällen: 2 Hurricane River
Ranking A: 3 B 2,5,9,8,10 C 11,7,4,1

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming