DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Skellefteå 5/9

5 September 2022 - 10:03

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Skellefteå. Noterbart är att på Skelleftetravet finns det ett spår med Open-Stretch att tillgå på upploppet. Omgången kryddas dessutom av en JACKPOT på 4,5 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik i omgången, 1 Slotts Eldeni den sjätte avdelningen.

V64 Tips Skellefteå Måndag 5/9
V64-1 6,7,9,11
V64-2 3,4,7,8,9
V64-3 6,8
V64-4 1,2,4,5,6
V64-5 3,4,6,8
V64-6 1 Slotts Elden

800 rader x 1 = 800 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)


DD Tips Skellefteå Måndag 5/9
DD1: 3,4,6,8
DD2: 1 Slotts Elden

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
11 Ad Hoc är en grundkapabel herre som gjorde det bra i debuten för Robert Bergh för fem starter sedan. Efter det har han testat på tuff V75 konkurrens utan att få någon utdelning. Senast var det en del surr om Ad Hoc på V75 men då tappade man travet och galopperade i ledningen med 900m kvar till mål. Han travade då första varvet på 09,5 och var dessutom inblandad i en ännu Snabbare öppning första 500m.
Nu är motståndet återigen mer överkomligt och trots dubbla tillägg räds han ingen ikväll och jag räknar med en bra prestation. Förstahäst.

9 Magic Cash har nu gjort sex starter för Sandra Eriksson men jagar fortsatt första segern för henne. Men Magic Cash har stått för bra insatser och står verkligen på tur för seger. Han är visserligen inte helt enkel att ha att göra med och har en del galopper på sitt konto. Men en felfri Magic Cash ikväll är en given utmanare i sgerstriden tillslut.

Skrällen är 6 Dulce de Leche. Detta är en entaktad individ som trivs som bäst när han får gneta på i samma tuffa tempo hela vägen in på linjen. Lång distans ikväll är en fördel för Dulce de Leche, Ove A Lindqvist som sitter i vagnen känner dessutom hästen sedan tidigare och är väl medveten om vilket lopp som passar Dulce de Leche bäst. Skulle Ove A Lindqvist här med ett offensivt upplägg från start kunna kuppa sig till ledningen efter en bit så kommer sen Dulce de Leche gunga på där framme så länge lampan lyser. Till endast 3% är detta en skräll jag tidigt betalar för i omgången.

Min Vinnare: 11 Ad Hoc
Spets efter 500m: 6 Dulce de Leche
Skrällen: 6 Dulce de Leche
Ranking: A 11 B 9,6,7,4,2,8,1 C 5,3,10

V64-2 1640m volt Monté
9 Anaheim Kemp är numera en rutinerad herre som gjort 157 starter i livet. Men han har hittat nya krafter sedan han kom till Maria Kurttila. Anaheim Kemp har för henne nästan enbart tävlat i monté och för två starter sedan vann hon ett enklare lopp i Sverige med lätthet. Senast stod hon för en vass avslutnign och hade full fart över mål. Insatsen var formbetong och skulle Anaheim Kemp få ett passande lopp ikväll kommer hans avslutnign bita bra och till 15% är detta ett spännande först streck.

8 Marciano har hittills stått för fina insatser i monté men utan att fått sätta nosen först. Formen ska vara bra och utan för mycket strul med positionerna inledningsvis härifrån är Marciano ett givet streck vid gardering.

Nämner även 4 Rossi Palema som ikväll gör en spännande debut i monté. Rossi Palema har tidigare visat bra kapacitet för klassen och skulle han trivas i disciplinen finns kunnande för att utmana ikväll.

3 Toutre för ikväll sin andra start i monté och senast han startade under sadel stod Toutre för en bra avslutade. Han kommer nu med en färsk seger i bagaget och från ett bra utgångsläge ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Anaheim Kemp
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Rossi Palema
Ranking: A 9,8,4 B 3,7,5,6 C 1,2

V64-3 2140m volt
8 Infinite Mass har bra kapacitet för klassen och skulle man veta att han presterar en normal prestation ikväll är det toppchans. Men Detta är en osäker individ som galopperat fyra av de tio senaste starterna. Men senast slutade man fyra mot bra motstånd i ett Klass II-försök. Det fanns då krafter obrukade imål och lyckas bara Rober Bergh få iväg Infinite Mass felfritt från start är detta min vinnare av loppet.

Väljer ändå att dubbla med 6 Last Dying Breath som är en treåring med fem segrar på sina sju inledande starter i karriären. Segrarna har dessutom tagits på lätta ben och med krafter sparade. Senast var första gången han fick se sig besegrad felfri då var det troligtvis en halsinfektion som satte ner prestationen. Nu har man fått ta igen sig efter det vilket också gör formen något svårbedömd men Last Dying Breath har tidigare segrat de två gånger han startat med mer än 30 dagars mellanrum. Sett till sin kapacitet och talang måste Last Dying Breath ses med bra segerchans direkt i comebacken nu.

Min Vinnare: 8 Infinite Mass
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 8,6 B 7,4,2 C 3,1,5

V64-4 2140m auto
5 Il Capitano Mearas har inlett karriären på ett imponerande sätt med tre segrar på sina fyra starter. Numera finns hästen hos Samu Sundqvist efter att inlett karriären för Björn Goop. För två starter sedan handlade det om comebacken efter åtta månaders uppehåll, men insatsen visade ingen ringrost. Il Capitano Mearas vann helt okörd på ett imponerande sätt efter att fått ett fin lopp i rygg på ledaren. Senast vann han pånytt överlägset med halva upploppet. Med en formkurva som pekar uppåt är detta en fyraåring som växer med varje start. För mig är detta den klara förstahästen i loppet men till 73% vill jag segerchansen försöka gardera.

Skrällen är 2 Club Nord Pro som gör det bra varje gång han besöker Sverige. För två starter sedan höll han bra från positionen utvändigt ledaren och krigade hela vägen in mot linjen. Han lever på sin styrka och har visat flera gånger att han inte räds att göra grovjobbet om det skulle behövas. Från ett bra utgångsläge är Club Nord Pro det främsta motbudet till favoriten på förhand.

Nämner även 4 All In All som ikväll gör en spännande debut för Jesper R Nilsson. Detta är en individ som visade bra kunnande i sin tidigare regi och skulle All In All vara redo för en bra prestation här direkt finns kapacitet för att slåss om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Il Capitano Mearas
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Club Nord Pro
Ranking: A 5 B 2,4,1,6,7,13,10,8 C 9,3,11,14,12

V64-5 2140m auto
4 Olly Håleryd inledde karriären med två raka segrar på bra sätt. I tävlingsdebuten var han överlägsen från ledningen och gången efter visade han bra kunnande och inställning när segern inkasserades från dödens. Nu kommer han med två raka andraplatser i programmet, men prestationerna har varit bra. Olly Håleryd har i båda starterna avslutat rappt och gått i mål med bra spänst över linjen. Utgångsläget ikväll är passande och sitter han bara någorlunda bra på det inför avgörandet så kommer han bli tuff att stå emot den sista biten. Förstahäst.

Nämner även 8 Grit Brodda som nu har gjort tre starter för Sandra Erikssons regi. Insatserna har varit bra i samtliga starter och även om det blev galopp näst senast så var upphämtningen mersmakande och Grit Brodda gick imål med sparade krafter. Senast vann han på bra sätt från dödens och med ett offensivt upplägg från start ikväll finns kunnande för att vinna trots en del jobb på egen hand längs vägen.

Nämner även 3 Al’s Successor som gick imål med sparade krafter senast och har fått ett passande utgångsläge ikväll. Han kommer kunna få ett snällt lopp i den främre träffen och uppenbara sig bara lyckan tillslut kan han avsluta vasst.

Min Vinnare: 4 Olly Håleryd
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Al’s Successor
Ranking: A 4,8 B 3,6,10,5,11,7 C 9,12,1,2

V64-6 2140m volt
Vi avslutar omgången med att spika 1 Slotts Elden. Han vann för två starter sedan på bra sätt och senast var man ute mot tuffare konkurrenter än vad man ställs mot ikväll och avslutade på ett mersmakande sätt. Gör Slotts Elden om den insatsen här idag kommer det räcka långt och i min bok är man dessutom den troliga ledaren av loppet ikväll. När vi dessutom får endast 23% på strecken gör detta att spelvärdet är högt och att jag kommer ta ställning i avslutningen.

Motbud
7 Borkeld har verkligen fått starta på i sin nya regi. Man har hunnit med hela tolv starter på två månader vilket också inneburit extremt tätt startande. Men det täta startandet verkar passa Borkeld bra eftersom insatserna varit gedigna näst intill varje gång. Han verkar dessutom trivas bra på Skellefteå och ska ses som en tidig utmanare till min spik här ikväll.

Nämner även 9 Slotts Pila som besitter bra fart för klassen men som samtidigt inte är helt att lita på. För tre starter sedan avslutade hon väldigt bra den sista biten och trots en galopp vinna loppet. Här kommer hon troligtvis tappa endel från start men med minsta klaff längs vägen kommer hennes avslutning bita bra över upploppet. 2% är intressant vid gardering.

Min Vinnare: 1 Slotts Elden
Spets efter 500m: 1 Slotts Elden
Skrällen: 9 Slotts Pila
Ranking: A 1 B 7,9,12,4,2,14,5,3,11 C 13,15,10,8,6

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Vita Hästen - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.35
19:00  Stenungsunds IF - Angered
Fotboll - Div.2 Norra Götaland - Blgm + ö2,5 mål
1.72
21:00  Osasuna - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.36
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
16:00  Oskarshamn - Tvååker
Fotboll - Ettan Södra - Oskarshamn asian 0
1.90
17:00  Sandvikens IF - FC Stockholm
Fotboll - Ettan Norra - Sandviken -1
1.80
17:30  AIK - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.04
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 7/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips 7/10
Insats: 144 kr kr - MrHockey
20:30  V64 Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips 7/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:15  DD Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 200 kr - DrTrav
15:55  Fullträff Lördag 8/10
Insats: 512 kr - BenganSpikar
16:00  Stryktipset Tips 8/10
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby 8/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming