DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 6/11

6 November 2020 - 10:14

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 4 Coin Perdu i den första avdelningen samt 7 Hemisphere i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 6/11
V64-1 4 Coin Perdu
V64-2 1,2,4,7,11
V64-3 4,7,9
V64-4 7 Hemisphere
V64-5 1,2,3,6,7,9,10,12
V64-6 2,3,4,5,8

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 6/11

DD1: 2,3
DD2: 2,3,4

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS Romme Fredag 6/11

V64-1 3140m volt
4 Coin Perdu stod för en positiv comeback efter ett långt skadeuppehåll senast och man visade vart skåpet skulle stå direkt. Vann loppet lätt via 11,7 sista varvet. Coin Perdu har vunnit 12 av sina 17 starter och trots att motståndet är bättre än i senaste starten så ska han ses med stor vinstchans här. Bör dessutom gå framåt endel med lopp i kroppen nu. Innan all sin skadeproblematik tillhörde man i min bok kulltopparna i sin ålder. Spik för mig.

Motbud
2 Exaudio Vici gillar den långa distansen. Man kommer troligtvis vara offensiva direkt från start och sitta i ledningen efter en kort bit och från ledningen kommer Exaudio Vici bita ifrån sig bra och utmana min spik.

7 Macelleria är härdad på V75 och kommer dessutom med en form som är på topp till dagens start. Senast var man tapper trea bakom klasshästar som Seismic Wave och Dragster men då var det kort distans och idag är loppet hela 3140m. Kommer man till vettigt i loppet och hittar en bra position skulle man kunna få en fin resa och utmana tillslut.

Min Vinnare: 4 Coin Perdu
Spets efter 500m: 2 Exaudio Vici
Skrällen: 7 Macelleria
Ranking: A 4 B 2,7,3,6 C 1,5

V64-2 1640m
2 Rudisha har bara vunnit ett lopp på 28 starter men idag tycker jag man möter enklare motstånd än vad man ställts emot på länge. Om denna femåriga valack vaknar rätt sida kommer han från ett bra utgångsläge vara med och segerstrida här. Står helt klart på tur för en en seger i min bok, blir min förstahäst i ett öppet lopp.

4 Ingemar Palema kom bort senast och galopperade uppgivet i kön halvvarvet från mål, glöm den insatsen. För två starter sedan stod man för en vass avslutning och ska tas på allvar från ett bra utgångsläge. Fick man dessutom över lite krafter ifrån senast när man galopperade som man kan få användning för idag så tror jag på en bra insats.

7 Diggerman vann senast man startade med Ulf Ohlsson i vagnen, till idag gör man dessutom några utrustning förändringar jämfört med senaste starten. Man har anmält med amerikansk vagn och barfota bak. Kan kliva iväg bra från start och kort distans är ett plus.

Noterbart är också att 11 Strangerinthenight möter enklare motstånd i kvällens start, dessutom anmäler man barfota runt och och med jänkarvagn. Vilket är förändringar gentemot senaste starten.

Min Vinnare: 2 Rudisha
Spets efter 500m: 4 Ingemar Palema
Skrällen: 7 Diggerman
Ranking: A 2,4,7,11,1 B 6,12,10 C 9,3,5

V64-3 2140m volt
7 Bokli Rapp N.O. tränas av Daniel Redén, denna femåring kommer med två färska segrar i bagaget till dagens start. Jag är inte främmande för staket raden i resultatprogrammet kommer byggas vidare efter dagens start. I senaste starten vann på ett bra sätt och för två starter sedan klockades man till 22,3 sista 800m kunde vinna på målfoto. I min bok är detta en passande uppgift, men vill ändå gardera med två konkurrenter för att få upp värdet på V64 systemet.

9 Kaksen N.O besitter bra kapacitet, men har svårt att hålla sig till rätt gångart. Idag ska Dagfinn Aarum hålla tömmarna, senast han gjorde det travade 9 Kaksen N.O hela loppet vilket då måste ses som ett plus att få upp honom i vagnen till dagens start. I detta sällskapet kommer ska man vara med långt framme om denna elvaåring travar.

4 Tangen Töff var bra i två raka segrar, vid de segrarna gick man barfota runt om. Men sen var klart sämre i senaste starten, då med skor på. Ikväll är man anmäld barfota runt om igen och står dessutom bra inne i loppet på sin volt. Med läge på tidig spets kommer detta vara konkurrenten att ta sig förbi för övriga.

Min Vinnare: 7 Bokli Rapp N.O.
Spets efter 500m: 4 Tangen Töff
Skrällen: 4 Tangen Töff
Ranking: A 7 B 9,4,3,8,2,11,12,6 C 5,1,10,13

V64-4 2140m auto
7 Hemisphere har verkligen fått till det på slutet, i senaste starten vann man på 1.12.7 över 2140m. Dock måste jag nämna att denna treåring har visat upp en viss osäkerhet tidigare. Men jag tycker man gått framåt och ser mer mogen ut i de två senaste starterna som också resulterat i två segrar. Hemisphere är obesegrad felfri, eftersom man bara är tre år så utvecklas man också med varje star. I min bok är känns det som galopp emot en seger, och eftersom jag är inne på att man mognat på slutet och kommer trava hela loppet kommer jag även spika Hemisphere på systemet.

Motbud
8 Chablis Ribb är väldigt startsnabb och bör laddas iväg trots sitt åttonde spår bakom bilen. Kommer man hela vägen till ledningen så är hon härdad i kulltoppen och blir främsta motbudet till min spik.

3 Chestnut Bojje har gjort två starter för Robert Bergh som verkligen har stallet i högform för dagen. För två starter sedan stod man för en riktigt bra insats i comebacken, den prestationen följde man upp med att sätta nosen först i senaste starten. Skulle de två betrodda komma bort på något sätt så ska Chestnut Bojje räknas tidigt därbakom.

Min Vinnare: 7 Hemisphere
Spets efter 500m: 8 Chablis Ribb
Skrällen: 3 Chestnut Bojje
Ranking: A 7 B 8,3,2,6,5,9 C 1,4


V64-5 1640m auto
7 Alesso var senast ute på V75 och tillhörde då de betrodda men ägnade sig åt galopp i början av loppet. Kunnande och kapacitet finns det gott om, men för denna fyraåring handlar det främst om att tävla mot sig själv och hålla sig lugn i början av loppet för att klara av att trava hela vägen. Från tränarhåll meddelar man att Alesso känns fin hemma i träning och man är optimistiska inför kvällens start. Vi har ett offensivt upplägg att vänta från spår sju bakom bilen.

2 Gladiator Mearas har kanske inte samma kapacitet som 7 Alesso men har istället ett bättre utgångsläge. Till kvällens start kommer man även med sparade krafter ifrån senaste starten. Formen verkar vara på topp för dagen och utvecklingskurvan pekar spikrakt uppåt. Gladiator Mearas kan öppna kvickt från start, så även här är lär upplägget vara givet och siktet inställt mot ledning. Får man vara ifred en bit i den positionen kan det vara spets och slut ! Risken är dock överhängande att man kommer bli utmanade vilket öppnar upp loppet.

1 Short Circuit kan öppna också hyggligt och har en fin spurt att tillgå. Från denna positionen är man garanterad ett bra lopp och skulle luckan uppenbarade sig in på upploppet kommer man fälla många.

3 Conrads Launcher är allround och han har visat att kunnande finns. Han kan öppna bra om man sänder iväg från start, osäker på om man gör det idag dock med så många andra startsnabba ekipage i loppet. Skulle man låta de andra ödsla med sina krafter i starten så kommer Conrads Launcher gå hela vägen in i mål och fälla många på så sätt. Även intressant med barfota runt om för första gången som man anmält. Pass upp.

6 Ideås Makeit B.S. har tagit två raka segrar på bra sätt och går inte att nonchalera nu om loppet öppnar upp sig med tempo.

Min Vinnare: 2 Gladiator Mearas
Spets efter 500m: 2 Gladiator Mearas
Skrällen: 3 Conrads Launcher
Ranking: A 2,7,3 B 1,9,6,12,10 C 8,5,11

V64-6 2140m auto
4 Lupin Håleryd kommer med en överlägsen seger i bagaget till dagens start. Robert Dunders femåring kan öppna kvickt från start, och taktiken borde vara att sända iväg vad som går från start och hoppas kunna landa Lupin Håleryd i ledningen efter en bit. Når man till den positionen och får bestämma lite mitt i loppet kommer hon inte bli lätt för övriga att plocka ner.

8 Super Sarah har en dunkel resultatrad och en oviss formkurva samt ett dåligt utgångsläge. Men på enbart kunnande och kapacitet ska hon normalt sätt kunna runda samtliga till seger i ett sammanhang som detta. Men med så många riskfaktorer blir hon bara en av många på mitt system.

2 Helluva Am är ett treårigt sto som står hårt inne på pengarna till dagens start. Men detta är en tjej som nu gör tredje starten för Katja Melkko och som bara blir bättre och bättre för varje start. Hon kan dessutom öppna från start och från ett bra utgångsläge kommer hon kunna vara med och utmana här idag. Detta tror jag kommer vara en tjej som kommer klättra i klasserna.

3 Moon Zappa är allround och besitter fint kunnande. Hon har varit ute i tuffa sällskap på slutet, med ryggresa brukar hon alltid kunna avsluta starkt och skulle det bli lite tempo här från start kommer hon fälla många tillslut.

5 Edrica är den som i min bok kan bestämma lite över loppets utformning, trots att man inte blir så hårt betrodd. För det är nämligen Erik Lindgrens femåriga sto som kan häxa för övriga ifrån start. Då man väldigt startsnabb och kan utgöra ett hot för en utdragen spetskörning. Men skulle också kunna bli så att man tidigt hittar ner i rygg på någon av de betrodda och nöjer sig där. Men med vetskapen om att man kan ställa till det från start så ser jag detta som ett öppet lopp och plockar med fem hästar på systemet.

Min Vinnare: 2 Helluva Am
Spets efter 500m: 4 Lupin Håleryd
Skrällen: 3 Moon Zappa
Ranking: A 2,4,3 B 8,5,11,9,10 C 7,1,6,12

Lycka till med spelet

Oliver Bergman
0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Ny storsatsning på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Livestreaming