DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro 21/1

21 Januari 2022 - 12:45

V64 hämtar vi från Örebro denna fredagskväll. Omgången kryddas av en Jackpot på 5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den avslutande avdelningen, 1 Amazing Warrior.

V64-tips Örebro Fredag 21/1
v64-1 6,9
v64-2 1,3,4,9,11
v64-3 4,6,10,12
v64-4 2,4,5,6
v64-5 2,3,7,8,9
v64-6 1 Amazing Warrior

800 x 1kr = 800kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Örebro Fredag 21/1
DD-1 2,3,7,8,9
DD-2 1 Amazing Warrior

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
9 Himalaya Sisu startar ikväll med passande förutsättningar. Detta är ett femårigt sto som kapacitetsmässigt står sig bra inne i loppet och som är härdad i tuffa sällskap. Visst finns det lite frågetecken kring formen då hon varit struken två gånger på slutet men samtidigt är inte 100% form nödvändigt för att segerstrida i kvällens sällskap. Tränaren Kristian Lindberg skulle heller inte sela ut sin häst här om hon inte var någorlunda förberedd för uppgiften. Till 15% på strecken i skrivande stund känns Himalaya Sisu spännande och är mitt första val i loppet.

6 Bellatrix Club stod för en rapp avslutning för två starter sedan på Gs75 och i den senaste starten visade hon att formen är bibehållen. Bellatrix Club har slutat topp-3 i samtliga starter i år. Även om hon tidigare varit en aning ojämn så är det täta starter ikväll vilket hon fungerat bra på tidigare. Väljer att dubbla med Bellatrix Club ikväll.

Min Vinnare: 9 Himalaya Sisu
Spets efter 500m:
Min Skräll:
Rankingen A: 9,6 B 3,1,11,4,7,5 C 8,2,10

V64-2 2100m auto
9 Tiger Journey är en individ som vet vart mållinjen befinner sig. Han har segrat i sex a sina 19 starter i livet och löper han upp till sina fulla potential här ikväll ska man ses som det främsta segerbudet. Nu har man dessutom fått ett lopp i kroppen inför ikväll vilket borde göra gott för formkurvan och när vi endast har 16% på strecken i nuläget är spelvärdet högt i mon bok och detta blir förstahästen.

4 Born Winner gjorde första starten för Michael Larsson senast, då avslutade man klart godkänt från tredje ytter och gick imål som trea. Ikväll väntar täta starter vilket ska ses som ett plus och har Born Winner tagit genomköraren senast på ett bra sätt kommer man utmana om segern ikväll.

1 Firebird Scoop gjorde comeback efter ett längre uppehåll senast och fick då ett snällt lopp på innerspåret. Efter det har han dock varit struken så formen är lite svårbedömd, men enligt tränaren är det inget man ska lägga så stor vikt vid. Firebird Scoop är kvick iväg från start och lyckas han hålla upp ledningen är man sen hästen att slå för övriga. Väl i ledningen har Firebird Scoop fem segrar på sju försök.

Min Vinnare: 9 Tiger Journey
Spets efter 500m: 1 Firebird Scoop
Min Skräll:
Rankingen A: 9,4,1 B 3,11,7,2,10 C 5,6,8

V64-3 2609m auto
4 Hobart har gjort fyra starter för David Persson och bortser vi från galoppen i debuten så har resultaten varit varit etta, tvåa och trea. För två starter sedan blev det seger trots att man fick jobbet utvändigt om ledare för att sen bli avlöst med varvet kvar. Senast rekordsänkte Hobart och visade att formen är på topp, men man fick nöja sig med andraplatsen bakom Ruger. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge och man kan mycket väl hitta till ledningen tidigt. Men oavsett position i loppet så ska Hobart ses med bra segerchans. Förstahäst.

Skrällen är 12 Rally Inge som visserligen inte var som bäst i den senaste starten. Men till hans försvar så var motståndet i tuffaste laget den gången. Nu mot enklare motstånd kanske man väl kan tända till lite extra, vilket många hästar gör när de känner sig tuffare och kaxigare. Att det är första gången med Jorma Kontio i vagnen är också en stor plusfaktor att ta med sig. Blir inte utgångsläget en fälla ikväll utan att det löser sig någorlunda från bricka tolv är de 10% han är spelad till i nuläget alldeles för lågt. Skräll.

Min Vinnare: 4 Hobart
Spets efter 500m: 4 Hobart
Min Skräll: 12 Rally Inge
Rankingen A: 4,12 B 6,10,8,7,15,14 C 1,5,11,13,3,2

V64-4 2140m volt
Ett lågklassigt lopp där 2 E.V.Angie har fått ett bra utgångsläge. Han har stått för jämna och gedigna prestationer på slutet. Han kommer med två raka andraplatser på kontot och står på tur för seger tillsammans med Mika Forss. Från bricka två är man garanterad ett bra lopp och i ett lopp som inte håller högsta klass brukar man komma långt på att bara ha formen med sig, vilket E.V.Angie har.

5 Fosbury Zet tränades tidigare av Daniel Redén men fick det aldrig riktigt till det där, utan numera återfinns Fosbury Zet hos handboll legendaren Magnus Jernemyr så här i EM-tider. Hästen är nu kastrerad och känns fin i träningen meddelar Magnus, men han har samtidigt inte startat sedan i September vilket gör formen svårbedömd. Men kommer man bara iväg från sitt knepiga femtespår i volten skrämmer inte motståndet och han ska streckas på kupongen.

Nämner även 6 Timeless som har två segrar i livet och båda är tagna från ledningen. Räkna med att Petter Karlsson kommer göra ett försök mot ledningen från sitt springspår och kommer man till spets leder man loppet länge på nytt.

Min Vinnare: 2 E.V.Angie
Spets efter 500m: 6 Timeless
Min Skräll: 5 Fosbury Zet
Rankingen A: 2,5,6 B 4,12,11,7,9,3 C 8,10,1

V64-5 2100m auto
Kapabla 2 Pacific Kingdom gjorde årsdebut senast och ledde då länge men fick tillslut se sig förbipasserad i sista stegen. Pacific hade inte startat på ett par veckor inför den starten och nu med genomköraren i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del tills ikväll. Man har dessutom ikväll fått ett perfekt utgångsläge och oavsett om det blir ledningen från start eller inte är man garanterad ett bra lopp och ska ses som ett givet bud i segerstriden här.

7 Driverlane är en häst med den rätta inställningen, han vet även vart mållinjen befinner sig vilket han visat vid sina 16 segrar i livet. Driverlane ä påväg att klättra upp i klasserna och gynnas nu av att han blivit nedstruken två hack i banan. Jag räknar med ett offensivt upplägg från Jorma Kontio som sitter i vagnen. Formen är på topp och man har två raka segrar med sig i bagaget. Jag blir inte heller förvånad om man sitter i ledningen efter en bit och då är man hästen att slå för övriga.

Vill även nämna finska gästen 9 Bismarck Comery som har stått för flera fina prestationer i Finland och startar ikväll med ett spännande smygläge. Med lite körning på de två ovan nämnda kan Bismarck Comery smyga med och spara speeden tillslut. Fäller många den sista biten.

Min Vinnare: 2 Pacific Kingdom
Spets efter 500m: 7 Driverlane
Min Skräll: 9 Bismarck Comery
Rankingen A: 2,7 B 9,3,8,12,4 C 10,11,1

V64-6 2100m auto
Här hittar vi kvällens enda spik, 1 Amazing Warrior. I den senaste starte fick man se sig besegrad med liten marginal och även om det inte var plusbetyg på prestationen så var heller inte toppformen där heller. Nu med loppet i kroppen är formkurvan framflyttad en hel del och det är läge för en topprestation igen. Detta är en åttaåring som besitter hög kapacitet och med hans startsnabbhet ligger vägen öppen för ledningen ikväll. Motståndet lyser inte med form och i spets har jag svårt att se vem som ska dra upp tempot utvändigt om Amazing Warrior. I min bok står det skrivet spets och slut. Jag spikar.

Motbud
6 Phoenix Photo är en individ som besitter hög högsta nivå men som ikväll gör comeback efter ett längre uppehåll, vilket såklart gör formen svårbedömd. Det är knappast heller någon formtopp att prata om direkt. Men Svante Eriksson har säkert förberett Phoenix Photo väl och han har tidigare presterat bra efter vila. Men att själv göra jobbet utvändigt i comebacken tror jag blir för tufft och då känns också segerchansen något avlägsen när Amazing Warrior får bestämma i tät.

Nämner även 4 Västerbo Highscore som ikväll gör comeback på tävlingsbanan efter nästan ett helt år. Här är det smått omöjligt att veta vart hästen befinner sig, men detta är en individ som normalt sett duger bra för klassen och som helt säker kommer bli en häst att ha koll på framöver.

Min Vinnare: 1 Amazing Warrior
Spets efter 500m: 1 Amazing Warrior
Min Skräll:
Rankingen A: 1 B 6,4,2,11,10,8,9 C 3,12,5,7

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
20:00  Vitesse - AZ Alkmaar
Fotboll - Eredivisie - 2 asian 0
1.74
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:20  Powerplay Tips Torsdag 26/5
Insats: 162 kr - MrHockey

Livestreaming