V64 torsdag 13/06

Publicerad på 13 Jun 2019 - 12:43

DrTrav

DrTrav

13 Jun 2019 - 12:43

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 1 Zlatan Knick som vann mycket enkelt från spets senast och hade då liksom nu Dante Kolgjini i vagnen. Trots att startsnabbheten finns där så är det en viss risk att han blir överflyglad från start och skulle han misslyckas med att leta sig ut finns ju alltid open stretch att tillgå men jag tror på bra chans att han leder loppet runt om.

Min andra spik kommer i V64-3 på nummer 4 Inspector som har visat upp goda fartresurser. Han återkom efter en längre vila senast och avslutade då snyggt som tvåa bakom vinnande Osborn Trot. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu bättre insats här och han har tidigare vunnit från ledningen så jag tror att Björn Goop kör till spets omgående och väl där så blir han svårslagen

V64-1 1,3,6,7
V64-2 1 Zlatan Knick
V64-3 4 Inspector
V64-4 1,2,6
V64-5 1,4,5,7,9
V64-6 Alla

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 1,4,5,7,9
DD2: 6 Ilydia Boko

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Waikiki Silvio hade ett starkt fjolår och är van vid hårt motstånd. Han har nu fått två lopp i kroppen efter vila och om Björn Goop som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Pinto Bob är kapabel men är galoppbenägen och galopperade bort en framskjuten placering senast. Felfri nu så kan han få en fin resa och kan då vara långt framme här, 7 Callmeawinner har vunnit hela tio av sina 25 starter i karriären. Hon har tagit de flesta vinsterna från ledningen och dit blir det förstås svårt att komma nu om inte Thomas Uhrberg satsar framåt och hoppas att få ta över täten men oavsett så kan hon bli farlig om det klaffar med positionerna här, 1 Caloy vann i fin stil från ledningen näst senast fast gången efter det så var han inte frisk och har varit ifrån ett tag. Han tränar bra igen och ser väldigt fin ut meddelar man från stallet. Här tror jag på tidig ledning igen och om Henna Halme som kör hästen kan få bestämma lite där framme så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Waikiki Silvio
Spets efter 500m: 1 Caloy
Skrällen: 9 Thengill
Ranking: A 6 B 3,7,1,8,9,5 C 4,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Uttagningslopp Summer Meeting Talents 2019 över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Zlatan Knick som vann mycket enkelt från spets senast och hade då liksom nu Dante Kolgjini i vagnen. Trots att startsnabbheten finns där så är det en viss risk att han blir överflyglad från start och skulle han misslyckas med att leta sig ut finns ju alltid open stretch att tillgå men jag tror på bra chans att han leder loppet runt om, vid gardering kan 7 Setauket som har inlett karriären lovande vara tänkbar. Han har slutat etta eller tvåa i samtliga fem starter hittills och om Gustav Johansson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 3 Silver Lore väntar fortfarande på sin första seger i karriären. Hon har gjort hela 39 starter utan att få sticka nosen först men två raka andraplatser på slutet skvallrar om fin form fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 1 Zlatan Knick
Skrällen: 3 Silver Lore
Ranking: A 1 B 7,3,4,11,5,12 C 8,2,6,10,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Inspector som har visat upp goda fartresurser. Han återkom efter en längre vila senast och avslutade då snyggt som tvåa bakom vinnande Osborn Trot. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu bättre insats här och han har tidigare vunnit från ledningen så jag tror att Björn Goop kör till spets omgående och väl där så blir han svårslagen, vid gardering kan 11 Dollar Rain som fick göra en del jobb på egen hand under slutvarvet senast och får godkänt för sin tredjeplats bakom vinnande Jarno Cortina vara tänkbar. Med två lopp i kroppen nu så kan hon bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 1 Jarno Cortina storskrällde till 122 gånger pengarna senast. Här har han ett bra läge och kan få en fin resa på innerspår och kan bli farlig över upploppet men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Inspector
Spets efter 500m: 4 Inspector
Skrällen: 1 Jarno Cortina
Ranking: A 4 B 11,1,10,2,6,7,5 C 9,8,3,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Tipsy Face debuterade i ny regi senast och visade färsk form när hon vann ett lunchlopp i Årjäng från dödens då. Här är det lång distans men från ett fint utgångsläge här så tror jag på antingen spets eller vinnarhålet och hon ska räknas tidigt här, 2 Hasek Boko gör sin första start i Sverige nu men han har vunnit på lång distans tidigare och när han nu får Björn Goop i vagnen så kan det räcka långt här, 6 Dolorosa Am har radat upp fyra bra prestationer i år. Han gick bra som tvåa bakom vinnande Eppur Si Muove senast fast han har mest startat bakom bilen på sistone och nu är det ett snävt spår i volten här, men har tidigare kommit iväg felfritt från ett knepigt spår i voltstart så om han kliver iväg i rätt gångart här så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Tipsy Face
Spets efter 500m: 2 Hasek Boko
Skrällen: 10 Pelas Ethos
Ranking: A 1 B 2,6,10,7,12,11,5 C 9,8,3,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Summer Meeting Halmstad över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Elcamino Dimanche har varit ute mot tufft motstånd på sistone och skött sig bra. Det blev en tredjeplats i ett V75 lopp på Mantorp som vanns av Thrust Control senast. Här går han ner en del i klass och från ett bra utgångsläge så bör det bli en fin resa och han ska räknas tidigt här, 4 Pelle Barosso gjorde debut på svensk mark i slutet av april i Bronsdivisionen och var klart godkänd som femma bakom vinnande Vincero' Gar då. Nu har det gått ett par veckor sedan den insatsen men om Björn Goop kan servera honom en bra löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Tobias Del Ronco har lämnat Stig H Johanssons träning och gör en mycket intressant debut för Wim Paal här och om han får spara speeden fram till upploppet så kan det bli en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Elcamino Dimanche
Spets efter 500m: 1 Oki Doki Face
Skrällen: 7 Tobias Del Ronco
Ranking: A 5 B 4,7,1,9,2,3 C 6,8,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 6 Ilydia Boko tog näst senast hem ett diamantstoförsök från ledningen. I den efterföljande starten kom hon inte riktigt in i matchen från sitt bakspår men det visade sig att hon inte var riktigt frisk då. Nu tränar hon bra igen och om Conrad Lugauer kan servera henne en fin resa så kan det räcka långt här, 4 Easy Creation kommer med två raka segrar och är kvick iväg från start så jag tror att Björn Goop har siktet inställt på ledningen här och skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 2 Very Many Legs tog karriärens första seger senast och från ett optimalt utgångsläge här sitter hon bra till omgående och kan bli att räkna med på nytt, 7 Dallas As var finalist i årets upplaga av Drottningpokalen där det blev en slutlig sjätteplats. Hon höll näst senast fullt bra som tvåa bakom vinnande Silent Hill. Den här gången kör Robert Bergh själv och om det klaffar med positionerna så kan hon utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 Ilydia Boko
Spets efter 500m: 4 Easy Creation
Skrällen: 9 Modern Love
Ranking: A 6 B 4,2,7,8,9 C 10,3,1,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto