DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solänget 21/9

21 September 2021 - 09:24

V64 hämtar vi på från Solänget denna tisdagskväll. Kvällen innehåller uttagningar till Breeders' Crown vilket är bra att ta hänsyn till när man spelar. Då finalplatsen är viktigare än att sätta nosen först över linjen för många. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik ikväll, 9 Rome Pays Off i den avslutande sjätte avdelningen.
V64-tips Solänget Tisdag 21/9
v64-1 4,6,7,9
v64-2 1,2,3,4,5
v64-3 3,6
v64-4 1,4,5,8,12,13,15
v64-5 4,7
v64-6 9 Rome Pays Off
560 x 1kr = 560kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Solänget Tisdag 21/9
DD-1 4,7
DD-2 9 Rome Pays Off
2 rader x 100kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2640m auto
7 Order To Fly är en fin häst sin i den senaste starten var ute i Gulddivisionen på V75. Han gjorde det okej utan att vara med och utmana men ikväll möter man något enklare och måste ses med bra chans. Han trivs över distansen och kan både köras på speed tillslut men han går även bra från ledningen. Order To Fly öppnar bra om man laddar iväg och jag förväntar mig ett offensivt upplägg denna gången och han ska ses med bra segerchans.

4 Spickleback Face gör ikväll en intressant debut för sin nya tränare Daniel Wäjersten. Detta är en sjuåring som inte fått någon riktig kontinuitet i sitt startande men är i grunden en häst med bra kapacitet. Formen är något svårbedömd men distansen passar bra och har bara Daniel Wäjersten fått honom i fin författning så är man med och gör upp om segern direkt.

6 Donners Am har varvat monté med start för sulky på slutet och i den senaste starten stötte man på tufft motstånd och fick se sig besegrad av Vitruvio. Ikväll är det återigen sulky som gäller och kapacitetsmässigt står Donners Am sig bra i loppet. Med två lopp i kroppen dessutom bör formtoppen vara nära. Givet streck.
Min Vinnare: 7 Order To Fly
Spets efter 500m: 7 Order To Fly
Skrällen:
Ranking: A 7,4,6 B 9,3,5,2 C 1,8

V64-2 2140m auto
Breeders' Crown för treåriga ston.
5 Impala Am var ute i Oaks-kval senast och fick då ett bra lopp i rygg på ledaren och vinnaren Red Lady Express. Med den prestationen lär moralen fått sig en skjuts framåt och Impala Am har gjort det okej och tjänat fina pengar i båda E3-finalerna. Ska ses med bra chans i detta uttagningslopp. Tror inte tränare och kusk Daniel Wäjersten är så sugen på att sitta fast och miss en final med liten marginal på nytt.

3 Global Celebrity har varit ute och tampats mot tufft motstånd och har på så sätt införskaffat sig hårdhet. Men det har också enbart resulterat i en seger hittills. För tre starter sedan var hon ute i finalen av korta E3 och avslutade bra. Klockan stannade på 1,10 sista 800m. Senast var man ute i Oaks-kval men hade då en mycket svår uppgift med spår 12. Ikväll är utgångsläget bra och kanske är det dags att hårdheten börjar betala av sig nu.

4 Mirci a'Lir är spännande. I den senaste starten fick hon ett snällt lopp och gick i mål som fastlåst och fick sparade krafter med sig. Hon kan öppna kvickt och kommer utmana om ledningen från start. Mirci a'Lir är under fin utveckling och med Robert Bergh själv i vagnen räknar jag med att hon pånytt står för en bra prestation.
Min Vinnare: 5 Impala Am
Spets efter 500m: 3 Global Celebrity / 4 Mirci a'Lir
Skrällen:
Ranking: A 5,3,4 B 2,1,10,8,6,12 C 9,7,11
V64-3 2140m auto
Breeders' Crown för fyraåriga ston.

3 Fifty Cent Piece är ett topp-sto som Robert Bergh förfogar över. Hon har gjort en stark säsong hittills och har bland annat seger i Stosprintern och i Drottning Silvias Pokal som grädde på moset. Nu har det visserligen gått ett tag sedan man startat och formen lär inte vara på topp. Men utgångsläget är perfekt och han kommer sitta bäst på det av de betrodda hästarna och ska ändå ses med god segerchans. Förstahäst.

6 Hoboken Am är också ett högkapabelt sto som i sina bästa stunder utmanar de allra bästa. För två starter sedan fick vi just se detta, då var det Hoboken Am för hela slanten när hon var smällfin i ett kval till Derbystoet men svek tyvärr sen i finalen. Nu jagar Hoboken Am revansch och även om risken är stor att hon kommer få göra jobbet här så måste hon ses med bra chans.

En häst som man måste gilla är 12 Sayonara som visat sig vara riktigt kvick i benen. I den senaste starten avslutade hon via 1.08 sista 800m i Derbystoet. Utgångsläget ikväll sätter såklart ner segerchansen och minus är även att det blir skor runt om och vanlig vagn. Bortlottad här.

Min Vinnare: 3 Fifty Cent Piece
Spets efter 500m: 3 Fifty Cent Piece
Skrällen: 6 Hoboken Am
Ranking: A 3 B 6,12,2,8,9,11,5 C 7,1,10,4
V64-4 2640m auto
5 Claude P.Hill är en rejäl typ som besitter både styrka och bra inställning. Han har även visat fin utvecklingskurva under sommaren och har höjt sig ett snäpp när han fått tävla barfota. Den senaste starten är bara att glömma, då blev det startgalopp från ett snävt spår och därefter kördes man passivt. Dessförinnan har Claude P.Hill visat fin form och hade tre raka topp-3 placeringar på kontot. Utgångsläget är bra i denna spårtrappa och Daniel Wäjerstens travare ska ses med störst segerchans i en öppen avdelning.

13 Merrimac S.G. är en häst med bra kunnande för klassen, han var med i en V75-final under vintern men drabbades tyvärr därefter av skada och har nu fått börja om lite. Formkurvan pekar uppåt och bö gått framåt med lopp i kroppen nu. Distansen är inga problem och ikväll ska man köras av Mats E Djuse för första gången vilket är spännande.

12 Zerozerosette kommer med bra form. Han har vunnit över lång distans tidigare och har två segrar på de tre senaste starterna. Senast var man ute på V75 och kördes offensivt, man bytte positionen andra ytter mot dödens men packade ihop med 500m kvar. Nu lär ett mer passivt upplägg provas vilket inte behöver vara fel. Det är anmält barfota runt om för andra gången i livet vilket är ett plus. Första gången man gick barfota slutade det med seger.

1 Ninepoints Coolman har varit ute och testat på V75 två gånger under sommaren, men båda gångerna har det slutat med galopp. Ikväll har man ett spännande utgångsläge och skulle kusk och tränaren Jörgen Westholm hålla sin femåring i rätt gångart hela loppet kan detta vara skrällen.

Min Vinnare: 5 Claude P.Hill
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Zerozerosette
Ranking: A 5,13,12 B 1,4,8,15,10,6,11,3 C 9,2,7
V64-5 2140m auto
Breeders' Crown för treåriga hingstar och valacker.
7 Immanuel K. är härdad från de tuffaste tuffaste årgångsloppen under året och var bland annat fyra i korta E3-finalen från positionen utvändigt om ledaren. Det var en bra prestation där Immanuel K. fick visa upp sin fina inställning. I den senaste starten fick han en omöjlig uppgift i kriterieuttagningen, han låg sist med 500m kvar och det gick inte att plocka in i en snabb avslutning. Formen är bra och kommer man bara till vettigt från start ikväll är man med och utmanar om segern.
4 Global Concept var obesegrad i fem raka starter inför senast, då fick man ge sig mot två smygköra konkurrenter. Men prestationen i sig var mer än godkänd då Global Concept tvingades göra jobbet utvändigt om ledaren. Han avslutade ändå vasst via 11,5 sista 800m. Ikväll är motståndet återigen tufft men med en liknande prestation som senast kombinerat med ett något mer gynnsamt upplägg så ska segerchansen vara god på nytt.

Framhåller även 8 Mellby Joker som duger bra sett till kapacitet men som ikväll fått ett tufft utgångsläge. Behöver såklart en del tur härifrån men skulle det lösa sig någorlunda har han hårdhet för att plocka ner många den sista biten. Hamnar dock precis utanför systemet ikväll.

Min Vinnare: 7 Immanuel K.
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 7,4 B 8,3,10,6,12,11,1 C 9,5,2
V64-6 2140m auto
Breeders' Crown för fyraåriga hingstar och valacker.
9 Rome Pays Off har varit ute i två stora finaler under året och slutat tvåa i båda. Som ni förstår är detta e fyraåring med högt kunnande. Han fick se sig besegrad av Önas Prince i både Kungapokalen och Sprintermästaren. Rome Pays Off står alltid för gedigna och bra prestationer. Med kanske främsta motbudet struket på förhand ökar såklart segerchanserna. Från bricka nio kommer man kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt. Tar ställning och spikar.
Motbud
7 Readly Lavec är en segervan individ som vet vart mållinjen befinner sig. Han har segrat i sju av sina elva starter i livet. Senast var man ute i finalen av Svenskt Travderby och gjorde det klart godkänt i en snabb avslutning. Kommer man bara till någorlunda från start här ikväll är man ett givet segerbud i loppet. Gynnas såklart av en invändig strykning också.
2 Amalencuis B.B. tränas av skickliga Timo Nurmos och stod för en imponerande upphämtning efter galopp för två starter sedan. Senast blev det startgalopp som betrodd i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby. Formen är fortsatt vara bra och håller han sig bara till rätt gångart denna gången kommer han sluta långt framme.

Min Vinnare: 9 Rome Pays Off
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Amalencuis B.B.
Ranking: A 9,7,2 B 10,5,12,1,6 C 8,4,11
Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming