DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Axevalla 18/2

17 Februari 2022 - 23:51


Vi sparkar igång helgen med en V65 från Axevalla under fredag lunch. Jag spelar med två spikar i omgången, 4 Lasses Tara i V65-3 samt Ikaros Di Quattro i V65-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Axevalla 18/2
V65-1 1.2.3.4.5.7.
V65-2 6.7.10.12
V65-3 4 Lasses Tara
V65-4 1.3.4.8.10
V65-5 3 Ikaros Di Quattro
V65-6 1.4.6.7.10

600 rader x 1 kr = 600kr

Lunch Dubbel Axevalla 18/2
LD-1 3 Ikaros Di Quattro
LD-2 4.7

2 Rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
1 Cardin vet ännu inte hur det känns att förlora och vann båda sina starter under fjolåret. Båda segrarna är tagna från ledningen i lite enklare sällskap och skulle han nå ledningen igen ska han såklart ses med segerchans men jag är inte alls övertygad om att han kan försvara innerspåret och då måste det lösa sig under vägen.

5 Oh Ah Kennedy tycker jag är spännande här. Jag gillade vad jag såg av den här hästen för tre starter sedan när han var mycket bra som tvåa efter att ha tappat mycket från start efter en inledande galopp. Intrycket senast var inte lika bra men man låter väldigt optimistiska inför den här uppgiften och man kommer att ladda vad som går från start och vill köra i ledningen.

2 Prince Of Divine är loppets stora skrällbud. Senast gjorde han bort sig med en galopp långt ner på innerspåret och den starten är bara att glömma. Jag tar istället med mig insatsen på Kalmartravet näst senast när han i ett ganska bra lopp var tvåa bakom favoriten Camelot As. Han är inte speciellt snabbt från start men han kommer sitta i ett andraspår direkt och med bra ryggar under vägen tror jag att han kan utmana.

Min Vinnare: 1 Cardin
Spets efter 500m: 1 Cardin / 5 Oh Ah Kennedy
Skrällen: 2 Prince Of Divine
Rankingen A: 1.5 B:2.3.7.4 C:8.9.6.10.11

V65-2 2640m Auto
12 Excellent Diamond ska vara favorit i loppet och har normalt en bra chans att kliva runt sina konkurrenter ute i spåren. Han har vunnit 5/9 lopp i karriären och vann sin årsdebut i Januari, även om han inte glänste. Han skulle ha startat för tio dagar sedan men fick tyvärr strykas eftersom han hade feber och man har dessutom inte kunnat träna honom som man vill på grund av dåliga banor. Tanken är att man ska starta på V75 om en dryg vecka och hästen känns bra men det är samtidigt inte den viktigaste uppgiften och sjukdomsbilden gör att jag vill gardera.

7 Muscle Crown gör en intressant årsdebut. Han fick ett par extra växlar under fjolåret när man tävlade barfota och även om den balansen hade varit att föredra så tycker inte stallet att det är något större minus att tävla med skor. Han behöver säkert något lopp i kroppen innan formen är där men om han är väl förberedd ska han räknas direkt. Det är inga raketer invändigt och om André Eklundh laddar från start är jag inte alls främmande för att han kan få överta ledningen tidigt över den dryga distansen.

6 Gossip Simoni fick äntligen vinna lopp senast efter att ha gått bet i 18 raka starter och hon hade verkligen jobbat ihop till den segern. Hon var bättre än någonsin och vann överlägset med 5-6 längder och även om hon ska möta hingstar och valacker nu tycker jag att hon ska räknas tidigt igen.

Min Vinnare: 12 Excellent Diamond
Spets efter 500m: 7 Muscle Crown
Skrällen: 6 Gossip Simoni
Rankingen A:12 B:7.6.10.3.5.11.13.1 C:8.4.2.9

V65-3 1640m Auto
4 Lasses Tara är ett intressant nyförvärv som Josefin Ivehag har fått i träning och nu ska hon göra debut i hennes regi. Hon matchades i riktigt tuffa treåringslopp under fjolåret och jag tycker det ser ut som att man har hittat en lämpligt uppgift nu. Hon har gjort ett banjobb under förra veckan som var till belåtenhet och det låter på stallet som att man har en del förväntningar på henne under året. Det blir kanske svårt att nå ledningen med ett par startsnabba invändigt men motståndet skrämmer inte och jag spikar till under 10% i skrivande stund.

Motbud
Värst emot på förhand tycker att 2 Hobbit Composite och 3 Mamsell Wood är. Båda är snabba från start och vill med all sannolikhet till ledningen och över kort distans är mycket vunnet om man sitter i den positionen. Kommer någon av dessa till tät utan att det kostar för mycket kan dom mycket väl rinna undan men förhoppningsvis kan det bli lite körning från start som gynnar min spik.

Min Vinnare: 4 Lasses Tara
Spets efter 500m: 2 Hobbit Composite / 3 Mamsell Wood
Skrällen:
Rankingen A:4 B:2.3.5.9.7.11.1.6 C:10.8.12

V65-4 2140m Auto
1 Darlington Fame har ett bra utgångsläge och skulle hon ta hand om ledningen från sitt innerspår blir hon normalt svår att rubba. Det finns några startsnabba utvändigt och jag är inte helt övertygad om att hon är tillräckligt snabb ut och hon skulle kunna bli över från start. Hon var väldigt rejäl vid segern senast och tål att göra jobb på egen hand och bara hon hittar ut från innerspåret kan hon såklart vinna ändå.

4 Honey B har bara en seger i livet på 19 starter och det säger väl kanske en del men jag gillade verkligen intrycket senast när hon höll bra från dödens och hon har matchats i ganska tuffa sällskap. Om favoriten blir över från start skulle hon kanske kunna avancera fram till ledningen efter en bit och i den positionen hade det varit spännande att se henne.

3 My Cherry Blossom kan mer än vad hon har visat på slutet. Hon är snabb iväg bakom bilen och jag tror att hon skulle kunna ta en längd på favoriten. Med tanke på att hon har lite tveksam form för dagen kanske man är nöjda med ett rygglopp.

10 Stepping Dreamgirl är missgynnad av sitt bakspår men om hon kan komma igenom bra från start och om det klaffar lite med positioner borde hon hävda sig väl mot det här motståndet.

8 Occasione Doc blixtrar till ibland med bra prestationer och har en hel del fart i sig. Om favoriten skulle komma bort från start är hon inte mycket sämre än någon annan här.

Min Vinnare: 1 Darlington Fame
Spets efter 500m: 1 Darlington Fame / 3 My Cherry Blossom / 4 Honey B
Skrällen: 8 Occasione Doc
Rankingen A: 1 B:4.3.10.8 C:

V65-5 2140m Volt
3 Ikaros Di Quattro blir min andra spik i omgången. Han är snabb iväg i volten och kommer kommer iväg fortare från start än 5 Borups Tornado och han har en utmärkt chans att nå ledningen.. I den positionen brukar han trivas som allra bäst och han har vunnit de tre senaste tillfällena som han har travat i den positionen. Formen är bra och håller han sig i trav tror jag att han leder det här loppet runt om.

Motbud
5 Borups Tornado är kanske en bättre häst i grunden än min spik och han imponerade som fyraåring när han tog fyra segrar på sju försök. Maharajah-avkomman kom igång sent under fjolåret och gjorde bara tre lopp under föregående säsong men han känns klart på gång igen och Ulf Ohlsson gillade vad han kände i hästen senast. Det här är en häst som är mogen för större uppgifter framöver och har ett V75-lopp i sikte. Han ska räknas tidigt även om han troligen kommer få trava utvändigt om min spik.

MIn Vinnare: 3 Ikaros Di Quattro
Spets efter 500m: 3 Ikaros Di Quattro
Skrällen:
Rankingen A:3 B:5.9.7.10.4 C:2.1.12.6.8

V65-6 1640m Auto
4 Timetobelucky har varit ute i tuffa sällskap på slutet och han var faktiskt först över mål senast i ett tuffare sällskap men blev tyvärr diskad för trängning. Det är inte omöjligt att man kan sitta i ledningen tidigt om man släpper ledningen med Gina Lollobrigida och då blir han svårslagen. Oavsett borde han kunna hamna bra på det från start och slipper han bara dödens ser uppgiften bra ut.

7 Dats Pepito bra form och han vann säkert över distansen för två starter sedan efter att ha fått det perfekt serverat och han följde upp den insatsen med ytterligare en bra prestation när han var tvåa bakom Oskar Run senast. Han är inte speciellt snabb från start och läget kan ställa till det men hittar han bara ner någonstans är han med och gör upp om det till slut.

1 Gina Lollobrigida har fått gå utvändigt om ledaren i två lopp på raken och har inte glänst och tappade till slut i båda loppen. Vi får se hur Ulf Ohlsson lägger upp taktiken nu och det är möjligt att man är nöjda med ett lopp i ryggar på innerspåret med tanke på den tveksamma formen. Normalt sett trivs man annars i ledningen och han är snabb från start.

6 Crank vann två lopp under fjolåret och var på pallen vid fyra tillfällen på sex starter. Han har fått ett lopp i kroppen nu efter en längre vila och även om man siktar lite extra mot att få tävla barfota igen så tycker jag han ska ses med chans även med skor på hovarna.

Min Vinnare: 4 Timetobelucky
Spets efter 500m: 1 Gina Lollobrigida
Skrällen: 6 Crank
Rankingen A:4.7 B:1.6.8.10.2.9.11.5 C: 3.12

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Livestreaming