DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Bergsåker Fredag 11/9

10 September 2020 - 09:35

Det är V65 tävlingar ifrån Bergsåker på fredagen. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 11 Eldar i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Bergsåker Fredag 11/9
V65-1 4,5
V65-2 1,4,6,7,9
V65-3 1,2,4,5,10,11
V65-4 11 Eldar
V65-5 2,4,7,11
V65-6 7,8,11

720 rader x 1 = 720 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS BERGSÅKER FREDAG 11/9

V65-1
Vi inleder V65 med Norrlands Elitserie, försök - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Indra's Secret har inte fungerat på sistone och kommer till den här starten med tre raka galopper. Hon är härdad mot betydligt tuffare motståndare än detta så här borde hon kunna ta en lugn start för att trava in sig och i ett litet fält här så tror jag hon kan bli släppt till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så blir hon svårslagen här.

Jag dubblar systemet med 5 Hope And Dreams som har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Näst senast så blev hon fint framdragen och avslutade mycket bra i vida spår och då räckte det till tredjeplatsen bakom Nyhet som vann det loppet från spets. Gången efter det så slutade hon oplacerad i ett lopp som vanns av J.H.Mannerheim. Hittar Susanne H Osterling en bra väg med henne så kan hon bli farlig över upploppet.

I övrigt kan 7 Hunkydory Degato vara tänkbar. Hon fullföljde okej och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Rocky Tilly senast. Spår längst ut på vingen nu men det är ett litet fält så det kan inte bli en alltför dålig position och har hon en bra dag så kan hon utmana om en framskjuten placering men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Indra's Secret
Spets efter 500m: 4 Indra's Secret
Skrällen: 5 Hope And Dreams
Ranking: A 4,5 B 7,1,3,2,6

V65-2
Ett P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Double Formula galopperade när han kopplat greppet på den ledande Listas Alice in på upploppet för tre starter sedan och det var en framskjuten placering som försvann i det läget. Han är inte att lita på och har många galopper i raden men från springspår nu så kan det vid en lyckad start bära av till ledningen och kommer han till täten så kan det räcka långt här. Per Linderoth upp för första gången nu är intressant.

7 Test Pilot har inte visat något extra på sistone. Han är dock anmäld barfota runt om nu och så har han bara gått en gång tidigare men han galopperade den gången. Springspår nu kommer Mats E Djuse som finns i vagnen ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

4 Granit Palema återkommer efter två månaders frånvaro så formen är lite osäker. Han har varit ute i tuffare sammanhang än detta så är han inte alltför ringrostig i comebacken så kan han duga en bit mot det här motståndet. Dåligt spår i volten nu men Susanne H Osterling är en duktig kusk så kan han hålla sig i rätt gångart så kan han vara långt framme.

9 Klose har gjort fyra starter i Per-Olov Selléns regi. Han gick bra i skymundan senast och kom i mål som sexa i ett lopp där La Dama Futura avgick med segern. Innerspår på tilläggsvolten nu men kan han få smyga med i en trevlig rygg och få spara speeden in i det längsta så kan han bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för en fullträff.

1 Ess Springrock satt långt bak i kön och var aldrig med någon segerchans senast. Han fullföljde ändå okej och kom i mål som femma i ett lopp där Devil In The Sky spurtade in till seger. Intressant utgångsläge nu och med rätt resa här så kan han slå till med en seger.

Min Vinnare: 6 Double Formula
Spets efter 500m: 6 Double Formula
Skrällen: 10 Laurenti
Ranking: A 6,7 B 4,9,1,12,11,10,14 C 2,13,8,5,15,3

V65-3
K150 - Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar. 2 I.T.Inventor har inte fått till det på sistone. Tre raka galoppmisslyckanden har det blivit efter en paus. Elias Strandberg i vagnen känner honom väl och felfri nu så sitter han bra till i andraspår omgående. Med rätt resa här så har han gott kunnande och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

1 Otroligosåfin kommer från en färsk seger. Han travade då först i andraspår större delen av loppet och in på upploppet så plockade han ner den ledande Pols Crazy Diamond till en säker seger. Han kan öppna rätt bra och lyckas Ludwig Wickman som sitter upp bakom hästen hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Balotelli Crown kom med en vass avslutning och då räckte det till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Naheed senast. Bakspår nu men kan Hanna Forslin som kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så har han en vass spurt att tillgå och då kan han duga en bit mot det här gänget.

5 Vulcano O.P. var ute i ett montélopp på Solänget senast. Han tog då över ledningen i den sista svängen och från den positionen så gick han undan till seger. Gången innan det så höll han godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp där Moses avgick med segern. Kan Oskar Florhed servera honom ett passande lopp så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 2 I.T.Inventor
Spets efter 500m: 1 Otroligosåfin
Skrällen: 11 Xanthis Coktail
Ranking: A 2,1 B 10,5,11,4,6,9,3 C 8,7,12,13

V65-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter. Jag har spikat 11 Eldar som kommer till den här starten med två raka segrar. Näst senast så tog han en tidig galopp men han kom tillbaka och plockade enkelt ner sitt motstånd till seger. Gången efter det så attackerade han från andra utvändigt på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Ewertina till en säker vinst. Här har han dubbla tillägg nu men i ett felfritt lopp här så tror jag han blir svår att stå emot när Magnus A Djuse som finns i vagnen väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 1 Ronja N.N. som har oerhört svårt att hålla sig till rätt gångart vara tänkbar. Hon har bara gått felfritt i en av karriärens 25 starter. I den senaste starten var hon på väg mot en överlägsen seger när hon mitt på upploppet slog på en galopp men hon ställde sig rätt snabbt och då lyckades hon ändå komma först över linjen. Hon är ensam på startvolten och i ett felfritt lopp nu så kan hon leda loppet länge men hon kan galoppera precis när som helst så det är ingen häst att hålla i handen.

7 Skarpe kommer från en seger. Han travade då en stor del av loppet först i andraspår och han visade prov på fin inställning när han tog ner den ledande H.E.C.Cindylina till seger kort före mål. Här har han springspår på den första tilläggsvolten och kan Ulf Ohlsson dra fördel av det och om han kan slinka ner i en vettig position så kan han vara med och kämpa om en god placering igen men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 11 Eldar
Spets efter 500m: 1 Ronja N.N.
Skrällen: 5 Majprinsen K.L.
Ranking: A 11 B 1,7,3,2,5,6,10 C 9,8,4

V65-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Superraja tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan lätt näst senast. Gången efter det så blev det en startgalopp men hon gick rätt bra efteråt även om hon slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Cosmic Photo. Hon är inte helt att lita på men i ett felfritt lopp nu så tror jag att Magnus A Djuse kan köra sig till ledningen och från spets så kan hon bli svår att fånga in om hon skulle få styra och ställa lite som hon vill där framme i täten.

4 Donna Beyonce tog hand om ledningen och hon fick sedan bestämma och från den positionen så räckte det sedan till en delad seger med Hercules Star för tre starter sedan. Hon slog på en startgalopp senast men hon kom tillbaka okej och räddade femteplatsen i ett lopp som vanns av Florianne. Kan hon hålla ihop aktionen nu och om Susanne H Osterling kan servera henne ett passande lopp så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

7 Holland har vunnit 6 av karriärens 19 starter hittills. Han har inte startat sedan februari så formen nu är oviss. Han har även lämnat Morten Juuls träning och kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Robert Bergh. Nicklas Westerholm kör åt pappa här och hittar han en bra väg med honom så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

11 Galeras är ännu utan seger efter 11 starter. Hon har gjort två starter i Veronica Sundberg Books regi. Hon har visat god form på sistone. Näst senast så gick hon ett bra upplopp och spurtade då in som tvåa bakom Armida F.B. som vann det loppet. Gången efter det så fullföljde hon godkänt och då räckte det till en tredjeplats bakom Armida F.B. Springspår på tilläggsvolten nu så vid en lyckad start här så kan hon sitta i en vettig position omgående och får hon ett bra lopp så kan det vara läge för en fullträff. Intressant med Mats E Djuse i vagnen för första gången.

Min Vinnare: 2 Superraja
Spets efter 500m: 2 Superraja
Skrällen: 4 Donna Beyonce
Ranking: A 2 B 4,7,11,9,15,12,5,6,13 C 10,3,14,1,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Uttagningslopp till Amatör-SM över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Invented Sund kommer med god form till den här starten. Näst senast så fick han en fin resa i vinnarhålet och när han sedan fick luckan så plockade han ner den ledande Titania R.L. till en enkel seger. I den efterföljande starten så avslutade han vasst när han fick fritt spelutrymme men han fick aldrig tag i Easy Pace så det slutade med en andraplats. Utgångsläget nu är inte det bästa men kan Jonas Johansson som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

7 Digital Dominance hade tre raka galoppmisslyckanden i raden så han tvingades ut i ett kvallopp nyligen. Lars Nylander kör åt Robert Bergh här. Kan han se till att hålla honom i rätt gångart så är han mer stark än snabb så här tror jag det blir en offensiv styrning och får han ett passande lopp så kan han visa sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle behövas.

11 Atlas Kronos tog över ledningen efter 700 meter och han vann sedan med en halv längd ner till Gazoline Mearas för fyra starter sedan. Det slutade med en tidig galopp och sedan var den dagen förstörd i ett lopp där Mellby Helios avgick med segern gången efter det. På Solänget i den efterföljande starten så fick han gå i tredjespår utan rygg under slutvarvet och han höll mycket bra som kom in som femma i ett lopp där Global Upset hade lekstuga. Senast så hängde han med godkänt som trea bakom Borups Tornado som vann det loppet. Han är van vid tufft motstånd men utgångsläget nu är mindre bra men med lite klaff och överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

3 Google Sisu drar en del streck. Han kom med en positiv avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Barley Sugar senast. Trevligt läge nu så här kanske Jessika Sidbäck kan hitta till ledningen efter en bit. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser men jag tror inte han räcker hela vägen till seger så han ratas på systemet.

Min Vinnare: 8 Invented Sund
Spets efter 500m: 3 Google Sisu
Skrällen: 9 Power Swirl
Ranking: A 8 B 7,11,3,1,5,2,9,6 C 10,12,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming