DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Färjestad Fredag 21/8

20 Augusti 2020 - 17:04

På fredagen så avgörs V65 tävlingarna på Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 4 Giordano Soa i den första avdelningen samt 3 Global Black Money i den tredje avdelningen.

V65 Tips Färjestad Fredag 21/8
V65-1 4 Giordano Soa
V65-2 2,6,8,9
V65-3 3 Global Black Money
V65-4 1,2,3,4,5,6,7,8,10,11
V65-5 4,5,6,7,8,11,12,14
V65-6 2,8

640 rader x 1 = 640 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS FÄRJESTAD FREDAG 21 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Giordano Soa som har vunnit 7 av 12 starter så här långt i karriären. Han tog ner den ledande Rally Gunnar till seger på open stretchen i comebacken för fyra starter sedan. Det följde han upp med en spetsseger. Näst senast så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till attack och via en stark avslutning så fångade han in den ledande Lovato America men Souvenir d'Inverne som hade liftat med i rygg blev för svår att stå emot så han fick nöja sig med andrapriset. På Jägersro senast så travade han i ledningen men i slutkurvan så tröt krafterna och han dalade genom fältet och kom i mål som oplacerad i ett lopp där Rock My Dreams spurtade in till seger. Nu har det gått ett par veckor sedan den insatsen och när han nu är redo för comeback så tror jag han kommer att göra en bättre insats. Här tror jag att Björn Goop kan nå ledningen i ett tidigt skede av loppet och skulle han sedan få bestämma en del där framme i täten så blir han inte lätt att plocka ner.

I övrigt kan 5 Stonecapes Pecca som kommer från en färsk seger vara tänkbar. Han avslutade då starkt och tog ner den ledande Jaguar Hill och han höll även undan för B.W.T.Caesar och Announcement som kom med härliga spurter längst ute i banan. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan Jarno Koskela hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet. 

1 Mill Ultra har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. I comebacken tröttnade han helt från dödens. Gången efter det så gick det mycket bättre. Han fick då en fin löpning i rygg på ledaren och när han sedan kom loss ur den sista svängen så hade han inga problem med att sänka den ledande Ricke och han gick sedan undan till en lätt seger. Kan han få smyga med i en vettig rygg på innerspår här så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Giordano Soa
Spets efter 500m: 1 Giordano Soa
Skrällen: 1 Mill Ultra
Ranking: A 4 B 5,1,2,6,11,3,7 C 12,9,8,10

V65-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Holy Moses Mearas hade två raka segrar inför den senaste starten. Han tappade då aktionen helt i sista sväng senast och han förlorade en framskjuten placering där. Han var inte tom i det läget och han hade kunnat utmana vinnaren om segern. Svante Båth ändrar i balansen till den här starten för han kommer att gå utan framskor för första gången. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet.

8 Bandido Gar har varit väldigt bra i de senaste loppen. Han kördes offensivt och landade i dödens i ett tidigt skede av loppet. Från den positionen så tog han ner den ledande Digital Races på ett bra vis till seger senast. Iskallt läge nu men han visade senast att han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan Jorma Kontio hitta en bra väg med honom så kan han bli att räkna med över upploppet.

6 Mallory Square kom till ledningen och fick bestämma och från den positionen så gick han sedan undan till en säker seger näst senast. Gången efter det så fullföljde han klart godkänt och kom in som trea i ett lopp där Head Run spurtade in till seger. Kan Björn Goop slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han dyka upp i segerstriden igen.

2 Golden Avenue har gjort det bra i sina båda starter så här långt. I debuten så tog han ner den ledande Juni Rapide till seger kort före mål. Gången efter det så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot en för bra Hemisphere så det slutade med en andraplats. Han är snabb iväg och kommer han till spets så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 9 Holy Moses mearas
Spets efter 500m: 2 Golden Avenue
Skrällen: 4 Curie
Ranking: A 9,8 B 6,2,7,4,5 C 10,1,3

V65-3
Ett Stolopp över 1640 meter. Jag har spikat 3 Global Black Money som har tagit två segrar på tre starter så här långt i karriären. Båda vinsterna är tagna efter lopp i ledningen. Kan Magnus Jakobsson som sitter upp bakom hästen komma iväg bra ur volten här så tror jag hon kan köra sig till spets i ett tidigt skede igen. Skulle hon sedan få styra och ställa som hon vill där framme i täten så tror jag hon kan rinna undan till en ny seger över den korta distansen här. Blir det inte spets så tror jag hon kan ta ner ledaren från dödens om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 1 C.M.T.Queen Bee som hade tagit två raka spetssegrar inför den senaste starten vara tänkbar. Hon fick då en invändig löpning innan hon tog sig loss och då avslutade hon godkänt i skymundan men åt en överlägsen One Kind Of Art fanns inget att göra så det slutade med en andraplats. Med en bra start ur volten här så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon duga en bit mot det här motståndet.

8 Ivania har gjort tre starter i år efter lång frånvaro. Hon gick en godkänd avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som Keira De Veluwe vann från ledningen näst senast. På Åby senast så kom hon med en hygglig avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Kali Smart. Kan Björn Goop få lite draghjälp under slutrundan så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Global Black Money
Spets efter 500m: 3 Global Black Money
Skrällen: 6 Milk And Sugar
Ranking: A 3 B 1,8,6,2,5 C 12,4,7,9,11

V65-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tio hästar. 6 Rushlight Face har gjort det bra en tid utan att få sätta nosen först. Han tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så höll han bra men han kunde inte stå emot Zoccoloduro O.P. som tog ner honom från dödens senast. Kan Magnus Jaksobsson hitta ner i en vettig position eventuellt i ledningen igen så kan det vara läge för en fullträff.

3 The Special Man F. kom med en stark avslutning och räddade andraplatsen bakom Free Fall Web efter en kortare galopp i början av loppet senast. Han är inte att lita på men han gjorde det bra vid seger i Arvika för fyra starter sedan. I ett felfritt lopp här så kan han vara med och göra upp om segern.

1 Madjestic Man har årsdebuten avklarad så med det loppet innanför västen nu så är en vassare insats här att vänta. Han hängde då med okej som femma i ett lopp som Lucky Truc vann från ledningen. Kan Kajsa Ljunghager som finns i vagnen få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

11 Victor C. hängde med bra i rygg på Endwithastar som vann från ledningen i högervarv i Åmål näst senast. Gången efter det så fick han aldrig riktigt chansen och kom i mål med sparade krafter igen. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit i det här sammanhanget.

4 Olimpo Doc var stark när han plockade ner den ledande Tiger Man E.P. från dödens på Bjerke senast. Han tål att göra en del av grovjobbet på egen hand om det skulle bli aktuellt så kan Lars Anvar Kolle som finns i vagnen hitta en bra väg med honom så kan han ta en ny seger här.

Min Vinnare: 6 Rushlight Face
Spets efter 500m: 6 Rushlight Face
Skrällen: 1 Madjestic Man
Ranking: A 6,3 B 1,11,4,10,7,5,2,8 C 9,12

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 11 Hudzon fick bestämma i ledningen och han höll sedan undan till seger från den positionen näst senast. På Åmål i den efterföljande starten fick han trava i ledningen igen men den gången orkade han inte hela vägen och kom in först som trea i ett lopp där Ian B.R. spurtade in till seger. Helt annat utgångsläge nu men kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

5 Stepping Moneyboy har fyra andrapris i följd och det har varit starka insatser varje gång. På Vaggeryd senast så travade han utvändigt om Estreet Simoni och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi. Han har bara en seger hittills efter nio starter men kan Carl Johan Jepson hitta en bra väg med honom så kan det vara läge för en fullträff.

14 On Track Paul är jämn och säker men har inte vunnit på ett tag. Han höll farten okej och kom in som femma i ett lopp där Lucky Wind spurtade ner den ledande Opulent Tile till seger kort före mål senast. Med de rätta ryggarna att gå i och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

12 One Deep Valley har lämnat Per Nordströms träning och är numera hos Björn Goop. Han debuterade i den nya regin på Eskilstuna senast men han fick det inte att stämma då för han galopperade i början på upploppet som klar trea i det läget. Löser det sig med positionerna och om han kan bli fint framdragen under slutvarvet här så kan han blanda sig i segerstriden.

7 Whispering Star har bara en seger efter 12 starter hittills i karriären. Spår lite långt ut här men med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen så kanske hon kan komma till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hennes chanser att dubbla segerskörden.

Min Vinnare: 11 Hudzon
Spets efter 500m: 7 Whispering Star
Skrällen: 14 On Track Paul
Ranking: A 11,5 B 14,12,7,4,6,8 C 15,3,13,2,10,9,1

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Inspector är härdad i tuffa gäng och han kliver ner en del i klass här. I Klass I finalen på Åby nyligen så hade han ett dåligt utgångsläge så han hamnade långt bak i kön. Han avslutade sedan klart positivt i skymundan men det räckte bara till sjätteplatsen bakom Pleasure For Cash som vann det loppet från ledningen. Han har ett litet chansartat utgångsläge nu men löser Björn Goop det momentet så kan han bli svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

2 Souvenir d'Inverne har tagit två vinster och två andraplatser på de fem senaste loppen. För tre starter sedan i Halmstad så avslutade han vasst men åt Phoenix Photo som vann det loppet från ledningen så fanns det inget att göra. Gången efter det så fick han en fin draghjälp under slutrundan och han plockade då ner Giordano Soa som kopplat greppet på den ledande Lovato America till seger kort före mål. På Solvalla senast så satt han långt bak i kön och var trög och seg. Klarar han spår två i volten nu är det läge för en bättre resa längre fram och får han ett passande lopp så kan han duga mot det här motståndet.

I övrigt kan 10 Orlando Classic som har gjort det bra en längre tid vara tänkbar. På Bjerke senast så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Aida Mae som avslutade mycket fort så det slutade med en andraplats. Kan Kristian Malmin som finns i vagnen servera honom ett trevligt lopp så kan han bli att räkna med över upploppet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 8 Inspector
Spets efter 500m: 7 Hunter Mahan
Skrällen: 9 Au Gratin
Ranking: A 8,2 B 10,9,11,7 C 5,1,3,4,12,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming