DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund 7/10

7 Oktober 2021 - 08:58

Torsdagens V64 går av stapeln i Östersund och jag spelar med två spikar i omgången. Jag spikar 6 Haffel Bris i V64-3 som jag blev imponerade av senast samt 4 Sara K.M.E i V64-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Östersund Torsdag 7/10
V64-1 2.6
V64-2 1.2.3.4.6.7.9.10
V64-3 6 Haffel Bris
V64-4 1.4.7.9.12
V64-5 2.3.5.7.8.9.10
V64-6 4 Sara K.M.E

560 rader x 1 kr = 560kr V6 (endast vinst vid 6 rätt)

Dagens Dubbel Östersund 7/10
DD-1 2,5,7,8
DD-2 4 Sara K.M.E

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Volt
2 Mellby Galanga är väl mest känd för att vara en erkänt duktig montéhäst och det är där han har skördat de flesta av sina framgångar. Senast var han dock ute i ett sulkylopp och agerade klart förbättrat i sulky efter ett tungt slutvarv och enligt tränare Berglund fanns det mycket krafter kvar över mål. Man tror att han har mognat och fungerar bättre med sulky nu och det ser ut att vara en klart lämplig uppgift på förhand.
Magnus A Djuse borde kunna avancera fram tidigt till ledningen och i ett litet fält finns risken att hästarna radar upp sig på innerspåret och att han får rinna undan till en bekväm seger. Jag vill ändå se att han gör några till bra lopp med sulky innan jag litar på att han fungerar med sulky varje gång.

Jag dubblar systemet med 6 Eder Bob som har tjänat fyra gånger så mycket pengar som favoriten och som går ner lite i klass till den här starten. Det har kanske inte varit den där rätta formen på slutet men han har ställts inför svåra uppgifter och det här loppet ser klart mer lämpligt ut. Han startar med tjugo meters tillägg men jag tycker det är intressant att Tomas Petersson sitter upp den här gången som är en erkänt duktig kusk när det handlar om voltstart och det är ingen omöjlighet att han är ikapp den främre volten tidigt om han lyckas med att pricka starten bra. Att det är ett litet fält den här gången underlättar såklart och det är inte allt för många hästar att runda.

Min Vinnare: 2 Mellby Galanga
Spets efter 500m: 2 Mellby Galanga
Skrällen:
Rankingen A:2.6 B: 5.1.4.3

V64-2 2640m Auto
1 Bourne Dominion har visat höga toppar och jag minns framförallt insatsen i vintras när han tuggade ner Flight Deck efter en tuff resa. Han har inte fått det att stämma fullt ut efter dess och är osäker men nu har han bytt miljö och är numera hos Oscar Berglund och ett miljöombyte kan mycket väl ha gjort honom gott. Han har tidigare bara tävlat med skor och vanlig vagn men nu gör man direkt flera intressanta ändringar i den nya regin och det blir barfota fram för första gången, stängt huvudlag samt bike. Det är bra träningsrapporter och det låter som att han är redo för en riktigt bra insats och att Magnus A Djuse sitter upp för första gången är knappast något minus.

10 M.T Montpellier är stark och rejäl häst som tål den dryga distansen men han är inte helt lätthanterlig och har galopperat bort en hel del pengar under sin karriär. Han var mycket bra unde fjolåret när han skötte sig och vann fyra lopp och han var bra direkt i årsdebuten i Juni efter en längre vila. Efter det har han dock tvingats vara ifrån tävlandet igen på grund av lite problem med ett gaffelband och även om det låter som att han är väl förberedd kanske det behövs ett par loppen i kroppen innan han är där formmässigt.

7 Bijou kommer till skillnad från ovan nämnda hästar med full form och han har gått bra tider hemma i Norge. Han vann överlägset på Leangen senast och strular det inte allt för mycket från utgångsläget blir han att räkna med nu också. Han har faktiskt öppnat rätt så bra tidigare och skulle Bourne Dominion bli över från start är det ingen omöjlighet att Jomar Blekkan kan köra framåt för att överta ledningen.

3 La Dama Futura är inte så tokig i sina bästa stunder och hon vann två lopp vid den här tidpunkten i fjol. Hon glänste väl inte direkt senast men det blev ett tufft lopp utvändigt om ledaren då och han är ursäktad för den insatsen. Läget blev bra och hon öppnar över medel från start och borde kunna få en bra resa i den främre träffen och hon kan mycket väl vara en tänkbar skräll med en snällare resa nu.

4 Lyckans Olov är en nyttig häst som sällan gör en dålig insats och han har faktiskt varit ute i rätt så tuffa sällskap och distansen är ett plus.

Jag tar totalt åtta hästar på systemet och hoppas att det kan hända något här.

Min Vinnare: 1 Bourne Dominion
Spets efter 500m: 1 Bourne Dominion/ 7Bijou
Skrällen: 3 La Dame Futura
Rankingen A: 1.10.7 B: 3.4.6.2.9 C: 8.5

V64-3 2140m Volt
Här kommer min första spik i omgången och jag tycker att det ser upplagt ut för spets och slut för den klara favoriten 6 Haffel Bris.
Det är en häst som började tävla väldigt sent men hon har vunnit 14 av 32 lopp i karriären och har visat form hemma i Norge en längre tid. Jag gillade intrycket när hon var på besök i Sverige senast och vann på Bergsåker från ledningen väldigt enkelt med gott om krafter obrukade över mål.
Det enda minus jag ser är att kusken inte är speciellt van vid svensk voltstart men det verkar vara en förnuftig häst och jag är inte överdrivet orolig för att hon inte kommer hantera det bra. Det är väl kanske några tuffare emot den här gången men de värsta hoten i min bok startar med tjugo meters tillägg och jag landar ändå i att det är en sund spik i omgången.

Motbud
9 Klack Nova är härdad i tuffa sällskap och möter klart enklare hästar än vad han har mött på slutet och senast var hon t.ex ute i Sto-Sm. Hon är inte alls att lita på och har tre raka galopper i raden men det har ändå varit ett bra intryck i de två senaste starterna och skulle hon få det att fungera skulle det kunna vara en utmanare till favoriten.

7 Kaksi var ute i samma lopp som Haffel Bris senast och gjorde det bra efter förutsättningarna och formen verkar vara intakt. Hon tog två raka segrar innan dess och från ett springspår borde hon komma iväg hyggligt även om hon inte är någon raket från start.

11 Torpa Oda har sannerligen ingen rolig rad men det är ett rätt fartfyllt sto som var bra under hela fjolåret och skulle hon hitta tillbaka till den formen är hon inte helt borta om favoriten sviker.

Min Vinnare: 6 Haffel Bris
Spets efter 500m: 6 Haffel Bris
Skrällen: 7 Kaksi
Rankingen A: 6 B: 9.7.11.3.13.12.4.1 C: 5.2.10

V65-4 1640m Auto
1 Index Magi har två vinster och två andraplatser på fyra försök och står för klassen i gänget och om han försvarar sitt innerspår är det en mycket bra chans att leda det här loppet från start till mål. Det är dock framspår bakom bilen för första gången och jag är inte helt övertygad om att han öppnar tillräckligt fort för att ta hand om ledningen och skulle någon ta sig förbi är han sårbar. Han kan såklart vinna loppet ändå men det ser ut som att han kommer få bära ett stort favoritskap och jag vill gardera.

4 Stardust Eve har inte vunnit lopp på 18 försök men har gjort många bra lopp på slutet och jag tycker att det är ett lämpligare motstånd nu. Jag är lite inne på att han kan ta sig förbi favoriten och hitta till ledningen och han var bra som tvåa över distansen näst senast på en bra tid för sammanhanget. Inget ont om kuskarna som har suttit upp i de senaste starterna men Mats E Djuse får ses som en rejäl förstärkning i sulkyn. Chanstips.

3 Francesco Star galopperade från start i ett tuffare sällskap senast men han var fin vid tre raka segrar under sommaren. Det kan såklart bli vingel från det här läget men om Henrik Svensson bara hittar ner någonstans från start kan han utmana och det blir barfota runt om för andra gången.

9 Cash The Check och 12 Adorable Princess är lite utlämnade från sina bakspår men om det klaffar lite under vägen är dom inte sämre än någon annan bakom favoriten.

Min Vinnare: 4 Stardust Eve
Spets efter 500m: 1 Index Magi / 4 Stardust Eve
Skrällen: 3 Francesco Star
Rankingen A: 4.1 B:3.9.12 C:5.6.2.8.3.10.11

V64-5 2140m Auto
5 Emil Mollyn tror jag tar hand om ledningen med tanke på att man helst vill se 2 Sundbo Nova i ryggar och från den positionen är det isåfall hästen att besegra för övriga. Han är van tufft motstånd och besegrade ju exempelvis Stjärnblomster under fjolåret som så sent som i lördags slog Tangen Haap. Jag är ändå lite frågande till formen för dagen men om han löper upp till sitt kunnande borde han räcka långt.

2 Sundbo Nova är härdad inom V75 och var tvåa bakom Stjärnblomster senast och hon har fått ett passande utgångsläge. Det är tufft att vara ensamt sto i loppet men hon borde komma iväg bra från start och med ett passande lopp i ryggar är det här hästar som hon absolut hävdar sig mot.

7 Pyrmo vann fyra lopp under fjolåret och han börjar hitta formen igen med ett par lopp i kroppen. Senast galopperade han med goda chanser att vinna loppet och det låter som att man kommer köra offensivt den här gången och man räds inte att söka sig framåt i dödens. Det blir barfota runt om nu och det är ett stort plus.

8 Alma Prins har ett besvärligt utgångsläge och har inte alls fått det att stämma i Östersund i sina senaste starter där det har slutat med tre raka galopper men jag tycker att han har sett fin ut hemma i Norge på slutet och kunnandet finns om det bara löser sig någorlunda från det här läget.

Min Vinnare: 5 Emil Mollyn
Spets efter 500m: 5 Emil Mollyn
Skrällen: 7 Pyrmo
Rankingen: A:5.2.7.8 B: 3.10.9 C: 6.11.4

V64-6 1640m Volt
1 Ronja Boko kommer förmodligen bli favorit i loppet och det är såklart bra förutsättningar här med ett bra startspår i volten och hon kommer med stor sannolikhet att ta hand om ledningen. Hennes två segrar är tagna från just ledningen men jag tycker inte att hon har satts på några större prov och segrarna har varit pliktskyldiga. Jag har inte riktigt tagit till mig den här hästen än så länge och att hon dessutom har vaccinerats för en dryg vecka sen skulle kunna vara något som påverkar insatsen till det sämre. Ronja Boko kan såklart vinna loppet från ledningen men jag har en annan idé som jag tycker är en bättre häst.

Jag kommer att spika 4 Sara K.M.E. på min kupong som jag tror är en mycket bättre häst än favoriten. Senast var hon ute på V75 och var en av de mer betrodda i loppet på förhand men den dagen spolierades med en galopp. Hon galopperade mycket i början av sin karriär men hon har blivit stabil och är normalt sett inte osäker längre och jag ser det som ett olycksfall i arbetet. Hon var fyra över distansen på 1.11.5 näst senast och ställdes mot betydligt tuffare motstånd då och jag tycker att hon ska ses med bra chans mot det här motståndet oavsett upplägg.

8 Bottnas Future kan mycket i grunden och trivs över distansen och att hon numera är i regi Daniel Wäjersten känns klart intressant. Hans hästar har gått som tåget på slutet och om Bottnas Future är väl förberedd i sin regidebut kan hon absolut vara en utmanare även om läget är chansartat.

Jag tycker att dessa tre hästar höjer sig men för den som vill gardera vidare ytterligare räknas främst 7 Galeras som vann med kusken senast och som har fått ett bra läge.

Min Vinnare: 4 Sara K.M.E
Spets efter 500m: 1 Ronja Boko
Skrällen: 7 Galeras
Rankingen A:4 B:1.8 C:7.10.3.12.11.6.2.5.9

Lycka till 
Dr Trav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming