DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro 16/9

16 September 2021 - 10:33

Torsdagens V64 hämtar vi från Örebro och jag spelar med två spikar i omgången, 9 Marble Arch i V64-1 samt 5 Powerbank i V64-5.
V64 Torsdag Örebro 16/9
V64-1 9 Marble Arch
V64-2 1.2.6.8.9.10.11.13.14
V64-3 6.10.11
V64-4 1.5.8.11
V64-5 5 Powerbank
V64-6 1.3.4.5.6.9.11
756 rader x 1kr = 756kr (spelar för endast 6 rätt)
Dagens Dubbel Örebro 16/9
DD-1 5 Powerbank
DD-2 1.3.4.5.6.9.11
7 rader x 40 kr = 280kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2100m Auto
Jag går ut hårt och spikar 9 Marble Arch. Senast vann hon pliktskyldigt från ledningen men intrycket var bra och det var fulla linor över mål. Hon är oöm för positioner och tål olika typer av upplägg och det är anmärkningsvärt hur pass mycket bättre hon presterar när Björn Goop själv håller i tömmarna (sex segrar på tio försök). Det gör han nu också och även om det aldrig är lätt att vinna från ett bakspår på örebrotravet tycker jag att det här är ett sällskap som hon bör kunna runda, speciellt när det värsta motståndet på förhand förmodligen saknar lite form för dagen samt ska tävla med skor.
Motbud
8 Teton Sweet Lindy var jättefin i våras när man tävlade med barfotabalans och tog två raka segrar på V75. Hon har inte presterat lika bra därefter och har fått pusta ut ett par månader nu och formen känns svårbedömd för dagen. Att hon ska tävla med skor känns som en klar nackdel men det är ett lämpligt motstånd på förhand och är hon väl förberedd kan hon såklart vinna ändå.
5 Listas Behind Bars kan öppna hyggligt från start och skulle hon komma till ledningen är det faktiskt en position som hon aldrig har förlorat i på två försök. Det kan dock komma att kosta och nå den positionen eftersom det låter som att man att väldigt intresserade av att köra i ledningen med 1 Gladys Knight som äntligen har fått ett bra utgångsläge igen.
3 Peony är bortvald av Björn Goop men hon var ute i ett försök till derbystoet senast och möter lite enklare motstånd än vad hon har mött på slutet och hon är inte bort om det klaffar med positioner.
För de som letar skräll nämner jag 1 Gladys Knight som har läget samt 10 Klara Zonett som var tapper senast som tvåa bakom Bon Bini och skulle det klaffa med positioner är hon inte alls så tokig.
Min Vinnare: 9 Marble Arch
Spets efter 500m: 1 Gladys Knight / 5 Listas Behind Bars
Skrällen: 10 Klara Zonett
Rankingen A: 9 B:8.5.3.1.10 C: 11.6.4.7.2.12
V64-2 2100m Auto
Det här är utan tvekan omgångens mest svårlösta lopp på förhand och här känns det som att det skulle kunna hända något.
1 Anse Macquereau skulle kunna vara den enkla lösningen på loppet. Han imponerade stort senast och vann med hela sex längder trots att han fick trava utvändigt om ledaren. Skulle han lyckas försvara sitt innerspår och sitta i ledningen är det den troliga vinnaren men innerspåret skulle kunna bli en fälla och det finns faktorer som gör att jag förespråkar en bred gardering. Först och främst är det debut bakom bilen och det är alltid svårt att veta hur det kommer att hanteras och han kommer dessutom tävla med barfota bak nu vilket resulterade i en galopp förra gången man testade det. Om han fungerar är det en bra chans bara det löser sig från innerspåret.
6 Honey Dollar har bara vunnit ett lopp på nio försök och agerar ojämnt. Hon gick en stark slutrunda på Solvalla senast men det blev för tufft utvändigt om ledaren och hon kroknade mot slutet av upploppet och slutade tvåa. Hon kan öppna bra från start och borde kunna hitta en bra position och om hon slipper göra jobbet nu kan hon bli farlig till slut med lite draghjälp.
9 Önas Power såg klart förbättrad ut senast och när det löste sig från innerspåret avslutade han sylvasst och kunde sätta nosen först över linjen i det sista steget. Han har haft problem med aktionen och har galopperat mycket än så länge men han har gått felfritt vid två raka starter nu och strular det inte med positioner lär han avsluta fort igen om han travar.
10 Lovelymere har inte varit bra i sina senaste starter men hon vann på en mycket bra tid för sammanhanget i våras efter ett passande rygglopp.
8 Teanie har svarat för två positiva insatser efter vila och formen borde vara ännu bättre nu. Hon är såklart utlämnad från det här läget men hon är en av många outsiders i loppet.
14 Hoonigan är ingen glänsare men hon är nyttig och gör det bra och Björn Goop kanske kan få lite extra fart på henne när han sitter upp för första gången.
Jag tar totalt nio hästar på min kupong och hoppas vi kan få en skräll här.
Min Vinnare: 1 Anse Macquereau
Spets efter 500m: 1 Anse Macquereau/ 2 Peter Piper / 6 Honey Dollar
Skrällen: 10 Lovelymere
Rankingen A: 1.6.9 B:10.8.14.2.11.13 C: 7.4.3.5.12
V64-3 2140m Volt
Här tycker jag att tre hästar sticker ut på förhand och det är högst sannolikt att vi hittar vinnaren bland dessa tre.
11 Final Dream har tjänat klart mest pengar i loppet och startar med fyrtio meters tillägg. Han har inte startat med voltstart speciellt ofta men det finns gott om plats när han är ensam på volten och bakom bilen brukar han vara riktigt snabb från start. Om Linda Sedström prickar bra från start kan hon vara ikapp mellan-volten snabbt och det här är ju en häst som är van att tävla i silverdivisionen på V75 och jag blir inte förvånad om han bara är bäst.
10 O.M Easton har haft form länge och har varit på pallen vid fem raka starter. Senast var han ute i ett tufft V75-lopp och var inte alls långt ifrån att ställa till med en riktig skräll när han utmanade Perpetuate över upploppet när luckan kom och var före många duktiga hästar i mål. Motståndet ser överkomligt ut nu med nuvarande form men jag tycker att det är en häst som behöver ha det lite serverat för att bjuda till fullt ut men med ett passande lopp har han en vass speed tillslut.
6 Västerbo Imtheman är en rejäl häst som har vunnit över var tredje start i karriären. Han är mer stark än snabb och hade kanske varit gynnad av en längre distans men det är en en häst med högt kunnande som nu gör comeback efter att ha pustat ut ett par månader. Han var inte som bäst på Färjestad i Juli men det här är en häst som var med i Örebro International tidigare i år och ställdes mot hästar som Moni Viking, Coin Perdu med flera. Några sådana kanoner är inte med nu och det blir Björn Goop upp för första gången och om han är väl förberedd kommer han att vara med på fotot.
Min Vinnare: 11 Final Dream
Spets efter 500m: 5 Occasione Doc
Skrällen:
Rankingen A:11.10.6 B: 8.2.5.1.7.4.9
V64-4 2100m Auto
Här hade jag först tänkt ta ställning för 10 Queen i ett öppet lopp och gardera i V64-1 istället men när hon ströks under onsdagskvällen fick jag tänka om och för den som har råd är det läge att plocka fram den breda penseln.
8 Conrads Anette får istället tipset. Läget är såklart inte bra och hon har än så länge inte vunnit något lopp men intrycket i de senaste två starterna har varit mycket bra och hon verkar ha bra form för dagen och med två raka andraplatser stor hon på tur för en seger. Hon har tänt till när hon får tävla barfota och när duktiga Jorma Kontio dessutom förstärker känns hon superintressant bara hon hittar en vettig position och inte hamnar på vingel. 4 % i skrivande stund.
1 Lasses Tara har gjort det bra mot tuffare hästar på slutet och det ser ut att vara ett mer överkomlig motstånd nu. Ulf Stenströmer tycker att det finns fart i den här hästen och hon kan löser det sig bara från innerspåret kan det vara dags för en seger nu.
5 Eliza Turf trivs har startat utan bakskor vid två tillfällen tidigare och har då sett klart bättre ut än med skor och hon är anmäld med den balansen nu också. Senast hon tävlade med det balansen satt hon fast med krafter kvar över mål och för tre starter sedan vann hon utan bakskor på hovarna.
Ulf Ohlsson förstärker och även om det inte blir någon ledning av egen kraft är det ingen omöjlighet att hon kan överta i ett senare skede, men hon ska räknas oavsett.
11 Ad Astra har vunnit två gånger på fyra försök på bra tider för sammanhanget och känns given på kupongen. Hon måste ha tur med positioner under vägen men hon är en av dom som visat mest hittills i loppet och ska inte nonchaleras nu heller.
Min Vinnare: 8 Conrads Anette
Spets efter 500m: 4 Bonnie Pearl / 5 Eliza Turf
Skrällen: 1 Lasses Tara
Rankingen A:8.1.5.11 B: 3.4.6.9.7.2.12
V64-5 2100m Auto
Här kommer min andra spik i omgången. I ett lurigt lopp på förhand väljer jag att ta ställning för 5 Powerbank som i skrivande stund inte är speciellt betrodd av spelarna (5%). Det kommer förmodligen att ändra på sig en hel del fram till spelstopp nu när man har anmält barfota runt om för första gången i karriären. Det är en häst som är härdad i tuffa sällskap och senast var han ute i ett tufft fyraåringslopp och såg laddad ut som fastlåst bakom hästar i en snabb avslutning.
Den gången tävlade han med skor och jag har väntat på att man ska tävla barfota med den här hästen då jag tror att det kan få en väldigt bra effekt. Jag tycker att motståndet ser mer överkomligt ut den här gången jämfört med vad han har mött tidigare i år och han är dessutom snabb från start. Jag grundar mitt tips i att han hittar till ledningen omgående och på örebrotravet är ledningen en stor fördel och man slänger på ett stängt huvudlag för att få honom ännu rappare från start. Hela vägen Lars-Åke Söderholm!.
Motbud
4 Vice Versa Diamant har vunnit sju lopp i karriären och förmodligen den häst i loppet som har störst potential inombords och senast visade han vilka farter han besitter i en rykande avslutning och han slutade trea trots dubbla galopper. Han har galopperat i fyra raka starter och är inte alls att lita på men om Jorma Kontio lyckas lotsa runt honom felfri kan han mycket väl vinna det här den tunga vägen.
3 Break Through är en rejäl häst som även han är van att möta tuffare hästar och han trivs alldeles ypperligt på Örebrotravet där han har mäktat med tre vinster och en andraplats på fyra starter. Utgångsläget är bra och även om det blir svårt att nå någon ledning kommer han att få en passande resa i den främre träffen.
Jag nämner även 1 Chang som borde ha en hygglig möjlighet att få positionen i ryggen på min spik och det är en speedig häst som inte alls är borta om han får fritt över upploppet.
Min Vinnare: 5 Powerbank
Spets efter 500m: 5 Powerbank
Skrällen: 1 Chang
Rankingen A: 5 B:4.3.1.6.7.10.8 C: 9.11.2.12
V64-6 2100m Auto
3 Kate Baldwin får tipset i ett öppet lopp med tanke på hur bra hon har presterat under året i knivskarp konkurrens. Hon är förvisso snabb från start men jag tror inte att hon kan ta emot Dark Roadster från start men hon går alltid hela vägen in i mål och det här är ett lämpligt motstånd.
4 Dark Roadster har svarat för två snabba avslutningar i sina senaste starter och har fått ett perfekt läge bakom bilen nu. Han är kanske som allra bäst över kort distans men han har gått bra över medeldistans också och med läge för ledningen måste hon räknas mycket tidigt. Man ska dessutom tävla barfota fram nu vilket är ett klart plus och han kan leda det här från start till mål.
5 Indy Lane är en V75-häst som är såväl stark som snabb och tål grovjobb under vägen. Är han bara väl förberedd direkt efter paus är det en utmanare till segern.
6 Tonique har inte levererat i sina senaste starter och har fått vila ett par månader. Hon är dock klart sämre med skor och jag lägger ingen större vikt vid dom prestationerna. Nu lyser det rött i balansen och barfota är det här en mycket bättre häst än med skor och med tempo där framme kan hon flytta på sig riktigt fort över upploppet.
1 In Love Boko har hittat formen nu och imponerade vid segern senast. innerspåret kan bli en fälla men det kan bli bra fart där framme och hittar han bara ut över upploppet kan han hinna dit.
9 Athos Race och 11 Vine Vision gynnas också av ett högt tempo och dom får plats som två lyx-streck på kupongen.
Min Vinnare: 3 Kate Baldwin
Spets efter 500m: 4 Dark Roadster
Skrällen: 6 Tonique
Rankingen A: 3.4.5.6 B: 1.9.11 C:7.10.8.12.2
Lycka till Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming