V64 Tips Östersund 18/8

Publicerad på 18 Aug 2022 - 09:44

DrTrav

DrTrav

18 Aug 2022 - 09:44

V64 hämtar vi på från Östersund denna torsdagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik, 8 Mission Beach i den sjätte avdelningen.

V64-tips Östersund Torsdag 18/8
v64-1 2,6,7
v64-2 3,4,9,11,12
v64-3 2,7,8,9
v64-4 1,4
v64-5 3,5,6,10,12
v64-6 8 Mission Beach

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Östersund Torsdag 18/8
DD-1 3,5,6,10,12
DD-2 8 Mission Beach

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
2 Xanthis De Roi stod för en bra insats senast när man gick imål som trea efter att gjort jobbet på egen hand utvändigt om ledaren. Gången före vann Xanthis De Roi från ledningen och med en formkurva som är bibehållen kommer han från ett tilltalande utgångsläge starta med god segerchans ikväll. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är Xanthis De Roi mitt förstaval.

6 Mr Mah Can kommer med en färsk seger i bagaget, då besegrade han Xanthis De Roi efter att liftat med bakom honom i andra utvändigt och sen när attacken sattes in stod Mr Mah Can för en rapp avslutnign. Ikväll är utgångsläget en bit ut bakom bilen, men jag räknar med att Robert Bergh kommer vara offensiv från start och skulle han lyckas snuva min tipsetta på spets initialt ökar också segerchansen. Sju av karriärens tio segrar är nämligen tagna från ledningen.

Nämner även 7 Dwayne Zet som besitter bra kapacitet för loppet och skulle det bara lösa sig från start ska han inte nonchaleras vid gardering. Dwayne Zet vann från dödens näst senast och visade då att han även tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle krävas.

Min Vinnare: 2 Xanthis De Roi
Spets efter 500: 2 Xanthis De Roi / 6 Mr Mah Can
Skrällen:
Rankingen: A: 2,6 B 7,5,3,8 C 4,1

V64-2 2140m volt moté
Jämtländskt Montémästerskap för kallblod.

9 Smedheim Solan fick ett snällt lopp senast och Jan-Olov Perssons elvaåring gick i mål med allt sparat. Ikväll är det monté som gäller och på fyra starter i disciplinen har det slutat med tre segrar och en andraplats hittills. Täta starter har fungerat bra tidigare för Smedheim Solan och med tanke på att skickliga Emilia Leo sitter i sadeln kommer ekipaget bli svårslaget med tanke på intrycket från Smedheim Solan senast.

12 Don Viking återkommer kommer med en svårbedömd form till dagens start, han har inte startat på sex månader. Men han har visat flera gånger tidigare att han besitter hög kapacitet när han levererar. Don Viking har även presterat bra direkt efter vila tidigare och trivs dessutom ypperligt i disciplinen monté.

Nämner även 4 Tangen Töff som kommer med bra form och är efter en start i monté obesegrad i disciplinen. Han får även skickliga Jonathan Carre i sadeln vilket är ett plus. Jag är inne på att Tangen Töff tidigt avanceras mot ledningen och väl i den positionen kommer man inte ge sig utan strid ikväll.

Min Vinnare: 9 Smedheim Solan
Spets efter 500: 4 Tangen Töff
Skrällen: 4 Tangen Töff
Rankingen: A: 9 B 12,4,11,3,10,8,2 C 6,7,1,5

V64-3 2640m volt
7 Herman Hazelaar har verkligen imponerat på slutet och kommer med tre raka segrar på kontot. Detta är en allround individ som tål att göra en del jobb på egen hand och att han startar med tillägg ikväll är inget som oroar. Det har han gjort vid de två senaste segrarna också. Utan för mycket strul längs vägen och med en normal prestation från Herman Hazelaar så ska segerchansen pånytt vara god kväll.

2 Excellent Liss börjar närma sig formtoppen och kommer nu med tre lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Senast fick man även sätta nosen först över linjen, då vann man från ledningen. Excellent Liss är kvick i benen och min troliga ledare av loppet pånytt ikväll. Dessutom har tränaren Daniel Wäjersten riktigt bra snurr på grejerna för dagen vilket man ska ta med sig. Man rapporterar även från stallet att Excellent Liss kommer vara ännu vassare ikväll jämfört med senast. Tidigt bud för den som garderar till 11%.

Nämner även 9 Newlight Coger som trivs över den längre distansen och med ett tilltalande springspår bör man komma iväg bra och tidigt hitta ett passande slagläge. Kusken Lena Fritz är kanske ingen den breda allmänheten känner till men hon har på sina 43 starter i år hela 10 segrar och en segerprocent på 23% vilket måste säga är imponerande.

Min Vinnare: 7 Herman Hazelaar
Spets efter 500: 2 Excellent Liss
Skrällen: 9 Newlight Coger
Rankingen: A: 7,2 B 9,8,10,3,11 C 5,1,6,4

V64-4 2140m auto
4 Sanda Mariah är min ide i loppet. Hon fick det inte att stämma fullt ut senast, men då satt amatören Beatrice Demoulin i vagnen. Nu tar chefen själv tömmarna vilket är ett plus, och med Robert Bergh från ett tilltalande utgångsläge så räknar jag med full laddning från start. Skulle Sanda Mariah hitta till ledningen ökar segerchansen och jag skulle inte bli förvånad om hon spräcker seger nollan felfri ikväll.

1 Glendalough kommer med en färsk seger i bagaget. Då tog hon hand om ledningen initialt men släppte sen den positionen. Men när väl luckan uppstod på upploppet vann hon via rapp avslutning. Ikväll skulle ett liknande upplägg kunna ligga på lut och skulle luckan uppenbarade sig även här vet vi att Glendalough kan avsluta vasst den sista biten.

Min Vinnare: 4 Sanda Mariah
Spets efter 500: 4 Sanda Mariah
Skrällen:
Rankingen: A: 4,1 B 9,6,2,12,8,3 C 5,10,11,7

V64-5 2140m volt monté
Jämtländskt Montémästerskap för varmblod.

6 Uret är en segermaskin när det kommer till disciplinen monté. Han har nämligen nio segrar på sina elva starter i disciplinen. Senast visade han även bra form när han återige var tillbaka på vinnarspåret efter att galopperat gången före. Men bortser man från plumpen näst senast så har Uret sex raka seger på kontot. Jag räknar med ett offensivt upplägg från start ikväll och skulle han dessutom hitta tidigt till ledningen kommer han inte bli lätt för övriga att rå på. Förstahäst.

10 Donners Am har även han visat sig trivas bra i just monté. Han kommer med två raka andraplatser på kontot och är hästen i fältet med helt klart mest intjänade pengar. Hans hårdhet kommer räcka långt ikväll och skulle det bara gå aningen för fort för hästarna i den främre träffen initialt kommer Donners Am tungt slutvarv bita bra.

12 Morotai Degato är en tuffing som segrat i två av sina tre monté starter hittills. Med skickliga Emilia Leo i sadeln dessutom bildar dessa ett ekipage som jag tidig plockar med på kupongen till 9%.

5 Imagine Boko besitter bra hårdhet och kapacitet för loppet. Visserligen finns det lite frågetecken på formen inför kvällens start och man ligger lite lågt från stallet. Men Imagine Boko har gjort det bra i monté tidigare och har tränat på bra inför kvällens start. Han rids även om Jonathan Carre som just nu är Sveriges bästa monté ryttare. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Uret
Spets efter 500: 6 Uret
Skrällen:
Rankingen: A: 6 B 10,12,5,3,1,11,8 C 2,4,7,13

V64-6 1640m auto
8 Mission Beach var senast ute på V75 och mötte då för tuffa konkurrenter. Utgångsläget med bakspår och brunstighet den aktuella dagen var heller inte till Mission Beachs fördel. Ikväll är motståndet mer passande och trots att hon startar från bricka åtta bakom bilen ikväll lär det väntas full laddning från start. Mission Beach är explosiv och speedig och det är därför inte helt otänkbart att hon sitter i ledningen ikväll efter en bit. Väl från den positionen har fyra segrar hittills inkasseras. Men hon är samtidigt inte beroende av ledningen för att vinna. Mitt förstaval i loppet och jag spikar.

Motbud
Nämner även 2 Just More Fun som satt fast med sparade krafter senast. Detta är också en individ som kan öppna bra från början och som dessutom ska utrustas med amerikansk vagn samt samt barfota runt om vilket såklart är intressant. Kan Just More Fun försvara ledningen från start kan det mycket väl bära hela vägen och hon är den givna utmanaren till min spik.

1 Jazmine B.R. öppnar helt okej och kommer från sitt innerspår ikväll kunna få ett passande smyglopp. Skulle de två ovan nämnda sen köra lite för hårt mot varandra öppna loppet upp sig och Jazmine B.R. är en tidig skräll att betala för vid bredare gardering.

Min Vinnare: 8 Mission Beach
Spets efter 500: 8 Mission Beach / 2 Just More Fun s
Skrällen: 1 Jazmine B.R.
Rankingen: A: 8 B 2,1,5,12,4,11 C 7,6,3,9,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto