V64 Tips Romme 1/4

Publicerad på 1 Apr 2022 - 16:10

DrTrav

DrTrav

1 Apr 2022 - 16:10

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 7 Electrical Strom ​​i den tredje avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 1/4
V64-1 1,3
V64-2 4,7,8,11
V64-3 7 Electrical Strom
V64-4 1,2,3,7,8,11,13
V64-5 1,3,10,11
V64-6 7,10,11

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 1/4
DD1: 3,10
DD2:7,10,11

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
1 Brambling är en klassig häst som kan öppna kvickt från start. I den senaste starten var man ute i Derbyt och öppnade bra från bricka ett, fick sedan släppa den positionen för att tilllsut gå imål som fyra mot eliten. Ikväll är det årsdebut precis som det är för 4 av 5 i loppet. Han är den troliga ledaren här ikväll och i den positionen har det blivit fyra segrar hittills och skulle man även få bestämma en bit emot ett sällskap där kapaciteten visserligen är skyhög men där formen inte är på topp så måste man räknas tidigt.

3 San Moteur är en topphäst i kullen och han behöver ingen närmare förklaring. Hans lutade trea i Derbyt förra året precis före Brambling. Han har presterat bra direkt efter vila tidigare men ikväll när det väntas en hel del jobb på egen hand tror jag inte man är villiga att bränna sin stjärna fullt ut. Det kommer viktigare uppgifter för San Moteur framöver. Men att lämna honom utanför kupongen vågar jag inte utan han blir en av två i detta lilla startfält.

Min Vinnare: 1 Brambling
Spets efter 500: 1 Brambling
Skrällen:
Rankingen: A: 1,3 B 2,4,5 C -

V64-2 2640m auto
4 Eagle Trot inledde karriären med att segra direkt från ledningen. Nu med enbart två lopp innanför västen är det dags för årsdebut ikväll. Med Björn Goop som både tränar och kör så räknar jag med att detta är en häst som tagit flera kliv under sin vinterträning och som kommer prestera bra direkt. I ett öppet lopp är detta mitt förstaval.

11 Woodcutter kommer från en bra insats senast och har nu lopp i kroppen vilket bör göra gott för formkurvan. Skulle det bli lite tempo på loppet från start ikväll skulle det gynna Woodcutter som kan lifta med och spara sin speed tillslut. Streckas.

Nämner även 7 Starstrucked som fortsatt jagar sin första seger på 23 försök. Men i den senaste starten var det årsdebut och Starstrucked stod då för en mersmakande insats utvändigt om ledaren. Första segern är bara en tidsfråga bort och ikväll ska man inte nonchaleras i ett öppet lopp.

Min Vinnare:4 Eagle Trot
Spets efter 500: 4 Eagle Trot i
Skrällen: 7 Starstrucked
Rankingen: A: 4,11,7 B 8,3,15,0,6,10,2,1,14 C 12,5,13

V64-3 3140m volt
Här hittar vi omgångens drag och dessutom mitt enda singelstreck. 7 Electrical Strom måste ses med bra chans här. Detta är en härdad individ som är van att möta tufft motstånd. I den senaste starten var det comeback på svensk mark och Electrical Strom stod direkt för en positiv insats. Man fick endast se sig besegrad av högklassiga Mas Capacity den dagen och motstånd av den kalibern slipper man tampas emot ikväll. Nu kommer dessutom Electrical Storm med lopp i kroppen och formkurvan lär vara framflyttad en bit nu. Lång distans passar bra och när vi endast får 15% på strecken så är spelvärdet högt på Electrical Storm som kommer ha ett slutvarv som övriga kommer få tufft att stå emot. Spik.

Motbud
3 Versace Face hade varit ifrån tävlandet ett tag inför den senaste starten. Men det slutade med seger direkt efter att man kört sig till ledningen efter första sväng och krigade hela vägen in i mål till en knapp seger. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en bit och när vägen återigen ligger öppen för spets från start så ska man på förhand ses som det främsta motbduet till min spik.

Nämner även 2 Cuenca som senast var ute på V75, den gången fick han ett snällt lopp men kunde inte plocka något tillslut. Ikväll är motståndet mer lämpligt och från bricka två är man dessutom garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt för den som garderar här.

Min Vinnare: 7 Electrical Strom
Spets efter 500: 3 Versace Face
Skrällen:
Rankingen: A: 7 B 3,2,5,1,9 C 8,6,4

V64-4 2640m volt
8 Guli Fantom är ett kallblod som besitter fart som räcker och blir över men som samtidigt har väldigt svårt att hålla sig till tarv hela loppen igenom. Skulle Jörgen Westholm få ordning på hans ben och hans koncentration i loppen kommer Guli Fantom klättra en bit i klasserna. Lång distans är inga problem och dessutom är Guli Fantom ikväll anmäld barfota runt om vilket känns spännande. Sköter han sig och balansen faller väl ut ska detta vara en bra segerchans här. Men ingen jag vågar lita på utan det är gardering som gäller.

1 Önnes Saga kommer med bra form och vann senast på nytt rekord. Hon kommer dessutom till kvällens start med fyra raka segrar vilket imponerar. Visst är uppgiften tuffare ikväll men utgångsläget är bra och skulle inte alls bli förvånad om hon sätter nosen först på nytt.

2 Dellenit är precis som många andra konkurrenter i loppet inte helt att lita på när det gäller travet men styrkan besitter David Nylanders fyraåring och skulle han gå felfritt ikväll kommer det bli tufft att plocka ner honom från ledningen.

Min Vinnare: 8 Guli Fantom
Spets efter 500: 2 Dellenit
Skrällen: 2 Dellenit
Rankingen: A: 8,1,2 B 11,13,7,3,4,9 C 6,5,10

V64-5 2140m volt
10 Chestnut visade upp bra kunnande under 2021. På sina 17 starter i livet har det dessutom blivit sex segrar och fem andraplatser. Detta är en häst som tål att göra en hel del jobb på egen hand och nu har man visserligen inte startat på ett tag men trots detta är Chestnut mitt förstaval i loppet.

3 Bunch of Budgies har fått ett lopp i kroppen inför kvällens start, då höll man farten hela vägen in i mål. Nu lär formkurvan vara framflyttad en del och från ett bra utgångsläge måste man ha respekt för Björn Goop. Till låg procent är man tidig på kupongen.

1 Valentino Face var positiv senast, då testade man barfota runt om och så är han anmäld även ikväll. Utgångsläget är positivt och Valentino Face är garanterad ett bra lopp ikväll. Fart finns för att utmana om det löser sig bra under slutvarvet.

Min Vinnare: 10 Chestnut
Spets efter 500:
Skrällen: 3 Bunch of Budgies
Rankingen: A: 10,3,1 B 11,5,7,6,8 C 4,9,2

V64-6 2140m auto
11 Margareta Tooma gjorde endast sju segrar under 2021 men var imponerande nog nästan hundraprocentig i sina starter, det slutade tillslut med sex segrar på sina sju framträdanden. Detta är en häst som kommer klättra i klasserna om hon fortsätter sin utvecklingskurva. Nu är det årsdebut men Redéns hästar är oftast väl förberedda, dock ska sägas att Redén själv inte varit helt nöjd med sina träningsförhållanden under viner vilket såklart kan ha en påverkan på hästarna när de kommer ut till start. I normala fall ska Margareta Tooma ha en lämplig segerchans trots bricka elva men som stor favorit på V64 kommer jag plocka med två skrällar också.

7 Modern Times är en bra häst i grunden som även han gör årsdebut ikväll. Det är kanske inte rimligt att begära en maxprestation direkt men skulle favoriten var lite sämre och få ett tufft lopp ute i spåren är känslan att Modern Times ändå ska var tidig där bakom. Framförallt när spel procenten är så låg.

Nämner även 10 Gitte Silvåkra som besitter bra fart och som skulle kunna få lifta med i Margareta Toomas rygg ikväll och skulle det ta emot lite över upploppet för henne idag är Gitte Silvåkra kapabel nog att avsluta vasst. Dessutom anmält barfota runt om direkt vilket är ett plus.

Min Vinnare: 11 Margareta Tooma
Spets efter 500:
Skrällen: 7 Modern Times
Rankingen: A: 11 B 7,10,3,9,4,8,6 C 2,1,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto