DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 17/1

17 Januari 2022 - 12:36

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Omgången kryddasdessutom av en JACKPOT på 4 Miljoner.

Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, ​​6 L.Q.Widde.i den första avdelningen.

V64 Tips Romme Måndag 17/1
V64-1 ​​6 L.Q.Widde.
V64-2 3,5,10,14
V64-3 8,9
V64-4 1,3,8,10,1,15
V64-5 2,7,9
V64-6 1,3,5,6,10

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Måndag 17/1
DD1: 2 Master Of Zon
DD2: 1,3,5,6,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika ​​6 L.Q.Widde. Detta är en sjuåring som inledde karriären sent, men gjorde det däremot med ackuratess. Det blev åtta raka segrar på kontor innan han i de två senaste starterna fått nöja sig med andraplatsen efter att blivit slagen kort före mål. Ikväll är det comeback efter att inte startat på ett tag, men tränaren Jörgen Westholm har haft bra träningsförhållanden hela vintern med tanke på sina unika takraka och jag räknar därför med att L.Q.Widde kommer väl genomtränad och förberedd inför kvällens start. Även om formen inte skulle vara på topp är detta ett motstånd man normalt sett slår med endast en okej prestation. Nu är man också nedstruken ett hack i banan och vägen ligger därför öppen för ledningen. I den positionen kommer man sen få styra loppet och jag tvekar inte i första avdelning utan spikar direkt.

Motbud
7 Garli Kongen har gjort det bra på slutet, för två starter sedan vann man enkelt från ledningen i Norge och i den senaste starten fick man göra jobbet utan rygg på färjestad och fick trötta be tillslut vilket är förståligt. Nu med täta starter ska det bli spännande och se hur han presterar. Skulle min spik komma bort på något sätt är man ett tidigt segerbud.

Min Vinnare: ​​6 L.Q.Widde.
Spets efter 500m: 6 L.Q.Widde.
Skrällen:
Ranking: A 6 B 7,4,1,3 C 9,8,2

V64-2 2140m volt
10 Denali Doc jagar första segern ikväll i sin sjunde start och med tanke på hur hesten presterat på sslutet är det bara en tidsfåga innan han sätter nosen först över linjen. För tre starter sedan visade man både styrka och form när man klockades på 14,5 i 2000m efter sin galopp. Senast stod man för ett tungt slutvarv ute i spåren och gick 12,3 sista 1000m. Visst är det ett tufft femtespår på tillägg ikväll men utan allt för mycket strul längs vägen så kommer Denali Doc fälla många med sitt slutvarv. Förstahäst i min bok.

5 Mr Courvoisierär ett nyförvärv hos Jörgen Westholm. Han vann fyra av sina sju starter i Finland och har visat att han besitter bra fart. Ikväll startar man med en spännande uppgift på start. och har dessutom fått två lopp i kroppen för sin nya tränare. Ska tidigt räknas in i segersnacket här.

Nämner även 3 Gordini Brick som i debuten på tävlingsbanan för tre starter sedan visade upp bra kunnande när man vann från ledningen. I de två efterföljande starterna har det strulat en del för Gordini Brick och det är inte mycket att säga om. Ikväll har man läge för ledningen och skulle skickliga Ulf Ohlsson som kör hästen för första gången sitta i spets leder man sen loppet länge.

Min Vinnare: ​​10 Denali Doc
Spets efter 500m: 3 Gordini Brick
Skrällen:
Ranking: A 10,5,3,14 B 4,15,2,11,13,12 C 6,7,8,9,1

V64-3 2140m auto
Draget i loppet är 8 Jacoby Keeper som för tre starter sedan var trea i Kungapokalen och hade endast Önas Prince och Rome Pays Off framför sig i mål. Bara det säger en hel del om hästens kapacitet och kunnande. I den senaste starten var det comeback på tävlingsbanan efter ett längre uppehåll. Då var man ute i ett V75 försök och fick ett snällt lopp invändigt, det fanns även krafter obrukade i mål. Nu med ett lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del. Att man är nedstruken ett hack i banan är positivt och jag räknar med full laddning från start för att kunna få en bra position framför favoriten i loppet som startar med bricka nio. Torbjörn Jansson som kör känner hästen väl och när vi dessutom ser ut att få en tilltalande spelprocent känns det givet att gå på Jacoby Keeper som förstahäst.

9 Reven Dejavu kommer med tre segrar på de fem senaste starterna. I den senaste starten visade man upp bra bra kunnande när man tryckte sig till ledningen efter 500m och höll sen den positionen loppet igenom och det blev tilllsut en enkel seger. Ikväll startar man från bricka nio och uppgiften kommer bli annorlunda jämfört med den senaste starten. Men utan för mycket strul längs vägen så kommer man blanda sig i segerstriden på nytt här.

Min Vinnare: ​​ 8 Jacoby Keeper
Spets efter 500m: 8 Jacoby Keeper
Skrällen:
Ranking: A 8,9 B 1,3,2,7 C 6,5,4

V64-4 2140m volt
8 Invidia gjorde det bra som treåring under förra året. I den senaste starten var det comeback efter ett längre uppehåll men Invidia visade direkt att hon är ett sto som kommer klättra en bit upp i klasserna framöver. Invidia vann enkelt trots att hon fick göra en hel del jobb på egen hand i dödens. Nu med den genomköraren i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del tills ikväll. Trots bricka fem på mellanvolten räknar jag med att Niclas Westerholm är offensiv direkt då loppet är skiktat och kommer man hela vägen till ledningen efter en bit så känns loppet över. Men det finns några moment som kan strul och därför väljer jag att gardera på systemet även om segerchansen ska vara god.

13 Madame Af Djupmyra har gjort det bra sedan hon kom till Tomas Pettersson . Formen är bra och med tanke på att klassen på loppet är förhållandevis låg kan många tänkas vilja köra på innerspåret vilket skulle betyda att Madame Af Djupmyra kan glida fram bra i ett andraspår och skulle så bli fallet fäller hon många under slutrundan.

Nämner även 15 Smaragd Norrgård som behövde loppet i kroppen senast och kommer nu till kvällens start med en formkurva som är framflyttad en hel del. Det är dessutom Ulf Ohlsson i vagnen för första gången och får man smyga med i ryggarna in på slutvarvet kommer Smaragd Norrgård ha en vass polett att tillgå tillslut.

Min Vinnare: ​​8 Invidia
Spets efter 500m: 8 Invidia
Skrällen: 13 Madame Af Djupmyra
Ranking: A 8 B 13,15,1,10,3,4,12 C 14,7,11,9,2,6,5

V64-5 2140m auto
2 Master Of Zon tog en imponerande seger i den senaste starten när han trots störning 650m före mål kunde avsluta sylvasst och hinna fram först över linjen. Klockan stannade på 10,3 sista 800m och Master Of Zon kommer definitivt med formtopp till kvällens start. För tre starter sedan visade startsnabbhet när han vann från ledningen och från bricka två ikväll är man den troliga ledaren av loppet. Men oavsett om det blir ledningen eller inte ska Master Of Zon ses med störst segerchans på förhand. Förstahäst.

7 Capital Gain C.C. är härdad i tuffa sällskap. Han visade upp bra kapacitet när han trots en galopp i försöket till finalen av Svenskt Travderby var nära att kvala in. I den senaste starten visade man pånytt upp gryende form när man vann på bra sätt. Nedstruken ett hack i bana ses som ett plus och ikväll är man ett givet motbud tll favoriten.

Nämner även 9 Graces Candy som startade med innerspår senast och ledde då från start till mål. Ikväll har man en bra start rygg i Master Of Zon och skulle det klaffa med positionerna och bli något uppskruvat tempo på loppet så kommer Jörgen Westholms femåriga sto plocka många den sista biten.

Min Vinnare: ​​2 Master Of Zon
Spets efter 500m: 2 Master Of Zon
Skrällen: 9 Graces Candy
Ranking: A 2,7 B 9,11,3,8,4,6 C 10,12,1,5

V64-6 2140m auto
3 Like A Monster startar ikväll med passande förutsättningar. Från spår två kommer man kunna ladda iväg vad som går och bara köra rakt fram. I den senaste starten gjorde han det bra som tvåa och till kvällens start är Magnus A Djuse tillbaka i vagnen. Tillsammans har de segrat tidigare och från ett passande utgångsläge är man given i segertiden på nytt ikväll.

10 Hula Hula Sisu besitter bra kunnande och visade det inte minst för tre starter sedan när hon var tvåa i ett stolopp på V75. I den senaste starten var hon ute i klass-II på V75 och fick göra jobbet utvändigt om ledaren. Ikväll är motståndet lämpligare på förhand och med minsta klaff från bricka tio ikväll kommer Hula Hula Sisus avslutning bli tuff att stå emot.

Nämner även 6 Izor Sisu som är en individ med mycket inom sig men som inte alltid får travet att flyta hela vägen. Men skulle hon vakna på rätt sida ikväll finns kapacitet som räcker långt här. Vid segern för fyra starter sedan gick hon nämligen i mål på 13,1 över 2140m via tredjespår sista 700m. Med en liknande prestation ikväll är Izor Sisu i högsta grad segeraktuell på nytt.

Min Vinnare: ​​3 Like A Monster
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Izor Sisu
Ranking: A 3,10 B 6,5,1,11,12,7 C 4,8,9

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.80
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Örebro 29/9
Insats: 1094 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bergsåker & Örebro 29/9
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming