V64 Tips Östersund 16/12

Publicerad på 16 Dec 2021 - 09:58

DrTrav

DrTrav

16 Dec 2021 - 09:58

V64 hämtar vi på från Östersund på torsdagskvällen. Omgången kryddas av en jackpott på 4,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 4 No Limit Express i den första avdelningen.

V64-tips Östersund Torsdag 16/12
v64-1 4 No Limit Express
v64-2 1,6,7,11
v64-3 4,8,11
v64-4 1,4,6
v64-5 2,3,5,6
v64-6 7,8,9,14,15

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Östersund Torsdag 16/12
DD-1 2,3,5,6
DD-2 9,14

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 No Limit Express kommer med imponerande fyra raka segrar på kontot till kvällens start. Han är obesegrad felfri efter sju starter i karriären och känslan är att detta är en individ som Oscar Berglunds kommer ha mycket roligt med framöver. No Limit Express är stark och rejäl, i den senaste starten visade man även upp bra snabbhet när man avslutade vasst från ledningen. Utgångsläget ikväll är bra och är han lika bra ikväll som vid segrarna på slutet ska detta vara en bra chans på nytt. Spik.

Motbud
6 Humble Man var ute i ett kriteriekvalen för tre starter sedan, men då blev det startgalopp och den dagen var förstörd men efter det har de blivit två raka segrar. I den senaste starten fick man dock ge sig emot Jörgen Westholms Beat Generation vilket inte är mycket att säga om. Skulle favoriten komma bort på något sätt är detta det givna motbudet på förhand.

Nämner även 3 Janca B.R. som man från ledningen på ett bra sätt senast och visade att formen är bra. Utgångsläget är bra och för den som letar en kioskvältare är detta tredjevalet i loppet.

Min Vinnare: 4 No Limit Express
Spets efter 500m: 4 No Limit Express
Skrällen: 3 Janca B.R.
Ranking: A 4 B 6,3,1,2,8 C 5,7

V64-2 2140m volt
6 Bear Metal är en kapabel fyraåring som började sin karriär hos Svante Båth. Där blev det sex raka galopper men trots det kunde man inkassera en överlägsen seger på kontot. Efter alla galopper har man nu flyttats till Robert Dunder och för honom har Bear Metal nu gått två felfria lopp. I den senaste starten blev det seger efter att en rejäl prestation. Ikväll står man dessutom perfekt inne i loppet och fortsätter Bear Metal bara hålla reda på sina ben ska man kapacitetsmässigt ha bra segerchans på nytt.

Framhåller även 11 Önas Queen som ikväll gör en intressant debut för Oscar Berglund. Oscar brukar ha sina hästar väl förberedda när han selar ut dem och Önas Queen har gått banjobb inför detta och vi kan räkna med en bra prestation direkt.

1 O.P.'s Flawless är en treåring som fortsatt väntar på att det ska lossna ordentligt men kommer tillbaka efter ett uppehåll nu vilket kan ge effekt på unga hästar som utvecklas snabbt. Från ett bra utgångsläge ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Bear Metal
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Önas Queen
Ranking: A 6 B 11,1,7,10,5,9,2 C 3,4,12,8

V64-3 2140m auto
8 Jatsy gör ikväll comeback på svensk mark efter tre år. I den senaste starten var man ute på norska V75 och gjorde det bra som målfotoslagen. Till kvällens start förstärks man dessutom av Mats E Djuse i vagnen vilket känns spännande. Utgångsläget är inte lika spännande kommer man bara till från start visade man både form och kunnande som duger bra för kvällens lopp senast. Förstahäst till låg procent.

4 Sol Storm tränas av hemmatränaren Carl-Ivar Larsson och är en fin häst. Han är jämn och stabil i sina prestationer. På sina elva starter i karriären har man bara slutat utanför topp-3 två gånger. Sol Storm kommer med en färsk seger i bagaget, då vann man enkelt mot lättare motstånd. Men formen är bra, finns dock ett litet frågetecken då det är debut bakom bilen ikväll. Men på det sättet som Sol Storm agerat tidigare ska det inte vara några problem. Utgångsläget är bra och man ska räknas tidigt i segersnacket här.

Nämner även 11 Blenda Viking som galopperade utvändigt om ledaren med 300m kvar till mål senast, det var sparade krafter och det kunde mycket väl slutat med en seger om bara Blenda Viking hållit reda på benen ut ur slutkruvan. Formen är bra och får man spara speeden tillsut kommer man fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 8 Jatsy
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Blenda Viking
Ranking: A 8,4,11 B 12,9,10,5,6 C 7,1,2,3

V64-4 2140m volt
4 Carhu har skördat fina framgångar i monté på slutet och i den senaste starten var man ute på V75 för sulky och rekordsänkte. Formen är på topp och utgångsläget är bra. Sko-tvånget är även det en fördel då denna sexåring alltid tävlar med skor på. Mickael Melander körde senast och får nytt förtroende ikväll. Min förstahäst i loppet.

1 Weco felade galopperade i en upploppsduell i den senaste starten, det var visserligen två månader sedan vilket gör formen ett litet frågetecken ikväll. Men Daniel Wäjerstens Love You avkomma är en spännande individ för framtiden. Man meddelar från stallet att Weco gått en bra banjobb inför kvällens start. Från ett spännande utgångsläge är siktet inställt på ledningen och väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

Framhåller även 6 Osah's Bolt som alltid gör bra prestationer och har en fin avslutning som sitt främsta vapen. Skulle man få ett passande lopp i rygga kommer man fälla många över upploppet ikväll. Spännande är det dessutom att Magnus A Djuse förstärker i sulkyn.

Min Vinnare: 4 Carhu
Spets efter 500m: 1 Weco
Skrällen: 6 Osah's Bolt
Ranking: A 4,1 B 6,2,11,9,3,8,7 C 5,12,10

V64-5 2140m volt
3 Open Sky är en rejäl femåring som visat sig vara en riktig vinnartyp. Han har på sina tolv starter i livet hela sju segrar på kontot. Numera återfinns Open Sky hos Oscar Berglund och där har han inlett sin sejour med en seger i debuten där man visade upp bra fart och i den senaste starten slutade det med galopp. Det är såklart oroande när man ser två galopp i programmet på de tre senaste starterna. Men nu gör man comeback efter ett skadeuppehåll och kanske gör det även att Open Sky blir mer stabil i sin auktion. Utgångsläget är bra och håller man sig till rätt gångart är man den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ska man sen ses med bra segerchans.

5 Bowling el Mar har haft en fin utveckling under året. I den senaste starten var man trea bakom Miss Silver i ett bra lopp. Det som oroar ikväll är dock att den högsta växeln Bowling el Mar visat under året har kommit när när hon tävlat med någon form av barfota. Nu är det sko-tvång vilket är ett frågetecken. Men skulle Daniel Wäjerstens travare fortsätta på den inslagna vägen så ska man ses med bra segerchans i kvällens lopp. Kapacitetsmässigt står man sig bra i loppet.

Nämner även 6 Matadoren Eme som var ute på V75 i den senaste starten, men hade en del otur då. Han drogs bakåt på bortre långsidan men visade sen bra form när han väl fick fritt. Klockan stannade på 1,10 sista 600m. Till låg procent är detta en skräll att ta i beaktning vid gardering.

Min Vinnare: 3 Open Sky
Spets efter 500m: 3 Open Sky
Skrällen: 6 Matadoren Eme
Ranking: A 3,5 B 6,2,4,9,11,8 C 7,1

V64-6 2140m auto
Ett öppet lopp på förhand avsluta V64 spelet denna kväll.

14 Storm Teddy är en Norsk gäst som tidigare presterat fler bra insatser på svensk mark. I den senaste starten visade man dessutom att formen är bra via en snabb avslutning efter sen lucka. Storm Teddy är jämn och säker och ska tidigt räknas in i segerstriden i kvällens öppna lopp. Det som ligger på minuskontot för Storm Teddy är att man varit struken inför kvällens start. Men jag räknar samtidigt med att man inte gör resan över till Sverige utan att ha en häst som är förberedd.

9 Grude Tilla har varit ute i tuffa sammanhang under sommaren och visade då upp sin hårdhet. I den senaste starten fick man göra jobbet i dödens i ett lopp som Stjärnblomster vann och för två starter sedan var man ute på V75. Även om formen inte är helt på topp kommer man fälla många tillslut över upploppet ikväll.

Nämner även 8 Backegubben som gör comeback ikväll efter lite sjukdom och foderbyte. Björn Karlsson som tränar har en häst som besitter bra grundkapacitet och kommer man bara till från läget ikväll ska man inte nonchaleras trots att formen är ett frågetecken.

Min Vinnare: 14 Storm Teddy
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Grude Tilla
Ranking: A 14,9 B 8,7,15,10,5,4,6,11 C 2,3,1,13

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto