DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 25/2

25 Februari 2022 - 14:06

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Omgången kryddas av en JACKPOT på 5 Miljoner och nedan följer min lösning av omgången.
Jag spelar med en spik, 1 Digital Pro i den femte avdelningen.
V64 Tips Romme Fredag 25/2
V64-1 1,2,8
V64-2 1,2,4,6,10
V64-3 2,3,6,8
V64-4 2,3,8,9
V64-5 1 Digital Pro
V64-6 9,10,11
720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)
DD Tips Romme Fredag 25/2
DD1: 1 Digital Pro
DD2: 9,10,11
3 rader x 70 kr = 210 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m volt
2 Make Him Young har inlett karriären spännande med fyra segrar på sina åtta starter. I den senaste starten fick man testa på hetluften på V75 och från bricka tolv blev uppgiften aningen för tuff för Per Lennartssons fyraåring. Ikväll är uppgiften helt annorlunda med ett perfekt utgångsläge mot enklare motstånd. Han är den troliga ledaren av loppet från start och i den positionen blir Make Him Young svårslagen.

1 Valentino Face är från ett bra utgångsläge garanterad ett bra lopp ikväll. Det troliga är att man sitter i rygg på ledaren och uppenbara sig bara luckan tillslut kommer man kunna utmana Make Him Young tillslut. Formen är bra och Valentino Face är främsta motbudet i loppet.

Nämner även 8 Enge Sargon som besitter bra kapacitet i grunden men som brottas med frågetecken kring formen inför ikväll. Men skulle Rikard N Skoglund få det att stämma för Enge Sargon duger han bra för klassen.

Min Vinnare: 2 Make Him Young
Spets efter 500: 2 Make Him Young
Skrällen: 1 Valentino Face’
Rankingen: A: 2 B 1,8,6,3,7,9,10 C 4,5
V64-2 2640m auto
1 Zolatin kommer nu med ett lopp i kroppen efter lite vila. I comebacken senast visade man bra fart direkt när han avslutade vasst som tvåa. Dessförinnan avslutade man 2021 med att ta tre raka segrar. Ikväll är utgångsläget perfekt och detta är en individ med en utvecklingskurva som pekar uppåt. Oavsett om det blir ledningen eller inte så kommer man vara garanterad ett bra lopp. Givet segerbud här.

4 Cornerstone ser ut att komma mer och mer nu på slutet. Han kämpar med sin auktion men när det väl lossnar kommer detta vara en fyraåring som kan klättra klassen. Vid segrarna har Cornerstone visat upp bra inställning och vid segern på Bollnäs för tre starter sedan visade han att Cornerstone kan göra en hel del jobb själv längs vägen. Ikväll är motståndet dessutom mer överkomligt än på slutet och från ett passande utgångsläge skulle man dessutom kunna få överta ledningen efter en bit. Kommer man till spets kommer Cornerstone bli tuff att ta sig förbi för övriga.

Nämner även 10 Anastacia Broline som satt fast med krafter kvar senast. Ikväll är utgångsläget sämre men skulle det bli tempo längs vägen och lite klaff med positionerna för Anastacia Broline så fäller han många över upploppet.

Min Vinnare: 1 Zolatin
Spets efter 500: 1 Zolatin / 4 Cornerstone
Skrällen: 10 Anastacia Broline
Rankingen: A: 1,4 B 10,2,6,5,11,7,3 C 8,9,12
V64-3 2140m auto
2 Bellis Frontline är ett rejält sto som i den senaste starten var något sämre efter att haft en del strul längs vägen. Men formen innan dess har varit bra och skulle hon till kvällens start kunna studsa tillbaka och prestera igen är Bellis Frontline segeraktuell. Hon kan öppna kvickt från start och är den troliga ledaren av loppet, därifrån blir hon normalt sett svårslagen.

3 Be The One blev tilldelad segern efter att varit tvåa i mål senast. Men oavsett vad man säger om domarinsatsen så var prestationen bra från Be The One. Nu har man två raka segrar på kontot och kommer till kvällens start med en formkurva som pekar uppåt. Från stallhåll är man inne på att ledningen inte är Be The One bästa position och att man gärna ser en ryggresa ikväll. Men oavsett så kommer man från ett bra utgångsläge kunna hitta en vettig position och ska tidigt räknas in i seger snacket på nytt.

Nämner även 6 Smaragd Norrgård där man visserligen ligger man lågt inför comebacken ikväll. Men detta är en individ som besitter bra kunnande för klassen och dessutom brukar Per Lennartssons hästar vara väl förberedda när de kommer till start. Skulle de två ovan nämnda inte prestera på topp är Smaragd Norrgård tidig trots allt.

Min Vinnare: 2 Bellis Frontline
Spets efter 500: 2 Bellis Frontline
Skrällen: 8 Önas Py
Rankingen: A: 2 B 3,6,8,7,4 C 9,5,1
V64-4 1640m volt
2 S.K.'s Ariel fick göra jobbet i dödens senast och orkade då inte riktigt hela vägen in i mål. Men med tanke på att det var första starten sedan i oktober så lär man gått framåt en hel del med det loppet i kroppen nu. Ikväll är utgångsläget perfekt och vägen ligger öppen för ledningen på förhand. Därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst.

Skrällen är 8 Kaptein Kuling som i den senaste starten blev för pigg i ledningen och är ursäktad för att det blev stumma ben tillslut. Han är vass på speed och skulle det bara lösa sig från bricka åtta från start och Kaptein Kuling kan hushålla med krafterna bättre än senast så kommer han blåsa ner många den sista biten.

9 Alm Nagano var inte som bäst senast men är i grunden en kapabel häst för klassen. Ikväll får Rikard N Skoglund chansen i vagnen vilket är spännande och skulle han få bättre fart på Alm Nagano så är han ett givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 2 S.K.'s Ariel
Spets efter 500: 2 S.K.'s Ariel
Skrällen: 8 Kaptein Kuling
Rankingen: A: 2 B 8,9,3 C 5,4,6,1

V64-5 1640m auto
Här hittar vi kvällens enda spik denna JACKPOT-omgång, 1 Digital Pro. Malin Bergströms sexåriga sto staratr ikväll med spännande förutsättningar. Distansen är passande och för två starter sedan visade hon upp bra from över 1640m, då stannade klockan på 11,7. Senast var distansen missgynnande och det är inget vi ska dra för stora växlar av ikväll. Blir inte innerspåret från start en fälla för Digital Pro ikväll känns 19% i underkant och för mig är detta en fräck JACKPOT spik.

4 Helluva Am återkommer efter en kortare tävlings paus vilket gör formen svårbedömd. Men att kapacitet finns råder det inget tvivel om och när motståndet inte heller är värsta tänkbara kan hon inte nonchaleras trots tävlingsuppehållet. Streckas vid gardering.

5 Jaguar Hill har här fått fina förutsättningar ikväll med spetsläge över kort distans. Men formen är ett frågetecken och där av rankar jag ner honom här. Men skulle han få fuska bort en bit av loppet i ledningen kommer man bli tuff att plocka ner tillslut ändå.

Nämner även 9 Ara som har varit ute i tuffa sammanhang på V75 den senaste tiden. Formen är bättre än vad som går att utläsa ur programraden och skulle han få lifta med och spara speeden tillslut fäller han många över upploppet.
Min Vinnare: 1 Digital Pro.
Spets efter 500:
Skrällen: 9 Ara
Rankingen: A: 1 B 4,5,9,10,7,11,2 C 3,8,6
V64-6 2140m auto
10 Oskar Of Sand inledde karriären med sex raka segrar från och visade prov på en väldigt fin inställning. Nu kommer han från tre raka förlusten, men har insatserna har trots detta varit klart bra. Senast blev det galopp kort efter start i en V75-final och gången innan höll han farten klart bra efter att ha gjort jobbet i dödens under slutvarvet. Även om det finns en del tuffa konkurrenter med ikväll är det enklare motstånd nu jämfört med på slutet. Med en normal prestation från Oskar Of Sand så ska segerchansen vara bra. Förstahäst.

(struken) 11 Eagle in the Sky kommer med bra form. I den senaste starten vann man på bra sätt och nu har man fått två lopp i kroppen under 2022 och trots utgångsläget måste man räknas tidigt bakom favoriten till låg procent.
Nämner även 9 Gitan de Touchyvon som lever på sin styrka och gynnas ikväll om det skulle bli bra tempo på loppet. Mats E Djuse har kört hästen en gång och det var senast, då slutade det med seger. Både formen på hästen och hos kusken är god. Utmanar Oskar Of Sand ikväll.
Min Vinnare: 10 Oskar Of Sand
Spets efter 500:
Skrällen: 11 Eagle in the Sky
Rankingen: A: 10 B 11,9,4,8,5,3 C 2,1,12,7
Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming