DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Jägersro Fredag 4/9

3 September 2020 - 08:58

Derbyhelgen på Jägersro inleds på fredag med V65 tävlingar. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med tre spikar. 5 Jessy Schermer i den första avdelningen samt 8 Gold Matter i den fjärde avdelningen och 10 Eight Hour i den sista avdelningen.

V65 Tips Jägersro Fredag 4/9
V65-1 5 Jessy Schermer
V65-2 Alla
V65-3 Alla
V65-4 8 Gold Matter
V65-5 Alla
V65-6 10 Eight Hour

630 rader x 1 = 630 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS JÄGERSRO FREDAG 4/9

V65-1
Vi inleder V65 med ett Stolopp över 1640 meter. Jag har spikat 5 Jessy Schermer som för fyra starter på Kalmar kom med en stark avslutning och då plockade hon enkelt ner den ledande Bravo Sabotage till en säker seger. Näst senast på Vaggeryd så avslutade hon återigen starkt men Acredula R.L. hade en ännu bättre fart så det slutade med en andraplats. Hon fick en invändig löpning och hon fick inte riktigt fritt senast men hon avslutade godkänt i skymundan och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ninia's Boy. Hon är inte så snabb från början men kan Rick Ebbinge hitta ner i andra eller tredje utvändigt här innan attacken sätts in så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 10 Excuse Me som vann sex lopp på tretton starter ifjol vara tänkbar. I år har hon ingen seger efter fem starter men det senaste loppet var ett steg i rätt riktning. Hon fick då vandra i dödens på den ledande Enzo Brogård och hon höll godkänt även om det bara räckte till en fjärdeplats bakom Jammerbugten som spurtade in till seger. Jörgen Sjunnesson som kör åt Henrik Thomsen nu har styrt in henne till flera segrar tidigare så med rätt resa här så kan hon vara långt framme på nytt.

4 Inazawa Smart har bara gjort en start i år och det var i april. Hon hade ingen lycka då. Hon kan en del men hon har varit borta länge nu och formen är minst sagt ett frågetecken. Löser det sig med positionerna nu och om min spik skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan hon ha vissa möjligheter här men det blir nog tufft för henne att vinna loppet.

Min Vinnare: 5 Jessy Schermer
Spets efter 500m: 3 Rose Lloyd
Skrällen: 4 Inazawa Smart
Ranking: A 5 B 10,4,3,8,2,6,7 C 9,1

V65-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla sju hästarna. 4 Guiding Light tog två raka segrar på Visby tidigare under sommaren. I den senaste starten så tog han över ledningen ut på slutrundan och från den positionen så höll han okej men han fick ge sig mot Makin' Magic och han fick även släppa Raswill Raz förbi sig så det slutade med en tredjeplats. I ett litet fält här så kanske Stefan Persson kan trycka sig till spets efter en del av loppet och skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

7 Jawis har gjort två starter på svensk mark. Det var debut i ny regi för Patricia Van Der Meer i den senaste starten. På Vaggeryd då så kördes han till spets efter ett drygt halvvarv och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men han hade inget svar mot M.T.Oberon som hade den bästa farten på upploppet så han fick nöja sig med andraplatsen. Han har efter det varit struken inför en tilltänkt start för dåliga blodvärden så formen nu är svårbedömd. Kan Kim Eriksson få till en bra styrning så kan han ändå vara med och kämpa om en framskjuten placering.

3 Maggan Håleryd hade fyra raka galopper i raden inför den senaste starten. Då skötte hon sig äntligen och då satt hon i tredje invändigt och hon letade sedan lucka på upploppet men hon fick aldrig fritt spelutrymme så hon kom i mål som fyra i ett lopp där Just Make It spurtade in till seger. I ett felfritt lopp nu så kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 4 Guiding Light
Spets efter 500m: 4 Guiding Light
Skrällen: 6 Herman K.
Ranking: A 4,7,3 B 5,6,2,1

V65-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat alla tio hästarna. 4 Honor kom med en härlig avslutning längs ut i banan och hon fångade då in den ledande Don't Touch till seger kort före mål på Billund för fem starter sedan. Efter det har det inte blivit någon mer seger. Hon hade ett dåligt utgångsläge på Åby senast så hon hamnade djupt ner i kön men hon kom med en positiv avslutning i skymundan fast det räckte bara till en femteplats i ett lopp där Estreet Simoni avgjorde till seger. Bättre läge den här gången och kan hon få en fin resa i den främre träffen så kan hon bli farlig över upploppet.

10 Coumba är ett treårigt sto som har gjort två starter för Christoffer Eriksson. I debuten så fick hon ett lopp i rygg på den ledande La Sassicaia och när sedan Moofushi som satt i dödens galopperade så fick hon luckan och då sänkte hon ledaren till seger. Gången efter det så fick hon på nytt ett lopp i vinnarhålet och hon avslutade positivt när hon kom loss men hon fick aldrig tag i Borups Umami som drog det längsta strået. Med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme på nytt.

7 Legendaria Zon har bara en seger så här långt. Hon travade i ledningen senast men hon orkade inte hela vägen och kom i mål först som fyra i ett lopp där Eight Hour drog det längsta strået. Spår lite långt ut här så det kan bli tuffare att komma till täten nu men kan Joakim Lövgren som finns i vagnen ramla ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

8 Valuable Face är ännu utan seger efter sju starter så här långt i karriären. Hon travade i ledningen och såg ut att gå mot segern men Maroma Wibb spurtade starkt och slog av henne precis på linjen så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det så tappade hon sina möjligheter med en tidig galopp. I ett felfritt lopp nu så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 4 Honor
Spets efter 500m: 8 Valuable Face
Skrällen: 2 Twins Magic
Ranking: A 4,10 B 7,8,1,2,9 C 5,6,3

V65-4
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 8 Gold Matter som har gjort en start hittills. Han tog då över ledningen i ett tidigt skede och han fick sedan bestämma som han ville där framme och han höll sedan undan rätt säkert till seger. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och då tror jag han kan sänka sitt rekord en del. Han har han ett lite lurigt läge i volten men kan Joakim Lövgren som finns i vagnen hitta ut i god tid före mål så tror jag han sänker det här motståndet över upploppet.

Vid gardering kan 4 Firecrest som vann i debuten vara tänkbar. Hon travade då en stor del av loppet i dödens och hon sänkte sedan ledaren in på upploppet på ett bra vis. I den senaste starten så gick hon en stark repa i tredjespår på slutvarvet och hon tog ner tätduon men hon fick ge sig mot en smygkörd Betting Pacer så det slutade med en andraplats. Här har hon ett svårt spår i volten så det blir nog ingen Snabbare start men om hon kan hålla sig till rätt gångart så kan hon vara långt framme på nytt. Hon är anmäld barfota runt om för första gången nu.

2 Theo Udsen gjorde det bra och vann sina två inledande starter. På Billund senast så slutade det med ett galoppmisslyckande. Nu har det gått drygt två månader sedan det loppet så formen nu är oviss men kan Ken Ecce se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Gold Matter
Spets efter 500m: 7 Elite Ima
Skrällen: 1 G.P.T.T.No Aqua
Ranking: A 8 B 4,2,7,1 C 3,5,9,6

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla nio hästarna. 1 Jumeirah Boko var ute i ett Klass II försök i Kalmar i sin senaste start i midsommarhelgen. Han fick då en invändig löpning innan han kom loss och han avslutade sedan klart godkänt i skymundan och kom i mål som femma bakom O.M.Faststeep som vann det loppet från spets. Nu återkommer han efter drygt två månaders frånvaro men han har ett bra läge och Thomas Uhrberg är en vass startkusk så lyckas han hålla upp ledningen här så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här. Han har vunnit flera av sina tidigare segrar från just ledningen.

4 Red Mile Brodde kommer från en färsk seger. Han landade då i dödens med varvet till mål och på den sista bortre långsidan så tryckte han till och tog över ledningen och sedan så vann han loppet väldigt enkelt. Svårt spår i volten nu men klarar han det momentet och om Jörgen Sjunnesson kan servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Capture gjorde comeback efter en tids frånvaro på Charlottenlund i fredags. Han var lite för laddad då och galopperade men han kändes annars fin meddelar Christoffer Eriksson. Det var kort distans den gången men medeldistans som gäller nu är mer optimalt. Kan han hålla ihop aktionen här och om han kan hitta en vettig rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han duga mot det här motståndet.

3 Alfas Kennedy har stora problem med att sköta sig. Han har galopperat i 13 av karriärens 19 starter. Han har också fyra segrar så när han får det att stämma så har han bra farter i sig. Han vann för fem starter sedan men efter det så har han galopperat i fyra starter i följd så han har varit ute i ett kvallopp inför den här starten. I ett felfritt lopp nu så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 1 Jumeirah Boko
Spets efter 500m: 1 Jumeirah Boko
Skrällen: 2 Stepping Stone
Ranking: A 1,4 B 8,3,5,2 C 7,6,9

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat 10 Eight Hour. Hon gick starkt efter galopp och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Radio Gaagaa för fyra starter sedan. Gången efter det så kunde hon inte ta något från kön och slutade oplacerad. Efter det har det blivit två raka segrar. Näst senast så tryckte hon sig till ledningen och fick bestämma och hon vann sedan lätt. Gången efter det så var hon ute över kort distans på Jägersro. Hon landade då i andra utvändigt innan hon gick till anfall och via en stark avslutning så klev hon runt sitt motstånd på ett bra vis till seger. Debut över lång distans nu men hon trivs bra med Kevin Oscarsson i vagnen för på fyra tidigare starter tillsammans har det blivit tre segrar och en andraplats. Löser det sig med positionerna och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så tror jag hon har en god chans att ta en ny seger här.

Vid gardering kan 1 Racing In Time som är en tysk gäst som hade två raka galoppmisslyckanden inför Sverigedebuten senast vara tänkbar. Han fullföljde då positivt och kom i mål som tvåa i ett lopp som vanns av Estreet Simoni. Med det loppet i kroppen nu så kan han ha gått framåt en del till den här starten. Han är inte så snabb iväg så innerspåret kan bli en fälla men hittar Rick Ebbinge loss i god tid före mål så kan han vara med och utmana om segern här.

8 Happy Few galopperade i starten för tre starter sedan. Gången efter det gjorde han likadant fast han gjorde sedan en bra upphämtning och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ups Face. Det var voltstart vid båda de galopperna men senast när det var autostart på Tingsryd så skötte han sig och då kom han med en vass avslutning och han satte nosen först och slog av Cena som hade greppet på linjen. Dåligt läge nu så det finns risk att han hamnar en bit bak men med lite klaff så biter hans avslutning bra till slut och då kan det räcka en bit här också.

Min Vinnare: 10 Eight Hour
Spets efter 500m: 4 Lancelot Brodde
Skrällen: 2 Finogo Pointer
Ranking: A 10 B 1,8,7,4,2,3 C 6,5,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming