V64 Tips Romme 18/2

Publicerad på 18 Feb 2022 - 10:28

DrTrav

DrTrav

18 Feb 2022 - 10:28

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Nedan följer min lösning av omgången.
Jag spelar med en spik, 8 L.Q.Widde ​​i den tredje avdelningen.
V64 Tips Romme Fredag 18/2
V64-1 5,6,7
V64-2 1,3,11
V64-3 8 L.Q.Widde
V64-4 1,3,4,6,12
V64-5 3,4,7
V64-6 1,2,3,4,6
675 rader x 1 = 675 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)
DD Tips Romme Fredag 18/2
DD1: 3,4,7
DD2: 4 Gladiator Mearas
3 rader x 70 kr = 210 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m auto
5 Zinco Jet fick ett tufft lopp senast, han fick göra jobbet utvändigt om ledaren men kunde ändå avsluta sista 800m via 11,5. Zinco Jet är en individ som alltid gör sitt och som när han presterar på topp kan tävla på en bra nivå i silverdivisionen. Ikväll är motståndet enklare på pappret och undviker man baar dödens ikväll är man ett givet segerbud i min bok.

6 Riptide R.D. närmar sig toppformen nu. I den senaste starten fick han ett märkligt lopp men visade ändå upp en rapp avslutning tillslut vilket var mersmakande. Även Riptide R.D är van att tampas mot tufft motstånd och skulle man få en bättre resa än min tipsetta ikväll kan det mycket väl vara så att det är Riptide R.D som avgår med segern istället. Streckas på kupongen.

Nämner även 7 Mellby Hoffa som vann på bra sätt från ledningen senast och kommer med formen på topp. Utgångsläget är lite långt ut bakom bilen men med få startande hästar kommer man kunna sitta bra på det ändå. Men det troliga är att Mellby Hoffa kommer behöva göra en del på egen hand ikväll vilket gör honom lite sårbar som favorit.
Min Vinnare: ​​5 Zinco Jet
Spets efter 500m: 3 Give Me Ten
Skrällen:
Ranking: A 5,6 B 7,1,4,3,2
V64-2 2140m volt
3 Jean P.Hill har imponerat i två raka segrar för Svante Ericsson. I den senaste starten körde han sig till ledningen efter 350 meter och vann sedan enkelt via 13,8 sista 1000m. Ikväll är motståndet snarlikt och och med en liknande prestation ikväll kommer Jean P.Hill bli tuff att ta sig förbi för övriga.

1 Zolatin står också på start och visade fin utvecklingskurva på slutet av förra året. Zolatin avslutade 2021 med tre raka segrar och gör ikväll en spännande årsdebut. Visst är formen något svårbedömd men med tanke på det vi fick se från Zolatin förra året ska man inte nonchaleras här vid gardering.

Nämner även 11 Lefty Gun som också han kommer med svårbedömd formkurva. Men detta är en i grunden kapabel häst för klassen och kommer runda många under slutvarvet ikväll.

Min Vinnare: ​​3 Jean P.Hill
Spets efter 500m: 3 Jean P.Hill
Skrällen: 11 Lefty Gun
Ranking: A 3 B 1,11,10,7,2,6,9 C 8,4,5
V64-3 1640m auto
8 L.Q.Widde är talangfull häst som imponerat hela sin karriär. Han har aldrig varit sämre än tvåa på sina tolv starter i livet men det har även slutat med seger i tio av dessa tolv starter. Flera av segrarna har tagits med lätthet trots hans något karaktäristiska aktion. Fart och kapacitetsmässigt står han sig huvudet högre än konkurrenterna ikväll och trots ett tufft utgångsläge över 1640m är L.Q.Widde det givna förstavalet och jag spikar.

Motbud
5 Pegasus Mia slutade trea i Kriteriestoet trots galopp och hade utan en hel del strul förra året befunnit sig i en högre klass. Ikväll är det en spännande årsdebut och från stallet låter man väldigt optimistiska trots att Pegasus Mia inte startat på ett tag. Kapacitet finns och skulle hon hitta till spets och har formen i ordning är hon främsta motbudet till L.Q.Widde.

Min Vinnare: 8 L.Q.Widde
Spets efter 500m: 5 Pegasus Mia
Skrällen: 5 Pegasus Mia
Ranking: A 8 B 5,10,1,2,3 C 9,7,4,6

V64-4 2140m auto
3 Isabelle Mearas gör ikväll comeback efter ett uppehåll. Det har hon gjort två gånger tidigare utan att riktigt leverera någon gång. Senaste gången var näst senast och då levde hon inte upp till sitt kunnande, men i starten efter vann hon sen enkelt trots att hon var inblandad i en tuff öppning. Att det är en kapabel häst råder det inget tvivel om men hon gör det inte enkelt för oss spelare nu när det är avsaknad av lopp att ta hänsyn till. Isabelle Mearas kan öppna bra och från ett bra utgångsläge kommer hon kunna sitta bra på det direkt. Med en normal prestation är segerchansen god, men jag litar inte på henne fullt ut ikväll och kommer gardera.

1 Royal Vacation har gjort det bra på slutet och höll bra efter ett offensivt lopp senast. Royal Vacation kan även hon öppna kvickt den första biten och det är inte helt omöjligt att Rikard N Skoglund vill testa i ledningen ikväll, vilket skulle vara spännande. Men oavsett vilken taktik Skoglund än väljer så är Royal Vacation ett givet motbud till Isabelle Mearas.

Nämner även 6 Gabi Goes to Paris som kommer allt mer för Fredrik Tengstad. Hans sto blir allt bättre och bättre för varje start och ska inte nonchaleras ikväll vid gardering.
Min Vinnare: 3 Isabelle Mearas
Spets efter 500m: 3 Isabelle Mearas / 1 Royal Vacation
Skrällen:
Ranking: A 3,1 B 6,4,12,9,8,11,5 C 7,2,12
V64-5 2140m auto
4 Todin är en Norsk gäst som kommer med fina meriter, bland annat har han tampats mot Norge-eliten bland kallblod. Nu återkommer man dock efter lite vila vilket gör formen svårbedömd. Men med tanke på resan man gör denna fredagskväll kan vi räkna med att Todin kommer väl förberedd. Han kan öppna kvickt och är den troliga ledare av loppet från start, väl i den positionen blir man en tuff nöt att knäcka om Todin är i sina sunda vätskors lag. Dock kastar vi in brasklappen att skort på hovarna är ytterligare ett frågetecken, han har gått barfota runt om i sina senaste starter. Men på ren kapacitet är han huvudet högre än sina konkurrenter men det är samtidigt givet att gardera ikväll.

Nämner 3 Vill Solen som återkom efter ett och ett halvt års frånvaro senast. Då gjorde man det bra som fyra bakom Bellfaks och nu med den genomköraren i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en held del tills ikväll. Skulle det saknas lite i favoriten Todin är Vill Solen den givna utmanaren på förhand.

Draget är 7 Gott Klirr som inte kommer till kvällens start med en speciellt rolig programrad. Men detta är en individ som besitter bra fart i grunden och skulle han få ut sin fulla kapacitet på tävlingsbanan ikväll duger han gott för att utmana om segern ikväll. Till kvällens start har man fått en genomkörare i kroppen och dessutom hoppar Jan-Olov Persson själv upp i vagnen, vilket är spännande. Till endast 7% är spelvärdet högt och jag plockar med honom på kupongen.

Min Vinnare: 4 Todin
Spets efter 500m: 4 Todin
Skrällen:
Ranking: A 4,3,7 B 11,6,9,2,8 C 5,10

V64-6 2640m volt
4 Gladiator Mearas kommer med två raka segrar i bagaget till kvällens start. Senast var man ute på V75 och imponerade då tillsammans med Rikard N Skoglund. Han har segrat över distansen tidigare och ikväll är Mats E Djuse tillbaka i vagnen. Gladiator Mearas är allround och kan vinna både från ledningen och på speed. Detta gör att Mats E Djuse som sitter i vagnen har flera alternativ på taktik ikväll. Formen är på topp och ska med en liknande insats som senast vara ett givet segerbud på nytt.

3 Cuenca återkommer efter längre uppehåll vilket gör formen svårbedömd, men det ska sägas att Cuenca segrat direkt efter vila tidigare och det gåt inte att nonchalera honom ikväll. Han är en speciell individ som inte alltid håller sig till trav, men de gånger han går felfritt står han för gedigna prestationer. Kapacitet finns i Cuenca som ska räknas tidigt vid gardering.

Skrällen är 1 Charlie Brodde som i den senaste starten visade prov på bra form. Utgångsläget är spännande ikväll och Charlie Brodde är garanterad ett bra lopp. Skulle det lösa sig med positionerna under slutvarvet är detta en 2% som kan flytta på sig tillslut.
Min Vinnare: 4 Gladiator Mearas
Spets efter 500m: 4 Gladiator Mearas
Skrällen: 1 Charlie Brodde
Ranking: A 4 B 3,1,2,6,10,7,11 C 9,5,8
Lycka till
Drtrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto