DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund Fredag 18/9

18 September 2020 - 11:42

Ikväll avgörs V64 tävlingarna i Östersund. Det är en Jackpot på 4,5 miljoner kronor som kryddar omgången. Nedan följer min lösning.

Jag spelar med en spik. 7 Pyrmo i den femte avdelningen.

V64 Tips Östersund Fredag 18/9
V64-1 3,4,6,9
V64-2 2,5,8,10,11
V64-3 2,4,6,8
V64-4 2,5,8,11,14
V64-5 7 Pyrmo
V64-6 6,14

800 rader x 1 = 800 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Östersund Fredag 18/9
DD1: 7 Pyrmo
DD2: 6,9,13,14

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÖSTERSUND FREDAG 18/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Hope And Dreams har fyra lopp i kroppen efter lång frånvaro. För tre starter sedan så blev hon fint framdragen och avslutade mycket bra i vida spår och då räckte det till tredjeplatsen bakom Nyhet som vann det loppet från spets. Gången efter det så slutade hon oplacerad i ett lopp som vanns av J.H.Mannerheim. Senast så satt hon i tredje invändigt innan hon vreds ut i vida spår på upploppet och hon avslutade strålande men Hunkydory Degato blev för svår att nå så hon fick nöja sig med andraplatsen. Kan Susanne H Osterling som finns i vagnen hitta en bra väg med henne så kan hon bli att räkna med över upploppet.

6 Mr Clayton J.F. är härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet. Näst senast i ett försök i Bronsdivisionen på Bollnäs i slutet av juli så tog han ledningen och från spets så ledde han länge men han orkade inte hela vägen och fick nöja sig med femteplatsen bakom Vae Victis Club som spurtade in till seger. Gången efter det så fick han ett lopp i rygg på Jackpot Vrijthout som vann det loppet från ledningen och han fick då aldrig någon lucka och kom i mål med en del sparade krafter. Han har inte startat på några veckor nu men han har kunnat träna på och han har även hunnit med ett skarpare banjobb. Det här loppet är ett led i matchningen inför stundande STL final nästa vecka. Får han ett bra rygglopp innan han spelar ut speeden så kan han vara långt framme.

3 Owen Face har gjort fyra starter efter lång frånvaro. För tre starter sedan så travade han i ledningen och han fick aldrig vara ifred där framme men han höll ändå starkt även om han fick ge sig mot Ellieann som spurtade in till seger på open stretchen. Senast så travade han i dödens innan han tryckte till och tog över ledningen med halvvarvet till mål och han vann sedan mycket lätt. Nu har det gått en dryg månad sedan den insatsen men har han kunnat bibehålla formen och om han kan få en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden igen.

9 Overtimeosåfin har visat toppform på sistone. Han kördes till spets med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan säkert för tre starter sedan. Gången efter det så gjorde han en bra insats som trea bakom J.H.Mannerheim som vann det loppet. Han kom med en härlig avslutning senast men han fick aldrig tag i Deep Pockets som höll undan till seger från ledningen. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 Hope And Dreams
Spets efter 500m: 2 Cobourg Hanover
Skrällen: 1 Hagentoy
Ranking: A 4 B 6,3,9,2,1,7 C 10,11,5,8

V64-2
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 8 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 11 B.B.Viking är en norsk sjuåring som har gjort det mesta rätt med 10 vinster på 11 starter. Senast blev det en lätt seger från ledningen efter ett uppehåll på två månader. Lopp i kroppen kan ha fört fram honom en del till den här starten. Han är ägarkörd nu då Stine Elvine Kvernberg sitter i vagnen. Löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden igen.

2 Vessle Moen tog ledningen och från den positionen så höll han undan till seger för tre starter sedan. Senast så fick han inte chansen och gick i mål med sparade krafter. Trevligt utgångsläge här och vid en lyckad start så tror jag att Mats E Djuse kan köra sig till ledningen. Från spets så kan det räcka långt mot det här motståndet om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Neon Tabac har visat fin form på sistone. Han höll bra men han tog sig inte förbi Oss Can näst senast så det slutade med en andraplats. Gången efter det så landade han i dödens med knappa varvet kvar av loppet. Från den positionen så plockade han ner den ledande Inga Ålj och han höll sedan undan för övriga motståndare till en säker seger. Svårt utgångsläge nu men kan han komma ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han vara med och utmana om en fin placering igen.

10 Rigubben vann från spets näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen igen men han fick ge sig och kom i mål som fyra i ett lopp där Prins C.K. avgick med segern. Bakspår den här gången så här blir det knappast någon ledning men klaffar det med löpningsförloppet och om han kan bli fint framdragen under slutrundan så kan han duga en bit mot det här motståndet.

5 Möre Bella kommer med tre raka andraplatser i raden. Hon vinner inte så ofta men hon har ett bra utgångsläge nu så kan hon ramla ner i en hygglig position och om Ragnhild Björnbeth som sitter upp bakom hästen kan hitta en bra väg med henne så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 11 B.B.Viking
Spets efter 500m: 2 Vessle Moen
Skrällen: 5 Möre Bella
Ranking: A 11,2 B 8,10,5,4,3 C 1,7,9,6

V64-3
Uttagningslopp Dam-SM över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Dollar Hornline har varit ute i tuffa V75 lopp på sistone. Näst senast så kom han med en bra avslutning när han fick fritt och då kom han i mål som fyra bakom Viscount som vann från spets. Senast så travade han i ledningen men han var sedan slagen tidigt och slutade oplacerad i ett lopp där Manuzio Hanover avgick med segern. Spår lite långt ut på vingen här men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan Caroline Åkerlund servera honom ett passande lopp så kan han duga mot det här motståndet. Barfota runt om nu och så var det längesedan han tävlade.

2 Amour Amour återkom efter en tids frånvaro senast. Han tog då en kortare galopp i början av loppet och han hade sedan problem med travet. Med det loppet i kroppen nu kan han ändå var klart förbättrad till den här starten. Felfri nu så sitter Ida Olsson som sitter upp bakom hästen bra till i andraspår omgående och får han en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Rebel Yell Face höll bra som tvåa i ett lopp som vanns av Al's Charmy Flicka senast. Han kan öppna bra vid laddning så här kanske Sofia Frilén som kör hästen kan hitta till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet och om han skulle få bestämma en del där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

6 S.G.Flying Diaval höll farten godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Down And Dirty näst senast. Gången efter det så fullföljde han positivt men han fick aldrig tag i Overtimeosåfin så det slutade med en andraplats. Med en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 8 Dollar Hornline
Spets efter 500m: 4 Rebel Yell Face
Skrällen: 11 Miskos Caprea
Ranking: A 8 B 2,4,6,9,11,1 C 5,3,10,12,7

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 8 Happy Confess har gjort tre starter i ny regi för Angela Eriksson. Hon fastnade med sparade krafter näst senast. Gången efter det så kom hon med en härlig avslutning och hon slog då av Huddlestone som hade kopplat greppet till seger precis på linjen. Fjärdespår i volten nu men klarar hon av det momentet och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så har hon en vass spurt att tillgå och då kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

14 Pontiac S.W. står svårt placerad med bakspår på tillägg över kort distans. För tre starter sedan så var han duktig när han besegrade rätt bra hästar. Han blev rejält trött och tappade mycket i ett lopp som vanns av Naheed senast. Klaffar det med löpningsförloppet och om han kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 O.P.'s Fantastic har bara en seger efter 19 starter. Han gick en bra avslutning och kom i mål som tvåa i ett lopp som vanns av Uncontested Match näst senast. I den efterföljande starten så satt han fast med rubbet sparat. Trevligt läge här och han är gynnad av den korta distansen och med en fin löpning i den främre träffen så kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet.

5 L.J.'s Musclemadness kom med en stark avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Derby d'Estino senast. innerspår på tilläggsvolten nu är lite chansartat men med lite klaff och om Jomar Blekkan som kör hästen kan få till en bra styrning så kan han vara långt framme här.

11 Whitsun Madonna har galopperat två gånger i följd. Här har hon fått springspår på tilläggsvolten så vid en lyckad start så kan hon sitta i en vettig position omgående. Emilia Leo som finns i vagnen har vunnit med henne tidigare och med rätt resa här så har hon en vass avslutning att tillgå och då kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 8 Happy Confess
Spets efter 500m: 1 Made By Vitsand
Skrällen: 5 L.J.'s Musclemadness
Ranking: A 8,14 B 2,5,11,1,9,7,10,13,15 C 3,12,6,4

V64-5
Ett Kallblodslopp till över 2140 meter. Jag har spikat 7 Pyrmo som tog över ledningen med varvet till mål och han höll sedan undan till seger för fem starter sedan. Gången efter det så tryckte han till på den ledande Moddson och kom till täten in i slutkurvan och sedan så vann han före en bra avslutande Joel Klipp. På Bollnäs för tre starter sedan så fick han dra tåget först i tredjespår med dryga varvet till mål och han orkade inte riktigt och kom in som sjua i ett lopp där Rappnor spurtade till seger. Han travade utvändigt om Bol Brage och han fullföljde klart bra som tvåa bakom denne på Solänget näst senast. Det var lite löst underlag då och det passar inte alls fast med tanke på det så gjorde han en klart godkänd insats. Senast så gjorde han det bra som trea i ett lopp som vanns av Spikfaks. Här har han springspår och vid en lyckad start så tror jag att Ulf Ohlsson kan köra sig till spets. Från ledningen så tror jag han blir svårslagen.

Vid gardering kan 8 Alma Prins vara tänkbar. Han har inte riktigt har fått till det på slutet. Han gick i dödens senast och det blev lite för tufft så han slutade sexa i det loppet som Spikfaks vann. Felfri nu och om det löser sig med positionerna och om Jomar Blekkan kan få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Joel Klipp gjorde det bra när han vann på Oviken för tre starter sedan. Senast så tappade han en del över upploppet och kom i mål som femma bakom Spikfaks som segrade då. Får han gå med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Pyrmo
Spets efter 500m: 7 Pyrmo
Skrällen: 3 Joel Klipp
Ranking: A 7 B 8,3,15,13,12,11,1 C 4,14,9,10,5,2,6

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 14 Global Brexit gjorde det bra vid vinsten näst senast och senast så var hon lite seg men hon gick ändå okej och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Brambling. Lång distans för första gången nu men hon är lite entaktad så det tror jag kommer att passa henne rätt bra. Det är ett treårigt sto som är ute mot äldre hingstar och valacker här men jag tror hon kan duga en bit här ändå. Sitter hon i en bra position inför avgörandet så kan hon vara långt framme igen. Eventuellt barfota runt om för första gången nu är intressant.

6 Goldfever tog en överlägsen seger över aktuell distans för tre starter sedan. På Hagmyrens korta upplopp senast så avslutade han mycket bra i vida spår och kom i mål som trea bakom Solar Wind som höll undan från spets. Han är inte så snabb ut men kan Henrik Svensson som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig över upploppet.

Vid ytterligare gardering kan 9 Unlimited Face som har fyra segrar på nio starter hittills vara tänkbar. Hon kördes hon till spets efter ett halvvarv och sedan så blev det en rätt enkel seger från den positionen för fem starter sedan. I den efterföljande starten så kördes hon till spets efter 300 meter och hon vann sedan i överlägsen stil. Gången efter det så blev hon grovt störd i slutsvängen när hon var gott gåendes. Hon avslutade sedan positivt i skymundan men då var Brida som avgjorde lätt redan i mål så det slutade med en femteplats. Näst senast så fullföljde hon bra som trea i ett lopp som vanns av Big Cactus Zet. Hon kom med en rapp avslutning som tvåa bakom Cosmic Photo senast. Kan Bo Eklöf få till en bra styrning så kan hon vara långt framme igen.

Min Vinnare: 14 Global Brexit
Spets efter 500m: 8 Turmalin Yankee
Skrällen: 2 Emperor Mearas
Ranking: A 14,6 B 9,13,8,2,10,4 C 15,3,12,11,5,1,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming