DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp Måndag 21/9

21 September 2020 - 09:25

Det är V64 tävlingar ifrån Mantorp ikväll. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med två spikar. 1 You To Racer i den fjärde avdelningen samt 10 Balsamine Font i den sista avdelningen.

V64 Tips Mantorp Måndag 21/9
V64-1 3,5,9
V64-2 2,4,5,7,9,10,11
V64-3 2,3,4,5,10
V64-4 1 You To Racer
V64-5 1,3,4,5,7,9
V64-6 10 Balsamine Font

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Mantorp Måndag 21/9
DD1: 1,3,4,5,7,9
DD2: 10 Balsamine Font

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS MANTORP MÅNDAG 21/9

V64-1
Vi inleder V64 med UltraStayern över 3640 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Pacific Face var duktig när han vann ett lopp på Axevalla över fyra varv för tre starter sedan. Han tog pengar i Åby Stora Pris efter det när han blev femma bakom Moni Viking som vann det loppet. I Sundsvall Open Trot efter det så slutade han oplacerad. Han är urstark och trivs mycket bra över distansen. Det är inte lika tufft motstånd som han har varit ute mot på sistone så kan Giuseppe Lubrano som finns i vagnen servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en ny seger.

5 Young Da Vici kommer med fin form till den här starten. Två raka andraplatser har det blivit. Han fullföljde starkt som tvåa i ett lopp som vanns av Global Vintage näst senast. I den efterföljande starten så travade han en stor del av loppet i dödens på den ledande Prince Yoda. In på upploppet så knäckte han ledaren men han kunde inte stå emot Danilo Brick som avslutade starkt. Det blir första gången över den här dryga distansen nu men han har gjort bra resultat över halvvarvet kortare tidigare så det tror jag han ska klara av. Han är stark och rejäl så hittar Per Lennartsson en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden.

3 Hurricane Silas slutade oplacerad i ett Klass I försök på Jägersro som vanns av Exclusive Matter senast. För fem starter sedan på Vaggeryd så vann han över aktuell distans sedan han kommit till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Med få hästar på start så ligger vägen öppen för ledningen igen. Från spets så kan han nog få styra och ställa en del som han vill där framme för över den här långa distansen gäller det att hushålla med krafterna. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner. Björn Goop upp nu. 

Min Vinnare: 9 Pacific Face
Spets efter 500m: 3 Hurricane Silas
Skrällen: 8 Dragster
Ranking: A 9,5,3 B 11,10,8 C 7,4,6,2,1

V64-2
Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 4 Emma Rae har gjort bra prestationer en tid. För tre starter sedan så klev hon fram i dödens med halvvarvet till mål och från den positionen så kläckte hon den ledande Sidner Specijal till en enkel seger. Gången efter det så höll hon godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Juvelens Miss F. På Mantorp senast så satt hon i tredje utvändigt innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan. Via en härlig avslutning plockade hon ner den ledande Keystone Racer i ett nafs och såg ut att gå mot en ny seger men långt ute i banan så spurtade You To Racer mycket bra och hann fram till seger så hon fick nöja sig med andrapriset. Kan Kim Eriksson servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden igen. 

5 Greta Journey kördes till ledningen efter 300 meter och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis näst senast. Nu har hon inte startat sedan början på juni så formen är ett frågetecken. Hon trivs bra i ledningen och det gör ju även Jorma Kontio som sitter upp bakom hästen så här blir det nog ett offensivt upplägg för att komma till täten. Får hon sedan styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon bli svår att fånga in trots avsaknaden av lopp i kroppen.

10 Hillbilly Woodland tog karriärens första seger i det tolfte försöket senast. Hon kom då till ledningen i ett tidigt skede av loppet och sedan så vann hon rätt lätt från den positionen. Annat utgångsläge med bakspår nu men kan hon få smyga med i en trevlig rygg innan hon går till anfall så kan hon bli att räkna med över upploppet. 

9 Ninepoints Lucky travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Steps From Heaven senast. Hon gjorde det klart godkänt som trea bakom Joyness som spurtade in till seger då. Det var första starten på ett tag så med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu bättre till den här starten. Får hon lite draghjälp och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen. 

Min Vinnare: 4 Emma Rae
Spets efter 500m: 5 Greta Journey
Skrällen: 9 Ninepoints Lucky
Ranking: A 4,5 B 10,9,11,7,2 C 6,3,8,1

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Devs Definitif är en treåring som visat gott kunnande. Han travade i dödens på den ledande Quatro Roc och in på upploppet så sänkte han ledaren och gick undan till en mycket lätt seger näst senast. Gången efter det i ett uttagningslopp till Kriteriet så hade han ett dåligt utgångsläge men han avslutade ändå klart bra och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Brambling. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Cognac Sisu har varit borta från tävlingsbanorna sedan april ifjol. Han var ute i ett kvallopp nyligen som han klarade av på ett bra vis. Han kan öppna fort vid laddning och här kan det bli tidig ledning. Skulle Carl Johan Jepson som kör åt Karin Hall här få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger om han inte är alltför ringrostig i sin återkomst efter den långa frånvaron här. 

5 Tidore Degato tog karriären hittills första seger när han vann från spets för tre starter sedan. Gången efter det så höll han godkänt till tredjeplatsen bakom Bransbys Juke Box i ett montélopp. Han gjorde bort sig med en tidig galopp senast. Kan han hålla sig till rätt gångart nu och om Björn Goop som finns i vagnen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen. 

3 Mirakel Håleryd kom med en vass avslutning och skrällde till drygt 184 gånger pengarna vid vinsten på Åby näst senast. Han landade i dödens ut på slutvarvet gången efter det men på upploppet så tappade han stilen och galopperade bort sig och det var en bra placering som försvann i det läget. Felfri nu och om Tommy Karlstedt kan hitta en bra väg med honom så kan han vara långt framme.

2 Titan Journey gjorde första starten sedan mars ifjol senast. Han gick då först i andraspår och blev rejält trött och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Spectre. Med det loppet innanför västen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten. Här sitter han i andraspår omgående och kan Jorma Kontio få till en bra styrning så kan han bli att räkna med när det ska avgöras.

Min Vinnare: 10 Devs Definitif
Spets efter 500m: 4 Cognac Sisu
Skrällen: 1 Take Me To Church
Ranking: A 10 B 4,5,3,2,1,9,7 C 11,8,12,6

V64-4
Ett Stolopp över 1640 meter. Jag har spikat 1 You To Racer som kommer från en färsk seger. Hon satt då en bit bak i kön men via en härlig avslutning så fångade hon in Emma Rae som hade kopplat greppet till en säker seger. Trevligt utgångsläge nu och med endast två motståndare på startvolten så tror jag hon kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede. Från spets så tror jag hon blir svår att plocka ner över den korta distansen. Blir det inte spets så borde hon ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen så oavsett så tycker jag hon ska ses med en god segerchans här. Ulf Ohlsson upp på Markus B Svedberg tränat för första gången är intressant. 

Vid gardering kan 3 B.B.S.Lezzy vara tänkbar. Hon kördes till ledningen och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil senast. Hon gick i jänkarvagnen då och det blir samma igen. Skulle Petter Karlsson som kör hästen få en bra start så kan det vara hon som sitter i spets och över den korta distansen så kanske man provar i ledningen om den positionen skulle nås. Då kan det räcka en bit mot det här motståndet. 

8 Divane Godiva kom med en vass avslutning och då räckte det till femteplatsen i ett lopp som vanns av Gobi Princess för tre starter sedan. Gången efter det så var hon ursäktad efter en tung inledning i ett försök till Derbystoet och hon slutade oplacerad i det loppet som vanns av Milady Grace. Senast så gick hon rätt bra som trea bakom Don't Be Shy. Svårt spår i volten nu så det finns risk att hon hamnar långt bak men kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 1 You To Racer
Spets efter 500m: 1 You To Racer
Skrällen: 9 Emmeline Follo
Ranking: A 1 B 3,8,7,5,9,2 C 4,6,10,11

V64-5
SprinterKrevaden över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Monark Newmen fick en fin löpning i rygg på den ledande Racing Mange innan han fick luckan på upploppet och då avslutade han starkt men han fick aldrig tag i Heart Of Steel som vann det loppet från dödens näst senast. Gången efter det i ett försök i Gulddivisionen på Jägersro så hade han ett risigt utgångsläge och han var sedan chanslös på att ta något. Ulf Ohlsson upp nu och han kan öppna rätt bra vid laddning så här finns ledningen inom räckhåll. Kommer han till spets och om han skulle få styra och ställa en del där framme i täten så kan det räcka en bit mot det här gänget.

5 Lawmaker har på 14 starter i William Erikssons regi ännu ingen seger. Han gjorde en stark insats när han gick i dödens på Maxus senast men han fick ge sig mot Queer Fish kort före mål så det slutade med en andraplats. Kan Hans G Eriksson servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en efterlängtad seger. 

1 Romanesque var ute i Gulddivisionen på Axevalla men han hade ingen bra dag då och var slagen redan med halvvarvet kvar till mål så han slutade oplacerad i ett lopp där Handsome Brad drog det längsta strået för tre starter sedan. Han återkom efter en tids frånvaro på Solvalla näst senast. Han satt då djupt nere i kön och var aldrig med någon segerchans men avslutningen var av bästa märke och han kom in som trea bakom S.G.Sherman som vann det loppet från spets. Gången efter det gick han en godkänd avslutning och kom i mål som fyra bakom Gigant Invalley. Innerspåret kan bli en fälla här men hittar Björn Goop loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med över upploppet. 

9 Ural var duktig vid vinsten näst senast. Han trummade då på i ledningen och han vann sedan på ett bra vis från den positionen. Senast på Hagmyren så tappade han travet och galopperade bort sig med 750 meter kvar av loppet. Bakspår nu över den korta distansen gör det lite chansartat men har han en bra dag och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Monark Newmen
Spets efter 500m: 4 Monark Newmen
Skrällen: 5 Lawmaker
Ranking: A 4,5,1 B 9,7,3 C 6,8,2,11,10

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Treåringslopp - Sikta mot stjärnorna, Final över 2140 meter. Jag har spikat 10 Balsamine Font som kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Hon gick först i andraspår och hon gjorde det bra när hon via en snabb avslutning sänkte den ledande Fascination D.K. på ett bra vis över upploppet näst senast. Gången efter det så satt hon i tredje utvändigt innan hon gick till attack och när hon väl satte in slutstöten så avväpnade hon sitt motstånd väldigt enkelt. Hon har ännu inte förlorat felfri sedan hon kom i träning hos Björn Goop. Det här loppet är ett led i matchningen inför det Italienska Stoderbyt. I ett felfritt lopp och om hon kan sitta i en vettig position inför avgörandet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista delen av loppet. 

Vid gardering kan 3 Globalizer vara tänkbar. Hon skrällde rejält när hon tog hem segern i den korta E3 finalen efter en stark avslutning näst senast. Gången efter det så galopperade hon i början av loppet men hon gjorde en godkänd upphämtning efteråt fast hon slutade ändå oplacerad i ett lopp som vanns av Heloise Am. Trevligt utgångsläge nu så här kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan hon duga en bit mot det här motståndet. 

5 Hidalgo Heldia inledde karriären med fyra raka segrar. Senast så återkom han efter några månaders frånvaro och då blev han trött och slutade oplacerad i ett uttagningslopp till Tyskt Travderby som vanns av Cunningham. Han är startsnabb och här tror jag att Christoffer Eriksson har ställt in siktet på ledningen. Från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 10 Balsamine Font
Spets efter 500m: 5 Hidalgo Heldia
Skrällen: 1 Benito Roc
Ranking: A 10 B 3,5,1,6,8,2 C 11,9,4,7,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming