V64 Tips Solvalla 9/9

Publicerad på 9 Sep 2022 - 11:39

DrTrav

DrTrav

9 Sep 2022 - 11:39

Denna fredag hämtar vi V64 enbart från huvudstadsbanan Solvalla. Det är nämligen försök till Svenskt Trav-kriterium och Svenskt Trav-Oaks som ska avgöras. Noterbart är att de två främst placerade ekipagen i varje uttagningslopp är kvalificerade till finalerna.

Jag spelar med en spik ikväll, 9 Bengan i den fjärde avdelningen.

V64-tips Solvalla Fredag 9/9
v64-1 1,8,10
v64-2 2,4,5,11
v64-3 1,8
v64-4 9 Bengan
v64-5 1,3,7,9
v64-6 1,3,4,5,6,7

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Solvalla Fredag 9/9
DD-1 7 Barack Face
DD-2 1,3,4,5,6,7

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
8 Every Day Elegant imponerade senast när han vann enkelt från ledningen. Ikväll är utgångsläget inte det bästa men detta är en individ som kan öppna kvickt den första biten och ikväll över lång distans är känslan att det bara finns ett offensivt alternativ att välja på initialt. Kommer man ner vettigt eller till och med hela vägen till spets är mycket vunnet. Han Har trots sina tre år både kunnande och kvalite för att finna trots ett tufft utgångsläge.

10 Night Art är en annan individ som visat upp bra kunnande. Visserligen var han inte som bäst senast men vis segrarna i programmet imponerade Night Art. Räkna med att Rober Bergh har siktat hit precis som många andra och med en förbättrad Night Art kommer ingen gå säker den sista biten.

Nämner även 1 Jackpot Mearas som har aldrig varit sämre än tvåa i karriärens fyra starter. Det har dessutom blivit tre segrar och från ett bra utgångsläge kommer Jackpot Mearas kunna utnyttja sitt startspår för att få ett perfekt lopp ikväll. Antingen i ledningen eller i positionen rygg på ledaren. Oavsett är Jackpot Mearas garanterad ett bra lopp och addera därtill amerikansk vagn för första gången. Spännande.

Min Vinnare: 8 Every Day Elegant
Spets efter 500: 8 Every Day Elegant / 1 Jackpot Mearas
Skrällen:
Rankingen: A: 8,10,1 B 6,12,11,5 C 4,3,9,7,2

V64-2 2640m auto
2 Going Cash är talangfull Ready Cash-avkomma som vid segern för två starter sedan vann från ledningen vann via 13,2 sista 1000m. Senast var han dock inte som bäst, då kunde han inte utmana Hustle Rain om segern trots att han fick ett passande lopp. Men från stallet låter man nöjda inför kvällen och meddelar man räknar med en vass prestation här. Dessutom ska han troligtvis utrustas med blinkers-huvudlag denna gången. Utgångsläget ikväll är positivt och skulle man dessutom hitta tidigt till ledningen är man sen hästen att slå för övriga.

5 Ante La Roque är en häst som visat strålande utveckling sedan han kom till Daniel Redén. Han är speedig och från spets eller i positionen rygg på ledaren kommer ingen gå säker den sista biten. Bara en tidsfråga innan första segern i karriären bergas.

Nämner även 4 Dubai Kronos som också är en Ready Cash-avkomma. Han har tre raka segrar på kontot och även om det finns viss galopp historik kring Dubai Kronos så måste han räknas tidigt felfri här.

Min Vinnare: 2 Going Cash
Spets efter 500: 2 Going Cash / 5 Ante La Roque
Skrällen: 5 Ante La Roque
Rankingen: A: 2 B 5,4,11,6,3,1,10,8 C 12,7,9

V64-3 2140m auto
8 O'Mara Zon visade senast upp hela sitt kunnande när hon knäckte ledaren Jewilla från döden i E3 finalen, att hon sen inte kunde stå emot Dea Grif som fick ett passande smyglopp den sista biten är inget att säga om. O'Mara Zon tillhör de bästa i kullen och även om bricka åtta ikväll inte är optimalt så är detta en tuff tjej som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Med ett offensivt upplägg från start talar dessutom mycket för att hon blir spelt till spets efter en bit. Väl i ledningen är O'Mara Zon sen obesegrad på fyra försök. Förstavalet.

1 Jennifer Sisu blev het senast och var inblandad i en tuff öppning vilket satte sina spår över upploppet. Men hon hade vilat lite inför det loppet och man räknar nu med bättre form på Jennifer Sisu ikväll. Magnus A Djuse kör vilket är positivt och jag väljer att dubbla systemet med henne från ett spännande utgångsläge.

Min Vinnare: 8 O'Mara Zon
Spets efter 500: 8 O'Mara Zon / 1 Jennifer Sisu
Skrällen:
Rankingen: A: 8,1 B 10,6,4,2,3,5,9 C 11,7,12

V64-4 2640m auto
6 Thereisnolimit gör första starten på svensk mark efter att han inlett sin karriär i USA. För tre starter sedan var han ute i ett kval till Hambletonian, men hade då ett tufft utgångsläge och var aldrig aktuell för en final. Men senast vann han på bra sätt och för fyra starter sedan vann man på imponerande 09,0 över 1609m. Att fart finns råder det inget tvivel om men nu är det 2640m som gäller vilket gör mig skeptisk då han är helt oprövad över längre distans. Men skulle 2640m funka för Thereisnolimit så finns kunnande för att segersta här. Jag kommer dock gå emot och spika en annan i loppet.

9 Bengan är just nu högintressant till 16% i min bok. Detta är en individ som kommer mer och mer i utvecklingen för varje start. Hann vann bland annat E3 Consolation från ledningen. Senast fick han ett snällt lopp och såg strålande ut när mållinjen passerades med mycket krafter obrukade. Örjan var även han nöjd efter senaste starten och nu med den prestationen innanför västen är känslan att han kommer fälla många över upploppet här. Han gynnas om det blir tempo på loppet från start och för mig är detta draget i omgången och jag spikar.

Nämner även 3 Mister Jupiter som inlett karriären strålande hos Timo Nurmos. Han har radat upp segrarna och kommer nu med fyra raka segrar på kontot. Det finns fortfarande en del att slipa på i aktionen men med en utvecklingskurva som pekar uppåt ska han ikväll räknas tidigt från ett passande utgångsläge.

Min Vinnare: 9 Bengan
Spets efter 500: 6 Thereisnolimit / 1 PolePosition
Skrällen:
Rankingen: A: 9 B 6,3,1,2,5,11 C 7,4,8,10,12

V64-5 2640m auto
7 Barack Face stötte på Gio Cash i Breeders Course senast och stod då för en rejäl prestation som tvåa från dödens. Formen är på topp men utgångsläget är inte det bästa. Trots detta finns fortfarande möjlighet att bli släppt till spets då han kan kliva iväg rappt den första biten. Väl i ledning ska det vara toppchans men även från andra positioner i loppet så startar Barack Face med bra segerchans. Given förstahäst.

3 Greensboro Zet gjorde det bra vid segern för två starter sedan. Senast var man ute i ett uttagningsloppe till korta E3 men fick det inte atts ämma fullt ut då. Men ikväll är förutsättningarna bättre och från ett bra utgångsläge ligger fokus från start att hålla ut Barack Face den första biten. Lyckas man med det blir Greensboro Zet sen en tuff nöt att knäcka för övriga. Det är dessutom anmält barfota bak för första gången vilket är spännande.

Kapabla 1 Cocuaholy har ett bökigt innerspår från start men skulle det lösa sig för Roger Walmanns treåring finns kapacitet och kunnande för att vara med långt framme även här.

Min Vinnare: 7 Barack Face
Spets efter 500: 7 Barack Face 3 Greensboro Zet
Skrällen:
Rankingen: A: 7 B 3,1,9,2,11,8,10 C 5,6,4,12

V64-6 2640m auto
5 Hustle Rain ser ut att ha fått reda på sina ben efter en galopp fylld inledning på karriären. På slutat har han radat upp segrarna och kommer nu med fyra raka på kontot. Hustle Rain har övertygat i sina prestationer och utan strul längs vägen ikväll är han en given segerkandidat pånytt.

4 Following vann korta E3 senast via 09,5 sista 700 via tredjespår. Han hann dit precis på linjen den gången och inkasserade i och med segern 1.000.000kr. Han tillhör kulltoppen och lång distans nu ses inte som ett minus för Following. På förhand ser vägen till ledningen ligga öppen efter en bit och väl i den positionen kommer han inte bli lätt att besegra ikväll.

Nämner även 7 Jikken som kommer med fyra raka segrar och har visat fin utvecklingskurva under året. Med tanke på han sett ut på slutet är även detta ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 5 Hustle Rain
Spets efter 500: 4 Following
Skrällen:
Rankingen: A: 5,4 B 7,6,1,3,12,9 C 11,10,8

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto