V64 Tips Mantorp 28/3

Publicerad på 28 Mar 2022 - 13:26

DrTrav

DrTrav

28 Mar 2022 - 13:26

V64 hämtar vi på från Mantorp ikväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 6 Staro Peanut i den fjärde avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 28/3
v64-1 2,3,6
v64-2 1,4,5,6
v64-3 1,5,6,9
v64-4 6 Staro Peanut
v64-5 2,3,10
v64-6 1,5,7,8,10

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 28/3
DD-1 10 Hipster Am
DD-2 1,5,7,8,10

5 rader x 40kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 3640m volt
En ovanlig distans inleder V64 spelet ikväll. Loppet mäter hela 3640m och det är fyra volter men endast åtta startande ekipage. Det väntas respekt för distansen bland kuskarna vilket ofta speglar av sig på tempot i inledning vilket gör att hästarna som inte står på start snabbt brukar komma in i matchen.

6 McGarret kommer med två raka segrar i bagaget och båda dessa är tagna i disciplinen monté. Att det nu är sulky och lång distans är dock inget som oroar. Formen är på topp och McGarret står bra inne i loppet. Detta är en individ som alltid går bra tillslut och över lång 3640m ikväll kommer det bli tuff att stå emot honom tillslut.

En annna som också kommer med bra form är 2 Persos Otello. Han gick bra över 2640m senast och kommer kunna vara med och utmana på nytt ikväll med en bra resa.

3 Akela Play kommer med en färsk seger i bagaget och ska ikväll tävla barfota runt om vilket är spännande. Är bara formen bibehållen efter att varit struken inför en tilltänk start så ska man inte nonchaleras här.

1 Fighter Simoni står bra till på startvolten och har nu fått ett lopp i kroppen efter vila. Lång distans ses som en fördel men jag nämnde ovan är känslan att stå på start ikväll är en mindre fördel än i vanliga fall och därför väljer jag att avstå Fighter Simoni till hög procent.

Min Vinnare: 6 McGarret
Spets efter 500m: 1 Fighter Simoni
Skrällen: 2 Persos Otello.
Ranking A: 6 B 2,3,1,8,4 C 7,5

V64-2 1640m auto
4 Iris Sisu gjorde det bra senast som tvåa efter att hon gjort jobbet i dödens sista varvet och gången före vann hon enkelt i ett billigt lopp. Formen är klart bra och Iris Sisu har sett förnuftig ut i startmomenten tidigare. Mitt förstaval i loppet men givet att gardera.

5 Callmefama Kronos är en häst hos Joakim Lövgren där förväntningarna är högt ställda. Än så länge har hon inte levt upp till dessa, men inför dagens start är tongångarna positiva från stallet och Callmefama Kronos tränar förbättrat hemma på gården. När Callmefama Kronos travar felfritt har hon visat både fart och kapacitet som räcker långt här. Givet segerbud ikväll om hon travar hela vägen.

Nämner även skrällen 1 Speedy Rose Vicane som startar med ett bra utgångsläge och är garanterad ett passande lopp här ikväll. Kommer vara med och göra upp om de framskjutna placeringarna. Intressant till endast 6%.

Min Vinnare: 4 Iris Sisu
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Speedy Rose Vicane
Ranking A: 4,5 B 1,6,8,2 C 9,7,3

V64-3 2140m auto
4 Icecream In har galopperat tidigt i sina två senaste starter vilket såklart inte är positivt, men det har varit på V75 och för att ta sig dit behövs en del kunnande. Ikväll får Icecream dessutom hjälp av startbilen vilket har passat henne aningen bättre. Kapacitetsmässigt står hon sig bra inne i loppet och med en felfri avgång är också segerchansen hög. Men Icecream är ingen jag vågar lita på fullt ut så jag gardera.

1 Chiclet var inte som bäst för två starter sedan och fick då lite vila efter den starten. Senast blev det startgalopp men Chiclet visade bra fart efter det och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt. Hon kan öppna bra från start och även om det finns utmanare i spetskörningen ikväll är jag inne på att en felfri Chiclet håller upp innerspåret, väl i den positionen är hon sen hästen att slå för övriga.

Nämner även 9 Peak Princess som kommer med en färsk seger från ledningen senast. Nu är utgångsläget annorlunda, men det är anmält barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Hon kommer sitta bra på det från start och när väl attacken sattes in under slutvarvet kommer Peak Princess bli spännande att följa.

Min Vinnare: 4 Icecream In
Spets efter 500m: 1 Chiclet
Skrällen: 1 Chiclet
Ranking A: 4 B 1,9,5,2,3,6,7 C 8,10,11

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 6 Staro Peanut. Detta är en annan talangfull individ hos Joakim Lövgren som haft en brokig inledning på karriären. Han har endast hunnit med fem starter i livet och senast var det comeback efter ett långt uppehåll. Men insatsen var mersmakande, Staro Peanut vann enkelt tillslut trots att han fick göra jobbet i dödens. Nu med det loppet i kroppen kommer formkurvan vara framflyttad en hel del och rent kapacitetsmässigt står han huvudet högre än motståndet ikväll. Spik.

Motbud
9 Watford Broline kommer med en färsk seger i bagaget och var klart förbättrad på barfotabalansen senast. Ikväll är det samma balans som gäller men det kryddas med en amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Tidig för den som garderar.

8 O.M.Gogentle behövde loppet i kroppen senast och kommer vara förbättrad ikväll. Utgångsläget är såklart inte optimalt men räkna med att Kent Knutsson kommer vara offensiv från start trots allt. Skulle det även lösa sig för O.M.Gogentle är han bra nog för att ses som ett tidigt motbud bakom spiken.

Min Vinnare: 6 Staro Peanut
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Watford Broline
Ranking A: 6 B 9,8,3,1,4,5 C 2,7,10

V64-5 1640m auto
10 Hipster Am gör ikväll en spännande årsdebut. Han imponerade vid segrarna under 2021 och visade då upp både snabbhet och styrka som räcker långt för ett lopp som detta. Visst är utgångsläget inte optimalt över kort distans och det får inte strula för mycket från bakspåret ikväll men Stefan P Pettersson ska utrusta Hipster Am med amerikansk vagn, vilket är första gången för honom och känslan är att vi kommer få se en bra prestation direkt ikväll. Given förstahäst.

3 Goodlookin’ Peppar trivs över kort distans och var i den senaste starten ute i monté och satte då nosen först. Nu är man tillbaka för sulky och skulle detta ge en extra effekt ikväll kommer Goodlookin’ Peppar vara med långt framme på nytt.

2 Japiro Queen är kvick iväg från start och kort distans ses som ett plus för hästen. Han är den troliga ledaren av loppet och trots att formen är ett frågetecken plockas han med på kupongen här. Kommer kunna leda länge.

Min Vinnare: 10 Hipster Am
Spets efter 500m: 2 Japiro Queen
Skrällen: 2 Japiro Queen
Ranking A: 10 B 3,2,9,4,7,5 C 8,1,11,6

V64-6 2140m auto
10 Inspiration har en formkurva som pekar uppåt, han kommer nu med två positiva insatser i ryggen inför ikväll. Då har det handlat om kort distans och ikväll är det medeldistans vilket inte är någon nackdel. Inspiration är tuff och rejäl, han tål att göra en hel del jobb på egen hand och skulle det bli lite tempo på inledningen av loppet kommer Inspiration bli tuff att stå emot tillslut här.

8 Broadway Oro fick visade fin utveckling under slutet av 2021. Broadway Oro kommer nu med fyra segrar på sina åtta senaste starter och när han väl satte nosen först över linjen har också prestationerna varit imponerande. Utgångsläget är dock missgynnande ikväll men även Broadway Oro tål att göra en hel del jobb på egen hand. Travar han hela loppet ikväll är Broadway Oro en given utmanare om segern.

1 The Eagle har bättre utgångsläge än de två ovan nämnda och är min troliga ledare av loppet från start. En position The Eagle visat sig trivas i, på sina fyra försök i spets har det blivit tre segrar och en andraplats. Formen är dock ett frågetecken här i årsdebuten, men har Björn Goop sin häst i ordning här leder man länge.

Min Vinnare: 10 Inspiration
Spets efter 500m: 1 The Eagle
Skrällen:
Ranking A: 10,8,1 B 5,7,4,2,3 C 9,11,6

Lycka till
DrTrav





Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto