DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Örebro Lördag 12/9

11 September 2020 - 16:53

På lördagen är det V65 tävlingar ifrån Örebro. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 6 Argos Lane i den fjärde avdelningen samt 1 Niklas M.J. i den femte avdelningen.

V65 Tips Örebro Lördag 12/9
V65-1 3,4,6,9,11
V65-2 2,10,11,3
V65-3 4,11
V65-4 6 Argos Lane
V65-5 1 Niklas M.J.
V65-6 Alla

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS ÖREBRO LÖRDAG 12/9

V65-1
Vi inleder V65 med ett Breddlopp - Stolopp - P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Conrads Eva höll farten bra som tvåa i ett lopp som vanns av Bo Diddley för fyra starter sedan. Hon blev rejält störd senast och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Text Copycat. Hon har bara en seger hittills i karriären efter 21 starter men kan Peter Ådefors få till en bra styrning så kan hon bli att räkna med över upploppet.

9 They Don't Know har på tio starter under året ännu ingen seger. På Bergsåker senast så slutade hon oplacerad i ett lopp som vanns av Naheed. Här har hon 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten men kan Erika Gustafsson som finns i vagnen hitta en bra väg med henne så kan hon blanda sig i segerstriden.

3 Select Dream har vunnit 2 av 13 starter i karriären. Hon kördes till ledningen och från spets så blev det sedan en säker seger för tre starter sedan. Efter det har hon inte lyckats och hon var slagen tidigt i den senaste starten. Med endast tre motståndare på startvolten så kanske det kan bli tidig ledning här. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

11 Ester Joy vinner inte speciellt ofta för hon tog sin senaste seger i oktober ifjol. Hon försvann med en startgalopp näst senast. För fyra starter sedan på Färjestad så satt hon en bit bak i kön innan hon vreds ut i vida spår på upploppet och då avslutade hon positivt och kom in som trea i ett lopp som Lella Lombardi vann från ledningen. Hon hängde med hyggligt men var utan chans mot Melizza senast och kom i mål som sexa. Kan Kent P Gustavsson få lite draghjälp under slutrundan så kan hon slå till med en seger.

4 Adora hade galopperat fyra lopp i följd innan den senaste starten. Då skötte hon sig och hon tog då över ledningen ut på slutrundan och hon var sedan i ledningen in på upploppet men hon stumnade och kom i mål först på en femteplats bakom Broadway Frazer som spurtade in till seger. I ett felfritt lopp nu så kan hon duga en bit mot det här motståndet om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 6 Conrads Eva
Spets efter 500m: 3 Select Dream
Skrällen: 2 B.B.S.Diamant
Ranking: A 6,9,3 C 11,4,2,8,5,7 C 10,1

V65-2
Ett Breddlopp - Spårtrappa - K30 över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Ivan har galopperat tre gånger i följd så han är inte att lita på. Han tog en kortare startgalopp och sedan så hängde han bara med och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Santana Grif senast. Felfri nu och om Olof Högberg som finns i vagnen kan servera honom ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

13 Alfas Ice Man tog sin senaste seger i ett montélopp på Tingsryd i maj 2018 och det är ju minst sagt ett tag sedan. Nu kommer han ut i årsdebut i ny regi för Torbjörn Maltesson. Micael Lindblom får chansen bakom honom för första gången nu och klaffar det med löpningsförloppet och om han inte är alltför ringrostig efter den långa frånvaron så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

11 Incora Zon har fått ganska klen utdelning på sistone. Hon är van vid att möta betydligt hårdare motstånd än detta. Hon slutade oplacerad i ett rätt tuff stolopp som vanns av Infinite Knight över lång distans senast. Tråkigt utgångsläge nu men kan hon få smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

2 Yfront vinner inte direkt ihjäl sig vilket 2 vinster på 35 starter visar. Han har galopperat två starter i rad så han är inte att lita på. Innan det så kom han med en positiv avslutning och kom i mål som tvåa bakom Follow The Stream som vann det loppet. Nu har han inte startat på några månader så formen är lite oviss men utgångsläget är bra och med rätt resa här så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 10 Ivan
Spets efter 500m: 6 Man Of Peace
Skrällen: 2 Yfront
Ranking: A 10 B 13,11,2,6,7,5,3,9 C 1,8,12

V65-3
Ett Breddlopp - B-tränarlopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Raj's Red Magic har bara en seger efter 20 starter hittills. Han kom med en positiv avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Maisy för tre starter sedan. Han hade svårt att hänga med senast och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Feel The Benefit. Det är inte så många hästar på startvolten nu så här kanske Carl-Philip Lindblom som finns i vagnen kan köra sig till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en ny seger.

11 Balto d'Huon gjorde comeback efter fyra månaders frånvaro näst senast. Han tog då en kort inledande galopp innan han klev ut först i andraspår med dryga varvet till mål. Han knäckte den ledande This Is Alex men längre ut i banan kom Dennis De Castella som vann loppet och han fick även släppa Urchin förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Gången efter det galopperade han igen i början av loppet och han kom sedan tillbaka och höll mest farten och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Bottnas Commandeur. 40 meters tillägg att hämta in jämfört mot hästarna på startvolten nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit i det här sammanhanget.

I övrigt kan 13 Forever Miracle som gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan vara tänkbar. Senast blev han trött och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av B.T.'s Viclando. Utgångsläget nu är mindre bra men med lite klaff och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Raj's Red Magic
Spets efter 500m: 4 Raj's Red Magic
Skrällen: 8 Optimus Prime
Ranking: A 4,11 B 13,3,5,2,8,12 C 9,10,14,1,7,6

V65-4
Ett Breddlopp - P21-lopp över 1609 meter. Jag har spikat 6 Argos Lane som gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han satt då i andra utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Loveitis till en säker seger. Han tappade mycket senast och slutade oplacerad då. Kan Kent P Gustavsson som kör hästen ramla ner i ett vettigt slagläge eventuellt i ledningen efter en bit så är mycket vunnet. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 3 Call Me Fancy vara tänkbar. Hon fick ett lopp i vinnarhålet innan hon fick en sen lucka och då kom hon i mål som trea bakom Folsom Cash som var först i mål senast. Fint läge nu och kan hon få ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så fäller hon många hästar till slut.

9 Enjoy's Jagger har ingen vidare rad och det var synd med bakspår nu för han är startsnabb. Han har varit borta från tävlingsbanorna ett tag nu så formen är oviss. Med rätt resa nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han duga en bit mot det här motståndet fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Argos Lane
Spets efter 500m: 6 Argos Lane
Skrällen: 12 Vicaldi
Ranking: A 6 B 3,9,5,4,1,12 C 11,10,2,8,7

V65-5
Ett K150/U30 lopp över 1609 meter. Jag har spikat 1 Niklas M.J. som gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han satt då i tredje utvändigt innan han attackerade och landade i dödens med halvvarvet till mål. Han knäckte sedan den ledande The Noble One kort före mål. Här har han innerspår över kort distans så jag tror att Isabelle Hansen som kör hästen försöker att hålla upp ledningen. Skulle det lyckas så tror jag han blir svårstoppad här. Blir det inte spets så kan det uppstå en lucka till slut och då kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet.

Vid gardering kan 9 So Bear som var duktig som tvåa i ett lopp som vanns av Grace Journey näst senast vara tänkbar. Bakspår nu över kort distans men kan han få smyga med i en trevlig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han ha vissa möjligheter här.

3 Sten Åke kördes till ledningen och från spets så vann han på ett bra vis för fyra starter sedan i Visby. Efter det har han inte fått till det men han kan öppna rätt så bra så kan Johanna Lind som sitter upp bakom hästen nu få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Niklas M.J.
Spets efter 500m: 1 Niklas M.J.
Skrällen: 11 U.B.Cool
Ranking: A 1 B 9,3,10,11,12,4,6,7 C 5,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Breddlopp över 2140 meter och jag har streckat alla femton hästarna. 7 Beartime var ute i K.G. Bertmarks Minne på Jägersro senast. Han hade ingen lyckad start där för han försvann med galopp då. Han har matchats flitigt på V75 en längre tid och nu är det ett helt annat motstånd. Felfri nu och om Morgan Ivarsson som finns i vagnen kan servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

11 Colonello fick ett tufft upplägg senast och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Young King. Springspår på den första tilläggsvolten nu så kan Kent P Gustavsson få en bra start och om han kan slinka ner i en hygglig position innan han går till attack så kan han bli att räkna med över upploppet.

3 Maj Doll har bara vunnit en gång på 37 starter. Här har hon bara tre motståndare på startvolten så här kanske Johan Sedström kan trycka sig till spets i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte spets så borde hon ändå kunna få ett trevligt lopp i den främre träffen och då kan hon vara långt framme.

6 Eskimo Brother är en rätt okej häst i grund och botten men han har inte visat det på ett tag. Han galopperade senast men det var krafter kvar i det läget. I ett felfritt lopp nu så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här om Alice Engström som kör åt Markus B Svedberg här kan få till en bra styrning.

4 Star Above O.P. har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Han blev rejält trött och tappade mycket senast. Kan Andreas Lövdal som finns i vagnen få gå med i en trevlig rygg och om det klaffar med löpningsförloppet så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 7 Beartime
Spets efter 500m: 3 Maj Doll
Skrällen: 4 Star Above O.P.
Ranking: A 7,11,3 B 6,4,8,10,15 C 12,5,9,2,13,14,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 5 Hemisphere
Fotboll - Åby - Plats
1.90
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
15:00  BK Häcken - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming