V64 Tips Solvalla 2/8

Publicerad på 2 Aug 2022 - 11:33

DrTrav

DrTrav

2 Aug 2022 - 11:33

V64 hämtar vi på från Solvalla denna tisdag, Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, 3 San Moteur i den tredje avdelningen och 3 Bentley Gar i den fjärde avdelningen.

V64-tips Solvalla Tisdag 2/8
v64-1 alla
v64-2 6,7,8
v64-3 3 San Moteur
v64-4 3 Bentley Gar
v64-5 1,2,3,9,10,11,12,13,15
v64-6 1,3,4,9

756 x 1kr = 756kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Solvalla Tisdag 2/8
DD-1 1,11,13,15
DD-2 3,9
8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
5 Iznogoud Am var senast ut i Sprintermästaren och stod då för två mersmakande prestationer både i försök och final. I finalen såg det nästan ut som Björn Goop satt på leken i de sista kurvan men tillslut fick han ge sig mot daniel Redén stjärna Francesco Zet. Lång distans ikväll har man endast testat en gång tidigare då slutade det med galopp kort före mål med massor av krafter sparade. Med endast sju ekipage startade ikväll är Iznogoud Am förstavalet på förhand.

Nämner även 4 Mister Invictus som kommer allt mer för varje start och börjar närma sig toppformen nu. Han galopperade bort en framskjuten placering i Kriteriet förra året och kapaciteten är hög hos Timo Nurmos fyraåring. Spännande är det också att det är anmält amerikansk vagn för första gången ikväll.

Min Vinnare: 5 Iznogoud Am
Spets efter 500: 5 Iznogoud Am
Skrällen:
Rankingen: A: 5,4 B 2,7,1,6,3 C -

V64-2 2140m auto
6 Kapten Brodde har imponerande sex segrar på sina total nio starter i karriären hittills. Han är dessutom obesegrad felfri och sett till sin kapacitet så står han fortsatt billigt inne i loppet. Han har dock brottats med en del skadeproblem också vilket gör att han inte fått kontinuitet i sitt tävlande. Ikväll återkommer han efter drygt tio månaders tävlingsuppehåll men Timo Nurmos hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen för att prestera, något vi varit inne på så många gånger tidigare. Kapten Brodde tävlar här mot sig själv och håller han bara reda på benen så ska han redan nu ha tre av fyra ben imål.

Bakom favoriten vill jag nämna 8 Big Top Lindy som i comebacken senast galopperade av ren iver och pigghet. Nu med lopp i kroppen är Big Top Lindy den som på förhand ska ses som främsta utmanaren om Kapten Brodde gör bort sig.

7 Qvanting Indika har visat bra form på slutet och har stått för flera bra insatser den senaste tiden. Skulle favoriten komma bort här är Qvanting Indika en tidig segerkandidat.

Min Vinnare: 6 Kapten Brodde
Spets efter 500: 6 Kapten Brodde
Skrällen: 8 Big Top Lindy
Rankingen: A: 6 B 8,7,3,4,5 C 2,1,9

V64-3 2140m auto
Ett fint lopp som är döpt efter legenden Victory Tilly.

3 San Moteur blir favorit på förhand och det har man lätt för att förstå med tanke på hur bra han har sett ut årets samtliga starter. Senast var man ute i Oslo Grand Prix och stod då för en insats som inte många hästar i klassen kan mäta sig med. Han gjorde då bort sig med en startgalopp men kunde trots det via en mersmakande upphämtning spurta in som tvåa med full fart över linjen. Ikväll gynnas han kraftigt av det lilla startfältet och en felfri San Moteur kommer inte se sig besegrad ikväll.

Motbud
2 Chiru är en annan segervan individ i loppet. Han har nu fått ett lopp i kroppen efter långt uppehåll och bör ha en formkurva som pekar uppåt nu. Utgångsläget är tilltalande och om man väljer att gardera San Moteur så är detta den givna utmanaren på förhand.

Nämner även 5 Bubble Effe som gjorde det bra vid sin seger för två starter från ledningen. Han kan öppna kvickt och skulle han hitta till spets även idag kommer han sen leda loppet länge.

Min Vinnare: 3 San Moteur
Spets efter 500: 5 Bubble Effe
Skrällen:
Rankingen: A: 3 B 2,5,1 C 6,4

V64-4 2140m auto
3 Bentley Gar har verkligen varit något extra sedan han kom till Sverige. Det har blivit fyra segrar på lika många framträdanden och i den senaste starten vann han helt överlägset på 12,2 över 2140m med sparade krafter imål. Detta är en individ som står billigt inne i loppet och även om hon ikväll möter konkurrenter som har mer pengar på sig så är Bentley Gar solklar förstahäst. Med en normal prestation ska Bentley Gar ska ha toppchans oavsett hur det blir kört ikväll.

Motbud
Bakom favoriten lyfter jag fram 4 Bonne Nuit Bi som senast aldrig kom in i matchen. Men hon visade bra form för två starter sedan när Bonne Nuit Bi stod för en rejäl upphämtning efter galopp. Alessandro Gocciadoros hästar är visserligen svåra att räkna på för dagen då hästarna levererar ojämnt. Men med en bra prestation är detta hästen bakom Bentley Gar.

Min Vinnare: 3 Bentley Gar
Spets efter 500: 4 Bonne Nuit Bi
Skrällen:
Rankingen: A: 3 B 4,6,1,2,5 C 7,8,9

V64-5 2140m volt
Omgångens mest öppna lopp.

1 De Facto är en fyraåring som kommer mer och mer för Timon Nurmos. Det har blivit två segrar på de tre senaste starterna och senaste stod han för en mersmakande prestation när han vann och lämnade konkurrenterna över upploppet. Utgångsläget är lite vanskligt då han inte är någon blixt från start men med endast fem hästar på startvolten så borde Jorma Kontio i vagnen kunna leta sig ut och avancera mot ledningen tidigt. Väl i spets är detta sen hästen att slå.

11 Warrior's Tale är mitt förstaval på tilläggsvolten. Han har ett spännande utgångsläge med springspår från start och har tidigare visat att han kan öppna kvickt. Tillsammans med startsnabba Erik Adielsson finns det på kartan att man trots 20m tillägg är den som är först framme för att överta ledengine. Men oavsett om det blir spets eller inte kommer Warrior's Tale med toppform. Han vann senast överlägset och är given på kupongen även ikväll.

Nämner även 13 Camelot Ås som får Örjan Kihlström i vagnen ikväll vilket är spännande. Till låg procent är detta en skräll jag betalar tidigt för.

15 A Nunja Kid har nu fått två lopp i kroppen efter lite vila och med tanke på den form stall Markus B Svedberg håller för dagen är detta ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 1 De Facto
Spets efter 500: 1 De Facto / 11 Warrior's Tale
Skrällen:
Rankingen: A: 1,11 B 13,15,12,2,9,10,3 C 6,4,5,14,8,7

V64-6 2140m auto
3 Succession är ett fyraårigt sto som är härdad i tuffa sammanhang för klassen. För två starter sedan var hon ute i ett kval till StoSprintern och mötte då bland annat Chebba Mil. Senast var hon ute i kval till StoChampionatet och då höll Succession klart bra bakom Deborah S.H. Nu är det enklare emot på pappret och från ett bra utgångsläge är Succession mitt förstaval.

9 Kungfu Lady visade toppform senast, då avslutade hon blixtrande via 09,1 sista 700m. Skulle det klaffa någorlunda från bakspåret ikväll är detta ett sto som lever på sin speed och tillsammans med Björn Goop kommer hon inte bli lätt att stå emot tillslut.

1 Carisma Bi gör ikväll en spännande debut för Alessandro Gocciadoro. Vi har varit inne på tidigare att man inte riktigt vet vart Gocciadoro har sina hästar för dagen. Men trots det är det alltid spännande på förhand och se vad tränarbytet kan medföra. Utgångsläget är ett minus ikväll då hon inte är någon blixt från start men i ett lopp där jag plockar med ett par hästar är Carisma Bi tidig till låg procent.

Min Vinnare: 3 Succession
Spets efter 500:
Skrällen: 1 Carisma Bi
Rankingen: A: 3,9 B 1,4,7,5,8,2 C 6,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto