DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund 15/10

15 Oktober 2020 - 10:12

V64 hämtar vi på från Östersund på torsdagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan. 

Jag spelar med en spik och den hittar vi redan i den första avdelningen 

V64-tips Östersund Torsdag 15/10

v64-1 5 Cobourg Hanover 
v64-2 2.3.6
v64-3 6.7.10.12.14
v64-4 8.10.12.13
v64-5 1.2.10.11
v64-6 5.6.12
720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Östersund Torsdag 

DD-1 2.10.11
DD-2 12 Ängsborken
3rader x 80kr = 240kr 


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


V64-1 1640m Auto
5 Cobourg Hanover vann från spets för två starter sen då den var tillbaka efter några månaders frånvaro. Senast var hästen trea bakom duktiga Electrical Storm och en smygkörd Eskimo Brother som vann loppet. Här är det spetsläge igen och från ledningen växer hästen ett par klasser och med Värsta konkurrenterna från sämre lägen så borde det vara en toppchans att leda detta lopp från start till mål. Man har även anmält hästen med bike vilket borde kunna ge en ytterligare kick. 

Värsta hotet är nummer 9 Buzzer Beater som gör gedigna insatser varje gång och har en bra spurt att tillgå och då kan den absoluta vinna över Östersunds långa upplopp. Man vann för fyra starter sen från liknande läge över kort distans efter en snabb avslutning och senast avslutade man bra som sexa på v75 i tuff konkurrens. Man meddelar från stallet att formen är god och att läget passar hästen bra och man tror att man är med och gör upp om det.

4 Kövras so Far är den som eventuellt kan sätta käppar i hjulet för min spik. Hästen är ojämnt startsnabb men kan ladda iväg ganska bra från start men jag tror att man är nöjd med ryggen på Cobourg Hanover även om man når spets initialt men kanske kan vinna från ryggen på favoriten om luckan kommer. 

1 Night Rhythm har matchats stenhårt sen den kom till Sverige och har varit ute mot topphästar som Campo Bahia och Attraversiamo med flera men har inte fått det att stämma alls på slutet och har problem att hålla sig i trav. Nu är hästen i Regi Roger Nilsson och har man fått ordning på hästen finns kapacitet för att vinna ett sånt här lopp. Man har gått ett kvallopp där hästen fungerade och blir intressant att se i lopp nu. 

Min Vinnare: 5 Cobourg Hanover
Spets efter 500m: 5 Cobourg Hanover
Skrällen: 2 Kövras So Far
Ranking A: 5 B: 9 C: 1.2.4.8.10.6.3.7

V64-2 2140m Auto
3 Finseth Faksen såg fantastiskt fin ut för tre starter sen när den sprang svenskt rekord på Gävletravet trots att den höll på att tappa stilen något omotiverat sista biten men kusken lyckades hålla hästen i trav. Senast var hästen tvåa bakom Tangen Bork i Norskt travkriterium men hästen kändes sliten efteråt och har nu fått ta igen sig lite. Hästen är snabb ut och Jag tror att man tar en längd på invändiga Optandsdrängen och hittar till spets och där är det hästen att slå. Vilan borde ha gjort gott för hästen och här ska det vara goda chanser att vinna om hästen sköter sig. 

2 Oppgårdsdrängen deltog också i Norskt travkriterium men då galopperade hästen bort sina chanser. Hästen har aldrig förlorat vid ett felfritt lopp och man slog Finseth faksen för två starter sedan i ett uttagningslopp till Norska kriteriet efter att fått överta ledningen efter en bit. Man fick Finseth Faksen utvändigt sig under slutrundan men vann på ett bekvämt sätt. Men jag tror att det blir omvända roller nu och galopprisk föreligger men ändå ett givet streck på lappen. 

6 Nelson Anton blir mitt tredje streck. Hästen kommer med full form och vann på ett imponerande sätt sist där man tidigt hittade till spets och vann sedan i ohotad stil och slog tuffa konkurrenten Elsås Storm som var favorit i loppet. Ännu Tuffare emot denna gång mot två deltagare från norska kriteriet och det blir svårt att nå spets trots att hästen är startsnabb men skulle 2 eller 3 ha en sämre dag så skulle den kunna blanda sig i segerstriden. 

Min Vinnare: 3 Finseth Faksen
Spets efter 500m: Finseth Faksen
Skrällen: 6 Nelson Anton
Ranking: A: 3,2 B: 6,5 C: 1,8,4,7

V64-3 2640m Volt
Ett lurigt lopp om 2640m där jag väljer att ranka 10 Axl Brown överst i min rank. Hästen var tillbaka efter en liten frånvaro sist och gick en rykande avslutning som femma då. Man borde ha gått framåt med det loppet i kroppen och nu är det 2640m vilket känns som ett jätteplus för hästen och med rätt ryggar finns fina möjligheter för Axl Brown att spurta ner sina konkurrenter över upploppet. Hästen är även stark och går det för sakta där framme så räds man inte att köra fram och göra jobbet. 

6 Panama Rags är snabb ut och trivs också bäst där. Prickar man bara starten från springspår så är det goda chanser att nå spets här och då är den väldigt intressant och med 20m tillgodo på många av de betrodda hästarna så kan man räcka hela vägen här. Hästen är ingen segerstaplare och distansen känns kanske som ett minus men håller man jämn fart hela vägen så kan de bli svårt för tilläggshästarna att komma ikapp.

Bästa hästen är förmodligen 7 Let go Ernie som gjorde comeback efter tre månaders frånvaro sist. Hästen förlorade från ledningen då och det saknades förmodligen något lopp i kroppen. Har säkert gått framåt med det loppet och täta starter kan göra hästen gott även om det kan bli trafikproblem härifrån. 

14 Orongo går ner lite klass i klass men bakspår på tillägg är tufft och distansen kan vara något för lång för hästen men med lite flyt med löpningsförloppet så är hästen bra nog att vinna. Hästen går bäst i ryggar och har en bra spurt så man försöker hitta en vettig position inför slutrundan och köra till sista biten.

Min Vinnare: 10 Axl Brown
Spets efter 500m: 6 Panama Rags
Skrällen: 6 Panama Rags
Rankingen: A: 10.7.6.14 B: 12.11.13.3.5.9.4.1 C: 8.2.15

V64-4 2140 Volt
12 Silver Jossan är nybliven vinnare av Sto-SM för kallblod och ska ses med goda segerchanser även här. Vid Sto-SM för tre starter var hästen spelad till knappa 6ggr pengarna mot duktiga hästar som Alfie och Granetta. Hästen var heroisk och fick göra större delen av loppet utvändigt. Med 600m till mål tryckte man till ledaren och lyckades hålla undan för Alfie. Har gjort två starter efter det mot tufft motstånd där det blev galopp näst senast och Senast var man offensiv från 13 på Skellefteåtravet och tog ett tidigt iniativ fram till utvändigt ledaren. Likt i SM tryckte man till ledaren 600 kvar men orkade inte hålla undan för Månremus och ett par konkurrenter och slutade fyra. Nu är det enklare emot igen och jag tror man är offensiv och försöker sig på ett liknande upplägg igen. Till skillnad från sto-SM så är man anmäld med skor och vanlig vagn nu vilket är ett litet minus. Bra segerchans oavsett! 

10 Torpa Oda är ett travsäkert kallblod. Hästen har lite svårt att sätta nosen först över linjen och är lite speciell enligt tränaren då den inte kan göra så mycket jobb själv och man måste hela tiden vänta in i det sista med att att sätta in spurten över upploppet. Med rätt resa kan kommer man plocka ner många över upploppet. Hästen har gått i Norge på slutet där man inte får använda körspö. Det får man göra nu och det är ett stort plus enligt stallet. 

8 Tangen Elvira Besitter fina fartresurser men är hopplöst osäker och galopprisken får ses som stor här men kapacitetsmässigt är man nog inte mycket sämre än 12 Silver Jossan och lyckas man hålla hästen i trav så är den med på fotot.

13 Optandsfröken skrällde rejält till 64ggr pengarna i sin senaste start då man slog Sto-SM tvåan Alfie och förhandsfavoriten i Sto-SM Granetta. Man stod då på 20meters tillägg, 40m framför dessa två. Man körde fram till spets och vann sedan därifrån, andra förutsättningar nu men är man lika fin som senast så är man nog en bit fram här också. 

Min Vinnare: 12 Silver Jossan
Spets efter 500m: 2 Kaksi
Skrällen: 13 Optandsfröken
Rankingen A: 12 B: 10.8.13 C: 9.2.4.3.6.5.11.1.7

V64-5 2140m Auto
2 Mission Beach är en häst med väldigt högt kunnande som kunde haft betydligt mer pengar på sig sett till sin kapacitet. Senast var man tillbaka efter att ha fått pusta ut lite och gjorde det bra som tvåa efter ett lopp i ledarryggen. Hästen funkar bättre när den får springa på i spets i utan ryggar och här kanske man kan nå dit. Intressant då. Når man inte spets är man lite mer utlämnad och bara en av flera. 

10 B.W.T.Devil. vann i överlägsen stil för tre starter sen då man slog duktiga Kantens Rose. Gången efter galopperade man och senast gjorde man det godkänt som trea från ledningen efter att ha fått trava i ett högt tempo hela loppet. Hästen är oöm för positioner och kan vinna detta lopp på flera sätt. Det kan bli lite körning där framme och då är man ett tidigt bud och går det för sakta så tror jag att man söker sig framåt i spåren. Vettig chans. 

11 Your Dreamlove är ett rejält sto som har varit ute i tuffa gäng och känns betydligt än raden och är en häst som tål att göra jobbet på egen hand. Hästen vinner inte så ofta men det är för att den har matchats tufft och det är bara en tidsfråga innan hästen vinner lopp igen. Hästen tål som sagt jobb själv men Förhoppningsvis hittar man ryggen på B.W.T.Devil under slutrundan och då har man en fin chans här tycker jag. 

Min Vinnare: 10 B.W.T.Devil
Spets efter 500m : 2 Mission Beach
Skrällen: 11 Your Dreamlove
Rankingen: A: 10.2.11.1.3 B: 9.4.7.12.6 C: 8.5

V64-6 2140m Auto
12 Ängsborken är en riktig segerstaplare som måste ha toppchans i detta lopp. Hästen gjorde comeback efter 6 månaders frånvaro i sin senaste start och var otroligt fin när hästen vann på ett imponerande sätt. Man spetsade tidigt för att sedan släppa över ledningen. På upploppet kopplade man sedan lätt greppet över starka v75-vinnaren Våler Nikolaj. Detta är en stjärnhäst och är hästen som sist så borde detta var spel mot ett mål. Hästen blir dock väldigt stor favorit och man vara nära galopp vid ett tillfälle sist och man har dummat sig förr. Det får mig att vilja betala för ytterligare två hästar väl medveten om att Ängsborken har toppchans. 

Värst emot är 5 Stjärnblomster som inte fått den utveckling man hoppats på grund av skadeproblem. Det är ett topp-sto som har vunnit 7/15 starter och som börjar komma igång igen efter skadeproblemen. Senast fullföljde man bra i Sto-SM som fyra efter ett lopp i ryggar och Skulle Ängsborken ha en sämre dag eller komma bort på vägen så kan man vinna loppet. 

6. Lukas Rauen trivs bra i Sverige och med kusken Magnus A Djuse. Man är försiktigt optimistiska från stallet. Hästen håller toppform och är startsnabb och man tror att hästen kan springa en 1.23-tid här. Gör man det så har Ängsborken inte råd med några misstag från sitt bakspår. Man har startat i Norge mkt på slutet och gjort det bra där och med körspö och Magnus A Djuse nu kan det ge effekt. Pass upp. 

Min Vinnare: 12 Ängsborken
Spets efter 500: 6 Lukas Rauen
Skrällen: 6 Lukas Rauen
Rankingen: A: 12 B :5.6.4.8 C: 10.11.9.3.7.1.2


Lycka till med liret ikväll

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming