V64 Tips Örebro 12/5

Publicerad på 12 Maj 2022 - 11:38

DrTrav

DrTrav

12 Maj 2022 - 11:38

Örebro står som värd för V64 på torsdag och omgången är dessutom kryddad med en jackpot på 4 miljoner. Jag spelar med två spikar i omgången, 1 Drill i V64-2 samt 1 Shirley Goodness i V64-3.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Örebro 12/5
V64-1 5.6
V64-2 1 Drill
V64-3 1 Shirley Goodness
V64-4 1.2.3.4.5.6.11
V64-5 1.2.3.8.9.10.11.14
V64-6 1.2.4.6.7.9.12

784 rader x 1 kr = 784kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Örebro 12/5
DD-1 11 Unfair
DD-2 1.4.7.9.12

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2100m Auto
6 Selected News var direkt blek i årsdebuten i sin nya regi men har gått framåt för varje start och ser bättre och bättre ut. Senast var han ute i Örebro International övet tre varv och avslutade bra som fyra i tuff konkurrens. Nu är det lättare emot och även om han inte kan öppna från start kommer han inte att hamna allt för illa till i ett litet fält. Man sparar på hovarna och tävlar med skor nu , vilket är ett litet minus men han har gått bra med skor tidigare också.

5 Chapuy är som allra bäst över kort distans men han är kvick iväg bakom bilen och borde ta sig förbi 1 Majestic Man från start även och nå ledningen. Det är mycket fördelaktigt att sitta i ledningen på örebrotravet och om han får fuska bort lite i ledningen borde han kunna utmana även över medeldistans.

Jag nöjer mig med två hästar på systemet men bakom räknas främst 1 Majestic Man som startade i Finlandia Ajo senast och som kommer få en passande resa från sitt innerspår.


Min Vinnare: 6 Selected News
Spets efter 500m: 5 Chapuy
Skrällen:
Rankingen A:6.5 B:1.5.8.4.2 C:7

V64-2 2140m Volt
1 Drill har imponerat stort på mig hittills. Han vann från positionen utvändigt om ledaren i tävlingsdebuten och i sin andra start gick han 13.2/800m under slutrundan och var inte långt efter storfavoriten Captain As i mål. Senast satt Jorma Kontio upp bakom hästen för första gången och man tog tidigt hand om ledningen och stannade där hela vägen in i mål. Jorma Kontio får fortsatt förtroende och jag tror att man tar hand om ledningen nu också och även om så inte skulle bli fallet tror jag på en bra chans oavsett. Spik.

Motbud
5 Livingstone kan en hel del och har vunnit 3/6 lopp i karriären men nu är det årsdebut och han behöver säkert en genomkörare i kroppen. Om det skulle strula för favoriten på något sätt tycker jag att Petter Karlssons häst är närmast till hands vid en gardering.

2 These Days har inte imponerat i årets två starter men han vann på en 15-tid över distansen under fjolåret och med två lopp i kroppen borde han vara redo för en bättre prestation och är en tänkbar skräll om man vill försöka fälla favoriten.

Min Vinnare: 1 Drill
Spets efter 500m: 1 Drill
Skrällen: 2 These Days
Rankingen A:1 B:5.2.4.11.6.9.3 C:8.9.7.12.13.14.10

V64-3 2100m Auto
1 Shirley Goodness är ett nyförvärv hos Daniel Redén som kostade hela 200.000 dollar på auktion och det låter som att det här är en häst något utöver det vanliga. Hon har imponerat i U.S.A. och varit ute mot dom bästa stona där och det ska bli väldigt spännande att följa henne på svensk mark framöver. Det saknas inte motstånd och det är klart att det alltid är svårbedömt med första starten men i ett lopp med bara sex hästar till start kommer hon att få chansen oavsett upplägg och är hon så bra som jag tror är det här en toppchans. Jag spikar.

Motbud
4 Borups Victory är en segervan häst som imponerade som treåring och vann fem lopp. Han kan öppna fort bakom bilen och är favorit till att ta hand om ledningen och är utan tvekan den som är den främsta utmanaren till min spik.

7 Full Of Muscles tog sin första seger för Per Henriksen senast. Nyförvärvet från Kanada har sett fin ut men det blir svårt att nå ledningen nu och jag tror han får svårt att komma till den här gången även om form inte ska underskattas.

Min Vinnare: 1 Shirley Goodness
Spets efter 500m: 4 Borups Victory
Skrällen:
Rankingen A:1 B:4.7 C:3.5.6

V64-4 1609m Auto
1 Bismarck Comery har blandat och gett lite men har visat prov på höga toppar och är härdad i tuffare konkurrens än vad han möter nu. Jag tror det kan bli svårt att hålla upp ledningen med ett par startsnabba utvändigt och innerspåret kan bli en fara men löser det sig bara under vägen är det en vettig uppgift på pappret.

11 Ara startar med svåra förutsättningar och det är inte lätt att komma till från ett bakspår över kort distans men jag tycker att han såg fin ut innan han tappade stilen i ett bra slagläge senast. Det kan bli bra fart på det här loppet från start och om han kan rygg på någon startsnabb när bilen släpper vingarna skulle han kunna hamna ganska bra till, trots sitt utgångsläge.

4 Look Complete är snabb från start och är bättre än vad man kan utläsa av raden. Han har varit långt ifrån sin fulla kapacitet vid årets starter men han borde ha gått framåt med två lopp i kroppen och skulle han nå ledningen tycker jag han är intressant.

2 Listas Spartacus möter några bra hästar men jag tycker att det var ett bra intryck senast.. Han trivs över distansen och höjer sig dessutom från ledningen där han har vunnit tre gånger på sex försök.

6 Souvenir D’Inverne vinner inte speciellt ofta men han har sett fin ut vid två raka andraplatser och trivs över distansen.

3 Boltigeur Erre kördes passivt i debuten för Björn Goop och gick i mål med krafter sparade. Jag har svårt att sätta in honom i loppet men han har gått bra tider i Italien och är värd en markering på kupongen.

Jag betalar även för 5 Issiah även om formen är svårbedömd. Han vann på 1.11.4 över distansen i fjol och är inte alls så tokig i sina bästa stunder.

Min Vinnare: 1 Bismarck Comery
Spets efter 500m: 2 Listas Spartacus / 4 Look Complete
Skrällen: 4 Look Complete
Rankingen A:1.11 B:4.2.6.5.3 C:9.12.10.8

V64-5 2140m Volt
3 Infinity Sisu är ett fyraårigt sto under utveckling som inledde året på bästa möjliga vis med en seger efter ett passande lopp i andraspår. Det är passande förutsättningar nu och känslan är att hon kan köra framåt och överta ledningen i ett tidigt skede. Från den positionen är det hästen att slå men hon är alltjämt orutinerad och hästarna på tillägg har tjänat tre gånger så mycket pengar. Jag tror det kan vara en favorit i fara.

11 Unfair krokade ihop med ett annat ekipage senast och galopperade tidigt på V75 senast.
Näst senast avslutade hon bra som tvåa bakom en överlägsen vinnare i ett försök till diamantstoet och formen är det således inget fel på. Jag testar att spika Unfair inom DD-spelet.

10 Curie är en av två hästar från Erik Berglöfs stall i loppet. Hon har förmodligen aldrig varit bättre och senast vann hon på 1.13.4 över distansen. Hon trivs bra med rygglopp och kommer att avsluta sylvasst igen med rätt draghjälp under vägen.
14 Paramount Tile kör Erik Berglöf själv. Hon har fått ett par lopp i kroppen nu och var positiv senast och från sitt springspår borde hon kunna få en bra position i fältet.

Jag tar totalt åtta hästar på mitt system i ett öppet stolopp.

Min Vinnare: 11 Unfair
Spets efter 500m: 3 Infinity Sisu
Skrällen: 14 Paramount Tile
Rankingen A: 11.3.10 B:14.9.8.1.2 C:6.13.4.7.15.12.5

V64-6 2100m Auto
1 Illfindmywayhome visade form senast när han vann från ett bakspår över kort distans. Han är snabb iväg bakom bilen och om han tar hand om ledningen är det bra chans att han leder det här loppet från start till mål men det finns ett par startsnabba utvändigt och ledningen är absolut ingen garanti.

4 Baroncini Jet var bra efter paus senast som tvåa bakom Conrads Diderot. Man valde att släppa ledningen då men med ett lopp i kroppen borde man testa i den positionen nu om man kommer dit och han är faktiskt obesegrad från spets på två försök.
7 Twigs Honor var godkänd som femma på V75 senast men var inget extra men intrycket i årsdebuten som tvåa bakom Napoleon Cash dessförinnan var klart bra och han fick 10.8/800m under slutrundan. Han är väldigt kapabel i grunden men har kanske inte alltid fått ut sin fulla potential på tävlingsbanan.

12 Immigrant Am gör en intressant debut för Roberth Bergh. Det är en kapabel häst som matchades i tuffa gäng under fjolåret och vid minsta tempo på loppet kommer han in i matchen.

9 Comes With Age vinner sällan och har gjort bort sig mycket med galopper på slutet. Det finns mycket fart i den här hästen och jag trodde en hel del på honom inför den senaste starten. Han har en vass speed till slut och jag ger honom en ny chans som ospelad.

Jag betalar även för 6 Persos Otello samt 2 Wagger Zacker.

Min Vinnare: 1 Illfindywayhome
Spets efter 500m: 1 Illfindmywayhome / 4 Baroncini Jet / 2 Wagger Zacker
Skrällen: 9 Comes With Age
Rankingen A: 1.4.7.12 B:9.6.2 C:8.10.5.3.11

Lycka till 
DrTrav 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto