V64 Tips Romme 9/11

Publicerad på 9 Nov 2021 - 12:45

DrTrav

DrTrav

9 Nov 2021 - 12:45

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Nedan följer min lösning av omgången.
Jag spelar med en spik.1 Cheval Mon Ami i den fjärde avdelningen.
V64 Tips Romme Tisdag 9/11
V64-1 1,4,5,7
V64-2 1,2,7,10,12
V64-3 2,3,6
V64-4 1 Cheval Mon Ami
V64-5 1,9,10
V64-6 3,4,7,8
720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)
DD Tips Romme Tisdag 9/11
DD1: 10 Tekno Viking
DD2: 3,4,7,8
4 rader x 50 kr = 200 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m volt
1 Billy Idol kommer från en överlägsen seger där man vann med krafter kvar dessutom. Ikväll byter man bilstart till volt men Billy Idol har visat sig kunna öppna bra i volten tidigare. Ikväll är man den troliga ledaren av loppet och från den positionen har man en seger och en andraplats på sina två försök. I spets är Billy Idol hästen att slå för övriga.

7 The World Is Mine är bra för klassen och har under hösten testat på V75 med fina resultat. I den senaste starten var man dock inte som bäst, och kvällens femtsespår i volten är också en minus faktor. Men löser det sig från start och The World Is Mine lever upp till sitt kunnande är man ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 4 Västerbo All In som avslutade bra i den senaste starten och kommer med formen på topp. För för tre starter sedan vann han från ledningen på ett mersmakande sätt. Västerbo All In är beroende av en bra bana vilket kan vara bra att ha i beaktning den här årstiden när man läser in sig på omgången.
Min Vinnare: 1 Billy Idol
Spets efter 500m: 1 Billy Idol
Skrällen:
Ranking: A 1 B 4,7,5,6,9,3 C 2,8
V64-2 2140m volt
2 Edelstiara är ett sto som ikväll står bra inne i loppet då hingstar och valacker har 20m tillägg på ston. 2 Edelstiara har nämligen tjänat mer pengar än några av hästarna som startar 20m bakom. Denna fyraåringen kom nyligen till Odd Arne Sagholen och har stått för bra prestationer för sin nya tränare. I den senaste starten gick hon ett tufft slutvarv från fjärde ytter och visade att formen är bibehållen. Utgångsläget är bra och måste vara ett tidigt segerbud ikväll.

10 Ackssonfaksen kommer också med bra form till kvällens start. Senast visade han bra inställning dessutom när han via tredjespår gick fram till utvändigt om ledaren för att sedan koppla greppet och vann överlägset. Ackssonfaksen lever på sin styrka och lär laddas framåt tidigt ikväll.

7 Lesja Prima gick en rejäl slutrepa senast och visade upp fin form. Han är kvick iväg från start och ikväll får han Jorma Kontio i vagnen för första gången är intressant. Prickar man starten från sitt springspår kommer Lesja Prima kunna sitta bra på det tidigt och ska räknas.

1 Hassel Linda gör ikväll en spännande debut för Jenny Thygsen och från tränarhåll låter man optimistiska inför kvällen start. Man står dessutom ensam på start och är den givna ledaren av loppet. Väl i den positionen väntas man också leda länge.
Min Vinnare: 2 Edelstiara
Spets efter 500m: 1 Hassel Linda
Skrällen:
Ranking: A 2,10 B 1,7,12,11,5,6,8,14 C 13,4,9,3
V64-3 1640m auto
2 Jackpot Band stod för en rapp avslutning senast och visade samtidigt bra inställning när han satte dit nosen först i upploppsduellen. Till kvällens start ändrar man dessutom en hel del i utrustningen. Det är bilstart och 1640m, det är anmält amerikansk vegan och barfota runt om. Från bricka två kan han dessutom öppna bra och får Oskar J Andersson i vagnen. Lyckas man nå ledningen så har man tre segrar på fem försök från den positionen. Men Jackpot Band kan även vinna från andra positioner.

3 Joy Alissa håller bra form för dagen. I den senaste starten gick hon i mål med krafter obrukade efter en invändig resa i en Breeders Crown-semifinal och för två starter sedan vann man efter fått ett bra rygglopp. Ikväll är utgångsläget spännande och skulle Joy Alissa få spara speeden in i det sista så kommer hon kunna avsluta bar den sista biten.

Nämner även 6 Hacker Am som nu har gjort tre starter efter ett uppehåll. Han tog direkt två raka segrar men senast fick han ge sig efter att det blivit bra tempo på loppet. Hacker Am lever på sin speed och får han smyga med i ryggar in i det sista ikväll kommer hans spurt bita bra den sista biten. Det är anmält barfot runt om vilket är ett plus.

Min Vinnare: 2 Jackpot Band
Spets efter 500m: 2 Jackpot Band
Skrällen: 6 Hacker Am
Ranking: A 2 B 3,6,4,5,1,9,7 C 10,11,8,12

V64-4 2640m volt
1 Cheval Mon Ami kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då höll han enkelt upp ledningen från sitt innerspår bakom bilen och kunde sedan vinna enkelt 1.14 sista 800m. Nu är det voltstart men Cheval Mon Ami är ändå min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen har det blivit två segrar och två andraplatser på fyra försök. Distansen har man bara tävlat på en gång tidigare och då slutade Cheval Mon Ami tvåa. I min bok ska detta vara en bra segerchans om Oskar J Andersson håller upp innerspåret från start. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
4 Make Him Young är en spännande treåring som endast gjort tre starter hittills men han har redan visat upp bra fartresurser. I tävlingsdebuten vann han enkelt via en fin svepning i 1.12-tempo med 800m kvar och i starten efter sate Make Him Young återigen nosen först över mållinjen. Senast avslutade han återigen bra via 12,5 sista 700m men fick nöja sig med en tredjeplats. Inför kvällens start har han fått en liten paus men ska ändå ses som det givna motbudet till min spik på förhand..

Nämner även 3 You To Tasty som stod för en rapp avslutning näst senast och skrällde då till hela 51ggr på toton. Formen är på topp och med en liknande prestation fäller man många tillslut även ikväll.

Min Vinnare: 1 Cheval Mon Ami
Spets efter 500m: 1 Cheval Mon Ami
Skrällen: 3 You To Tasty
Ranking: A 1 B 4,3,6,7,11,2 C 5,8,9,10

V64-5 2140m volt
10 Tekno Viking är ojämn i sina prestationer men han är riktigt bra när han fungerar och för två starter visade han upp sitt fina kunnande när han vann helt överlägsen. Ikväll är det första starten efter ett kortare uppehåll men det har Tekno Viking visat tidigare snarare kan vara något positivt för honom. Han har segrat tre av fem gånger han haft mer än 30 dagar mellan starterna. Jag räknar med en bra prestation dirket och Tekno Viking är min förstahäst här.

9 Nårje blev för het efter att man laddat mot ledningen senast och la då bort för mycket krafter. Men Nårje har visat sig trivas bra på svensk mark, då han segrat i sina två tidigare besök. På Bollnästravet för tre starter sedan avslutade han rappt via 21,5 sista 800m. Utgångsläget ikväll är inte optimalt, men skulle det inte strula för mycket därifrån ska man ses som den givna utmanaren till Tekno Viking.

Nämner även 1 Spang Ole som står intressant till ikväll och har nu fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Det är debut på svensk mark och dessutom får man Jorma Kontio i vagnen vilket känns spännande. Spang Ole kan öppna bra och vi vet att Jorma är en jäkel på att hålla igång hästarna i ledningen.
Min Vinnare: 10 Tekno Viking
Spets efter 500m: 1 Spang Ole
Skrällen:
Ranking: A 10,9,1 B 3,2,5,14,15,6,4 C 8,11,13,7,12
V64-6 2140m auto
7 My Dream Art stod för en mersmakande insats för två starter sedan, då man vann på 12,7 över 2100m efter en lite uppehåll. Nu kommer man med två lopp i kroppen inför kvällens start vilket borde vara formhöjande och slipper man bara göra för mycket jobb själv här ikväll kommer man kunna blanda sig i segerstriden. Från stallet låter man dessutom positivt inställda till kvällens start. Endast 5%.

3 Young da Vici är en rejäl individ som visserligen galopperade senast, men han är normalt sett stabil av sig och därför lägger jag inte så stor vikt vid den galoppen. För två starter sedan visade han bra form när Young da Vici satte nytt rekord. Ikväll är utgångsläget bra och han måste ses som ett segerbud ikväll.

4 Valley Brodde saknar kontinuitet i sitt startande men detta är en individ som både besitter fart och kunnande som räcker långt för klassen. För två starter sedan satt han fast med krafter obrukade efter ett snällt lopp invändigt. Men nu har ha återigen varit ifrån och därför är formen svårbedömd. Men på kapacitet ska han ändå inte nonchaleras vid gardering.

Skrällen är 8 Quarcia. Detta är en individ som är sylvass på speed och med tanke på hur Quarcia såg ut den sista biten i den senaste starten måste jag varna för honom ikväll trots utgångsläget. Löser det sig bara någorlunda från start här ikväll och kusken Kim Moberg jan lotsa fram Quarcia i bakgrunden fram till upploppet närmar sig så vet vi att speed finns för att fälla samtliga. Till 5% spelar jag inte utan honom ikväll.

Min Vinnare: 7 My Dream Art
Spets efter 500m: 3 Young da Vici
Skrällen: 8 Quarcia
Ranking: A 7,3 B 4,8,5,2,1 C 10,9
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto