DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla 08/10

8 Oktober 2019 - 14:07

Det är DubbelJackpot på Solvalla ikväll när V64 tävlingarna ska avgöras och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 7 Fair Enough Am som är orutinerad och har bara gjort två starter tidigare. I debuten så avslutade hon bra via 13,2 sista 800 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Ajlajk. Gången efter det så fick hon en bra löpning i vinnarhålet men hon kom då loss med 150 meter kvar och avgjorde sedan säkert till seger. Kan Peter G Norman som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge och kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 4 Botox som har hunnit med fyra starter hittills och han har vunnit hälften av dessa. I den senaste starten så gjorde han bort sig med en tidig galopp och sedan var han utan chans. Nu är det debut bakom bilen men felfri nu så tror jag att Björn Goop skickar hästen till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

V64-1 2,3,6
V64-2 Alla
V64-3 7 Fair Enough Am
V64-4 1,2,4,5,6
V64-5 4,7,9,11
V64-6 4 Botox

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 4,7,9,11
DD2: 4 Botox

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Milligan's School slutade senast sexa i Masterfinalen på Vincennes. Han är snabb den första biten så det är inte omöjligt att Ulf Eriksson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen men även om det inte skulle bli spets så ska han räknas tidigt här, 3 Montdore är jämn och säker och tål att göra en del grovjobb på egen hand och skulle tipsettan ha en sämre dag så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Zenit Brick har inte startat sedan slutet av februari men han har hög kapacitet och kan duga en bit här direkt i comebacken även om det knappast är tal om någon toppform efter en så lång frånvaro.

Min Vinnare: 6 Milligan's School
Spets efter 500m: 6 Milligan School
Skrällen: 1 West Wing
Ranking: A 6 B 3,2 C 1,4,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Svempas Lärlings- & Ungdomslopp över 2640 meter och jag har streckat alla nio hästarna, 5 Barney Granit gjorde ett fint lopp senast och han avslutade mycket bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Master Blaster då. Han är inte så snabb ut men om Andreas Lövdal som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så kan han bli att räkna med här. Han är mer stark än snabb så den långa distansen passar bra. Eventuellt blir det jänkarvagn den här gången meddelar man från stall Jörgen Westholm, 6 Latte Käll galopperade i ett tidigt skede och tappade mycket mark senast men han gick sedan starkt och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Mister Selfie. Felfri så kan han bli farlig över upploppet om Elias Strandberg som kör hästen kan servera honom en fin löpning, 10 Mister Selfie fick ett bra rygglopp senast och avgjorde sedan till en säker seger. Kan NIclas Hammarström som kör hästen nu hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 3 O.M.Easton var ute i ett Klass II försök på Bollnäs senast. Han fick backa från start men avslutade sedan vasst i skymundan fram till femteplatsen bakom vinnande Mellby Granat. Från ett fint utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Barney Granit
Spets efter 500m: 4 Worn Out
Skrällen: 9 Axl Brown
Ranking: A 5,6,10 B 3,9,1 C 7,8,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Fair Enough Am som är orutinerad och har bara gjort två starter tidigare. I debuten så avslutade hon bra via 13,2 sista 800 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Ajlajk. Gången efter det så fick hon en bra löpning i vinnarhålet men hon kom då loss med 150 meter kvar och avgjorde sedan säkert till seger. Kan Peter G Norman som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge och kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 1 Mimiro som kommer från en seger vara tänkbar. Hon avgjorde på ett bra vis från dödens senast och har ett intressant utgångsläge nu och skulle hon lyckas hålla upp ledningen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Khotol har ännu ingen seger efter 16 tidigare starter och har galopperat en hel del men felfri nu så kan hon duga en bit här. Björn Goop upp nu är intressant fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Fair Enough Am
Spets efter 500m: 5 Beyonce Halo
Skrällen: 5 Beyonce Halo
Ranking: A 7 B 1,4,3,5 C 6,8,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lågklassigt Treåringslopp för Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Marres Diva har ännu ingen seger efter 11 starter men senast gick hon en godkänd avslutning från tredje utvändigt fram till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Four Guys Dream. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet, 2 Simb Rubinette spurtade senast bra fram till andraplatsen bakom vinnande Memento Vivere. Från ett fint utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och då kan det vara läge för karriärens första seger, 4 Tingaling är enda hästen i loppet som har vunnit och det gjorde hon ifjol som tvååring när hon vann karriärens första start. Nu hoppar Björn Goop upp i vagnen och skulle hon lyckas nå ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 6 Marres Diva
Spets efter 500m: 4 Tingaling
Skrällen: 1 Digital Literacy
Ranking: A 6,2 B 4,1,5,3,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 No Limit Royalty har tagit fyra segrar på elva starter hittills. Näst senast så kördes han fram i dödens med 1450 meter kvar av loppet och höll sedan klart bra till andraplatsen bakom vinnande Mellby Granat. Gången efter det så var han ute i Klass II finalen på Solvalla där han fick ett struligt lopp men avslutade ändå vasst fast han fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Deede Star. Nu förstärker Björn Goop i vagnen och med en fin löpning här så kan han bli svår att stå emot över upploppet och han ska räknas tidigt här, 7 Maximus M.M. vann lätt från ledningen näst senast. Han är snabb ut och jag tror han laddas mot spets på nytt och kommer han till ledningen utan att det kostar för mycket kraft så ökar chansen att han kan ta en ny spetsseger, 11 Editor har tre segrar och två galoppmisslyckanden på sina fem senaste starter. Vid vinsten i den senaste starten så klev han fram utvändigt om ledaren med 1500 meter kvar av loppet och kopplade sedan greppet i sista sväng och gick undan till en säker seger. Kan Oskar J Andersson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han vara intressant till en låg procent, 4 Verozzo har visat fin form på sistone och har samlat ihop till en seger. Från ett trevligt utgångsläge nu så sitter Örjan Kihlström som kör hästen bra till i den främre träffen och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 9 No Limit Royalty
Spets efter 500m: 7 Maximus M.M.
Skrällen: 11 Editor
Ranking: A 9 B 7,11,4,5,2,1,6,10 C 3,12,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Botox som har hunnit med fyra starter hittills och han har vunnit hälften av dessa. I den senaste starten så gjorde han bort sig med en tidig galopp och sedan var han utan chans. Nu är det debut bakom bilen men felfri nu så tror jag att Björn Goop skickar hästen till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage, vid gardering kan 11 Missing Tooma som hade två raka andraplatser innan han senast slutade oplacerad trots att han avslutade klart godkänt i vida spår över upploppet i ett uttagningslopp till Kriteriet vara tänkbar om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 5 Adriatic Kronos var kastrerad inför sin senaste start och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och skulle min spik göra bort sig så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Botox
Spets efter 500m: 4 Botox
Skrällen: 11 Missing Tooma
Ranking: A 4 B 11,5,2,3,1,6 C 12,9,7,10,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming