DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 27/9

27 September 2021 - 11:12

V64 hämtar vi på från Mantorp ikväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar. 9 Oskar Run i den andra avdelningen och 4 Teton Nikkis Man i den sjätte och avslutande avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 27/9
v64-1 1,7,10
v64-2 9 Oskar Run
v64-3 1,2,4,9,10,11
v64-4 1,6,9,10,11,12,15
v64-5 4,5,6,9
v64-6 4 Teton Nikkis Man

504 x 1kr = 504kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 27/9
DD-1 4,5,6,9
DD-2 4 Teton Nikkis Man

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
1 Comand är tränad av Robert Bergh och blev tidigt i sin karriär en snackhäst, han travade bland annat 13,2 i 2140m i blott sin femte start i livet. Efter sina tidiga segrar har han stött på tufft motstånd i stort sätt varje start vilket har gjort att segrarna uteblivit även om prestationerna varit bra. Till kvällens start har Comand två bra prestationer innanför västen, i den senaste starten fick man endast se sig slagen av Perpetuate i en snabb avslutning. Utgångsläget ikväll är även spännande, kliver man iväg bra från start leder man detta loppet länge. Spets och slut?

Vill även framhålla 10 Dats So Cool tidigt, detta är en sexåring som kommer med formen på topp. Han har två segrar och en andraplats på sina tre senaste starter. I den senaste starten vann man från ledningen och klev därmed över gränsen för 1 Miljon intjänat. Han har tagit fem av nio segrar över 2140m och även om han kanske anses som en mer sprinter så tål han att göra en del själv. Dats So Cool triv även med Carl Johan Jepson och tillsammans bildar de ett ekipage som är givet att strecka på min lapp.

Nämner även 7 Mcgarret som var klart positiv som tvåa bakom Dats So Cool i comebacken senast. Han stod för en vass avslutning och klockan stannade på 10,1 sista 800m.

Min Vinnare: 1 Comand
Spets efter 500m: 1 Comand
Skrällen: 10 Dats So Cool
Ranking A: 1,10 B 7,5,9,4,2 C 6,8,3

V64-2 2640m auto
9 Oskar Run gjorde det bra senast via en snabb avslutning från kön, klockan stannade på 11,5 sista 800m och det var full fart över mål. Han skrevs upp i boken för nästagångare och ikväll är det dags. För två starter sedan vann han över den aktuella distansen efter att fått en fin resa. För mig är detta förstahästen i loppet och när loppet känns öppet i övrigt kommer jag välja att ta ställning och spika.

Motbud
12 Fighter Simoni kommer med två raka segrar på kontot. Men det ska sägas att denna fyraåring endast startat en gång över aktuell distans. Den senaste segern kom nämligen ledningen över kort distans och ikväll ser uppgiften annorlunda ut på förhand. Fighter Simoni står perfekt inne i loppet men har också galopperat i tre av sina sex senaste starter. Som favorit ikväll är man ingen jag håller i handen.

Nämner även 2 Amiral Lima som är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet ikväll. Skulle sen kusken Kim Eriksson få fuska bort en bit av loppet kommer man leda länge, kanske hela vägen.

Min Vinnare: 9 Oskar Run
Spets efter 500m: 2 Amiral Lima
Skrällen:
Ranking A: 9 B 2,12,3,4,7,5,10 C 8,11,1,6

V64-3 2140m auto
1 Nikita Vrijthout är kvick iväg från start och fick ikväll ett bra utgångsläge även om innerspåret på Mantorp inte är helt optimalt . Hon är den troliga ledaren av loppe, väl i den positionen är hon hästen att slå för övriga. Båda segrarna på svensk mark är tagna just från ledningen. Dock ska sägas att segrarna också är tagna över kort distans vilket man bör ha i åtanke inför detta loppet. Skulle kusken Carl Johan Jepson få fuska bort en bit ökar såklart segerchanserna men som favorit på V64 vill jag försöka gardera.

2 Modern Times håller bra form för dagen, senast vann hon på V86. Då var det första gången barfota runt om och hon slog Dreams Happen kort före mål. Insatsen för det är bara att glömma då Modern Times inte hade rest bra. Det blir skor bak ikväll, men istället kryddar man upp hästen med en amerikansk vagn för första gången vilket känns spännande.

11 Blue Frontline är härdad i tuffa V75-lopp och stod senast för en bra prestation efter sin tidiga galopp. För två starter sedan var man ute i en final till Diamantstoet och satt fast med krafter sparade. Utgångsläget är inte det bästa ikväll, men skulle det lösa sig med positionerna längs vägen finns både kunnande och kapacitet för att blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Nikita Vrijthout
Spets efter 500m: 1 Nikita Vrijthout
Skrällen: 11 Blue Frontline
Ranking A: 1,2 B 11,4,9,10,8,5 C 3,6,7,12

V64-4 2140m volt
15 Bandit Frontline vann på bra sätt från dödens senast. Detta är en femåring som alltid gör sitt i loppen och presterar jämna prestationer. Utgångsläget kan både succé och en fälla. Men träffar Persson från sitt springband och kan hitta ett vettigt utgångsläge är man i högsta grad segeraktuell igen. Men det kanske också bli vingel och en tuff inledning på loppet. En favorit som känns igen att gardera på förhand.

6 Solkattens Eros är en femåring om har fler galopper än felfria lopp, men som i sina bästa stunder besitter en hel del kunnande. Skulle kusken Kim Eriksson hålla honom i rätt gångart och samtidigt skaffa sig bra position från sitt springspår ser det spännande ut på förhand. Solkattens Eros trivs när han får vara med i den främre träffen och han är ett givet streck i detta lopp.

Skrällen är 1 Donna Summer. Hon är en Ready Cash avkomma som inte fick till det fullt ut hos Jerry Riordan. Men ikväll gör hon sin andra starten för tränaren David Persson. Hon har fått ett intressant utgångsläge och ska inte nonchaleras vid gardering i detta öppna lopp.

Nämner även 11 Joey T.Cheri som är en kioskvältare ikväll. Han galopperade senast men gången innan avslutade han bra och travade sista 1000m på 13,6.

Min Vinnare: 6 Solkattens Eros
Spets efter 500m: 6 Solkattens Eros
Skrällen: 1 Donna Summer
Ranking A: 6,15 B 1,11,9,12,10,7,8,14,2 C 13,3,5,4

V64-5 2140m auto
4 Dream Sensation är en treåring som ser ut att ha en bra segerchans på förhand. Men att det blev galopp senast är något som såklart väcker frågetecken när en häst är spelad till över 60%. Innan det har Dream Sensation tagit två segrar och två andraplatser på bra sätt. Han kan öppna bra och felfri är han den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen kommer han bli svårslagen ikväll.

Skrällen är 6 Letthecowboysride som har inlett sin karriär väldigt positivt utan att fått sätta nosen först över mållinjen. Men intrycksmässigt och sett till prestationerna så är det bara en tidsfråga innan segern sitter där. Han kan öppna bra från start och även om favoriten kommer bli en svår nöt att knäcka här så ser det övriga motståndet överkomligt ut. Jag räknar pånytt med en bra prestation av Letthecowboysride och när vi då får 6% är det goivet att gardera.

Nämner även 9 Extreme A.F. som testades barfota runt om för första gången i Kriteriekvalet senast. Då blev det galopp och den dagen var förstörd. Men räknar med att Extreme A.F. toppad inför den insatsen. Nu åker skorna på och är bara formen konserverad tills ikväll kan vi räkna med en bra prestation här. En kioskvältare till 3%.

Min Vinnare: 4 Dream Sensation
Spets efter 500m: 4 Dream Sensation
Skrällen: 6 Letthecowboysride
Ranking A: 4 B 6,9,5,11,3,12 C 1,10,8

V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med kvällens andra spik, 4 Teton Nikkis Man. Han var ute i ett riktigt tufft V75-lopp senaste och mötte bland annat Gaylord Am som vann loppet. Även om Teton Nikkis Man aldrig var i närheten av någon seger så såg han fin ut i skymundan. Ikväll är motståndet enklare och i detta damlopp bäddar verkligen det för att tempot blir uppskruvat. Känslan är att det är ett gäng segersugna, skickliga, gasglada, kvinnliga kuskar som kört ut till banan här och det kommer passa Teton Nikkis Man perfekt. Hästen besitter en vass avslutning och med ett avvaktande lopp från start kommer hon kunna sätta in stöten på bortre långsidan ikväll. Till 24% är spelvärdet högt och jag spikar.

Motbud
7 Kimi di Quattro blir favorit i loppet och det är kanske inte så konstigt. Han har visat upp bra kunnande och var bland annat trea ifrån dödens i ett Margareta-lopp i vintras. Nu har han fått två lopp i kroppen efter en operation vilket bör innebära att formkurvan är i gått slag. Senast fick man ett tuft lopp och och prestationen är inte mycket att säga om. Gången före vann man enkelt från ledningen. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången vilket är intressant. Utgångsläger ät dock inte det bästa och kanske är det de som fäller avgörandet tillfördel för min spik ikväll även om såklart Kimi di Quattro ska ses med bra chans han också.

Nämner även 2 Vanja som alltid står för jämna och säkra prestationer, därav är galoppen senast en aning oroande. Vanja körs av sin ordinarie kusk Kim Moberg, vilket är en klar fördel i dessa typer av lopp. Från ett bra utgångsläge ska ekipaget inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Teton Nikkis Man
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Vanja
Ranking A: 4 B 7,2,10,1,12,6 C 9,8,5,3

Lycka till
Dr Trav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming