DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Fredag 11/9

10 September 2020 - 19:43

På fredagen är det V64 tävlingar ifrån Solvalla. Det är hög klass på omgången som innehåller kval till Svenskt Trav-Kriterium och Svenskt Trav-Oaks. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 10 Elegant Ima i den första avdelningen.

V64 Tips Solvalla Fredag 11/9
V64-1 10 Elegant Ima
V64-2 5,6,10,12
V64-3 1,4,5
V64-4 1,4
V64-5 4,9,10,12
V64-6 1,2,3,5,7,8,11

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Fredag 11/9
DD1: 4,9
DD2: 5,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS SOLVALLA FREDAG 11/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett Uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter. Jag har spikat 10 Elegant Ima som ännu är obesegrad efter sju starter. På Solvalla för fyra starter sedan så kördes Maharajah-sonen till ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen före en duktig Fabulous Pellini som avslutade starkt. Gången efter det så tryckte han till den ledande Hacker Am i den sista kurvan och in på upploppet så dansade han undan till en förkrossande seger. Näst senast på Axevalla så sänkte han den ledande Comand från dödens. På Mantorp för en dryg månad sedan så fick han bestämma i ledningen och han vann sedan i ohotad stil från den positionen. Han gick ett banjobb inne på Bjerke i förra veckan och han var riktigt fin då meddelar man från stallet. Här har han bakspår och han är ute över lång distans för första gången men det tror jag inte har någon betydelse för jag tror han fortsätter sin segerrad här.

Vid gardering kan 5 Head Run som har tre segrar på fyra starter vara tänkbar. I debuten så höll han upp ledningen från innerspåret i volten och han vann sedan i överlägsen stil på Visby. För tre starter sedan så gjorde han första starten i Robert Berghs regi och när han fick fritt spelutrymme på upploppet så sänkte han sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han hade ett dåligt utgångsläge näst senast men det löste sig perfekt och då satt han helt plötsligt i ledningen efter ett knappt halvvarv. Från spets så blev det en lätt seger. Han galopperade i början av loppet men han kom sedan tillbaka bra och räddade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Manny Muscle senast. Här tror jag att Robert Bergh kan köra sig till spets i ett tidigt skede och från den positionen så kan det räcka långt här.

12 Global Badman tog tre raka segrar i somras. I uttagningsloppet till långa E3 för fyra starter sedan så satt han i fjärde utvändigt innan han gick en rejäl sista bortre långsida och han tog sedan ner den ledande Furies Rain på ett bra vis och han stod även emot Vici Volantes som avslutade positivt. I den efterföljande finalen sedan så var han starkast den sista biten. Han kom med en bra avslutning men han var inget hot mot Selected News senast så det slutade med en andraplats. Tufft utgångsläge nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 10 Elegant Ima
Spets efter 500m: 5 Head Run
Skrällen: 9 Furies Rain
Ranking: A 10 B 5,12,3,9,2,8 C 1,7,6,4,11

V64-2
Ett Uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Mahiki Beach har inlett karriären lovande. Efter en tredjeplats i debuten så har det blivit tre raka segrar. För tre starter sedan så kom hon till ledningen efter 250 meter och från den positionen så vann hon sedan i överlägsen stil. Det var debut bakom bilen näst senast men det var inga konstigheter och hon fick sedan vandra större delen av loppet först i andraspår. På den sista bortre långsidan tryckte hon till på den ledande Hula Hula Sisu och tog över ledningen och hon vann sedan mycket lätt. Hon tog ledningen och vann plättlätt senast. Tuffare motstånd nu än tidigare och dessutom bakspår men löser det sig med positionerna så kan hon bli farlig över upploppet.

5 Hill's Angel hade tre raka segrar innan den näst senaste starten i ett Margaretalopp på Solvalla i slutet av juni. Hon satt då en bit bak innan hon gick till anfall på den första långsidan och hon lade en rejäl press på ledaren men hon fick svar och sedan så fick hon vandra i dödens och det blev för tufft på en kladdig bana så hon slutade oplacerad. Senast så gjorde hon comeback efter en tids frånvaro. Hon fick då ett lopp i vinnarhålet men hon fick aldrig någon lucka och gick i mål med gott om krafter sparade. Kan Björn Goop servera henne ett passande lopp så kan hon vara långt framme.

6 Hilarious Am tog karriärens första seger i uttagningsloppet till korta E3 näst senast. Hon blixtrade då till ledningen och från spets så vann hon väldigt enkelt. I den efterföljande finalen sedan så bombade hon till spets igen men hon låg på lite i täten så hon fick ge sig den sista biten när Globalizer spurtade in till seger och hon fick även släppa M.T.Perette förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Med den startsnabbheten hon besitter så tror jag hon tar hand om ledningen igen och kan hon hushålla med krafterna där framme i täten så kan hon nå en ny stor final här.

12 Beauty Kronos har gjort fyra starter hittills i karriären. Hon har vunnit två av dessa. Hon vann i debuten från ledningen och i den efterföljande starten så var hon trea bakom Napoleon Cash från dödens. Senast så avancerade hon fram och tog över ledningen med dryga halvvarvet till mål och sedan så vann hon mycket enkelt. Tråkigt utgångsläge nu så det behövs en del klaff men kan hon få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 10 Mahiki Beach
Spets efter 500m: 6 Hilarious Am
Skrällen: 12 Beauty Kronos
Ranking: A 10,5 B 6,12,4,7,3,1 C 2,11,9,8

V64-3
Uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Hell Bent For Am hade gjort allt rätt på svensk mark med fyra raka segrar på lika många starter inför uttagningsloppet till E3 näst senast. Han hade då bakspår så han hamnade en bit bak innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och han fullföljde sedan okej som trea i ett lopp där Bombus Jet avgick med segern. Han tappade ett bandage på bakbenet då och det trasslade in sig på frambenen så han blev rejält störd av detta och det var ändå bra gjort att greja en finalplats. I den efterföljande finalen så gjorde han bort sig med en startgalopp. Felfri nu så är han startsnabb och gäller som spetsfavorit. Kommer han till täten smärtfritt så blir han inte lätt att plocka ner. Johan Untersteiner upp nu för första gången är intressant.

5 Mister Hercules tog över ledningen med varvet kvar och vann sedan väldigt enkelt med sparade krafter för tre starter sedan. Gången efter det så var det lite bekymmer på vägen för han skyggade lite för stänk men han hann ändå fram till seger. Senast så galopperade han i starten men han gjorde det bra efteråt även om han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Selected News. Innan det misslyckandet så hade han övertygat med fem raka segrar. Felfri nu så kan han kliva iväg bra från start och kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan han vara långt framme igen.

1 Selected News kommer till den här starten med två raka segrar. Näst senast så tog han ner Manuzio Hanover i en tät upploppsstrid till en knapp seger. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens och han gjorde det bra när han sänkte den ledande Despot Power till en lätt seger då. Innerspåret nu kan bli en fälla men löser det sig med en eventuell lucka till slut så kan han bli att räkna med den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 4 Hell Bent For Am
Spets efter 500m: 4 Hell Bent For Am
Skrällen: 8 Comand
Ranking: A 4,5,1 B 9,3,12,8 C 7,2,11,10,6

V64-4
Uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 1 Honey Mearas som gjorde en bra insats när hon kvalade in till den långa E3 finalen efter en andraplats bakom Finland för fyra starter sedan. I finalen sedan så hade hon bakspår och satt långt bak men hon avslutade sedan klart godkänt fast det räckte inte till mer än sjätteplatsen bakom Barbro Kronos som drog det längsta strået. Hon tog över ledningen med 1300 meter kvar och hon vann sedan väldigt enkelt i ett litet fält näst senast. Gången efter det så tog hon över ledningen efter 400 meter och vann sedan lätt. Spår ett hade Peter Untersteiner inte önskat sig eftersom hon inte har visat någon blixtrande startsnabbhet så spåret kan bli en fälla men kan hon ta sig loss i god tid före mål så tror jag hon är med och kämpar om en framskjuten placering.

4 Barbro Kronos har vunnit fyra av sex starter. Hon fick en perfekt resa i andra utvändigt i uttagningsloppet till långa E3 för tre starter sedan. Hon tackade för det med att spurta ner den ledande Motive Match och hon höll även undan för M.T.Perette som fått vandra i dödens till seger. I den efterföljande finalen så gjorde hon en del grovjobb på egen hand men hon hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Hon fick en välförtjänt pust efter E3-segern och formen var därför inte på topp i senaste starten. Hon har fått ett skarpare jobb efteråt så jag tror att hon kommer att vara betydligt vassare nu. Här kanske Erik Adielsson kan glida fram och ta över ledningen efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så blir hon inte lätt att plocka ner.

I övrigt kan 12 You Could Be Mine vara tänkbar. Hon var dock sjuk i sin näst senaste start. Gången efter det var hon klart bättre när hon vann rätt enkelt från ledningen. Hon drog en rejäl nitlott i spårlottningen nu för här kan hon inte dra fördel av sin startsnabbhet. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen men hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Honey Mearas
Spets efter 500m: 4 Barbro Kronos
Skrällen: 10 Samaritana
Ranking: A 1,4 B 12,10,5,9,2,7 C 3,8,6,11

V64-5
Uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Manny Muscle har gjort det bra för han har inte varit sämre än trea efter sex starter. Han var grym näst senast men han fick ge sig den sista biten när Mister Hercules plockade ner honom så det slutade med en andraplats. Senast så fick han bestämma i ledningen och han vann lätt med sparade krafter. Bakspår nu men om han kan komma igenom rätt så vettigt och om han kan få lite draghjälp innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut.

4 Vegan Face har radat upp bra prestationer även om det inte har blivit någon seger på ett tag. Han tog ledningen efter en tuff öppning och från den positionen så höll han strålande men han fick ge sig mot en vass No Doubt den sista biten och kom i mål som tvåa i uttagningsloppet till korta E3 senast. I den efterföljande finalen så travade han på nytt i ledningen och han gjorde det bra bra men han fick ge sig igen och det var Hennessy Am som drog det längst strået då. Här tror jag Conrad Lugauer tar hand om ledningen igen och från spets så kan det räcka långt mot det här motståndet.

10 Önas Prince kommer med tre raka spetssegrar. Han var överlägsen från ledningen i ett lopp under Hugo Åbergs kvällen på Jägersro i slutet av juli senast. Det kan dock kosta på att varje gång ladda från början och köra till ledningen så nu kan det vara positivt att han får attackera bakifrån istället. Sitter Per Nordström i en vettig position inför avgörandet så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

12 Calgary Games har gjort allt rätt och ståtar med tre vinster på lika många starter hittills. Han var ute över aktuell distans senast. Han tog då över ledningen med två varv till mål och från den positionen gick han undan till en lätt seger. Han är orutinerad och drog ett uselt läge här men hittar Jorma Kontio en bra väg med honom så kan han dyka upp i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 9 Manny Muscle
Spets efter 500m: 4 Vegan Face
Skrällen: 2 Chestnut
Ranking: A 9,4 B 10,12,1,2,11,5,6 C 3,7,8

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 11 San Moteur är orutinerad stortalang som ännu inte förlorat. Det har blivit fyra raka segrar och han har vunnit från olika positioner så han verkar inte vara beroende av något speciellt lopp. Han har dock varit struken efter den senaste starten inför en tilltänkt start i slutet av augusti för en infektion. Har han inte tappat för mycket av formen nu så kan han bli svår att stå emot när Björn Goop väljer att sätta in slutstöten.

5 Hunt Am gjorde det bra när han vann från ledningen för fyra starter sedan. Gången efter det så travade han i ledningen igen men han fick ge sig de sista 100 meterna och han kom in först på en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Deal Done Zet. Han öppnade fort och han vann lätt från spets näst senast men det blev rätt billigt. Senast så galopperade han kort efter start och han pressades sedan inte. Felfri nu så är han snabb iväg och kommer Örjan Kihlström till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Woogie Broline åkte på karriärens första förlust i den femte starten senast. Från ledningen då kunde han inte stå emot en vasst avslutande Foreign Rain. Han hade fått mycket mängdträning inför det loppet och det kan vara så enkelt att han behövde en genomkörare för att vakna till meddelar Svante Båth. Spår lite långt ut på vingen nu men klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden igen. Eventuellt första gången barfota bak nu.

1 Kuyt F.Boko avslutade positivt mellan hästar och kom i mål som trea bakom Hooker Berry i ett litet fält på Vincennes senast. Han kan nog inte dra fördel av innerspåret här men får han ett trevligt lopp i vinnarhålet eller tredje invändigt så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

3 Mary Am är ännu utan seger efter sex starter hittills i karriären. Han gjorde comeback efter tre månaders frånvaro senast. Han kom då in som sexa i ett lopp som vanns av Armani Degato. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Med rätt resa här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 11 San Moteur
Spets efter 500m: 5 Hunt Am
Skrällen: 3 Mary Am
Ranking: A 11,5 B 7,1,3,2,8 C 6,10,9,4,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming