DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Torsdag 17/9

17 September 2020 - 10:55

Det är V64 tävlingar ifrån Örebro ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 1 Hollywood Trick i den femte avdelningen samt 6 Hefner Am i den sista avdelningen.

V64 Tips Örebro Torsdag 17/9
V64-1 Alla
V64-2 Alla
V64-3 1,5,9,10
V64-4 3,7,10
V64-5 1 Hollywood Trick
V64-6 6 Hefner Am

756 rader x 1 = 756 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Örebro Torsdag 17/9
DD1: 1,3,11
DD2: 6,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÖREBRO TORSDAG 17/9

V64-1
Vi inleder V64 med TeleBolaget Grand Prix - Fyraåringslopp över 2100 meter och jag har streckat alla sju hästarna. 7 Karat Band var ute i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Han hakade då på klart godkänt och kom i mål som trea i ett lopp där Hail Mary tog ner den ledande Guzz Mearas från utvändig position. Allt känns bra med honom efteråt meddelar Åke Lindblom. Han är kvick iväg vid laddning och han trivs bra i ledningen så skulle han komma till täten så stiger hans chanser här. Det är ett litet fält så blir det inte spets så borde han kunna ramla ner i en vettig position och då kan han duga en bit mot det här gänget.

3 Ultion Face var duktig i kvalet till Derbyt där han kom i mål som tvåa bakom Aetos Kronos. I den efterföljande Derbyfinalen senast så fungerade han inte och han galopperade då kort efter start. Han är inte helt att lita på men i ett felfritt lopp nu så har han gott kunnande och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Kan Adrian Kolgjini servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden.

4 Belker har gjort två starter för Robert Bergh. Han slutade oplacerad i ett försök till Derbyt som vanns av Champ Lane näst senast. Gången efter det så kom han med en godkänd avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Ecurie D. Per Lennartsson får chansen bakom hästen för första gången nu och hittar han ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 7 Karat Band
Spets efter 500m: 7 Karat Band
Skrällen: 6 And Stitch
Ranking: A 7,3,4 B 5,6,2,1

V64-2
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat alla nio hästarna. 6 Ganyboy har gjort tre starter i Leif Witasps regi. I debuten så fick han vandra i tredjespår hela sista varvet men trots detta så var han först i mål. Efter det har han inte riktigt lyckats och han hade svårt att följa med i finalen av Bronsdivisionen på Åby för en tid sedan. Nu har han fått ladda om batterierna och motståndet nu är lite enklare så har han en bra dag så kan han duga mot det här gänget.

9 Athos Race har gjort fem starter i Ulf Stenströmers regi. Näst senast så var han inte så stort slagen efter en sylvass avslutning men Arno dell'Est i ledningen räddades av mållinjen så det slutade med en andraplats. Gången efter det så kördes han till ledningen efter en snabb start och han drog i ett jämnt hårt tempo. Från spets så vann han sedan lätt. Annat läge nu med bakspår men han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och får han ett passande lopp så gör han inte bort sig.

4 Smokey Herman kom med en bra avslutning men var utan chans på segern så det slutade med en tredjeplats näst senast. Gången efter det så fick han vandra i dödens på In Line Tooma som vann från spets. Han gjorde det klart godkänt och kom i mål som fyra. Han är startsnabb och från ett trevligt utgångsläge nu så kanske han kan nå ledningen. Från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Västerbo Highscore kom med en stark avslutning till seger senast. Tufft utgångsläge nu men det är inte så många hästar med i fältet så han kan inte hamna alltför illa till. Kan han få smyga med i en vettig rygg och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 6 Ganyboy
Spets efter 500m: 4 Smokey Herman
Skrällen: 3 Dennis De Castella
Ranking: A 6,9 B 4,8,5,3 C 7,1,2

V64-3
E3 Bonus - Treåringslopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Xanthis Fortune gick i dödens på Mahiki Beach senast och hon höll bra till tredjeplatsen bakom denne. Hon hade fått can't see back-muffar på sig då och hon blev lite vass och la bort lite krafter så nu får hon troligtvis norskt huvudlag istället. Bakspår nu behöver inte vara så tokigt så får hon smyga med i en trevlig rygg innan hon spelar ut speeden så fäller hon många hästar till slut.

10 Hanapier har ännu ingen seger efter sex starter. Han fick en löpning i tredje invändigt innan han hittade loss på upploppet och då avslutade han godkänt och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av B.W.T.Falcon senast. Det var första starten på några månader så med det loppet innanför västen nu så han kan vara klart förbättrad nu. Får han lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

1 Holdfast Am fick en resa i tredje inner innan han tog sig loss på upploppet och då avslutade han klart godkänt men han fick aldrig tag i Profit Tile som avgjorde lätt från rygg på ledaren så det slutade med en andraplats senast. Lopp i kroppen nu och första gången med Mika Forss i vagnen är intressant. Ställer inte innerspåret till med bekymmer och om det löser sig med en lucka till slut så kan det vara läge för en fullträff.

5 Noworries kommer ut i första starten sedan maj så formen nu är svårbedömd. Han vann i tävlingsdebuten men efter det har det hittills inte blivit någon mer seger. Kan Markus B Svedberg hitta en bra väg med honom och om han inte är alltför ringrostig i återkomsten här så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 9 Xanthis Fortune
Spets efter 500m: 2 T.Walls Karma
Skrällen: 10 Hanapier
Ranking: A 9 B 10,1,5,6,7,3,2 C 4

V64-4
Dam-SM Uttagningslopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Rally Gunnar har gjort bra insatser på sistone även om det inte har räckt till någon seger. På Vaggeryd näst senast så fick han ett lopp i rygg på den ledande Jetstream Rapida. Han fick sedan luckan på upploppet och han avslutade strålande mellan hästar men längst ut i banan spurtade Chili Jordan ännu bättre så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så höll han okej som fyra från utvändig position i ett lopp som vanns av Sweetman från ledningen. Lite chansartat utgångsläge nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

7 Fighter Marke kommer från en färsk seger. Han kom då fram i dödens med 1200 meter kvar av loppet. Från den positionen så lade han en rejäl press på den ledande Makeadream H.C. och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. Han gick sedan undan till en klar seger. Det är debut i ny regi för Liselotte Carnemar. Han har en stark avslutning att tillgå så kan Rebecca Arnerlöf som kör hästen här få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Untilwemeetagain gjorde det bra som tvåa i ett montélopp som vanns av Selfie Brodde näst senast. Gången efter det så gick han en godkänd avslutning mellan hästar och kom i mål som fyra i ett stayerlopp som vanns av Danilo Brick. Senast fick han norskt huvudlag på sig istället för helstängt. Han svarade bra på norsken och kommer ha den igen. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få ett passande lopp i den främre träffen och får han en fin resa så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Rally Gunnar
Spets efter 500m: 1 Veritas Grif
Skrällen: 7 Fighter Marke
Ranking: A 10 B 7,3,1,2,6,9 C 11,12,4,5

V64-5
Ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat 1 Hollywood Trick som tog karriärens första seger i den senaste starten. Han travade då större delen av loppet i ledningen och från spets så vann han rätt lätt. Han gick barfota runt om för första gången senast och det föll väl ut så det blir samma igen. Han är snabb iväg och felfri här så tror jag Oskar J Andersson kan nå ledningen och från spets så tror jag han har god chans att rinna undan till en ny seger över den korta distansen.

Vid gardering kan 3 Solkattens Ferrari vara tänkbar. Han gick en bra avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Napoleon Cash näst senast. Han var sämre gången efter det och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Dr Byfuglien. Han är ännu utan seger efter sex starter men nu är han anmäld barfota runt om för första gången och det kan lyfta honom ett par snäpp. Kort distans för första gången nu men med rätt resa här så kan han nypa en fin placering.

11 Uruguay Broline hade två raka segrar inför den senaste starten. Hon var inte lika vass senast men det tror jag var för att det blev lite för tätt mellan starterna. Nu har hon fått ladda om batterierna. Springspår på tilläggsvolten så vid en lyckad start så kan Ulf Ohlsson som kör åt Svante Båth sitta bra till omgående. Med rätt resa här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 1 Hollywood Trick
Spets efter 500m: 1 Hollywood Trick
Skrällen: 6 The Trick Vick
Ranking: A 1 B 3,11,8,6 C 7,12,2,13,4,9,14,15,5

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat 6 Hefner Am som kommer från en färsk seger. Han tog då över ledningen efter ett drygt halvvarv och från spets så höll han undan före en bra avslutande Sidney Celeber till en säker seger. Det var första starten efter sjukdom så han ska normalt sett gå framåt med loppet i kroppen. Springspår nu och han kan öppna bra så här tror jag det kan bli tidig ledning. Skulle Oskar J Andersson som kör hästen få styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag han kan bli svår att fånga in. Den långa distansen ska inte vara några problem eftersom han är stark.

Vid gardering kan 11 Västerbo Imtheman som har vunnit 8 av 17 starter hittills i karriären vara tänkbar. Han hade spår fem i volten och galopperade kort efter start senast. Han gjorde sedan en bra upphämtning och kom i mål som femma i ett lopp där Danilo Brick avgick med segern. Fjärdespår i volten nu men i ett felfritt lopp här så är han stark och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

13 Love No Pain gjorde bort sig med en tidig galopp i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Gången innan det så gjorde hon en bra avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Ies Elisabet. Springspår på tilläggsvolten nu och om hon kan hålla ihop aktionen här så borde hon kunna ramla ner i en hygglig position. Får hon ett passande lopp så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 6 Hefner Am
Spets efter 500m: 6 Hefner Am
Skrällen: 15 Digital Science
Ranking: A 6 B 11,13,15,7,3,10 C 9,8,12,14,2,5,4,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Elche
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Dalkurd - Brommapojkarna
Fotboll - Ettan Norra - Över 2,5 mål
1.75
13:30  Leeds - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Över 2,5 mål & BLGM
1.90
15:00  IFK Göteborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.78
15:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
16:00  Sheffield U - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - SU -1 hörnor
2.06
16:15  Barcelona - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 1
1.81
17:30  Elfsborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.95
18:30  Manchester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.00
20:45  Fiorentina - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1
1.82
21:15  Liverpool - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.85
01:00  Winnipeg - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
1.80
17:30  Malmö - Varberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.80
18:30  Villarreal - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.01
21:00  Real Madrid - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.01
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Lördag 8/5
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 8/5 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Ålborg 8/5
Insats: 1350 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 9/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming