DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Torsdag 3/9

3 September 2020 - 12:41

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Örebro. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Mahiki Beach i den andra avdelningen.

V64 Tips Örebro Torsdag 3/9
V64-1 9,13
V64-2 2 Mahiki Beach
V64-3 1,2,3,4,5,11
V64-4 3,7,14
V64-5 1,2,3,6,9
V64-6 1,3,6,9

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Örebro Torsdag 3/9
DD1: 6 In Line Tooma
DD2: 1,3,6,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÖREBRO TORSDAG 3/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 9 Havana Boko har gjort det bra sedan Diederik Meilink tog över träningen. På sex starter så har det blivit tre vinster och två andraplatser. I den senaste starten på Bergsåker i slutet av juli så klev hon fram i dödens ut på slutvarvet och från den positionen så sänkte hon sedan den ledande Iceland Falls och gick undan till en säker seger. Hon tål att göra en del grovjobb så blir det lågt tempo där framme i täten så tror jag att Ulf Ohlsson tar ett tidigt initiativ och avancerar fram mot dödens och då kan hon visa sig vara starkast i det här gänget så hon ska räknas tidigt här.

13 Mahjong har gjort tre starter i Robert Berghs regi och hon väntar på den första segern för den nuvarande tränaren. Senast så satt hon en bit bak innan hon gick på i tredjespår på den sista bortre långsidan och hon gick då i närkamp med den ledande Catch Me Will men hon tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Från springspår på tilläggsvolten här så kan Robert Bergh sitta i en vettig position omgående och klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

I övrigt kan 8 Svecak Palema som provade lyckan i ett uttagningslopp till Derbystoet senast vara tänkbar. Hon satt då i tredje utvändigt innan hon gick på i tredjespår med 800 meter kvar av loppet men det blev för tufft och hon tröttnade och tappade mycket. Det fattades nog också lite form i henne meddelar Linus Svensson som har planerat en invändig löpning här men får hon sedan en lucka till slut så kan hon ha vissa möjligheter fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Havana Boko
Spets efter 500m: 4 Le Mare
Skrällen: 5 Vikens Generate
Ranking: A 9,13 B 8,5,4,10,3,14 C 11,7,1,2,6,12

V64-2
E3 Bonus - Treåringslopp för ston över 2100 meter. Jag har spikat 2 Mahiki Beach som har inlett karriären lovande. Efter en tredjeplats i debuten så har det blivit två raka segrar. Näst senast så kom hon till ledningen efter 250 meter och från den positionen så vann hon sedan i överlägsen stil. Det var debut bakom bilen senast men det var inga konstigheter och hon fick sedan vandra större delen av loppet först i andraspår. På den sista bortre långsidan tryckte hon till på den ledande Hula Hula Sisu och tog över ledningen och hon vann sedan mycket lätt. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och det är inte omöjligt att André Eklundh kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så blir hon svårslagen här. Blir det inte ledningen så visade hon senast att hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Xanthis Fortune som drog undan i ledningen till en klar vinst näst senast vara tänkbar. Gången efter det så gjorde hon en godkänd upphämtning efter galopp och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Art Brown. Felfri nu och om Anders Eriksson som får chansen för första gången kan hitta en bra väg med henne så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Hon kan öppna rätt bra så med en fin resa i den främre träffen så kan hon vara långt framme. Hon gick med skor senast men nu blir det barfota bak precis som vid den senaste segern.

3 Keepsake Boko gick undan till en enkel seger från ledningen senast. Debut bakom startbilen nu och det är lite osäkert hur fort hon kan öppna men kan Björn Goop som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt. Hon har gått barfota bak i sina starter hittills men nu är hon anmäld med skor runt om.

Min Vinnare: 2 Mahiki Beach
Spets efter 500m: 2 Mahiki Beach
Skrällen: 7 Xanthis Fantasy
Ranking: A 2 B 4,3,7,8 C 1,6,5

V64-3
Amatör-SM, uttagningslopp Lindesberg/Örebro över 2100 meter och jag har streckat sex hästar. 3 Dreamlover G.D. gjorde första starten sedan februari ifjol senast. Han fullföljde då klart godkänt och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Unarmed Face. Lopp i kroppen nu så han kan vara klart förbättrad nu och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Micael Lindblom som finns i vagnen provar för spets. Kommer han till täten smärtfritt och om han får styra och ställa som han vill där framme så kan han bli svår att fånga in.

2 Skall Ha travade i ledningen men han fick lite press och han fick då nöja sig med fjärdeplatsen bakom S.G.'s Accenta näst senast. I den efterföljande starten så fick han bestämma i ledningen och då vann han sedan ett billigt lopp från den positionen. Bra utgångsläge nu och får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

5 Jullan Palema gjorde första starten på två månader senast. Hon avslutade då positivt i skymundan men var aldrig med segerchans så hon fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Fighter Marke som var starkast i det loppet. Hon vinner inte så ofta vilket 2 vinster efter 47 starter visar men med ett nyttigt lopp innanför västen nu så kan hon vara vassare till den här starten och med rätt resa så kan hon slå till med en seger.

11 Addiction har aldrig vunnit efter 28 starter. Hon fick en invändig löpning och fick aldrig fritt och gick i mål med en del sparade krafter näst senast. Gången efter det så satt hon i fjärde utvändigt och hon avslutade positivt i skymundan och kom in som femma i ett lopp där Gateruds Kashmir segrade. Tråkigt utgångsläge nu men om hon kan få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 3 Dreamlover G.D.
Spets efter 500m: 3 Dreamlover G.D.
Skrällen: 11 Addiction
Ranking: A 3 B 2,5,11,4,1 C 9,10,8,6,12

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Spectacular gick bra efter en startgalopp för tre starter sedan när han kom in som fyra i ett lopp som vanns av Brunello Hall. Gången efter det så tappade han mycket mark på en ny startgalopp. Han anslöt sedan och via en sen lucka på upploppet så kom han med en stark avslutning men åt Deal Done Zet som tog ner sitt motstånd från utvändig position fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Han skötte sig senast och då landade han i dödens på den sista bortre långsidan och när den ledande T.J. galopperade i ledningen så tog han över befälet men det varade inte länge för Estreet Simoni avslutade starkt och plockade ner honom och han fick även släppa Racing In Time förbi sig kort före mål så det slutade med en tredjeplats. I ett felfritt lopp nu så tror jag en offensiv styrning är att vänta och då kan det räcka långt här.

3 Saucepan Thobo är orutinerad och har bara gjort sex starter hittills. Han tog karriärens första seger näst senast på Hagmyren. Han fick en perfekt resa i andra utvändigt då och han avväpnade sedan sitt motstånd till en lätt seger över upploppet. Nu får Carl Johan Jepson chansen för första gången på Henrik Larsson tränat och från ett trevligt utgångsläge här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

14 Velocista G.G. höll godkänt som trea i ett lopp som vanns av Emma Rae näst senast. Här står hon tufft placerad och har många hästar att runda. Intressant nu med Ulf Ohlsson i vagnen för första gången och dessutom är hon anmäld barfota runt om för första gången. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Spectacular
Spets efter 500m: 7 Spectacular
Skrällen: 14 Velocista G.G.
Ranking: A 7 B 3,14,4,15,13,11,10 C 12,2,5,1,8

V64-5
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat fem hästar. 6 In Line Tooma var ute i ett försök i Bronsdivisionen på Bollnäs för en dryg månad sedan. Han hade då bakspår och hamnade i tredje invändigt så han var aldrig med någon segerchans och han slutade oplacerad i ett lopp där Vae Victis Club spurtade in till seger. Han hade innerspår bakom bilen senast men han gjorde då bort sig med en startgalopp. Felfri nu så är han väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit här och över den korta distansen här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Han har tagit samtliga karriärens tio segrar från ledningen så det är en önskvärd position.

1 Waikiki Silvio har intressant innerspår så här kanske det kan bli antingen vinnarhålet eller tredje invändigt. Näst senast löste det sig perfekt för honom där Björn Goop hittade ut från tredje invändigt över upploppet och han spurtade då ner den ledande Ti Punch Broline kort före mål till seger. Med en invändig resa och en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

2 Fleet Admiral har vunnit 10 av 24 starter. Han vann i årsdebuten för sex starter sedan. Efter det har det blivit fyra raka galopper så han är inte att lita på. Han skötte sig senast och då fullföljde han starkt och kom i mål som tvåa i ett lopp som vanns av Rocky Tilly. Kort distans är väl inte hans bästa gren men i ett felfritt lopp nu så är han stark och rejäl och då kan han duga mot det här gänget.

3 Havbergs Knight har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han travade i dödens på Nyhet som vann från ledningen senast. Han orkade inte hela vägen utan kom i mål som fyra. Bra läge nu och med en fin resa i den främre träffen så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

9 Walkie Talkie har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Hon orkade inte hela vägen från dödens senast och hon fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Vichy Grif då. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 In Line Tooma
Spets efter 500m: 6 In Line Tooma
Skrällen: 9 Walkie Talkie
Ranking: A 6 B 1,2,3,9,8,4 C 5,10,7

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Get Ready On Tour gjorde debut i Ulf Stenströmers regi senast. Det slutade på bästa vis med seger. Han kom då till ledningen i början av loppet och han vann sedan väldigt lätt från den positionen. Han har fått ett passande utgångsläge och han är snabb iväg så här kanske det kan bli tidig ledning på nytt och spets är en position han trivs bra i så får han styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger. Blir det inte spets så blir det tuffare att vinna loppet.

6 Elegant Frost galopperade kort efter start senast. Gången innan det fastnade han i en kall rygg och fick aldrig fritt spelutrymme och gick i mål med en del sparade krafter. I karriärens 47:e start nu så får Björn Goop chansen i sulkyn för första gången vilket är mycket intressant. Kan han se till att hålla honom i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här om det klaffar med löpningsförloppet.

1 Tiger Journey återkommer efter en paus så det kan behövas lopp i kroppen innan toppformen infinner sig. Han har gott kunnande och han är van vid tufft motstånd. Han kan öppna fort vid laddning och Jorma Kontio trivs i ledningen så vid en lyckad start så kan det vara han som sitter i spets istället och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering direkt i comebacken.

9 Young King är jämn och säker men han har inte vunnit sedan början på året. Med en vettig rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Intressant att han är anmäld barfota runt om för så verkar han inte ha tävlat tidigare och dessutom åker jänkarvagnen på.

Min Vinnare: 3 Get Ready On Tour
Spets efter 500m: 3 Get Ready On Tour
Skrällen: 2 Pastorn
Ranking: A 3 B 6,1,9,2,4,10 C 5,7,8,12,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Elche
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Dalkurd - Brommapojkarna
Fotboll - Ettan Norra - Över 2,5 mål
1.75
13:30  Leeds - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Över 2,5 mål & BLGM
1.90
15:00  IFK Göteborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.78
15:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
16:00  Sheffield U - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - SU -1 hörnor
2.06
16:15  Barcelona - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 1
1.81
17:30  Elfsborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.95
18:30  Manchester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.00
20:45  Fiorentina - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1
1.82
21:15  Liverpool - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.85
17:30  Malmö - Varberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.80
18:30  Villarreal - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.01
21:00  Real Madrid - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.01
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 8/5 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Ålborg 8/5
Insats: 1350 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 9/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming