DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Kalmar 5/11

4 November 2021 - 22:44

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Kalmartravet och jag spelar med två spikar, 6 Global Bodyguard i V65-4 samt 5 Under Armour i V65-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Fredag Kalmar 5/11
V65-1 3.4.7.8.10.11
V65-2 2.5.8.9.11
V65-3 1.3.6.7.10
V65-4 6 Global Bodyguard
V65-5 4.5.7
V65-6 5 Under Armour

450 rader x 1 kr = 450kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Kalmar 5/11
LD-1 4.5.7
LD-2 5 Under Armour

3 rader x 50 kr = 150kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2640m Auto
7 Arturo Beach får bli en fräck tipsetta i det här öppna loppet över lång distans. Det är inga raketer invändigt och jag är lite inne på att Markus Wadmuller kan hitta till ledningen trots ett spår långt ut på vingen. Han vann fyra lopp under fjolåret och jag tycker han har sett förbättrad ut i den två senaste starterna mot tuffare sällskap och han känns klart på gång igen. Det hade varit intressant att se honom i ledningen men över den något oprövade distansen är det väl mest sannolikt att man släpper till någon mer betrodd.

4 Ups Face går ner i klass till den här starten och det är en rejäl häst som är gynnad av den långa distansen. Det är ingen omöjlighet att han kan få överta ledningen efter en bit och då är det hästen att slå för övriga. Han är dock inte beroende av någon ledning och tål tuffa upplägg och i den här konkurrensen kan han mycket väl vinna den tunga vägen också.

3 Amoa King kan mycket och är en sån där häst som jag har “jagat” under hela karriären och det är smått otroligt att det dröjde till den nittonde starten innan han tog karriärens första seger. Han har varit väldigt strulig tidigare och galopperat mycket men det känns som att han har blivit allt mer stabil även om han föll tillbaka i gamla synder senast.

10 Huis Clos galopperar oftare än han travar och har bara gått felfritt vid fem tillfällen i karriären. När han har hållit sig i trav ett helt lopp har det slutat med fyra segrar och en andraplats och med tanke på Joakim Lövgrens stallform för dagen kan det vara dags nu igen för den här kapabla med osäkra fyraåringen.

Jag betalar även för 8 One Deep Valley samt 11 Linares.

Min Vinnare: 7 Arturo Beach
Spets efter 500m: 7 Arturo Beach / 4 Ups Face
Skrällen: 10 Huis Clos
Rankingen A: 7.4.3 B:10.8.11 C:6.1.5.9.2.12

V65-2 2140m Auto
2 Nuit De Fer får tipset i ett lopp som inte håller någon högre klass. Han är snabb från start och är knapp spetsfavorit före 5 Handluggage Racing och Johan Wiman brukar ofta vilja köra sina hästar i ledningen om han når till den positionen. De värsta konkurrenterna startar från bakspår och jag tror att han kan få bestämma tempot där framme i ledningen och då blir han svårpasserad över upploppet.

5 Handluggage Racing kan också öppna snabbt från start och tar han sig förbi 2 Nuit De Fer är mycket vunnet. Jag är dock inne på att han får trava utvändigt om min tipsetta eller smita ner i ryggen på ledaren och då är uppgiften tuffare.

9 Ed Sheeran är en av de bättre i fältet och behövde genomköraren senast efter att ha varit ifrån efter ett par tveksamma insatser under sommaren. Han borde kunna ta rygg på 2 Nuit De Fer i starten och komma igenom hyggligt från start och om han får travet att stämma är han att räkna med.

Jag betalar även för 8 Leon Coger samt 11 Alfons.

Min Vinnare: 2 Nuit De Fer
Spets efter 500m: 2 Nuit De Fer / 5 Handluggage Racing
Skrällen: 8 Leon Coger
Rankingen A: 2.5.9 B:8.11.4.10.3 C: 12.1

V65-3 1640m Auto
10 Divane Godiva har precis som många andra av Joakim Lövgrens hästar bra för för dagen och hon ska vara favorit i loppet. Senast vann hon pliktskyldigt efter att ha fått överta ledningen och bestämma tempot i ett enklare sällskap men hon har varit ute i klart tuffare konkurrens dessförinnan och gjort det bra. För tre starter sedan satt hon fast med gott om krafter över mål och näst senast avslutade hon klart bra till en tredjeplats i ett tufft stolopp. Motståndet den här gången ser överkomligt ut men hon har ett bakspår över kort distans och det kan strula med positioner från det här utgångsläget. Jag tycker att en gardering är på sin plats.

1 La Paradeta är snabb från start och borde ha en rimlig chans att försvara sitt innerspår. Hon är som allra bäst när hon får trava i ledningen och sina fem senaste segrar har hon tagit över kort distans. Hon utmanas framför allt av 3 Ritz Guiness från start men lyckas hon hålla ut henne är mycket vunnet och då kan hon leda det här loppet hela vägen.

6 Arvid S.H trivs hemma på Kalmartravet och han såg formstark ut senast när han höll klart bra som tvåa efter att ha fått en tuff resa under slutvarvet. Han är van tuffare sällskap än det här och får han en bättre resa den här gången kan han bli svår för övriga att stå emot över Kalmars långa upplopp.

3 Ritz Guiness har fått ett bra utgångsläge och kan öppna ganska snabbt från start. Jag tror det kan bli svårt att ta sig förbi 1 La Paradeta men hon borde kunna få en passande resa i den främre träffen och kanske t.om. kan hitta ner i ryggen på ledaren? Med fritt över upploppet är hon inte borta även om hon inte håller samma klass som för ett par år sen.

Jag nämner även 7 Micro Vick. Han söker lite efter formen för dagen men han besitter fina fartresurser och trivs över distansen.

Min Vinnare: 10 Divane Godiva
Spets efter 500m: 1 La Paradeta
Skrällen: 3 Ritz Guiness
Rankingen A:10.1.6 B:3.7.9.4.2.5 C: 11.8

V64-4 1640m Auto
Ett öppet lopp över kort distans där jag antingen tycker att man får ta ställning och spika eller ta fram den breda penseln och betala för så många hästar man har råd med och jag landar till slut i det förstnämnda.
6 Global Bodyguard har kommit ner ett hack i banan efter en strykning och har den värsta utmanaren på förhand utvändigt om sig i starten. Han är kanske ingen raket ut från start men han öppnar över medel och som jag läser loppet kommer Stefan Persson sitta i ledningen efter en bit och då är det hästen att besegra. Han kommer förmodligen att få starka Cedric Diggory utvändigt om sig men över den korta distansen tycker jag att det borde vara en bra chans att hålla undan.

Motbud
7 Cedric Diggory har gjort det bra hela året och felfri har han faktiskt aldrig missat pallen i år även om det sällan slutar med seger. Han känns mer stark än snabb och är inte gynnad av den korta distansen men Fredrik Persson lär vara offensiv och söka sig framåt i dödens för att massera ledaren.

Skulle det bli ett hårt tempo mellan ovan nämnda hästar nämner jag främst 2 Eros Hornline som vann över distansen senast och borde få en passande resa från ett bra startspår samt 8 O.M Gogentle som återigen har fått ett hopplöst utgångsläge, men formen är där och han har sett fin ut efter galopp vid två raka starter.

Min Vinnare: 6 Global Bodyguard
Spets efter 500m: 6 Global Bodyguard
Skrällen: 8 O.M Gogentle
Rankingen A: 6 B:7.2.8.9.3.11 C: 12.4.1

V64-5 1640m Auto
4 Use Face var väldigt fin när hon vann över distansen för tre starter sedan. Johan Untersteiner var offensiv och kunde överta ledningen efter dryga 500 meter då och vann på 1.11.8. Hon är inte alls pålitlig och har galopperat två gånger och varit struken efter den starten men att hon startar med ett framspår nu ser jag som en klar fördel och skulle hon komma till ledningen är möjligheterna att trava felfritt klart bättre.

5 Aurora Show kommer inte till ledningen av egen kraft om Use Face travar och kommer förmodligen att få göra jobbet utvändigt om ledaren. Hon är bra för den här typen av lopp och kan vinna den tunga vägen också men skulle Use Face göra bort sig från start ligger vägen öppen för att hitta till tät och då blir hon mycket svårslagen.

7 Honeybee Frö har det lossnat för rejält på slutet och hon kan stoltsera med tre segrar på de fyra senaste starterna. Senast backade man från start och gick ett lopp i ryggar i andra spår innan hon satte in sin slut-stöt strax innan upploppet och avgjorde loppet enkelt. Jag tror att vi kommer att få se ett liknande upplägg nu också och även om hon möter två tuffa motståndare kan hon mycket väl visa sig bäst igen med tanke på den fina formen.

Min Vinnare: 4 Use Face
Spets efter 500m: 4 Use Face / 5 Aurora Show
Skrällen:
Rankingen A: 4.5.7 B: 3.10.8.2.11 C: 6.2.9.12

V65-6 2140m Auto
5 Under Armour var i fantastiskt fin befattning senast när han vann med hela sex längder i ett lopp på Halmstadtravet för en dryg veckan sedan före bland annat Express Lime som så sent som i Onsdags vann ett tufft V86-lopp. Joakim Lövgrens hästar är i ett otroligt skick för dagen och nu fick han ett bra läge bakom bilen och jag tror att Under Armour tidigt kan avancera fram till ledningen. De värsta konkurrenterna startar med sämre utgångslägen och om han är lika fin som senast har jag svårt att se att han ska förlora det här loppet från tätpositionen. Spik

Motbud
9 Mojito Day håller Fredrik Persson högt och kapacitetsmässigt är han inte mycket sämre än favoriten. Han sliter med aktionen till och från men när han fungerar fullt ut är han väldigt fartfylld. Skulle det mot förmodan bli ett hårt tempo där framme kommer han in i matchen och han är den främsta utmanaren till min spik.

12 Awesome Kronos har vunnit närmare var tredje start i karriären. Det är en häst som är både stark och snabb men han har inte fått travet att stämma på slutet och kommer till den här starten med två raka galopper i bagaget. Kapacitetsmässigt hävdar han sig väl i det här loppet och skulle han tävla på topp kan han hota.

Min Vinnare: 5 Under Armour
Spets efter 500m: 5 Under Armour
Skrällen:
Rankingen A:5 B: 9.12.13.7.2.6 C: 11.8.10.4.1.3

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming