DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Årjäng Fredag 18/9

17 September 2020 - 17:37

På fredagen avgörs V65 tävlingarna på Årjäng. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 9 Björnemyr Dennis i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Årjäng Fredag 18/9
V65-1 1,3,4,11,15
V65-2 2,3,15
V65-3 1,3,4,10
V65-4 9 Björnemyr Dennis
V65-5 6,7
V65-6 2,6,7,9,11

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS ÅRJÄNG FREDAG 18/9

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Kemas Lady har agerat ojämnt så här långt och hon är ännu utan seger efter fem starter. Hon öppnade fort och tog ledningen och sedan så fortsatte hon i ett högt tempo där framme i täten och hon var slagen redan med halvvarvet till mål och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Prince Will senast. Hon kan öppna bra och skulle Magnus Jakobsson som finns i vagnen lyckas nå ledningen så kan hon leda loppet länge om hon kan hushålla med krafterna där framme i täten.

1 Octagon Tile galopperade i karriärens tre första starter. Han var sedan ute i kvallopp som han klarade av utan problem. Han gick en godkänd avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Prince Will senast. Felfri nu och om Erik Berglöf som finns i vagnen kan hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden här.

15 Black Alex har gjort det bra på sistone. Näst senast så fick han vandra i dödens på Strong De La Hoya som vann från ledningen och han gjorde det bra som kom i mål som tvåa. Senast så kom karriärens första seger. Han avslutade då i 17 tempo sista varvet och det räckte för att vara först i mål. Han står tufft placerad med bakspår på tilläggsvolten men klaffar det med löpningsförloppet nu så kan han vara långt framme igen.

3 Blackbuck har gjort fyra starter och han har som bäst två stycken fjärdeplatser. Han var seg redan i sista sväng och kom in först som femma i ett lopp som vanns av El Patron senast. Hittar Björn Goop en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

11 Quickstep d'Estino har lopp i kroppen nu efter lång frånvaro så hon kan vara förbättrad till den här starten. Springspår på tilläggsvolten med Carl Johan Jepson i vagnen så vid en lyckad start här så kan hon sitta i en vettig position omgående. Löser det sig med positionerna så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 4 Kemas Lady
Spets efter 500m: 4 Kemas Lady
Skrällen: 8 Fairytale L.B.
Ranking: A 4,1,15 B 3,11,8,6,7,10 C 5,9,2,14,13,12

V65-2
Svensk Travsports Kallblodsserie över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Dotterud Stjerna gick en hård fajt utvändigt om den ledande Alm Lyana och hon gjorde det bra fast hon tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats näst senast. Hon har bra farter i sig och här kanske Odd Arne Sagholen som finns i vagnen kan köra sig till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Kolbu John har slutat oplacerad i årets båda starter och han har som bäst noterat ett par tredjeplatser hittills i karriären. Han har inte startat sedan juni nu så det kan saknas en del till toppformen. Här är det debut i ny regi för Kristine Kvasnes med Björn Goop i vagnen. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

15 Stjärnviking vann trots ett kortare galoppinslag för tre starter sedan. Han tog då över ledningen ut på slutrundan och sedan så vann han rätt enkelt i ett lopp på Åmål. Det följde han upp med en ny seger. Gången efter det så galopperade han efter 800 meter men han kom tillbaka och räddade tredjeplatsen långt bakom Alm Lyana som vann det loppet före Dotterud Stjerna. Jobbigt läge nu med tillägg över kort distans men kan han hålla sig till rätt gångart så har han gott kunnande och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 2 Dotterud Stjerna
Spets efter 500m: 2 Dotterud Stjerna
Skrällen: 9 Haugestad Mantra
Ranking: A 2,3,15 B 9,14,1,7,5,10 C 4,12,6,11,13

V65-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 12 Gretzky Boko har gjort det bra en tid. På Sörlandet för fyra starter sedan så satt han djupt bak i kön men han avslutade strålande men det räckte inte hela vägen så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Riva Renn som vann det loppet. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens på Ivan B.R. och han gjorde det bra men han tog sig inte förbi så det slutade med en ny andraplats. Näst senast på Bollnäs så gick han en godkänd avslutning och kom in som fyra men han var utan chans mot Danilo Brick som vann det loppet. Han satt i tredje utvändigt innan han attackerade i spåren och via en härlig avslutning så sänkte han sitt motstånd till en lätt seger senast. Trevligt utgångsläge nu och här kanske Morten A Pedersen kan köra sig till spets i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner.

4 Hickomisschampagne gick i dödens under slutvarvet och hon stumnade lite över upploppet och kom i mål på en femteplats i ett lopp där Wild Love avgick med segern näst senast. I den efterföljande starten så kom hon med en hygglig avslutning och då blev det en fjärdeplats bakom Leica Håleryd. Får hon ett passande lopp i den främre träffen här så kan det vara läge för en fullträff.

10 Ibra Boko galopperade senast och gången innan det så var han klen från ledningen på Åby och kom i mål först som fyra i ett lopp som vanns av Global Viscount. Tråkigt utgångsläge nu men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och kan Ole Johan Östre som finns i vagnen få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet och då kan han blanda sig i segerstriden.

1 Eicas gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han höll godkänt till tredjeplatsen i ett lopp där Amour A Belle avgick med segern senast. Innerspår nu och det kan bli svårt att hålla upp ledningen men om Jan Henriksson som finns i vagnen kan hitta loss i god tid före mål så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 3 Gretzky Boko
Spets efter 500m: 3 Gretzky Boko
Skrällen: 2 Fighting Joe
Ranking: A 3 B 4,10,1,2,5,9 C 7,6,8,12,11

V65-4
Ett Kallblodslopp över 1640 meter. Jag har spikat 9 Björnemyr Dennis som kommer med fyra segrar och en andraplats på de fem senaste loppen. Han tog en kortare startgalopp innan han landade i andra utvändigt senast. Från den positionen så satte han in attacken på den sista bortre långsidan och han tryckte då till och tog över ledningen in i den sista kurvan och från den positionen så vann han sedan lätt. Bakspår över kort distans är inte det bästa men i ett felfritt lopp nu så tror jag han blir svår att stå emot när Peter Ådefors väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 3 Björn Bork vara tänkbar. Han kunde inte stå emot min spik sist de möttes och han fick då nöja sig med andraplatsen. Han har gjort två starter till efter det loppet. Han vann enkelt från spets över aktuell distans näst senast. Fint läge här och kan Göran Antonsen hitta till ledningen i ett tidigt skede så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Solmyr Arvid var duktig vid två raka segrar i somras. Efter det så fick han nöja sig med andraplatsen i ett lopp där Förlands Odin avgick med segern. På Arvika senast så travade han en stor del av loppet i dödens på den ledande Furderud Prinsen. Han gjorde det bra men det slutade med en tredjeplats i ett lopp där Harald spurtade in till seger. Det har gått närmare två månader sedan det loppet men har han kunnat bibehålla formen till den här starten så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 9 Björnemyr Dennis
Spets efter 500m: 3 Björn Bork
Skrällen: 1 Troll Tundra
Ranking: A 9 B 3,4,8,11,1,5 C 7,6,10,12,2

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 Little Brigadoon har gjort fyra starter för Björn Goop. Han gick okej som trea i debuten bakom Ajusco som vann det loppet. Gången efter det så var han i ledningen in på upploppet när han slog på en galopp och det var troligen en framskjuten placering som försvann i det läget. På Åby näst senast så satt han djupt nere i kön innan han blev fint framdragen i tredjespår på den sista bortre långsidan och han tackade för draghjälpen med att spurta ner Zoccoloduro O.P som drog fram honom till en säker seger över upploppet. Senast så kördes han offensivt och landade i dödens efter 800 meter. Han orkade sedan inte hela vägen och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Gateruds Kashmir från ledningen. Kan Björn Goop servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt här.

6 Missing Tooma tog över ledningen med halvvarvet till mål och från den positionen så vann han sedan lätt näst senast på Tingsryd. Gången efter det så var han duktig som fyra i ett uttagningslopp till Derbyt som vanns av Hail Mary. Han har nu lämnat Ola Samuelssons träning och kommer ut i en intressant debut i ny regi för Paw Mahony. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga mot det här motståndet.

I övrigt kan 11 Alfredo Sauce vara tänkbar. Hon kom med en vass avslutning i vida spår för tre starter sedan och då räckte det till andraplatsen bakom Claire Di Quattro. Gången efter det så satt hon i tredje utvändigt innan hon vreds på till attack på den sista bortre långsidan. Via en härlig avslutning så plockade hon ner den ledande Garca och hon höll sedan undan för en bra spurtande Isan till en säker seger. Senast så gick hon bra som fyra i ett lopp där Gaya De Pervenche vann. Carl Johan Jepson är vass i sulkyn och från springspår på tillägg här så kan hon sitta vettigt till omgående och då kan hon vara med och kämpa om en god placering.

Min Vinnare: 7 Little Brigadoon
Spets efter 500m: 1 Junius Taj
Skrällen: 5 Aces High
Ranking: A 7,6 B 11,8,5 C 1,10,3,2,9,4

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Endwithastar har visat en härlig form på sistone. För tre starter sedan i högervarv på Åmål så tog hon ledningen och hon hade sedan full kontroll och hon vann sedan lätt från den positionen. Gången efter det så fick hon ett lopp i vinnarhålet och hon fick sedan chansen på upploppet men hon kunde inte utmana Break Through som vann det loppet från spets. Senast så öppnade hon bra men hon släppte efter en bit till Explosive Flory och hon hängde sedan med fint som tvåa bakom denne. Hon är snabb iväg och kommer hon till spets här så kanske Jan Silvén provar i ledningen den här gången och då kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

11 Four Fifty var duktig när hon tog två raka segrar i juli-augusti. Senast när hon tävlade barfota runt om så var hon rätt blek och slutade oplacerad i ett försök till Diamantstoet som vanns av Loes. Utgångsläget här är lite chansartat och hon är rätt ojämn men har hon en bra dag så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

7 Aper Mede S.M. kommer från en färsk seger. Hon kom då med en stark avslutning och fångade in Rushlight Face som hade kopplat greppet till en säker seger. Spår lite långt ut på vingen här men kan hon slinka ner i en hygglig position innan hon sätter in slutstöten så är hon stark och rejäl och löser det sig med positionerna så kan hon bli att räkna med när det ska avgöras.

2 Artegna Jet har gjort det bra på sistone även om det inte har räckt till någon seger. Hon höll godkänt som trea i ett lopp som vanns av Allagash Nancy näst senast. Gången efter det så plockade hon ner den ledande Darling Simoni från dödens men hon kunde sedan inte stå emot Global Wonderland som avslutade starkt så det blev en andraplats. Trevligt läge nu och här sitter hon bra till i den främre träffen omgående och då kan hon vara långt framme igen.

9 Pink Diamond höll farten klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av en överlägsen Our Girl på Åmål för tre starter sedan. Efter det har hon inte lyckats för det har blivit två raka galoppmisslyckanden. Bakspår nu fast i ett felfritt lopp här så kan hon bli farlig om hon får ligga på rulle och spara speeden fram till upploppet.

Min Vinnare: 6 Endwithastar
Spets efter 500m: 6 Endwithastar
Skrällen: 9 Pink Diamond
Ranking: A 6,11 B 7,2,9,3,1,4 C 10,8,12,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming